miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 18, 2019 clocitorul de pepeni, povesti cu arabi care mâncau pilaf și erau un fel de Popay după spanac :))) Nu prea le mai tin minte . trebuie sa le recitesc . Sunt ani ...totusi ...chiar zeci :)) Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Nu prea le mai tin minte . trebuie sa le recitesc . Sunt ani ...totusi ...chiar zeci :))25-30. :) Link spre comentariu
moet13 Reputație: -22 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:maramu Oras:maramu Partajează Postat Septembrie 18, 2019 https://loryloo.files.wordpress.com/2014/01/monede-comemorative-2-euro-2004.jpg 1 Link spre comentariu
moromete2014 Reputație: 155 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Colecția completa de la guma Turbo(anii ‘90, viniluri(peste 200 bucăți) și timbre. 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Colecția completa de la guma Turbo(anii ‘90, viniluri(peste 200 bucăți) și timbre. Ceva timbre am si eu :) Chiar destule n-am mai avut timp demult sa dau un ochi prin ele :) Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Septembrie 19, 2019 nu mai am app nimic din ce-am avut candva...doar cutia cu amintiri, prin care mai umblu cand si cand :)cred ca cea mai importanta colectie pe care am avut-o, si din care mai am cate ceva si acum, sunt scrisori primite de la gagici. scrisorile aveau un parfum anume, mai ales daca erau imbibate de sentiment si sex :))))))))) 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Din câte am înțeles eu pe aici, cărțile sunt pentru colecție, nu pentru citit, Asta explică multe.A bon entendeur, salut! 2 2 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Care carti, maestre. Corect fiind maestrule, cred. Scuzati retardul din mine, orice as scrie. O zic oricum. Putem sa umblam kilometri prin oricare oras din Romania, intreband despre Augustin Buzura, Petru Popescu, Nicolae Breban, drugii lui Melchiade, cum a ars-o poetic Mihail Sebastian pe una si toti dracii. O sa-i vezi cam pe toti transpirand, cautand pe google, in timp ce le curge scuipatul din coltul gurii. Nu am scris asta ca sa par inteligent, pentru ca sunt prost, da´ totusi uitati-va la ei. Sunt pierduti, cam 7 din 10 si cred ca sunt generos in aprecieri. As fi pariat pe 8. 1 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Care carti, maestre. Corect fiind maestrule, cred. Scuzati retardul din mine, orice as scrie. O zic oricum. Putem sa umblam kilometri prin oricare oras din Romania, intreband despre Augustin Buzura, Petru Popescu, Nicolae Breban, drugii lui Melchiade, cum a ars-o poetic Mihail Sebastian pe una si toti dracii. O sa-i vezi cam pe toti transpirand, cautand pe google, in timp ce le curge scuipatul din coltul gurii. Nu am scris asta ca sa par inteligent, pentru ca sunt prost, da´ totusi uitati-va la ei. Sunt pierduti, cam 7 din 10 si cred ca sunt generos in aprecieri. As fi pariat pe 8.Prea generos....prea ca la oras !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum