Sari la conținut

v-ati baut deja cafeaua aztazi?

Postări Recomandate

• Oras:.......
Postat

27 Decembrie ultima intalnire din acest an......sa vedem si doritorii. :kiss3 

1 Obiectiv

2 Amelia  

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Cred ca ma bag si eu! Nu stiu sigur ce program am maine. Va rog sa imi dati mai multe detalii legate de ora si locatie.

Postat

1 Obiectiv

2 Gangstarr

3 Futaciosu

Din pacate eu nu mai pot sa vin..va doresc distractie placuta .....si sa va strange ti cati mai multi! Bafta !

Postat

Cine vine maine la un capuccino???? fac eu cinste ca a fost ziua mea :innocent

http://i665.photobucket.com/albums/vv17/corina_1982/cafea-2.jpg

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

daca nu e foarte devreme obi e prezent.sper sa nu ma mai imbat si in seara asta.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

sparge sifoane si data trecuta la fel ,va pune pe jar pe toti si porma  :baby2  :laugh2 bv amelia ,eu nu pun botu la adunari deastea ca de fiecarre data nu se concretizeaza nimica  :rax2  :slap2

• Like 1
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Inca nu dar te rog nu mai organiza si tu un meeting sau ceva ca suntem cam satui de tepe =)) singura intalnire daca pot sa zic asa a fost atunci cand obiectiv a deschis topicul si top dupa 15-20 min a fost la mine conform invitatiei mele ofc, din 16 pagini discutate cred ca singurele meetinguri au fost atunci la inceput eu cu obiectiv, atat !

• Like 1
Postat

Inca nu dar te rog nu mai organiza si tu un meeting sau ceva ca suntem cam satui de tepe =)) singura intalnire daca pot sa zic asa a fost atunci cand obiectiv a deschis topicul si top dupa 15-20 min a fost la mine conform invitatiei mele ofc, din 16 pagini discutate cred ca singurele meetinguri au fost atunci la inceput eu cu obiectiv, atat !

:rax2  :angry  :refoz

Postat

adica ?:)

Postat

Cine vine maine la un capuccino???? fac eu cinste ca a fost ziua mea :innocent

http://i665.photobucket.com/albums/vv17/corina_1982/cafea-2.jpg

:( din pacate a interveni ceva :( nu mai pot sa ma tin de cuvant ...imi cer scuze

la asta se referea sorinelu :P :rax2

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

1 Obiectiv

2 Gangstarr

3 Futaciosu

Din pacate eu nu mai pot sa vin..va doresc distractie placuta .....si sa va strange ti cati mai multi! Bafta !

:rat

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...