ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Disponibilă pentru programări 🤗 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Disponibilă pentru programări 😘 1 Link spre comentariu
alina 07 Reputație: 1774 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:pe luna:)) Oras:pe luna:)) Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Disponibilă pentru programări 😘Rux, esti bine?🤔😬 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Rux, esti bine?🤔😬Ii este putin frig,in rest este ok😜😘😘😘😂 2 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Rux, esti bine?🤔😬M am trezit astăzi dacă de asta ma intrebi 🤣🤦ðŸ¾â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ¾â€â™€ï¸ 2 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 11, 2019 🤗 6 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Decembrie 11, 2019 M am trezit astăzi dacă de asta ma intrebi ♀♀ :hmmm :hmmm :shocked ,dar de cand dormi domnisoara!!?? :rax2 :laugh2 :kiss3 Link spre comentariu
lagardere Reputație: -6 Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Rux, esti bine?Ați pus-o tare aseară Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Ați pus-o tare aseară Merge, "fantezia" (quot-ul + concluzia), dar de marketing....chiar ar fi de interes materializarea ei...cred.Daca intrebai pe la inceputul saptamanii, era mai nimerit...si mai probabilDa' nici atunci, si nici acum, n-are substantza, din ce am intzeles eu :rax2 PS ma refer strict la formularea "ati pus-o..."; despre "ai pus-o...", nush :laugh2 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
maverick69 Reputație: 655 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Se cam ferește lumea când ați adus vorba de Listerine, BTS, HTC, HPV... Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Disponibilă pentru programari🤗😘 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 12, 2019 🤗🤗 Link spre comentariu
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Nu are de ce. Fata este OK. Foarte curata și fără probleme. Au fost numai niște cuvinte greșit interpretate. Dacă era ceva din că-ți au trecut pe la ea se plângea cineva.Chiar îmi pare rău că s a înțeles așa și nici nu aș fi răspuns dacă nu insinua ca nu as fi fost curat. E tânără însă și probabil ca nu prea știe ce spune. Este o apariție rara în piata(credeți mă ca am experienta) și nu ar trebui ratată. Succes tuturor. Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Nu are de ce. .... Au fost numai niște cuvinte greșit interpretate............. Este o apariție rara în piata(credeți mă ca am experienta) și nu ar trebui ratată. Succes tuturor. Tot din experienta: daca la fiecare luna (sau 2) se gaseste careva sa sufle-n "jar"-ul amintirilor si tampeniilor, ne prostim de tot si uitam sa traim ziua de azi!...sau sa o programam pe cea de maine. Asta am facut si eu, in postarea asta....dar promit ca nu o mai fac. 2 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Buna seara ! Văd ca nici eu n am fost iertata de comentariile răutăcioase ale unor oameni care nici măcar nu ma cunosc. Din cauza asta , țin sa va lămuresc eu (doar pe cine interesează acest subiect , nu pe cei care stau și vorbesc aiurea ). Eu dacă sunt o fata igienica , in primul și in primul rând sunt pentru MINE. In al doilea rând pentru clienții care ma vizitează. Nu cred ca a venit cineva la mine și a avut vreo neplăcere in ceea ce privește igiena. M as explica mai mult dar îmi dau seama ca nu are rost. Este un subiect penibil din punctul meu de vedere. Vin sărbătorile .. încercați sa fiți și voi mai buni :))) măcar acum dacă in restul anului sunteți răutăcioși degeaba. Seara frumoasa ! 😘 6 Link spre comentariu
action Reputație: 148 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Până la ce ora lucrezi de obicei seara? Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Până la ce ora lucrezi de obicei seara?Buna. Pana la 21 Link spre comentariu
lagardere Reputație: -6 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Buna seara ! Văd ca nici eu n am fost iertata de comentariile răutăcioase ale unor oameni care nici măcar nu ma cunosc. Din cauza asta , țin sa va lămuresc eu (doar pe cine interesează acest subiect , nu pe cei care stau și vorbesc aiurea ). Eu dacă sunt o fata igienica , in primul și in primul rând sunt pentru MINE. In al doilea rând pentru clienții care ma vizitează. Nu cred ca a venit cineva la mine și a avut vreo neplăcere in ceea ce privește igiena. M as explica mai mult dar îmi dau seama ca nu are rost. Este un subiect penibil din punctul meu de vedere. Vin sărbătorile .. încercați sa fiți și voi mai buni :))) măcar acum dacă in restul anului sunteți răutăcioși degeaba. Seara frumoasa ! Oamenii care iubesc animalele, în cazul de față exemplarele canine, nu pot fi decât curați.Iar la Ruxi (și nu numai la ea) este pe deplin valabil proverbul " muierea curată de miros te-mbată" :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Rux, esti bine?Lasa ma fata in pace :offtopic :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Disponibilă pentru programări 🤗 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Disponibilă pentru programări ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ¤— Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Disponibilă pentru programări 💋😎 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 16, 2019 🤗 15 Link spre comentariu
ruxi07 Reputație: 621 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Piața Muncii Oras:Piața Muncii Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Disponibilă pentru programări 😎🤗 13 Link spre comentariu
rav3r Reputație: 358 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Muntele Olymp Oras:Muntele Olymp Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Dispo, dispo, dar tonul de ocupat? Ce e cu el?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum