parabellum Reputație: -36 Postat Iulie 31, 2020 Postat Iulie 31, 2020 Nu face FK pentru prosti urati. :( Imi pare rau pentru voi. :cry2Iar astia care se caca pe ei ca ar scrie o recenzie, dar cica nu au timp sa o detalieze, sa-mi ia podoaba masculina de 22 in gura si sa nu se mai cace pe ei ca ar fi avut nu stiu ce vizita "memorabila", care oricum e una mediocra, vai steaua lor de labagii. :( 1 1
antoniaant Reputație: 56 Postat August 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2020 Am impresia ca anumite persoane care scriu aici, nici macar nu m-au vizitat 😂😂 Va doresc o zi frumoasa tuturor, voi anunta cand revin 😘😘😘 3
Vizitator intheend Reputație: 0 Postat August 2, 2020 Postat August 2, 2020 Buna ,Te astept cu mare interes . 1
parabellum Reputație: -36 Postat August 23, 2020 Postat August 23, 2020 antonia abia astept sa vii sa facem FK care se transforma in DFK :Xesti o fata frumusica foc pe la 1.70m, 60kg ^_^
george_jr Reputație: 10 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Buna Antonia, Te rog spune ne si noua pe ce data te intorci la birou in Bucuresti. Multumesc! 2
aladin77 Reputație: 13 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2020 Esti in Bucuresti? Locatie?
alatac Reputație: 110 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 4, 2020 Umbla vorba ca in 2-3 zile . 1
gigelxxx1 Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2020 Postat Septembrie 5, 2020 Am derulat tot topicul in cautare de o poza recenta si n-am gasit.Sincer, mi se pare o nesimtire si o atitudine anti client. Lumea vine la tine pentru fizic, ar trebui sa ti-l expui cat mai des. Cum mai arati acum? 90kg sau 45kg? Parca noul regulament obliga la poze recente. As inchide toate topicurile fara poze noi lunar. 1
Vizitator cristimane Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2020 Postat Septembrie 6, 2020 S a îngrășat...cu pandemia asta...
razvan23 Reputație: 103 Postat Septembrie 6, 2020 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 6, 2020 Din pacate, Antonia inca nu a gasit locatie. Saptamana viitoare sper sa rezolve.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61017 Postat Septembrie 6, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Septembrie 6, 2020 Ea zice că a pus ceva pe ea, nu se vede, arată la fel de bine ^_^ 6
cbatoni Reputație: -109 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 Arată foarte bine,la ultima ei vizită în buc,am vizitat o de 2 ori..parcă i m-ai frumoasă. Ea zice că a pus un pic pe ea..300gr.nu se văd *))) 2
contact Reputație: -89 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:xxx Oras:xxx Postat Septembrie 21, 2020 Eu nu am reusit , scris pe wp , nu a raspuns ... nu am insistat...
ratonu Reputație: 67 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 22, 2020 Eu nu am reusit , scris pe wp , nu a raspuns ... nu am insistat...In general raspunde daca vine in Bucuresti. Saptamana trecuta a anulat vizita. 1
allen2014 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Postat Octombrie 1, 2020 Buna Antonia. La Sibiu mai ajungi
antoniaant Reputație: 56 Postat Octombrie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 3, 2020 Helloo😠, m-am intors, pentru programari va astept cu mesaj pe whatsapp ☎ï¸ðŸ˜‹
raydonovann Reputație: 540 Postat Octombrie 3, 2020 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 3, 2020 Daca tot ai revenit,informează ne si pe noi ce tarife si servicii mai ai,oricum nu excelai dpdv al serviciilor,dar poate te ai dat pe brazda...
danjoe Reputație: -55 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2020 Contact: WhatsApp. Mai greu cu programarea si confirmarea pentru ca are probleme cu internetul pe telefon. Dar programarea a fost respectata, a fost serioasa din acest punct de vedere. Punctualitate: Ok. Am asteptat cateva minute langa bloc. Locatie: 9. Vitan. Destul de discret pozitionata. Apartament curat, modern, televizor pus pe muzica. Aspect: 10-. Foarte frumusica. M-a primit intr-un neglijeu negru. Minusul este pentru tatuaj. Atitudine: 9. Are o fire calma, prietenoasa, senzuala - atat in timpul preludiului cat si in timpul actului. Nu vorbeste mult, are simtului umorului. Din discutii am aflat ca este o mica gospodina si ii place sa faca prajuturi. Buna de luat acasa :) Servicii: 8+. OP, NP, ambele in mai multe pozitii. Se implica, este atenta la ce imi place. Igiena: Impecabila. Halat: 500, ceruti la inceput. Am stat o ora. A fost o experienta placuta si, desigur, recomandabila. 2 3
ratonu Reputație: 67 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 6, 2020 Am avut placerea sa o revad ieri la prima ora. Antonia a ramas aceiasi fata frumoasa natural de nota 10 dar am inteles ca vrea sa-si faca implanturi mamare. Pentru mine a fost o reala placere sa o revad. Cred ca a fost ce-a mai reusita intalnire cu ea de pana acum. Serviciile toate protejat dar la normal a existat o scanteie la al doilea numar care ridica prestatia undeva la 9,5. Am stat 2 ore tariful 800 lei. Contact whatsapp, programat seriozitate maxima. Am solicitat prima ora de dimineata si cum s-a trezit m-a anuntat. Era destul de devreme. Spunea ca vrea sa revina la sfarsit de saptamana. 1 1
Vizitator cristimane Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2020 Postat Octombrie 6, 2020 Dacă își pune silicoane sa vezi cât cere nebuna pe ora!!!😂😂😂
alatac Reputație: 110 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:România Oras:România Postat Octombrie 8, 2020 Acum arata f bine, la oral trebuie sa mai umble, Este de maxim 8,5 . Normalul bun, 9,5 dar imaginea este de 10. Locatia a fost mai naspa dar aveai locuri de parcare. 2
danidanutux Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2020 Postat Octombrie 11, 2020 Salut, ceva poze cu fata? [email protected]Sunt inca nedumerit daca sa merg sau nu, n-am gasit nici o poza pe aici, mersi.
Vizitator cbatonyy Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2020 Postat Octombrie 12, 2020 Mergi cu incredere,foarte frumoasă, sunt destui colegii care confirmă asta. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum