Sari la conținut

Ruxy07 noua aici 0761819554

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

Ați pus-o tare aseară

Merge, "fantezia" (quot-ul + concluzia), dar de marketing....chiar ar fi de interes materializarea ei...cred.

Daca intrebai pe la inceputul saptamanii, era mai nimerit...si mai probabil

Da' nici atunci, si nici acum, n-are substantza, din ce am intzeles eu :rax2

PS ma refer strict la formularea "ati pus-o..."; despre "ai pus-o...", nush :laugh2

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
Vizitator marynar
Reputație: 0

Nu are de ce. Fata este OK. Foarte curata și fără probleme. Au fost numai niște cuvinte greșit interpretate. Dacă era ceva din că-ți au trecut pe la ea se plângea cineva.Chiar îmi pare rău că s a înțeles așa și nici nu aș fi răspuns dacă nu insinua ca nu as fi fost curat. E tânără însă și probabil ca nu prea știe ce spune. Este o apariție rara în piata(credeți mă ca am experienta) și nu ar trebui ratată. Succes tuturor.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Nu are de ce. .... Au fost numai niște cuvinte greșit interpretate............. Este o apariție rara în piata(credeți mă ca am experienta) și nu ar trebui ratată. Succes tuturor.

Tot din experienta: daca la fiecare luna (sau 2) se gaseste careva sa sufle-n "jar"-ul amintirilor si tampeniilor, ne prostim de tot si uitam sa traim ziua de azi!...sau sa o programam pe cea de maine.

Asta am facut si eu, in postarea asta....dar promit ca nu o mai fac.

• Like 2

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Oras:Piața Muncii
  • Oras:Piața Muncii

Buna seara ! Văd ca nici eu n am fost iertata de comentariile răutăcioase ale unor oameni care nici măcar nu ma cunosc. Din cauza asta , țin sa va lămuresc eu (doar pe cine interesează acest subiect , nu pe cei care stau și vorbesc aiurea ). Eu dacă sunt o fata igienica , in primul și in primul rând sunt pentru MINE. In al doilea rând pentru clienții care ma vizitează. Nu cred ca a venit cineva la mine și a avut vreo neplăcere in ceea ce privește igiena. M as explica mai mult dar îmi dau seama ca nu are rost. Este un subiect penibil din punctul meu de vedere. Vin sărbătorile .. încercați sa fiți și voi mai buni :))) măcar acum dacă in restul anului sunteți răutăcioși degeaba. Seara frumoasa ! 😘

• Like 6
Link spre comentariu

Buna seara ! Văd ca nici eu n am fost iertata de comentariile răutăcioase ale unor oameni care nici măcar nu ma cunosc. Din cauza asta , țin sa va lămuresc eu (doar pe cine interesează acest subiect , nu pe cei care stau și vorbesc aiurea ). Eu dacă sunt o fata igienica , in primul și in primul rând sunt pentru MINE. In al doilea rând pentru clienții care ma vizitează. Nu cred ca a venit cineva la mine și a avut vreo neplăcere in ceea ce privește igiena. M as explica mai mult dar îmi dau seama ca nu are rost. Este un subiect penibil din punctul meu de vedere. Vin sărbătorile .. încercați sa fiți și voi mai buni :))) măcar acum dacă in restul anului sunteți răutăcioși degeaba. Seara frumoasa !

Oamenii care iubesc animalele, în cazul de față exemplarele canine, nu pot fi decât curați.

Iar la Ruxi (și nu numai la ea) este pe deplin valabil proverbul " muierea curată de miros te-mbată"  :) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...