Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator ang3l1na
Reputație: 0
Acum 21 minute, lexluthor a spus:

Nu dar dat fiind ca mai inclus si pe mine in postarea ta de asta ti am si raspuns

Te-am inclus??? Ma scuzi, am scris numele tau cumva??? Nu, clar ma las la mana mea, n-ajung nicaieri cu tn, si dupa cum am spus, chiar n-am ce sa demonstrez nimic la nimeni... zi buna in continuare!!!

Link spre comentariu
Vizitator ang3l1na

Observ ca aveti nvoie de ajutoare, nu va descurcati singuri in discutiiile voastre... ati sarit repede pt playmaker; el nu-i capace sa faca fata unei femei la discutiii!!!

Link spre comentariu
7 minutes ago, ang3l1na said:

Observ ca aveti nvoie de ajutoare, nu va descurcati singuri in discutiiile voastre... ati sarit repede pt playmaker; el nu-i capace sa faca fata unei femei la discutiii!!!

Sint ferm convins ca nu face fata la capace, în fata unei femei. 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator ang3l1na
Acum 4 minute, g2br13l a spus:

Sint ferm convins ca nu face fata la capace, în fata unei femei. 🤣🤣🤣

Mda, ce vrei, vorba romaneasca are 1000 de intelesuri, fiecare o intelege cum vrea…

Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Poluati topicu îmi trebuie sa citesc 20 de pagini plm.... Uni care nu au ce face stau toată ziua pe aici sa polueze uni chiar nu... Aveți viata sunt vro câțiva care degeaba au nevasta și copii... Ei toată ziua pe toate topicile

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator ang3l1na
Acum 6 minute, g2br13l a spus:

Vorba românească sau autocorectorul. 🤣

Ma scz, dar ce anume am gresit in probuntia verbului “capace”...???? Ca provine mai mult din italiana?? Sau cum??? Presupun ca se foloseste destul de des si pe la noi cuv asta....

Link spre comentariu
Vizitator ang3l1na
Acum 1 minut, mihaitgv a spus:

Poluati topicu îmi trebuie sa citesc 20 de pagini plm.... Uni care nu au ce face stau toată ziua pe aici sa polueze uni chiar nu... Aveți viata sunt vro câțiva care degeaba au nevasta și copii... Ei toată ziua pe toate topicile

Adevarat!!! Te pup!!

Link spre comentariu
4 minutes ago, mihaitgv said:

Alt moderator. Prietene, dacă vrei sa futi pe aici te-aș sfătui sa îți iei bilet de tren sau de autobuz. În rest lasă-ne cu considerațiile tale. 

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, g2br13l a spus:

Alt moderator. Prietene, dacă vrei sa futi pe aici te-aș sfătui sa îți iei bilet de tren sau de autobuz. În rest lasă-ne cu considerațiile tale. 

Te bagi în seama sau ești ne vorbit? Te-a întrebat cineva ceva? 

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
17 minutes ago, ang3l1na said:

Ma scz, dar ce anume am gresit in probuntia verbului “capace”...???? Ca provine mai mult din italiana?? Sau cum??? Presupun ca se foloseste destul de des si pe la noi cuv asta....

Capace.... nu e verb, în limba romana. 

Link spre comentariu
Vizitator ang3l1na
Acum 9 minute, g2br13l a spus:

Capace.... nu e verb, în limba romana. 

E verb, citeste toata postarea, te rog, tocmai ce am spus ca e in italiana, dar se foloseste destul de des si la noi…. A fi capace- a fi capabil… multumesc!!!

Link spre comentariu
Acum 1 minut, g2br13l a spus:

Si ai o problema cu asta? 

Pai.... Am, scrie la DG dacă ești ne vorbit. ce faci atât off topic din 24 de ore 12 ești conectat... Stai pitit în spatele unui telefon și ne arăți aici ce important labar ești tu... Datorita la câțiva ca tine daia mulți nici nu mai scriu recenzii... Pt ca ești tu gardianul de serviciu :))) 

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
32 minutes ago, ang3l1na said:

E verb, citeste toata postarea, te rog, tocmai ce am spus ca e in italiana, dar se foloseste destul de des si la noi…. A fi capace- a fi capabil… multumesc!!

CAPÁBIL, -ă, capabili, -e, adj. (Urmat de determinări introduse prin prep. „de”) Care este în stare, care are posibilitatea de a săvârși ceva; apt pentru ceva. ♦ Înzestrat, valoros, destoinic. – Din fr. capable, lat. capabilis.

Ți-am dat definiția din sex. Nici capabil și nici capace nu au cum fi verbe. Dar asta e o alta discuție. 

Cât despre a spune o fraza în limba romana, care conține un singur cuvânt în italiana se numește sindromul Raducioiu. 🤣

• Haha 2
Link spre comentariu
35 minutes ago, mihaitgv said:

Pai.... Am, scrie la DG dacă ești ne vorbit. ce faci atât off topic din 24 de ore 12 ești conectat... Stai pitit în spatele unui telefon și ne arăți aici ce important labar ești tu... Datorita la câțiva ca tine daia mulți nici nu mai scriu recenzii... Pt ca ești tu gardianul de serviciu :))) 

Sa mori tu ca ai venit de la Târgoviște sa ma înveți tu unde sa scriu. 🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator ang3l1na
Acum 6 minute, g2br13l a spus:

CAPÁBIL, -ă, capabili, -e, adj. (Urmat de determinări introduse prin prep. „de”) Care este în stare, care are posibilitatea de a săvârși ceva; apt pentru ceva. ♦ Înzestrat, valoros, destoinic. – Din fr. capable, lat. capabilis.

Ți-am dat definiția din sex. Nici capabil și nici capace nu au cum fi verbe. Dar asta e o alta discuție. 

Cât despre a spune o fraza în limba romana, care conține un singur cuvânt în italiana se numește sindromul Raducioiu. 🤣

Mda.., ce sa zic, hai rajione... ce vrei a gresi e omenesc....😉 in fine... am fugit, zi buna iti doresc..

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

'ai de plm cine a ajuns sa ma traga de atentie cum vorbesc eu gramatical. Si mai stie si limbi straine. Apropo' , verbul corect este "capire" (a intelege), nu capace ...si se zice "hai ragione" (ai inteles), "h" nu se aude. Capisci?? Nu la ce tiganisme ai scris tu pe acolo. Stiu si eu ceva limbi straine, pentru ca sunt umblat. Nu am fost ca tine la cules de castraveti cu curu'. 

Inca ceva, valabil si pt tine si pt societatea asta plina de bombardieri : cand aud vorbindu-se de "milioane de euro" si "bussiness-uri" , imi ascund tigarile.

• Haha 6
Link spre comentariu

Vizitator ang3l1na
Acum 20 minute, playmaker a spus:

'ai de plm cine a ajuns sa ma traga de atentie cum vorbesc eu gramatical. Si mai stie si limbi straine. Apropo' , verbul corect este "capire" (a intelege), nu capace ...si se zice "hai ragione" (ai inteles), "h" nu se aude. Capisci?? Nu la ce tiganisme ai scris tu pe acolo. Stiu si eu ceva limbi straine, pentru ca sunt umblat. Nu am fost ca tine la cules de castraveti cu curu'. 

Inca ceva, valabil si pt tine si pt societatea asta plina de bombardieri : cand aud vorbindu-se de "milioane de euro" si "bussiness-uri" , imi ascund tigarile.

Mai baga o fisa.... umblatule... daca e vb de scoala, stai linistit ca am mai multa ca tine, si 2 la mana tu esti ala care face referiri la lume, tu esti ala care jignesti... eu nu ti-am gresit si nu te-am jignit cu nimic...  ca vad ca-mi porti de grija ca n-am ce manca..., vorbesti de la etaju 10... cate milioane de euro ai in cont???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...