Sari la conținut

Clonofobia si prostia omeneasca (cazul bolnavului picon)

Postări Recomandate

Postat

Toată lumea știe că ai clone vrei să imoui legea ta pe forum. Iar asta cu "să faci cancer dacă ..." e exprimare de cocalar, chiar dacă vrei să pari băiat "subțire".

* ca lumea ...

ce zici aici analfabetule ?

Că ești prost.

Jet!

1)toata lumea ? care toata lumea ? asa e si vecinul Velicu care bate la usa strigand ca toti locatarii sunt nemultumiti ca a fost montat interfon si ca doar el nu are cheie de intrare, mare nedreptate

2)ce inseamna imoui ? in contextul in care tu corectezi pe altii

3)"sa faci cancer daca ..." exprimare de cocalar ?

Daca ai o problema cu baiatul nu il loviti in haita, basina afumata ! Stii ce sunt alea principii ? nu stii nimic, esti mic. Cat despre clonele tale inchipuite nu ai zis una.

Degeaba esti enoriasul parintelului, esti defapt in lumea ta

Ești cumva avocatul lui, de te bagi ca supozitoru'?

Pe tastatură "p" este lângă "o". Voi fi mai atent la tastare.

Toată lumea este toată lumea cu mintea la purtător, ceea-ce după cum se pare, nu prea este cazul tău.

Da, "să faci cancer", "sa faci boală", de exemplu, sunt expresii de cocalar!

Cât despre haită, tu vorbești serios? Nu te mai plânge Dsniele, ce ție nu-ți place, altuia nu-i face, știi ce zic! Oricum, este de noaptea minții ca o clonă să vorbească de principii!

Și nu, nu sunt enoriașul nimănui, ești prost...informat!

Esti deranjat ca altii il sustin si il apreciaza ? asta te deranjeaza cel mai tare pe tine. Pe tine nu da nimeni nici un muc, nu valorezi nici cat un chistoc de tigara stins. Colegul @Pidsadera are dreptate: nu meriti nici o atentie, esti doar un mos ofticat ca ai ajuns la o varsta inaintata, la capat de drum, fara prieteni, fara familie, care nu va avea cine sa ii aduca in ultimele clipe o cana cu apa. Nu ai principii, esti inutil acestui forum si jignesti cand esti dovedit, cu un vocabular extrem de limitat !

Care e problema ta, Daniele? Ești ofticat că ai dat greș și că din ce în ce mai mulți membri și-au dat seama ce specimen ești? Dacă nu exagerai cu anumite chestii poate reușeai, dar gâmfa și narcisismul te-au dovedit.

Jet, că nu am timp acum!

Lol, ce prost =)))

• Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce s-au activat lacheii!  :laugh2

Bă, ăsta de ai deschis topicul, cât de cretin să fii, ca să deschizi tocmai tu acest topic? Ești cumva la primul cont pe forum, nu mai alte conturi?

Jet, bă, căcăciosule! Mai ai nesimțirea să vorbești de principii!

Nu vezi, bă, retardel, că te dă de gol modul cum scrii? Cine scrie des "defapt"?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Cand suferiti de clonofobie luati un vagisan, sfatul patintelului :laugh2. Sa va faceti si un 69 ca tot e la moda :laugh2

Parintelul este om de incredere, sa nu uiti asta niciodata !

• Like 3
Postat

Ești cumva la primul cont pe forum, nu mai alte conturi?

"Nu mai alte conturi?" ???

Pe bune ? Pai nu esti analfabet agramat =))

• Like 3
Postat

Ce se agită lacheii ca carbogazoasele! 

Cacofonia este intenționată.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Cat de mult va puteti injosi, unii din voi, sufland pentru atentie in curul unui bosorog dement?!

Nu aveti personalitate, demnitate, creier pentru idei... deci hai sa-l provocam pe turbat ca mai duce... Pana acum in acelasi stil.

Mi-e scarba de ce este Picon azi, scarba imi este si de suflatorii lui in cur!

Altceva! Ti se face lehamite sa vezi aceleasi rahaturi! Eu scriu, sunt multi care doar citesc...

• Like 3
Postat

Ia uite-o bai nene cum se excita cand se ia de barbati, rotunjoara vietii mele.

Madi, vezi ca-i razia politiei prin oras si iau aia toate curvele batrane.

Piteste-te undeva pana vin eu sa te salvez.

Postat

Le zici bine Amada !

:2qm40hg

Ia uite-o bai nene cum se excita cand se ia de barbati, rotunjoara vietii mele.

Madi, vezi ca-i razia politiei prin oras si iau aia toate curvele batrane.

Piteste-te undeva pana vin eu sa te salvez.

Mai bine o pui pe ma-ta la adapost. ;)

Nu-mi sta in caracter, masochistule, sa vorbesc asa, dar ce nu fac eu pentru tine. 

Postat

you reap what you sow, Madi.

Imi pare rau ca-ti zburda fantezia, dar ti-am tot dat suturi pe care le-ai luat ca preludiu... 

Nu vreau pe cineva ca tine nici macar pe un site pe langa mine.

Postat

Si d-aia o sa-mi stea mie sushiul in gat in cateva ore.

Pentru ca o huiduma care a facut circ pe topicul unei femei bolnave de cancer s-a luat de mine azi.

Mai fetito, trezeste-te. E pacat de tine, zau asa.

Fa rost de o viata, ca aici is toate bune.

Postat

Pentru ca o huiduma care a facut circ pe topicul unei femei bolnave de cancer s-a luat de mine azi.

Cand am putut sa-mi schimb  viata  cu banii pe care i-am avut, am preferat sa-i trimit ei o parte chiar inainte sa ne paraseasca, cand nu mai vorbea nimeni de ea si nici nu o mai ajuta...

Eu dorm urat oricum, dar nu legat de ce i-am facut Cassy.

Mi-am futut ultimii ani din viata din cauza celor ca tine, nu se mai intampla.

Pe forum sau altfel.

Postat

Ce spui acolo ? Intreb pentru ca am cam tras chiulu .

Amada a facut circ la Cassy sau unde ?

Postat

Ce spui acolo ? Intreb pentru ca am cam tras chiulu .

Amada a facut circ la Cassy sau unde ?

Da. Venisera Randunica cu un program agresiv de strangere (si adunare) bani...

Cassy nu mi-a raspuns la PM, am luat totul ca fiind o farsa pentru idioti...

Oricine facea asta.

Pe Randunica nici azi nu am iertat pentru asta. Ignor, mi se strang organele cand o mai vad pe aici, dar asta este.

Postat

Cand am putut sa-mi schimb  viata  cu banii pe care i-am avut, am preferat sa-i trimit ei o parte chiar inainte sa ne paraseasca, cand nu mai vorbea nimeni de ea si nici nu o mai

Bai demento care te crezi normala, la biserica cand te duci nu te lauzi ca ai dat acatiste si ca te-ai rugat pentru unul, altul!

Nu te afirmi cu fapte bune saracie, stai acolo si visezi urat daca-i cazul, 'tu-ti ...

Postat

Bai demento care te crezi normala, la biserica cand te duci nu te lauzi ca ai dat acatiste si ca te-ai rugat pentru unul, altul!

Nu te afirmi cu fapte bune saracie, stai acolo si visezi urat daca-i cazul, 'tu-ti ...

Nu mai cred in D-zeii vostri.

Eram corecta, raman.

In schimb vad zilnic cei ca tine care uita ce inseamna sa fii om...

Postat

Nu mai cred in D-zeii vostri.

Eram corecta, raman.

In schimb vad zilnic cei ca tine care uita ce inseamna sa fii om...

M-ai pierdut, nu insist cand nu stiu, dar aflu!
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...