picon Reputație: 1046 Postat August 31, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 31, 2019 coaie cand dai like unui infractor , chiar si la o postare a acestuia spune ca esti din acelasi aluat cu el, lasa abureala asta ieftina ca nu mergeCoaie, când nu știi decpre ce e vorba și dai like la o postare, înseamnă că dai like la o postare. Dacă el postează "muie PSD", greșește cu ceva? Și dacă nu știi (cum e cazul meu), sau nu ești sigur, sau știi dar postarea ce nu are legătură cu trecutul, dacă dai like, ești și tu in aceeași oală cu el? Ce "logică" de retardat ai, zici că la Piața Sudului s-a spart conducta cu proști! 1 6 Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat August 31, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat August 31, 2019 Să vedeți ce-i la pipera, sute de muieri. Link spre comentariu
falcon60 Reputație: 460 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Citeste postarea asta https://nimfomane.com/forum/topic/140349-nu-imi-vine-sa-cred-motane/?p=5808427Articolul cu jaful armat e din 2000 ( https://www.ziaruldeiasi.ro/braila/jaf-armat-la-bijuterie~ni1a4u ) cand a fost prins si a facut puscarie, dar linkul nu a fost postat pana acum.De unde stia SSERUM de 19 ani ??? Postat 29 augustus 2019 - 12:45ceaipatitpui, on 29 Aug 2019 - 10:29 AM, said:ceaipatitpui, on 29 Aug 2019 - 10:34 AM, said:ceaipatitpui, on 29 Aug 2019 - 10:38 AM, said:Să-ți răspund şi aici, doar e foarte uşor de înțeles cine e sub acest cont, nu ?Dacă ai ajuns să dezgropi morți de acum nouăsprezece ani, tot pentru ... trafic, am avut dreptate cu ceea ce am spus mai demult şi am repetat ieri " Viața este scurtă, trăieşte-o din plin !" Sunt curios, ieri, în metrou, după ce ai vorbit la telefon şi ți-ai dat seama cine sunt, la ieşrea din vagon, de ce apăsai de bezmetic, butonul de deschidere a uşii, ai uitat că sunt la comanda conductorului ? De ce nu m-ai înjurat ? Cum o faci acum ? Te las în lumea ta ...q.e.d 1 Link spre comentariu
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 @miky 77... Am io impresia, sau mai demult ai spus ceva în legătură cu o ... discuție ? Poate greşesc, ai spus " puişor " ? 2 Link spre comentariu
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Coaie, când nu știi decpre ce e vorba și dai like la o postare, înseamnă că dai like la o postare. Dacă el postează "muie PSD", greșește cu ceva? Și dacă nu știi (cum e cazul meu), sau nu ești sigur, sau știi dar postarea ce nu are legătură cu trecutul, dacă dai like, ești și tu in aceeași oală cu el? Ce "logică" de retardat ai, zici că la Piața Sudului s-a spart conducta cu proști!@picoane, repet, nu te mai băga, vrei să te rog ? 1 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 31, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 31, 2019 @picoane, repet, nu te mai băga, vrei să te rog ?Păi, nu mă bag, bre! Nu vezi că ei mă bagă? 1 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 31, 2019 @miky 77... Am io impresia, sau mai demult ai spus ceva în legătură cu o ... discuție ? Poate greşesc, ai spus " puişor " ? Scrie-mi in PM-u o adresa de mail si o lamurim daca este cazul si ai ceva nedumeriri in vreo privinta . Dar ca idee , eu nu am treaba cu certurile voastra daca in asta urmaresti sa ma implici Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 31, 2019 Peste 100 de cartele? deci ne asteptam sa gasim multe telefoane inchise zilele astea.Unde erau oare cuiburile astea? https://b.politiaromana.ro/ro/stiri/perchezitii-ale-politistilor-capitalei-intr-un-dosar-de-proxenetism Gata , a prins-o si a saltat-o pana la urma pe centralista @gentlemansecret ? Vezi ca mai este si cazul cu fetele luate cu japca , sechestrate si fortate sa se prostitueze https://www.fanatik.ro/tinere-sechestrate-intr-on-hotel-din-bistrita-de-proxeneti-ce-voiau-sa-faca-cu-fetele-19048220 sau http://www.ziare.com/social/prostitutie/reteaua-loverboy-proxenetii-care-au-strans-310-000-de-euro-prin-santaj-emotional-sechestrare-si-exploatare-sexuala-1574945 petrecute tot zilele acestea Se strange latul , mai ales din ianuarie cand intra in vigoare aceasta lege in care se vorbeste despre cartelele Prepay care vor fi vandute doar pe baza C.I. , iar cele vechi vor trebui declarate , ca altfel nu vor mai avea acces la retele , scopul nefiind doar sunatul la 112https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-23334271-cartelele-prepay-vor-vinde-doar-buletinul-1-ianuarie-2020-intampla-cand-suni-112.htm Uraaaa !!!... isi suna curvarii fetele favorite de pe numere personale , ca sa nu mai existe dubii/confuzii Popo ti-a cazut si subpunctul acela legat de acel camuflajul , cu numar greu identificabil . Amu ce s-o face @puleasca , ca daca e ceva ....va fi chemat si el la "interviu" sa declare ce suma a sparlit din casa si a folosit-o pe la fete . Sau se resemneaza si se impaca cu situatia , revenind la grasa sa uitata prin bucatarie ?Urat , sa vezi atunci ...."pe nervozeala" ce o sa mai bage pe aici ....d'alea de pula sculata . Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 31, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 31, 2019 Picon cu Lisandru =)) 3 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 =)) 3 Link spre comentariu
white noise Reputație: 10 Postat August 31, 2019 Oras:* Oras:* Partajează Postat August 31, 2019 Păi, nu mă bag, bre! Nu vezi că ei mă bagă? Dar ca idee , eu nu am treaba cu certurile voastra daca in asta urmaresti sa ma implici sunteti cacati amandoi, de cand ati vazut ce lantz gros poarta garidul :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 1, 2019 Partajează Postat Septembrie 1, 2019 se cam trag de sireturi picon si garidul asta cu lant gros Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Popo ti-a cazut si subpunctul acela legat de acel camuflajul , cu numar greu identificabil . Întotdeauna exista solutii,de ex. iti clonez numărul de tel. ca tot il am.Ai cazut tu.......de prost.Iti explicam cum este cu clonarea asta dar nu-mi place sa șmecheresc țărani prosti Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Cloneaza-mi pula mea asta mare da 24 :x 3 Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 1, 2019 @miky 77... Am io impresia, sau mai demult ai spus ceva în legătură cu o ... discuție ? Poate greşesc, ai spus " puişor " ? Scrie-mi in PM-u o adresa de mail si o lamurim daca este cazul si ai ceva nedumeriri in vreo privinta . Dar ca idee , eu nu am treaba cu certurile voastra daca in asta urmaresti sa ma implici Aoleuuuuu.....mama mea...am ras cu lacrimi :laugh2 :laugh2Taranusule,ai vazut pozele ăstuia si articolul din presa?Te-ai cacat pe tine de frica sa nu cumva sa-l superi? :laugh2 Spune sincer,ai scris postarea aia stand in genunchi si cu ochii in lacrimi? Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Puisorule :x sa iti dau adresa de la DIICOT sa le explici cum agresezi femeile 2 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 1, 2019 [email protected] 2 Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Cloneaza-mi pula mea asta mare da 24 :XLasa ca o cloneaza Ines,sa se stearga cu ea la cur 1 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Lol, ce prost =)) 1 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Btw pana si pipilica isi bate clondirul de puisorul infractor =))) 2 Link spre comentariu
white noise Reputație: 10 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:* Oras:* Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Cloneaza-mi pula mea asta mare da 24 :X epiglota lui pipilica tot 24 de cm are.coincidenta?nu prea cred!cred ca e facuta special ptr pula ta... 1 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Hahahahha 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate