new_cont_users Reputație: 253 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2019 Oral neprotejat.Normal + anal protejat , am greșit mai sus 1 1
geronisis Reputație: 253 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 25, 2019 Fata nu merita decat pentru amatorii de milf,mai grasute. 1
Membru Premium papura voda Reputație: 1849 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Noiembrie 25, 2019 Fata nu merita decat pentru amatorii de milf,mai grasute.Ai fost? Fii amabil si expliciteaza putin! 1 1
johnqer Reputație: 107 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2019 Tu de fapt ai ditamai prostia sa te lauzi fara sa fi fost intrebt ! Daca esti zodia scorpion e de inteles! Oricum ai o imaginatie bogata :))salut pipilica 3
Membru Premium bluff111187 Reputație: 205 Postat Noiembrie 25, 2019 Membru Premium Postat Noiembrie 25, 2019 Salutare, Cum nu am mai făcut recenzii de ceva timp, am zis sa mai scriu câteva și încep cu Natalia. Am vizitat-o acum câteva săptămâni, din ce mi-am dat eu seama cred ca doamna nu lucrează pe programări, eu am mai avut câteva tentative sa o vizitezi dar nu răspundea nici la apel nici la sms.Locația este pe Vatra Luminoasa, apartamentul este unul vechi, curat, baia este ok, prosop curat, etc... Natalia este ok, vârsta declarată 37 de ani, cred ca are spre 40 și ceva Notele pentru ea sunt Locație 8Aspect 7ON - 9NP - 9AP - 9 Halat 200, părerea mea este ca este de bifat pentru amatori. Mulțumesc! 7
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2302 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Noiembrie 26, 2019 Scriu si eu pe scurt 2 observatii negatve, cele pozitive se gasesc in tread.Asa ca comunicare si actiune este ok, raspunde la mesaje, respecta programarile, e de recomandat mai ales pt anal, dar... 1. Are spre 40 de ani, cum spune si colegul de mai sus.2 Nu da telefonul pe silentios in timpul actiunii si, cel putin la mine, a sunat de cateva ori, ceea ce a fost destul de agasant. Acum banuiesc ca depinde de norocul fiecaruia. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
laury Reputație: 24072 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 26, 2019 Am facut aceasta precizare ca am observat ca mi sa înroșit capul penisului, de aseara, probabil ca este Candidoza.. nu am vazut apa de gura in baie..Te ustura cand faci pipi? Infectie bacteriana.
dantien Reputație: 179 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2019 S-a întors în sectorul 5, din păcate pentru mine. Vreau în continuare să o vizitez, dar va trebui sa rezerv mai mult timp pentru drum.
new_cont_users Reputație: 253 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2019 Te ustura cand faci pipi? Infectie bacteriana.Nu, doar roșeața este, pielea putin aspra. 1
new_cont_users Reputație: 253 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2019 Te ustura cand faci pipi? Infectie bacteriana.Inca doua mențiune vreau sa subliniez , Prima este ca nu schimba cearșaful dupa canapea, nu ma mănâncă penisul , este doar roșu iar in schimb am ușoare mâncărimi de feseA doua, prosoapul care il oferă nu este 100% curat, dupa parerea mea il usucă dupa plecarea fiecărui client. Asa ca mare atenție, nu o spun sa ca speri ci sa fiți usor vigilenți
yago Reputație: -1 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2019 Am fost ieri, am făcut programare ce credeți am ajuns acoloin același timp cu un alt tip chiar dacă eu aveam programare ma pus sa aștept asta ma supărat am zis sa stau și am stat destul în fine am întrat la ea dar nu mai aveam timp și nici dispoziție dar cel puțin am văzuto cu arata în realitate, este tipa din poze într-adevăr dar în realitate se apropie de 50 de ani, poate merg sa vad totusi și cum ma simt cu ea ajung destul de repede
yago Reputație: -1 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2019 Am fost ieri, am făcut programare ce credeți am ajuns acolo in același timp cu un alt tip chiar dacă eu aveam programare ma pus sa aștept, asta ma supărat am zis sa stau și am stat destul în fine am întrat la ea dar nu mai aveam timp și nici dispoziție dar cel puțin am văzut-o cu arata în realitate, este tipa din poze într-adevăr dar în realitate se apropie de 50 de ani, poate merg sa vad totusi și cum ma simt cu ea ajung destul de repede
danlimbistul Reputație: 12 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Pe unde anume e în Bragadiru? Dacă ai zike o strada ar fi ok. Mulțumesc
trebuie Reputație: 209 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Da Oras:Da Postat Decembrie 3, 2019 Pe unde anume e în Bragadiru? Dacă ai zike o strada ar fi ok. MulțumescLocatia actuala este pe Str.Petrosani din Rahova
yago Reputație: -1 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2019 Am fost ieri, am făcut programare ce credeți am ajuns acolo in același timp cu un alt tip chiar dacă eu aveam programare ma pus sa aștept, asta ma supărat am zis sa stau și am stat destul în fine am întrat la ea dar nu mai aveam timp și nici dispoziție dar cel puțin am văzut-o cu arata în realitate, este tipa din poze într-adevăr dar în realitate se apropie de 50 de ani, poate merg sa vad totusi și cum ma simt cu ea ajung destul de repede, locația sector 5 pe lângă strada Teiuș nicidecum Bragadiru se întra și din șoseaua Măgurele este un bloc mic ridicat între curțile oamenilor.
aiurea5555 Reputație: 4 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2019 La curte?
Membru Premium papura voda Reputație: 1849 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Decembrie 3, 2019 Locatia actuala este pe Str.Petrosani din RahovaAi fost? Cum e locatia? Mai are colege? Multumesc! 1
yago Reputație: -1 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2019 Nu la curte, este un bloc ridicat, locația curata bloc nou nu am reușit sa ajung astăzi, vreau sa ajung dacă ma mai primește după postare
laury Reputație: 24072 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 3, 2019 Nu la curte, este un bloc ridicat, locația curata bloc nou nu am reușit sa ajung astăzi, vreau sa ajung dacă ma mai primește după postareRupe-i curul!
yago Reputație: -1 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2019 Nu la curte, este un bloc ridicat, locația curata bloc nou nu am reușit sa ajung astăzi, vreau sa ajung dacă ma mai primește după postare Colege nu are
leonard111 Reputație: 305 Postat Decembrie 10, 2019 Postat Decembrie 10, 2019 Salut. Am fost și eu acum ceva timp în locația din Vatra luminoasa. Natalie este o matura cam de 45 ani inalta.cam 1.78 .puțin mai înaltă ca mine. Sâni mari.dar totuși atractiva fizic.Se vede ca știe meserie.un oral Bun cu atenție la sateliți iar la normal rezista fără probleme oricât dai în ea.Dacă Îți plac milfele perverse merita încercată. Face și fk și analiza pt cei interesati 2
crimpus Reputație: 7 Postat Decembrie 17, 2019 Postat Decembrie 17, 2019 Salutare tovarăși. Tocmai ce am venit de la doamna. Este înaltă, păr blond șuviță, ochi albaștri și pentru vărsta ei(estimez în jur de 45 de ani) foarte frumoasă. Am rămas pentru o finalizare. Un oral bun cu deep, oral și anal la 150 lei finalizarea. Aș fi stat o oră dar nu am avut timp. Sigur data viitoare. Pentru mine este de vizitat. Te pup Natalia. 2
aiurea5555 Reputație: 4 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2019 Locația?
dantien Reputație: 179 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2019 Locația?Scrie câteva postări mai înainte, strada Petroșani, cartier Rahova
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum