Sari la conținut

Rebel 📸

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tu ce sugi PIZDADERA? :laugh2

Pula. 

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:NATO
  • Oras:NATO
Postat

cat mai este un buchet de patrunjel ? sa raspunda doar aia care au dat in m1nore !

hahhahahhahahhahahhahah, piconel se stie, mare spargator da menore :x :x

• Like 2
Postat

hahhahahhahahhahahhahah, piconel se stie, mare spargator da menore :X :X

a revenit in forta si raffaello, a stat ascuns ca un vierme sub pietre dupa ce a fost umilit groaznic de CSP :laugh2

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Pe mine ma bufneste rasul cum ai ajuns sa te lingusesti (cu aceleasi gogonele inchipuite) pe langa un nebun sociopat  si un mosulet trandav (dupa ce l-ai turnat si cu buchetul acela de flori dat Thaniei)  , ambii esuati si in viata reala , ca si tine  . Adevarati membrii CSP

Plus ca mai ai putin si-ti "demolezi" , tot din prostia caracteristica , toata  munculita ta de 3 ani cu "taranusul"  vs saracia oligofrena si atarnatoare

Apropo , vezi ca daca ar vinde Miky o garsoniera , am spus , daca (adica , sa presupunem) , cumpara cam 4-5 platforme de genul acesteia si va da oricand pe usa afara cu tot cu balciul/circul vostru ieftin pe care l-ati tot facut peste tot ....dar... dupa cum (bine) am zis si in trecut , nu vrea sa intre in asemenea business niciodata . Plus ca la valoarea actuala nici nu trebuie sa se  ploconeasca si sa-i curga balele/mucii la usa unei curve , gen Delia , cu apartament inchiriat . Daca e ceva , il invita si pe el la o sueta una (curva) cu apartament proprietate personala . Pai no ? Intelegi tu .

Hai , continuati ...eu ma duc sa-l intreb pe @ananda ceva ?  Du-te si mai culege ceva de pe acolo , prostituata mica si zurlie , asta ca sa vezi ca in final si prostituatele sunt cu mult mai decente/discrete decat tine (si multi altii de aici)

• Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

Vreme tocmai bună de numărat banii, băut și iubit .....pe Miky in guriță

Te duci in "sus"?...la DOMNUL😂

• Like 2
Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

mai asteptam poze de la rebel !!

Hai ca am facut sapt trecuta dar a spus ca nu mai pune pe forum  :laugh2  :laugh2

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Hai ca am facut sapt trecuta dar a spus ca nu mai pune pe forum  :laugh2  :laugh2

era eu sa zic ceva de inesuka mai mare decat mine!!

noua ne plac pozele facute de tine si daca nu este ea de acord sa le vada pe forum !!!!

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:*
  • Oras:*
Postat

Vreme tocmai bună de numărat banii, băut și iubit .....pe Miky in guriță

Ce fantezii de gay latent ai...

Sau nu sunt fantezii?

Sau poate nu ești latent?

Postat

Cum adica nu mai pune pe forum?

Eu trebuie sa ma uit tot la pozele lu' Madi? Alea cu nailoane negre pe fundal?

Bine bre. Fie.

Saracia m-a adus aici.

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Si unii dintre voi sunteti fix la acelasi nivel... Un dement scrie, altii ii raspund... Sa va fie rusine la toti, hal de comportament la niste oameni cica maturi... Nu va ajunge DG sa va balacariti, ati facut varza o gramada de topice ale unor fete fara nici o vina!

• Like 3
Postat

Să ne fie dă bine.

a scris dementul pe 5 topice acelasi lucru, este in sevraj picon :laugh2

Si unii dintre voi sunteti fix la acelasi nivel... Un dement scrie, altii ii raspund... Sa va fie rusine la toti, hal de comportament la niste oameni cica maturi... Nu va ajunge DG sa va balacariti, ati facut varza o gramada de topice ale unor fete fara nici o vina!

Cine se aseamana, se aduna!

• Like 1
  • Minus 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Cine se aseamana, se aduna!

Zau? Ti-am dat un punct pentru ca ai recunoscut... Nu te mai da corect si deontolog, ca te-ai adunat fix cu cine nu trebuie! De data asta chiar am ceva cu tine, daca un dobitoc scrie o tampenie, ar trebui sa-l ignori daca te crezi asa corect, nu sa dai tu fuguta sa-i raspunzi, de saptamani intregi nu va mau saturati de scandal aiurea! Fii convins ca esti la fel de injurat de toate femeile carora le stricati topicele!

Nu mai pot clientii sa gaseasca ce-i intereseaza pentru ca va injurati voi pe pagini intregi!

• Like 2
Postat

Zau? Ti-am dat un punct pentru ca ai recunoscut... Nu te mai da corect si deontolog, ca te-ai adunat fix cu cine nu trebuie! De data asta chiar am ceva cu tine, daca un dobitoc scrie o tampenie, ar trebui sa-l ignori daca te crezi asa corect, nu sa dai tu fuguta sa-i raspunzi, de saptamani intregi nu va mau saturati de scandal aiurea! Fii convins ca esti la fel de injurat de toate femeile carora le stricati topicele!

Nu mai pot clientii sa gaseasca ce-i intereseaza pentru ca va injurati voi pe pagini intregi!

Nu ma face sa am eu ceva cu tine!  Pe bune, te aduni cu toate zdrentele? :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...