Sari la conținut

v-ati baut deja cafeaua aztazi?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

pe pariu ca nu vine nimeni.....pfff nu ai invatat senya pana acum ca locul intalniri nu se dezvaluie ca sa vada toata lumea??

Degeaba postezi lostezi locul intalnirii,pentru ca personal nu ne cunoastem,asa ca e egal cu 0

Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Vin si eu daca va bagati la ArthurPub, mai stiu eu pe cineva de pe forum care ar veni cu cea mai mare placere acela ar fii bernoulii un om super de treaba, nu pot la Sabroso ca masina mea e facuta praf...deci daca e vorba de un arthur ceva care e langa mine as venii oricand cu placere ! Va salut golani futaciosi

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cetatea Tomis

Vin si eu daca va bagati la ArthurPub, mai stiu eu pe cineva de pe forum care ar veni cu cea mai mare placere acela ar fii bernoulii un om super de treaba, nu pot la Sabroso ca masina mea e facuta praf...deci daca e vorba de un arthur ceva care e langa mine as venii oricand cu placere ! Va salut golani futaciosi

Hai ca te ridic eu de pe unde esti.

Da-mi un PM.

Link spre comentariu

Întâlnirea a avut loc in 3, astia de mai sus!

O intrevedere OK, in care am schimbat ceva impresii despre zăpada, trafic, pizde, curve, mașini, futut, țigări, concedii si bani, pe parcursul unei ore (eu), ceilalți doi colegi este posibil inca sa mai discute. Kidding!

• Like 3
Link spre comentariu

Întâlnirea a avut loc in 3, astia de mai sus!

O intrevedere OK, in care am schimbat ceva impresii despre zăpada, trafic, pizde, curve, mașini, futut, țigări, concedii si bani, pe parcursul unei ore (eu), ceilalți doi colegi este posibil inca sa mai discute. Kidding!

acum 15 minute am ajuns acasa :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...