Sari la conținut

Noua în București 0743454257

Postări Recomandate

• Oras:Aicisea

Bai , nu-i bai , pleaca una vin doua , da' rasu' curcilor tot aici va ramane parcat  pe scandal izvorat din senin .

e senil 

Iar si-a mai facut conturi noi prostu’ dă Muion....bagami-as pwla in familia lui

De cand ti-ai cusut limba de anusul lui Picon, nici replicile tale nu mai sunt ce erau odata. Esti de o imbecilitate monumentala, singurele sale arme si argumente sunt agresivitatea si vulgaritatea dusa la extrem

• Like 3
Link spre comentariu

Iar si-a mai facut conturi noi prostu’ dă Muion....bagami-as pwla in familia lui

nu e ma niciun muion e doar catelu

am vorbit eu cu el

sufera de boala lu joker

crede ca un coleg de-al lui pe care il cunoaste foarte bine are multe conturi aici pe site

mi-e mila de el

mai are putin oricum si o sa se sinucida =)) cat sa mai duca o viata de caine??? cat sa mai fie batjocorit??

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:strada Turnătorului

Cui i-am făcut, bă, prostule? Lu' mata' ?

Marș, potaie și nu te mai băga în seamă, că te bag eu altundeva!

Executarea!

Te-ai lovit la cap cumva? Sa gandesti e gratis, uzeaza din plin de acest drept. Si nu mai spune tampenii cretine de genul genialitatea si prostia sunt la o granita fina. Voiai sa spui ca e o linie fina intre nebunie or inconstienta si genialitate, prostia fiind antitetica ei. Lasa tu conceptulizarea celor care au materie cenusie suficient astfel cat sa exprime elocventa. 

• Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

nu e ma niciun muion e doar catelu

am vorbit eu cu el

sufera de boala lu joker

crede ca un coleg de-al lui pe care il cunoaste foarte bine are multe conturi aici pe site

mi-e mila de el

mai are putin oricum si o sa se sinucida =)) cat sa mai duca o viata de caine??? cat sa mai fie batjocorit??

Stiu,dar mie asa imi place sa-l alint....Muion de la raion(si asta tot contul lui era).Saracul de el,n-are famile,n-are rude,n-are prieteni,sufera de singuratate absoluta.....traieste aicisa pe site alaturi de clonele lui

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

Stiu,dar mie asa imi place sa-l alint....Muion de la raion(si asta tot contul lui era).Saracul de el,n-are famile,n-are rude,n-are prieteni,sufera de singuratate absoluta.....traieste aicisa pe site alaturi de clonele lui

Stii un cacat, ai dat-o asa ca sa nu pici de prost, nu ca n-ai fi. Tu stii cel mai bine cum e sa traiesti cu bolile psihice. Cum te simti cand banii le vorbesc doar altora, iar de tine fug ca de raie?
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Te-ai lovit la cap cumva? Sa gandesti e gratis, uzeaza din plin de acest drept. Si nu mai spune tampenii cretine de genul genialitatea si prostia sunt la o granita fina. Voiai sa spui ca e o linie fina intre nebunie or inconstienta si genialitate, prostia fiind antitetica ei. Lasa tu conceptulizarea celor care au materie cenusie suficient astfel cat sa exprime elocventa. 

După acest excurs din care nu se poate reține decât o adevărată beție de cuvinte, nu pot spune decât atât: împușcă-te! 

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

După acest excurs din care nu se poate reține decât o adevărată beție de cuvinte, nu pot spune decât atât: împușcă-te! 

nu esti satul de offtopic si spam complet impotriva regulamentului acestui forum ?

• Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...