Sari la conținut

Prejudecati despre prostitutie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 164
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Here
Postat

Eu unul am fost acolo.Nu ca as fi cu greutate :laugh2 , n-am decat vreo 76 de kg.

Hai va pup!

Postat

Si da, confirm faptul ca Sophie este o femeie foarte frumoasa! Blonda, ochi verzi superbi, slim, etc.

Postat

Nene Scrat, ce nu intelegi? Daca am descris-o inseamna ca am fost amandoi si ...in acelasi timp si loc. Sper ca am fost clar. Azi tocmai am vazut-o a ...4-a oara! Multumit?

• Oras:Bucuresti
Postat
:lol: Gogu nu se vede cu femeile la bere, ce naiba, zau asa?! Asta ar fi pierdere de vreme, timp pretios din Actiune!
  • Oras:earth
  • Oras:earth
Postat

Nene Scrat, ce nu intelegi? Daca am descris-o inseamna ca am fost amandoi si ...in acelasi timp si loc. Sper ca am fost clar. Azi tocmai am vazut-o a ...4-a oara! Multumit?

GT-ule frate, eram curios daca donsoara a fost mai devreme acolo cand am fost si eu ... inainte sa ne intalnim noi in Regie. De asta intrebam. Amu intelesesi ? Ca la masa erau 2 donsoare din care una era Crina. Intrebam daca Sophie era donsoara cealalta care se afla la masa si a venit cu unul dintre fratii nostrii.

Postat

Trichi Trichi mon amour? :lol: sau o gonoree mica de vara :lol: sper ca nu te superi Lexy draga, mai glumim si noi dar numai in incinta ;)

Postat

Eu cred ca aveam alta prejudecata. Nu eram obisnuit sa vad domnisoare cu o sticla de bere in mana. :laugh2 Eram si eu mic si fara experienta. :blushing2 Sper sa te simti mai bine Lexy! Am auzit ca si dragostea ajuta mult corpul sa se refaca sau sa lupte contra unei raceli sau ceva din categoria asta. Creste imunitatea :innocent Sau o fi un mit?

Imi aduc aminte ca la un moment dat aveam o tuse care nu ma mai lasa. Am tusit timp de 5 luni, cu toate ca nu aveam nimic. Singurele momente in care nu tuseam erau cele de pasiune. :crazylove Imi trecea miraculos. Nici acum nu stiu care a fost faza :maninlove

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

In timpul sexului creste temperatura corpului,iar cresterea temperaturi este una dintre metodele organismului de aparare impotriva infectiilor.Din cauza asta avem febra cand suntem bolnavi. Din acest motiv se spune despre sex ca e aspirina saracului.

Postat

Nenea Scrat, Sophie n-a fost la Max. La Narghila si la terasa de la IOR. Si in alta parte.

Postat

Eu stau mai rau la capitolul greutate,doar 75.Aproape.

Iar Sophie?O minune de fata.Frumoasa,inteligenta,dezinhibata dar mai ales genul ce uraste minciuna,ti-o spune pe fata si fara ocolisuri.

Si daca nu ma credeti pe mine intrebati-o pe nevasta-mea !!!

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Si daca nu ma credeti pe mine intrebati-o pe nevasta-mea !!!

Foarte tare asta cu nevasta. Ce n-as da sa am si eu o asemenea nevasta :laugh2.

Te tzuc @doixdoi!

Postat

Foarte tare asta cu nevasta. Ce n-as da sa am si eu o asemenea nevasta :laugh2.

Te tzuc @doixdoi!

Nellule,mi-a spus cineva de curand ca o divinizez.Asa este.E unica.Nu stiu de ce dracu` ma tine ea pe mine,ca nu-s decat balast pt. ea.Inutil ca o carie.

Si eu te tzuc

• Oras:EUROPA
Postat

@GT007 asteptam vesti mai bune de la tine , nu doar ca ai vazut-o. Eu stiu ca nu te multumesti doar cu vazut si placut.

Sa ai bafta pana nu devine afacere de famile.

• Oras:Iasi
Postat

glumiti cat vreti dar cu gripa asta nu-i de gluma.  aproape mi-a trecut de acu, mai am doar tusea si un pic de febra, dar tot mai am 2 zile de antibiotice k dak le intrerup inainte de vreme ma ia din nou. 

iar aspirina saracului nu ajuta ca decat sa mai molipsesc pe cineva ...mai bine stau si sufar singura cateva zile.

Postat

Se pare ca avem si niste prejudecati despre tratarea racelii. :laugh2

Multa sanatate si ai grija de tine! Incearca sa combini antibioticele si cu niste vitamine si fructe/ceaiuri/fresh-uri.

Postat

glumiti cat vreti dar cu gripa asta nu-i de gluma.  aproape mi-a trecut de acu, mai am doar tusea si un pic de febra, dar tot mai am 2 zile de antibiotice k dak le intrerup inainte de vreme ma ia din nou. 

Lexoaso , asa a zis si bunicu saracu si noi am ramas cu antibioticele. :laugh2

E o vorba romaneasca , cica daca iei antibiotice iti trece in 7 zile si daca nu iti trece intr-o saptamana,  deci alege si tu calea mai usoara.

Sa auzim de bine  :kiss3  si poate in august ne vedem la Astoria.

Postat

Nellule,mi-a spus cineva de curand ca o divinizez.Asa este.E unica.Nu stiu de ce dracu` ma tine ea pe mine,ca nu-s decat balast pt. ea.Inutil ca o carie.

Si eu te tzuc

@doixdoi, desi nu te cunosc, cu toate ca mi-ar face placere, nu cred ca e chiar asa. Referintele pe care le-am primit despre tine sunt bune. Poate ca nu te ridici tu la nivelul sotiei, dar undeva pe-aproape tot esti. Asa ca nu te mai plange ca o baba reumatica :laugh2. Hai sa traiesti 100 de ani fara reparatii! Te tzuc inca o data.

Postat

stati linistiti ca nu iau antibiotice de capu meu. n-as lua deloc dak s-ar putea, insa cand ma prinde o gripa, fac si o infectie in gat, care numai asa trece. 

las ca duminik beau si eu bere sa va ajung si din urma. poate va si intrec, si va fac in ciuda :P

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Fluke. io am vreo 86 kg, crezi ca e sufficient? Am fost impreuna cu gasca mare le beri, limonade si alte alea. De doua ori.  Crede-ma ca e o femeie frumoasa , atat de frumoasa, ca era sa-mi futa 2 palmi, ca prea ma benoclam ca melteanu' in decolteul ei (scuze inca o data Sophie, dar om is si io...pacatos ). Si nu numai ca e frumoasa ci si al dracu' de bine "mobilata" la mansarda...adica desteapta foc, mai pe intelesul tau. Si draga Fluke, un sfat daca imi permiti: nu te mai baga in seama daca nu stii despre ce este vorba, ca risti sa ti-o iei, ca acum!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...