xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 27, 2019 adevăru e ca am stat la pușcărie cateva milenii. Din cauza voastră. Se vede de ce, nu? :)))Colosa am învățat sa fiu labă veselă. E bine daca te gandesti asa adica o laba vesela inseamna cateva sute de lei care raman in buzunaru tau =))
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 Eee multi dintre noi nu stiu ce inseamna singuratatea in cea mai pura forma pe care o poate avea :))))TU esti convins! :laugh2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 E bine daca te gandesti asa adica o laba vesela inseamna cateva sute de lei care raman in buzunaru tau =)) banii sunt făcuți să-i cheltui. Cineva, mai milos din fire, să-i dea catzalului un bocanc. Șpiț de preferat. Că tot latră-n lula meaaaaa :))) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 27, 2019 banii sunt făcuți să-i cheltui. Cineva, mai milos din fire, să-i dea catzalului un bocanc. Șpiț de preferat. Că tot latră-n lula meaaaaa :))) e caine ce vrei doar nu ai pretentii sa miaune :laugh2 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 e caine ce vrei doar nu ai pretentii sa miaune :laugh2legea e lege și pentru câni, după 22, liniște! :))) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 27, 2019 legea e lege și pentru câni, după 22, liniște! :))) =))=))La aia fara stapan nu se aplica ;)
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Varianta 1: sunat la o doamnă pentru stabilirea unei vizite cât mai repede, explicat că acțiunea va fi cu mai mult nerv, trecut la treabă, relaxare... Varianta 2: acest topic cu paginile de până acum și paginile care vor urma... Atâta știu, atâta zic.
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 27, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat August 27, 2019 =))=))La aia fara stapan nu se aplica ;)Corect, se aplica direct eutanasierea.. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 27, 2019 Corect, se aplica direct eutanasierea.. Cineva spunea pe aici ca forumul e o mica societate Asadar aici trebuie sa fie cate putin din tot ce se afla si in realitate Ca atare avem si maidanezi 2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 =))=))La aia fara stapan nu se aplica ;) e universala. Deci, se aplică și maidanezilor.Sigur e castrat? Ca iar ne întoarcem 20 de ani înapoi. 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Varianta 1: sunat la o doamnă pentru stabilirea unei vizite cât mai repede, explicat că acțiunea va fi cu mai mult nerv, trecut la treabă, relaxare... Varianta 2: acest topic cu paginile de până acum și paginile care vor urma... Atâta știu, atâta zic.mergi cu doamna. De câni ne ocupăm noi.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 27, 2019 e universala. Deci, se aplică și maidanezilor.Sigur e castrat? Ca iar ne întoarcem 20 de ani înapoi. Si cum semneaza cainele pv-ul Cine se ocupa locala sau sectia? Ca sa stiu unde sun
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Si cum semneaza cainele pv-ul Cine se ocupa locala sau sectia? Ca sa stiu unde sun la stăpân.ala,de nu mai apare cu explicațiile. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 27, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 27, 2019 la stăpân.ala,de nu mai apare cu explicațiile. Daaaa mai ales Na d aici daca vrei sa razi :D
filofteu Reputație: 663 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Vai mamă, ce-i aici. Madi, acoperă-ți ochii.
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 Vai mamă, ce-i aici. Madi, acoperă-ți ochii. :laugh2 :slap2 1
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2019 poate esti amabil sa ma lamuresti cum dreaq te-am atacat eu.Nu am decat acest cont!De pe acest cont. Știu că ești suficient de fair și nu te joci cu conturile. Probabil că te-ai lăsat antrenat de echipa de zgomote, fără să-ți dai seama.În fine, am fost un pic dezamăgit, pentru că așa cum ai zis și tu, am avut relații virtuale civilizate, dar nu-i bai, în cele din urmă. 1 5
indragostitul Reputație: 672 Postat August 27, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat August 27, 2019 Nu-i face el fata lu' Madi Sau vrei sa vezi ceva de genul acesta Live ? https://www.youtube.com/watch?v=GEbH56FGwyQBaiat destept ala din clip. Iti dai seama ce mi-l legau daca ii scapa una distrusei ? A rezistat ca un erou :))))
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 28, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 28, 2019 Si-a luat-o la mure picon, tipic mosilor senili =))) 2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 28, 2019 Postat August 28, 2019 De pe acest cont. Știu că ești suficient de fair și nu te joci cu conturile. Probabil că te-ai lăsat antrenat de echipa de zgomote, fără să-ți dai seama.În fine, am fost un pic dezamăgit, pentru că așa cum ai zis și tu, am avut relații virtuale civilizate, dar nu-i bai, în cele din urmă. e bai, Picon. Asta pentru că, dacă ați observat, nu atac pe nimeni.imi văd linistit de vrăjelile mele. Păcat ca nu mai știi exact despre ce a fost vorba, a trebuit sa caut eu printre postarile din ultima lună sa găsesc "buba", ți-am trimis pe PM tot ce am găsit legat de tine/referitor la tine. 2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 28, 2019 Postat August 28, 2019 Mai menționez faptul că atunci când eram @chuck shurley, mi s-a copiat contul și ăla l-a înjurat pe Xoxo. Rozkendra a fost pe faza, eu eram verde (cadou de la moș Crăciun) iar ăla galben.
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 28, 2019 Postat August 28, 2019 e bai, Picon. Asta pentru că, dacă ați observat, nu atac pe nimeni.imi văd linistit de vrăjelile mele. Păcat ca nu mai știi exact despre ce a fost vorba, a trebuit sa caut eu printre postarile din ultima lună sa găsesc "buba", ți-am trimis pe PM tot ce am găsit legat de tine/referitor la tine.Zi ză tze fatzi ... incolor ? Mataluță nu ataci pe nimenica ? A ? Nu ? Tembel, ai ? Naşpa, nu ?Dacă mi-o iei ( în nume de rău ) te dau la ... euro :laugh2 Mă, toți greşim, da' să pui poze, să întrebi prostituatele de clienți, să cauți pe net, date şi altele, cum norocului să-i zic ?Şi altfel, ce are de câştigat, dacă face asta ? Eram vreo femeie care să-i sucească mințile, îl credeam, dar aşa...Pulamea, asta e...un forum nebun, nebun... youtu.be/IIKAe8Wi0S0"]
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 28, 2019 Postat August 28, 2019 Zi ză tze fatzi ... incolor ? Mataluță nu ataci pe nimenica ? A ? Nu ? Tembel, ai ? Naşpa, nu ?Dacă mi-o iei ( în nume de rău ) te dau la ... euro :laugh2 Mă, toți greşim, da' să pui poze, să întrebi prostituatele de clienți, să cauți pe net, date şi altele, cum norocului să-i zic ?Şi altfel, ce are de câştigat, dacă face asta ? Eram vreo femeie care să-i sucească mințile, îl credeam, dar aşa...Pulamea, asta e...un forum nebun, nebun... youtu.be/IIKAe8Wi0S0"] all right, you got me :)))Spre apărarea mea, am spart oalele și am mâncat sarmalele crezând ca ești ăla de latră. Numai că, după "Temüjin-ule", să nu fii ăla :). Nu ăla, "ăla". :)
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 28, 2019 Postat August 28, 2019 Și întrebi pe cine nu trebuie, referitor la poze, informații, șamd. Eu nu mă ocup cu așa ceva, sapă mai adânc, sau dă-te pe după cortină. 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 28, 2019 Postat August 28, 2019 Și întrebi pe cine nu trebuie, referitor la poze, informații, șamd. Eu nu mă ocup cu așa ceva, sapă mai adânc, sau dă-te pe după cortină.Mă, spală-te bine pe ochi înainte să intri pe forum !M-am referit la tine ?Am spus"ce are", nu"ce ai", kapeesh ?Eu ştiu foarte bine cine e, oricum s-a văzut asta, dar, repet, a nu ştiu câta oară, dacă omu' e sandilake..."ncsf"De fapt, nu, e generator de ... traffic greu, peste 90 kg :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum