nid 35 Reputație: 637 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 1 oră, tefan937 a spus: Tu mă cunoști cine sunt.Raspunde te rog nu mă mai bloca. Tocmai că te cunoaște de aia nu te mai baga in seama și te-a blocat...nu ia plăcut ei ceva la tine..next! Link spre comentariu
tefan937 Reputație: 16 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 6 minute, nid 35 a spus: Tocmai că te cunoaște de aia nu te mai baga in seama și te-a blocat...nu ia plăcut ei ceva la tine..next! Mulțumesc intelighentule dar problema e un pic mai complicata decât poți tu intui așa perspicace cum ești așa că aștept întâi răspunsul ei și apoi poate te voi lămuri și pe tine Link spre comentariu
mihaia Reputație: 45 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Iulie 13, 2022 Acum 6 ore, uritescu. a spus: Te-a ars la timp sau nu a prestat deloc? Daca ai imprumutat-o cu bani ești chiar tare Scuze,nu am timp să detaliez acum,dar cum găsesc câteva momente liberei îți răspund căci a fost interesant. Link spre comentariu
spopescu Reputație: 1444 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Iulie 13, 2022 1 oră în urmă, mihaia a spus: Scuze,nu am timp să detaliez acum,dar cum găsesc câteva momente liberei îți răspund căci a fost interesant. Hai că mi place.Abia aștept Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2022 Acum 7 ore, tefan937 a spus: Mulțumesc intelighentule dar problema e un pic mai complicata decât poți tu intui așa perspicace cum ești așa că aștept întâi răspunsul ei și apoi poate te voi lămuri și pe tine Da bai e foarte complicata problema cu femeile ...când ești prost, jegos , sărac , chel, gras cu pula mica și ți mai pute și gura ..intelighenule ! Link spre comentariu
tefan937 Reputație: 16 Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 Acum 3 ore, nid 35 a spus: Da bai e foarte complicata problema cu femeile ...când ești prost, jegos , sărac , chel, gras cu pula mica și ți mai pute și gura ..intelighenule ! Păi când spun eu că ești intelighent! Cunoști bine problema și ti ai făcut perfect portretul.Hai nu fii supărat , bănii îți dau eu restul nu pot 1 Link spre comentariu
nemonemo Reputație: 69 Postat Iulie 14, 2022 Partajează Postat Iulie 14, 2022 Am fost și eu la Ruxy și mi a tras un futai de mare clasă.Ii place pula și are talent și merită să fie la top.Recomand. Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4304 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2022 Colegu nemonemo poate ne spui și preturile și serviciile actuale ca pe Ruxy o întrebam degeaba. 🙂 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11839 Postat Iulie 14, 2022 Partajează Postat Iulie 14, 2022 21 minutes ago, gicacontra2012 said: Colegu nemonemo poate ne spui și preturile și serviciile actuale ca pe Ruxy o întrebam degeaba. 🙂 On 2/1/2022 at 3:43 PM, ruxi07 said: Buna, sigur 😘 Serviciile sunt : sex normal protejat sex oral(se poate și neprotejat in funcție de igiena) 69 cunnilingus/annilingus finalizare corporală 200 lei-30 de min 300 lei-o ora Locatia este pe Bulevardul Basarabia 😘 🤍 Aceleași servicii/preț! 1 Link spre comentariu
nemonemo Reputație: 69 Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 Acum 7 ore, gicacontra2012 a spus: Colegu nemonemo poate ne spui și preturile și serviciile actuale ca pe Ruxy o întrebam degeaba. 🙂 E discreta.Poate în particular e mai comunicativa.Incearca pe Fb🤣 Link spre comentariu
mihaia Reputație: 45 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Iulie 15, 2022 La 12.07.2022 la 21:23, uritescu. a spus: Te-a ars la timp sau nu a prestat deloc? Daca ai imprumutat-o cu bani ești chiar tare Da frate,au fost și bani și o povestea despre prostia bărbatului pe care o voi spune cu nume și date reale ca învățătura de minte pt alții. Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2022 La 13.07.2022 la 9:47, tefan937 a spus: Păi când spun eu că ești intelighent! Cunoști bine problema și ti ai făcut perfect portretul.Hai nu fii supărat , bănii îți dau eu restul nu pot Auzi tigrule...Nu mai repeta ca o maimuță leșinată...Ia zi ...tras iar o laba visând că o futi pe Ruxi???...😄😄 Doamne ce ratat pervers ești..de aia nu te mai primește..!! 😅😅 1 Link spre comentariu
tefan937 Reputație: 16 Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 Acum 59 minute, nid 35 a spus: Auzi tigrule...Nu mai repeta ca o maimuță leșinată...Ia zi ...tras iar o laba visând că o futi pe Ruxi???...😄😄 Doamne ce ratat pervers ești..de aia nu te mai primește..!! 😅😅 Poate mă primești tu.Nu sunt pretențios, mă mulțumesc și cu o muie și plătesc bine.Ce zici intelighentule făceam târgul? 1 Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Iulie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2022 La 16.07.2022 la 0:14, tefan937 a spus: Poate mă primești tu.Nu sunt pretențios, mă mulțumesc și cu o muie și plătesc bine.Ce zici intelighentule făceam târgul? Bai cacanare,asa de disperat ai ajuns încât sa dai muie la bărbați.. Dacă tot nu ești pretențios ce tot te milogesti de asta sa te mai primeasca, poti sa-i dai muie lu' ma-ta, scutești bani de drum și e și gratis ..hai jet ca poluezi topicul aiurea jegosule! Link spre comentariu
tefan937 Reputație: 16 Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 Acum 3 ore, nid 35 a spus: Bai cacanare,asa de disperat ai ajuns încât sa dai muie la bărbați.. Dacă tot nu ești pretențios ce tot te milogesti de asta sa te mai primeasca, poti sa-i dai muie lu' ma-ta, scutești bani de drum și e și gratis ..hai jet ca poluezi topicul aiurea jegosule! Ei haide nu te agita atâta.Ti o placea ție să sugi pula dar ești prea murdar la gură pentru pula mea.Daca te speli poate te mai gândești.Acum în particular îți spun:am futut o pe Ruxy mai mult decât oricarei dintre voi.A costat dar a meritat.Mi a plăcut.Nu mi place însă țigănia pe care o faci tu și topicul nu este că sa ți arăți tu mitocănia și lipsa de educație.Ai ceva să mi spui fa o în privat și lasă topicul pt recenzii. 1 Link spre comentariu
mihaia Reputație: 45 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Iulie 20, 2022 La 12.07.2022 la 21:23, uritescu. a spus: Te-a ars la timp sau nu a prestat deloc? Daca ai imprumutat-o cu bani ești chiar tare Nu frate nu sunt tare.Dimpotriva ,mi a fost milă și i am dat.Ramasese fără bani in Suedia și am adus o acasă.Avea un chist care se putea sparge in ea când se futea și i am dat bani sa se opereze.De milă.Dar curva nu e om și de ea nu trebuie să ai mila.Invatati să nu fiți prosti că mine. 2 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 639 Postat Iulie 24, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Iulie 24, 2022 La 20.07.2022 la 22:31, mihaia a spus: Nu frate nu sunt tare.Dimpotriva ,mi a fost milă și i am dat.Ramasese fără bani in Suedia și am adus o acasă.Avea un chist care se putea sparge in ea când se futea și i am dat bani sa se opereze.De milă.Dar curva nu e om și de ea nu trebuie să ai mila.Invatati să nu fiți prosti că mine. Dacă i-ai făcut un bine, atunci este de apreciat. 👏👍🤗 4 Link spre comentariu
mihaia Reputație: 45 Postat Iulie 25, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Iulie 25, 2022 Acum 20 ore, derwall a spus: Dacă i-ai făcut un bine, atunci este de apreciat. 👏👍🤗 "Binele și Raul,viața și moartea,sunt doua fete ale aceluiași talger.Manati barca cum poți,trăiește cum îți place și mori atunci când îți vine timpul"(,Panait Istrati) 1 Link spre comentariu
maximus_prime Reputație: 216 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat Iulie 29, 2022 La 20.07.2022 la 22:31, mihaia a spus: Nu frate nu sunt tare.Dimpotriva ,mi a fost milă și i am dat.Ramasese fără bani in Suedia și am adus o acasă.Avea un chist care se putea sparge in ea când se futea și i am dat bani sa se opereze.De milă.Dar curva nu e om și de ea nu trebuie să ai mila.Invatati să nu fiți prosti că mine. Am mai zis-o pe un topic, dar o spun și aici: unii ar trebui sa le pupați in pizda pe fetele astea ca se fut pe bani ca altfel… rămâneați doar cu laba pe pozele lor. Deci tu vii aici și te plângi ca o pizda proasta ca ai ajutat-o pe fata asta, ca ai făcut și ai dres și acum nu mai vrea sa te primească, a 😂? Bai tataie, femeile ( mai ales cele de aici ) sunt ca sa cheltuiești bani cu ele, moșule. Le duci intr-o vacanța, faci plăti, , le futi, după care îți vezi de treaba ta. Sau tu ai impresia ca dacă ai făcut un cadou sau ai decartat niște mărunt in plus, aia e obligată sa stea la cheremul tău toată ziua, a? Cu gagica cheltui bani și te simți bine, ma, nu vii ca un bulangiu sa te plângi p-aici. Leo de la Strehaia mai făcea d-asta când îl ardeau pizdele de bani 😂. Link spre comentariu
mihaia Reputație: 45 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Iulie 29, 2022 Acum 2 ore, maximus_prime a spus: Am mai zis-o pe un topic, dar o spun și aici: unii ar trebui sa le pupați in pizda pe fetele astea ca se fut pe bani ca altfel… rămâneați doar cu laba pe pozele lor. Deci tu vii aici și te plângi ca o pizda proasta ca ai ajutat-o pe fata asta, ca ai făcut și ai dres și acum nu mai vrea sa te primească, a 😂? Bai tataie, femeile ( mai ales cele de aici ) sunt ca sa cheltuiești bani cu ele, moșule. Le duci intr-o vacanța, faci plăti, , le futi, după care îți vezi de treaba ta. Sau tu ai impresia ca dacă ai făcut un cadou sau ai decartat niște mărunt in plus, aia e obligată sa stea la cheremul tău toată ziua, a? Cu gagica cheltui bani și te simți bine, ma, nu vii ca un bulangiu sa te plângi p-aici. Leo de la Strehaia mai făcea d-asta când îl ardeau pizdele de bani 😂. Ai dreptate.Multumesc de lecție.La fel mi a zis și ea. Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz5 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2022 Partajează Postat Iulie 30, 2022 La 20.07.2022 la 22:31, mihaia a spus: Nu frate nu sunt tare.Dimpotriva ,mi a fost milă și i am dat.Ramasese fără bani in Suedia și am adus o acasă.Avea un chist care se putea sparge in ea când se futea și i am dat bani sa se opereze.De milă.Dar curva nu e om și de ea nu trebuie să ai mila.Invatati să nu fiți prosti că mine. Ce așteptări aveai. Adică cum trebuia să-ți întoarcă binele. Erau împrumut sau cadou? Link spre comentariu
mihaia Reputație: 45 Postat Iulie 30, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Iulie 30, 2022 Acum 1 oră, Turcoaz5 a spus: Ce așteptări aveai. Adică cum trebuia să-ți întoarcă binele. Erau împrumut sau cadou? Nu mai contează așa că îmi cer scuze dar nu îți voi spune.Viata este uneori atât de complicată încât e mai bine să te abti când trebuie să judeci un om.Sa i fie bine ei căci eu mă opresc aici și mă retrag din orice discuțieSucces să aveți. Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat August 15, 2022 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat August 15, 2022 1 3 Link spre comentariu
Vizitator dan cel nou Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 La 29.07.2022 la 17:52, maximus_prime a spus: Am mai zis-o pe un topic, dar o spun și aici: unii ar trebui sa le pupați in pizda pe fetele astea ca se fut pe bani ca altfel… rămâneați doar cu laba pe pozele lor. Deci tu vii aici și te plângi ca o pizda proasta ca ai ajutat-o pe fata asta, ca ai făcut și ai dres și acum nu mai vrea sa te primească, a 😂? Bai tataie, femeile ( mai ales cele de aici ) sunt ca sa cheltuiești bani cu ele, moșule. Le duci intr-o vacanța, faci plăti, , le futi, după care îți vezi de treaba ta. Sau tu ai impresia ca dacă ai făcut un cadou sau ai decartat niște mărunt in plus, aia e obligată sa stea la cheremul tău toată ziua, a? Cu gagica cheltui bani și te simți bine, ma, nu vii ca un bulangiu sa te plângi p-aici. Leo de la Strehaia mai făcea d-asta când îl ardeau pizdele de bani 😂. Ai gândit-o și ai zis-o de 10 ori mai bine…ca Leo! Nu de alta, dar unde e el, nu vrei sa fii! Bravo! Ai scris câteva vocale ale dracului de adevărate! 👏 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat August 16, 2022 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat August 16, 2022 Hei🙋🏽♀️ Disponibila pentru programări de la ora 15:00 😊😁 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum