aly0909 Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Postat August 31, 2019 Buna, ma numesc Mihai, sunt din Cluj, am 35 de ani, 180 inaltime, 80 kg, ochi albastri , brunet, potent, caut o relatie discreta, sunt la dispozitia ta pentru orice zi, s au eveniment, private party, corporate, pentru doamne ( single / married ), domnisoare , curate, dragute, (dar cu beneficii). Doritoarele ma pot contacta prin email, [email protected] PS. Discretia, igiena si profesionalismul meu sunt garantate.
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 12, 2019 Baga niste poze cu tine.
laurel Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2019 Postat Septembrie 12, 2019 incearca sugardaters.ro pt sugardating ;)
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 9, 2019 Buna, ma numesc Mihai, sunt din Cluj, am 35 de ani, 180 inaltime, 80 kg, ochi albastri , brunet, potent, caut o relatie discreta, sunt la dispozitia ta pentru orice zi, s au eveniment, private party, corporate, pentru doamne ( single / married ), domnisoare , curate, dragute, (dar cu beneficii). Doritoarele ma pot contacta prin email, [email protected] PS. Discretia, igiena si profesionalismul meu sunt garantate.Mai tu vrei sa fi gigolo?
Vizitator kido Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 incearca si el...... dar nu o sa-i iasa in romania..... poate doar cu babete
marlanel Reputație: 54 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Marte Oras:Marte Postat Noiembrie 9, 2019 incearca si el...... dar nu o sa-i iasa in romania..... poate doar cu babeteNici alea nu au nevoie de pula. Gasesc ele is tipe destepte.
marlanel Reputație: 54 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Marte Oras:Marte Postat Noiembrie 9, 2019 Mai tu vrei sa fi gigolo? 3
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 10, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 10, 2019 chiar merge ? cred daca ai pune pe publi24 anuntul ai avea mai mult succes
ionion2 Reputație: 63 Postat Noiembrie 10, 2019 Postat Noiembrie 10, 2019 chiar merge ? cred daca ai pune pe publi24 anuntul ai avea mai mult succesNu ar avea succes nici acolo , eventual ar primi câteva telefoane de la cei care ar vrea să își bată joc de el.
fuckyoulike Reputație: 172 Postat Noiembrie 11, 2019 Postat Noiembrie 11, 2019 Buna, ma numesc Mihai, sunt din Cluj, am 35 de ani, 180 inaltime, 80 kg, ochi albastri , brunet, potent, caut o relatie discreta, sunt la dispozitia ta pentru orice zi, s au eveniment, private party, corporate, pentru doamne ( single / married ), domnisoare , curate, dragute, (dar cu beneficii). Doritoarele ma pot contacta prin email, [email protected] PS. Discretia, igiena si profesionalismul meu sunt garantate.Cand ai scris "s au" m-ai cucerit... 2
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 15, 2019 Cand ai scris "s au" m-ai cucerit...Emotia bro, primul lui anunt...ii tremurau degetele pe claviatura😊
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum