georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 5, 2019 Autor Postat Noiembrie 5, 2019 Ultimele zile disponibilă pana la 23:00🤗 2
sxs Reputație: 179 Postat Noiembrie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 5, 2019 am incercat sa aflu ceva de pe topicul de Cluj,da' acolo-i o mare labareala! sunt vreo 2 care sunt fani,in rest pare ca e o autosuficienta cu arfe de artista a pulii...am inteles gresit sau e ok? 1 1
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 7, 2019 Autor Postat Noiembrie 7, 2019 Buna dimineața frumușeilor! Astazi este ultima zi. Sunt disponibilă pana la ora 20.00 2
barroso Reputație: 1372 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2019 Ti-am scris SMS!
barroso Reputație: 1372 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2019 Nu faci programari prin SMS?
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 7, 2019 Autor Postat Noiembrie 7, 2019 Nu faci programari prin SMS?Nu 2
sxs Reputație: 179 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 7, 2019 apa calda,e? 3
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 7, 2019 Autor Postat Noiembrie 7, 2019 apa calda,e?Este 😊 3
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2019 Postat Noiembrie 7, 2019 apa calda,e?Îți unge și o felie de pită cu pateu dacă trebe :))) 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2019 Comentariu de căcat. Lăsați topicul fetei! 1 6
emilcioran Reputație: 729 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Noiembrie 8, 2019 Comentariu de căcat. Lăsați topicul fetei!Mosnege, da' ce viata ai? Singur pe lume, nu iesi nici cu fetele ... Daca nu ai fi atat de agresiv si de grobian, chiar ai fi demn de mila. Numai tu poti fi atat de parsiv si imbecil incat sa faci astfel de remarci. Dar, ce asteptari sa avem de la un batranel singur pe lume, cu domiciliul permanent pe nimfomane.com? 4
Membru Premium derwall Reputație: 657 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2019 Mosnege, da' ce viata ai? Singur pe lume, nu iesi nici cu fetele ... Daca nu ai fi atat de agresiv si de grobian, chiar ai fi demn de mila. Numai tu poti fi atat de parsiv si imbecil incat sa faci astfel de remarci. Dar, ce asteptari sa avem de la un batranel singur pe lume, cu domiciliul permanent pe nimfomane.comote]Tu ești ca marca pe scrisoare.Apare @picon și sari sa te lipesti.Ceva recenzii ? Dar știi să îi arzi pe alții. Clona jalnică.Ce v-a făcut pisicuțs , v-a luat banii și pe urmă v-a aranjat conturile înainte de expirare. Halal afacere ați făcut... 3 7
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2019 Mosnege, da' ce viata ai? Singur pe lume, nu iesi nici cu fetele ... Daca nu ai fi atat de agresiv si de grobian, chiar ai fi demn de mila. Numai tu poti fi atat de parsiv si imbecil incat sa faci astfel de remarci. Dar, ce asteptari sa avem de la un batranel singur pe lume, cu domiciliul permanent pe nimfomane.com?Marș, mă, supozitorule! 1 6
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 8, 2019 Marș, mă, supozitorule!care e problema ta ? iti urmaresc postarile de ceva vreme si nu faci decat sa te certi cu toti din senin peste totesti bine ? 4
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 8, 2019 Autor Postat Noiembrie 8, 2019 Indisponibilă!Week-end liniștit! 🤗 4
sxs Reputație: 179 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2019 Firea…futu-te-n creierii aia de tzoapa ce esti! na,c-a plecat fata si n-am putut sa ma vad cu ea ca nu era apa calda si d'aia nu m-a primit! acum,a plecat. Sa vii tu sa-mi sugi pula! da' frumos,nu cum esti tu obisnuita... 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2019 care e problema ta ? iti urmaresc postarile de ceva vreme si nu faci decat sa te certi cu toti din senin peste totesti bine ? Problema ta ... fiind? P.S. Vrei să spui că ești nou pe aici, este? :laugh2 1 6
lagardere Reputație: -6 Postat Noiembrie 8, 2019 Postat Noiembrie 8, 2019 Firea…futu-te-n creierii aia de tzoapa ce esti! na,c-a plecat fata si n-am putut sa ma vad cu ea ca nu era apa calda si d'aia nu m-a primit! acum,a plecat. Sa vii tu sa-mi sugi pula! da' frumos,nu cum esti tu obisnuita... georgianaazMaistru CurvarMaistru Curvar40 Postari:Inscris la:26 augustus 2019Reputatie: 97Postat Ieri, 17:07sxs, on 07 Nov 2019 - 4:12 PM, said:apa calda,e?Este 1
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 9, 2019 Problema ta ... fiind? P.S. Vrei să spui că ești nou pe aici, este? :laugh2E clar, am zis ca esti victima ca te iau toti la pula pe forum, dar te iau pe buna dreptate, esti un troll fariseu 6
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2019 E clar, am zis ca esti victima ca te iau toti la pula pe forum, dar te iau pe buna dreptate, esti un troll fariseuScrie bă, de pe contul principal, 10 găt! Nu mai ai bani de cont verde, prăpăditule? 1 6
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 9, 2019 Scrie bă, de pe contul principal, 10 găt! Nu mai ai bani de cont verde, prăpăditule?Suferi de clonofobie trollule ? Nu am avut conturi verzi, dar tu vorbesti de altii cand nu ai platit nimic la viata ta si ai facut recenzii false pe o portie de iahnie ? 5
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2019 Suferi de clonofobie trollule ? Nu am avut conturi verzi, dar tu vorbesti de altii cand nu ai platit nimic la viata ta si ai facut recenzii false pe o portie de iahnie ?Cui i-am făcut, bă, prostule? Lu' mata' ? Marș, potaie și nu te mai băga în seamă, că te bag eu altundeva!Executarea! 1 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2019 Bai , nu-i bai , pleaca una vin doua , da' rasu' curcilor tot aici va ramane parcat pe scandal izvorat din senin . 4
cum_sa_nu Reputație: 10 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Suferi de clonofobie trollule ? Nu am avut conturi verzi, dar tu vorbesti de altii cand nu ai platit nimic la viata ta si ai facut recenzii false pe o portie de iahnie ?sufera de pizda masii, ca a futut toate topicele Cui i-am făcut, bă, prostule? Lu' mata' ? Marș, potaie și nu te mai băga în seamă, că te bag eu altundeva!Executarea! labagiule Bai , nu-i bai , pleaca una vin doua , da' rasu' curcilor tot aici va ramane parcat pe scandal izvorat din senin . adevaaaat 3
money_talks Reputație: -236 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Noiembrie 9, 2019 Iar si-a mai facut conturi noi prostu’ dă Muion....bagami-as pwla in familia lui 1 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum