alexvia Reputație: 3 Postat Martie 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2023 Stie cineva ce fete mai sunt la salon?
juan mata Reputație: 3144 Postat Martie 8, 2023 Postat Martie 8, 2023 15 hours ago, alexvia said: Stie cineva ce fete mai sunt la salon? Ana, frumoasă, trecută de 30 și ceva de anișori, pe care am vizitat-o și este superOK. Apoi Amalia, Diana, Carla și Bianca. În total 5 căprițe😀 1
hotzu2014 Reputație: 265 Postat Martie 11, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2023 Am vazut ca a aparut un anunt cu o bruneta slabuta Diana. Stie cineva, ceva?
hotzu2014 Reputație: 265 Postat Martie 11, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 11, 2023 https://www.anuntul.ro/anunt-reala-si-pregatita-sa-ne-jucam-kMzbNz#D01WK
zetul123 Reputație: 10 Postat Martie 12, 2023 Postat Martie 12, 2023 Facut programare cu 2 ore inainte cu una din fete, ajuns la ora stabilita intampinat de alta fata imi spune vine imediat domnisoara ta. Trec 10-15 min zic, hai normal , e weekend. Apare si domnita imi zice ca nu se mai poate face masajul clientul anterior intra in prelungiri, asta e politica . Sunt client constant de vreun an si jumate , am plecat politicos si nu mai revin. Spor!
marius2023 Reputație: 68 Postat Martie 12, 2023 Oras:marte Oras:marte Postat Martie 12, 2023 e de top
hotzu2014 Reputație: 265 Postat Martie 13, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 13, 2023 Acum 21 ore, zetul123 a spus: Facut programare cu 2 ore inainte cu una din fete, ajuns la ora stabilita intampinat de alta fata imi spune vine imediat domnisoara ta. Trec 10-15 min zic, hai normal , e weekend. Apare si domnita imi zice ca nu se mai poate face masajul clientul anterior intra in prelungiri, asta e politica . Sunt client constant de vreun an si jumate , am plecat politicos si nu mai revin. Spor! Urat ce ti sa intamplat, am cateva vizite la ei nu am patit nici-o asa ceva. Dar urat daca procedeaza asa. Atata timp cat ai programare nu are de ce sa ii accepte clientului precedent sa prelungeasca intalnirea.
warewolf Reputație: 10 Postat Martie 13, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 13, 2023 Acum 17 ore, marius2023 a spus: e de top cine e de top marius ?
cezariulius Reputație: 146 Postat Martie 26, 2023 Postat Martie 26, 2023 Salut! A fost cineva cu fata noua, Monica? Am inteles ca nu mai este. Stia ceva masaj sau nu e o pierdere?
slayer_hot Reputație: 22 Postat Aprilie 17, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 17, 2023 Are cineva idee daca mai este deschis salonul?
hotzu2014 Reputație: 265 Postat Aprilie 17, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 17, 2023 Acum 2 ore, slayer_hot a spus: Are cineva idee daca mai este deschis salonul? Este deschis, au anunturi si pe Publk24 si Anuntul telefonic
uncrn Reputație: 9 Postat Mai 6, 2023 Postat Mai 6, 2023 Au marit tariful la 250 ron/ora. Iar ca fete sunt aceleasi: Ana, Carla, Amalia si Bianca.
ionicanebunu Reputație: 3 Postat Mai 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2023 Doar ce am ieșit de la ore și am avut-o profesoara pe Dna Ana . Am plătit același halat ca-n celelalte dăți 150 RON . In concluzie nu greșesc cu nimic zicându-i profesoara Anei , e ce trebuie .
uncrn Reputație: 9 Postat Mai 6, 2023 Postat Mai 6, 2023 hmmm.. dubios atunci.. eu am vrut sa merg vineri si mi-au spus ca s-a modificat tariful.
hotzu2014 Reputație: 265 Postat Mai 6, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2023 Acum 5 ore, uncrn a spus: Au marit tariful la 250 ron/ora. Iar ca fete sunt aceleasi: Ana, Carla, Amalia si Bianca. In anuturi au pretul de 150 lei, probabil ca ai ales alt masaj
uncrn Reputație: 9 Postat Mai 7, 2023 Postat Mai 7, 2023 9 hours ago, hotzu2014 said: In anuturi au pretul de 150 lei, probabil ca ai ales alt masaj Am vazut si eu anunturile. Am fost de multe ori la ei, nu e cazul de ales alt masaj, mi.au specificat clar ca s.a modificat tariful si acum e 250 lei. Cel mai bine sa vina ei sa ne lamureasca cu un raspuns.
alexberg Reputație: 76 Postat Mai 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2023 Acum 11 ore, uncrn a spus: Am vazut si eu anunturile. Am fost de multe ori la ei, nu e cazul de ales alt masaj, mi.au specificat clar ca s.a modificat tariful si acum e 250 lei. Cel mai bine sa vina ei sa ne lamureasca cu un raspuns. Pfoai daca e asa.. Nu mai merg in locul ala shady.. Departe si shady.. Prețul era singurul ok, mai dadeam și 50 dupa ca sa fie fetele mulțumite.. Dacă e adevarat, si nu au adus nimic nou calitativ atunci pa si larevedere
vasilestan Reputație: 104 Postat Mai 7, 2023 Oras:București Oras:București Postat Mai 7, 2023 1 hour ago, alexberg said: Pfoai daca e asa.. Nu mai merg in locul ala shady.. Departe si shady.. Prețul era singurul ok, mai dadeam și 50 dupa ca sa fie fetele mulțumite.. Dacă e adevarat, si nu au adus nimic nou calitativ atunci pa si larevedere Da, așa e, am fost recent și mi-a spus Ana că urmează o ședință cu conducerea și că se vor mări tarifele. Îmi și imaginam o sală de consiliu plină, în centru board of directors ascultând CEO-ul cu expunerea de business plan, toată piramida. În fine, mergeam relativ des tocmai din cauza tarifului, serviciile nefiind deloc rele însă au ieșit și din schema mea, banii ăștia nu sunt justificați. 1
alexberg Reputație: 76 Postat Mai 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2023 Acum 13 ore, vasilestan a spus: Da, așa e, am fost recent și mi-a spus Ana că urmează o ședință cu conducerea și că se vor mări tarifele. Îmi și imaginam o sală de consiliu plină, în centru board of directors ascultând CEO-ul cu expunerea de business plan, toată piramida. În fine, mergeam relativ des tocmai din cauza tarifului, serviciile nefiind deloc rele însă au ieșit și din schema mea, banii ăștia nu sunt justificați. Corect.. Și daca mărești fă-o decent și normal la 180 poate 200 nu de la 150 la 250,asta ma enervează cel mai mult, chiar dacă am, nu mă mai duc, nu sustin aberatile astea..
darkxtr Reputație: 141 Postat Mai 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2023 Acum 14 ore, vasilestan a spus: Da, așa e, am fost recent și mi-a spus Ana că urmează o ședință cu conducerea și că se vor mări tarifele. Îmi și imaginam o sală de consiliu plină, în centru board of directors ascultând CEO-ul cu expunerea de business plan, toată piramida. În fine, mergeam relativ des tocmai din cauza tarifului, serviciile nefiind deloc rele însă au ieșit și din schema mea, banii ăștia nu sunt justificați. 1 oră în urmă, alexberg a spus: Corect.. Și daca mărești fă-o decent și normal la 180 poate 200 nu de la 150 la 250,asta ma enervează cel mai mult, chiar dacă am, nu mă mai duc, nu sustin aberatile astea.. Mda… am sunat si eu la Ador am întrebat detalii referitoare la preț a zis ca e 300 ora de masaj 😂 dincolo era mai ieftin….. Ca a zis o fata ca a zis nu-s cine ca fac ședința de masaj 500 ca p.m …. va luați după vb la femei voi??? numai aberații pe aici … 250 ora ca e mult ca e puțin ca au scumpit ca vor mari prețul, unu nu ați dat un telefon sa întrebați ce modificări au adus dacă au adus …. Raspuns final 150 lei ora de masaj la ador 1
vasilestan Reputație: 104 Postat Mai 8, 2023 Oras:București Oras:București Postat Mai 8, 2023 1 hour ago, darkxtr said: Mda… am sunat si eu la Ador am întrebat detalii referitoare la preț a zis ca e 300 ora de masaj 😂 dincolo era mai ieftin….. Ca a zis o fata ca a zis nu-s cine ca fac ședința de masaj 500 ca p.m …. va luați după vb la femei voi??? numai aberații pe aici … 250 ora ca e mult ca e puțin ca au scumpit ca vor mari prețul, unu nu ați dat un telefon sa întrebați ce modificări au adus dacă au adus …. Raspuns final 150 lei ora de masaj la ador Dacă am înțeles eu corect de mai sus, e cu tocmeală. Caz în care tot nu-i o treabă, e clar că serviciile or să varieze în funcție de scor.
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 8, 2023 Oras:Buc Oras:Buc Postat Mai 8, 2023 17 minutes ago, vasilestan said: Dacă am înțeles eu corect de mai sus, e cu tocmeală. Caz în care tot nu-i o treabă, e clar că serviciile or să varieze în funcție de scor. Astazi am vb cu ele pe whats, mi au spus ca pretul este 150. De unde veniti cu sopozitiile astea daca niciunul nu a fost si platit250. 2
uncrn Reputație: 9 Postat Mai 8, 2023 Postat Mai 8, 2023 Foarte bine ca s-a lamurit situatia. Eu am venit cu informatia, pentru ca asa mi-au scris cand am dorit sa fac programare vineri. Acum de ce mi.au zis mie ca au marit tariful, ele stiu..
marius2023 Reputație: 68 Postat Mai 14, 2023 Oras:marte Oras:marte Postat Mai 14, 2023 o marit sau nu?
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Mai 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2023 Eu am intrebat dacă au mărit prețul și au spus ca nu s a schimbat nimic, a rămas 150, mai au și alte feluri de masaje printre care și unul la 250 dar nu știu ce include ala
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum