Sari la conținut

Ce colectii mai vechi sau mai noi aveti?

xtreme89

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

clocitorul de pepeni, povesti cu arabi care mâncau pilaf și erau un fel de Popay după spanac :)))

Nu prea le mai tin minte . trebuie sa le recitesc . Sunt  ani ...totusi ...chiar zeci :))

Link spre comentariu
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!

nu mai am app nimic din ce-am avut candva...

doar cutia cu amintiri, prin care mai umblu cand si cand :)

cred ca cea mai importanta colectie pe care am avut-o, si din care mai am cate ceva si acum, sunt scrisori primite de la gagici. scrisorile aveau un parfum anume, mai ales daca erau imbibate de sentiment si sex :))))))))) 

• Like 2
Link spre comentariu

Care carti, maestre. Corect fiind maestrule, cred. Scuzati retardul din mine, orice as scrie. O zic oricum.

Putem sa umblam kilometri prin oricare oras din Romania, intreband despre Augustin Buzura, Petru Popescu, Nicolae Breban, drugii lui Melchiade, cum a ars-o poetic Mihail Sebastian pe una si toti dracii.

O sa-i vezi cam pe toti transpirand, cautand pe google, in timp ce le curge scuipatul din coltul gurii. 

Nu am scris asta ca sa par inteligent, pentru ca sunt prost, da´ totusi uitati-va la ei. Sunt pierduti, cam 7 din 10 si cred ca sunt generos in aprecieri. As fi pariat pe 8.

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator caproshu
Reputație: 0

Care carti, maestre. Corect fiind maestrule, cred. Scuzati retardul din mine, orice as scrie. O zic oricum.

Putem sa umblam kilometri prin oricare oras din Romania, intreband despre Augustin Buzura, Petru Popescu, Nicolae Breban, drugii lui Melchiade, cum a ars-o poetic Mihail Sebastian pe una si toti dracii.

O sa-i vezi cam pe toti transpirand, cautand pe google, in timp ce le curge scuipatul din coltul gurii. 

Nu am scris asta ca sa par inteligent, pentru ca sunt prost, da´ totusi uitati-va la ei. Sunt pierduti, cam 7 din 10 si cred ca sunt generos in aprecieri. As fi pariat pe 8.

Prea generos....prea ca la oras !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...