emilcioran Reputație: 729 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Bai , nu-i bai , pleaca una vin doua , da' rasu' curcilor tot aici va ramane parcat pe scandal izvorat din senin . e senil Iar si-a mai facut conturi noi prostu’ dă Muion....bagami-as pwla in familia luiDe cand ti-ai cusut limba de anusul lui Picon, nici replicile tale nu mai sunt ce erau odata. Esti de o imbecilitate monumentala, singurele sale arme si argumente sunt agresivitatea si vulgaritatea dusa la extrem 3 Link spre comentariu
xoxolsd Reputație: -17 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Iar si-a mai facut conturi noi prostu’ dă Muion....bagami-as pwla in familia lui nu e ma niciun muion e doar cateluam vorbit eu cu elsufera de boala lu jokercrede ca un coleg de-al lui pe care il cunoaste foarte bine are multe conturi aici pe sitemi-e mila de elmai are putin oricum si o sa se sinucida =)) cat sa mai duca o viata de caine??? cat sa mai fie batjocorit?? 2 Link spre comentariu
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Cui i-am făcut, bă, prostule? Lu' mata' ? Marș, potaie și nu te mai băga în seamă, că te bag eu altundeva!Executarea!Te-ai lovit la cap cumva? Sa gandesti e gratis, uzeaza din plin de acest drept. Si nu mai spune tampenii cretine de genul genialitatea si prostia sunt la o granita fina. Voiai sa spui ca e o linie fina intre nebunie or inconstienta si genialitate, prostia fiind antitetica ei. Lasa tu conceptulizarea celor care au materie cenusie suficient astfel cat sa exprime elocventa. 10 1 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 nu e ma niciun muion e doar cateluam vorbit eu cu elsufera de boala lu jokercrede ca un coleg de-al lui pe care il cunoaste foarte bine are multe conturi aici pe sitemi-e mila de elmai are putin oricum si o sa se sinucida =)) cat sa mai duca o viata de caine??? cat sa mai fie batjocorit??Stiu,dar mie asa imi place sa-l alint....Muion de la raion(si asta tot contul lui era).Saracul de el,n-are famile,n-are rude,n-are prieteni,sufera de singuratate absoluta.....traieste aicisa pe site alaturi de clonele lui 1 6 Link spre comentariu
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 ai peste 2000 de postari pe un forum in care hartuiesti curvele si vorbesti de viata personala a altora ? cine plm va mai intelege :laugh2 3 Link spre comentariu
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Cui i-am făcut, bă, prostule? Lu' mata' ? Marș, potaie și nu te mai băga în seamă, că te bag eu altundeva!Executarea! :offtopic 3 Link spre comentariu
emilcioran Reputație: 729 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Stiu,dar mie asa imi place sa-l alint....Muion de la raion(si asta tot contul lui era).Saracul de el,n-are famile,n-are rude,n-are prieteni,sufera de singuratate absoluta.....traieste aicisa pe site alaturi de clonele luiStii un cacat, ai dat-o asa ca sa nu pici de prost, nu ca n-ai fi. Tu stii cel mai bine cum e sa traiesti cu bolile psihice. Cum te simti cand banii le vorbesc doar altora, iar de tine fug ca de raie? 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Te-ai lovit la cap cumva? Sa gandesti e gratis, uzeaza din plin de acest drept. Si nu mai spune tampenii cretine de genul genialitatea si prostia sunt la o granita fina. Voiai sa spui ca e o linie fina intre nebunie or inconstienta si genialitate, prostia fiind antitetica ei. Lasa tu conceptulizarea celor care au materie cenusie suficient astfel cat sa exprime elocventa. După acest excurs din care nu se poate reține decât o adevărată beție de cuvinte, nu pot spune decât atât: împușcă-te! 1 4 Link spre comentariu
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Noiembrie 10, 2019 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 După acest excurs din care nu se poate reține decât o adevărată beție de cuvinte, nu pot spune decât atât: împușcă-te! nu esti satul de offtopic si spam complet impotriva regulamentului acestui forum ? 9 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 10, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 nu esti satul de offtopic si spam complet impotriva regulamentului acestui forum ?Nu ești sătul să fii prost? 1 5 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Noiembrie 10, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Mosule nu ai bun-simt pentru a intelege cand trebuie sa taci si cand trebuie sa te opresti. 5 Link spre comentariu
sxs Reputație: 179 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 georgianaazMaistru CurvarMaistru Curvar40 Postari:Inscris la:26 augustus 2019Reputatie: 97Postat Ieri, 17:07sxs, on 07 Nov 2019 - 4:12 PM, said:Este era la hotel,deja.si alte conditii. 1 Link spre comentariu
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Disponibilă pana la ora 22:00 1 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Disponibilă pana la a 22:00Buna,In ce zona te gasesc si de la.ce ora incepi? Ti-am scris de mai multe ori pe wapp si....nimic. Cum.se fac programarile? Multam 1 Link spre comentariu
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Buna,In ce zona te gasesc si de la.ce ora incepi? Ti-am scris de mai multe ori pe wapp si....nimic. Cum.se fac programarile? Multam Mai scrie-mi :) 4 Link spre comentariu
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 20, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Buna dimineața! Mai sunt disponibilă pana mâine. 2 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Buna dimineața! Mai sunt disponibilă pana mâine.mai revii? 1 Link spre comentariu
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 21, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Ultima zi. Disponibilă pana la ora 16.00 3 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Ultima zi. Disponibilă pana la ora 16.00Ne agiti si ne lasi cu ochii in soare. Nu e frumos 1 Link spre comentariu
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 22, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Ne agiti si ne lasi cu ochii in soare. Nu e frumos☺️ 5 Link spre comentariu
henry jullien Reputație: 983 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Mai revii? 1 Link spre comentariu
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 22, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Mai revii? In curând🤗 6 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 In curândIn curândCat de curand?! si raspunde si tu la mesaje 1 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 In curândSe mai aude ceva cu venirea la Bucuresti? Daca iti scriu azi .... 1 Link spre comentariu
georgianaaz Reputație: 164 Postat Noiembrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Disponibilă începând cu ora 17.00 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum