Sari la conținut

Ce fel de femei preferati?

Vizitator bug

Voteaza varianta favorita  

10 membri au votat

1. 1. Voteaza varianta favorita

Postări Recomandate

Vizitator bug
Reputație: 0
Postat

Salutare,

Am o nelamurire cu un prieten legat de femei, eu le plac intr-un anume fel si cred ca acelea sunt femei normale iar el le place in alt fel si zice ca alea sunt normale.

Eu stiu ca gusturile nu se discuta dar eu i-am spus ca majoritatea oamenilor prefera ce spun eu, el spune invers, nu spun care cum sa nu influentez. las cateva poze sa decida majoritatea :)))

VARIANTA 1

post-42-0-24013300-1570457220_thumb.jpeg

post-42-0-45643800-1570457226_thumb.jpeg

post-42-0-80012100-1570457234_thumb.jpeg

post-42-0-72927600-1570457241_thumb.jpeg

post-42-0-38241600-1570457258_thumb.jpeg

post-42-0-82861100-1570457276_thumb.jpeg

post-42-0-81556600-1570457282_thumb.jpeg

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Sincer, nu prea reușesc să stabilesc care sunt elementele comune care particularizează cele două tipologii...E vorba de asiatice slim vs. asiatice chubby?

• Like 2
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Varianta 2 clar, alea cu forme, cur mai mare tate pulpe mai mari, sa ai pe ce pune mana, nu anorexicele de se vad ele raw vegane care nu mănânca carne animala deloc, dar baga n gura zilnic carne de penis.

• Like 1
Vizitator
Postat

Sigur nu-s transexuali de prin Tailanda? 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Așteptăm opinia lui Mîșkin.

• Like 3
  • Minus 6
  • Oras:Dark Side
Postat

Salutare,

Am o nelamurire cu un prieten legat de femei, eu le plac intr-un anume fel si cred ca acelea sunt femei normale iar el le place in alt fel si zice ca alea sunt normale.

Eu stiu ca gusturile nu se discuta dar eu i-am spus ca majoritatea oamenilor prefera ce spun eu, el spune invers, nu spun care cum sa nu influentez. las cateva poze sa decida majoritatea :)))

VARIANTA 1

in afara de kg care e diferenta intre cele 2 variante ?

Postat

Pai diferenta este ca unele sunt mai classy sa zic asa si aranjate si unele sunt si grase si urate si nearanjate 😂😂😂

Sunt curios cine ce prefera,

Varianta 1 sau Varianta 2

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

VARIANTA 1

Varianta 2 are pl
  • Like 3
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Salutare,

VARIANTA 1

VARIANTA 2

femei cu pulă :laugh2

• Like 2
Vizitator bug
Postat

Absolut toate sunt femei, nu vorbesc de nici un transexual, Varianta 1 sunt futute de mine iar Varianta 2 de prietenul meu

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

Absolut toate sunt femei, nu vorbesc de nici un transexual, Varianta 1 sunt futute de mine iar Varianta 2 de prietenul meu

Buna astaðŸ˜
  • Like 2
Postat

si care e diferenta intre ele ?

• Like 1
Vizitator bug
Postat

Boss, vrei sa-ti fac o schema un desen ceva? Iau un clipboard din ala si iti desenez daca vrei.

Nu ma gandeam ca o intrebare atat de simpla, cu un raspuns la fel de simplu, poate creea atatea nelamuriri pt unii.

E super mega giga ultra simplu, voteaza varianta care iti place mai mult, varianta 1 sau varianta 2

si care e diferenta intre ele ?

Vizitator gvbolovan
Postat

Boss, vrei sa-ti fac o schema un desen ceva? Iau un clipboard din ala si iti desenez daca vrei.

Nu ma gandeam ca o intrebare atat de simpla, cu un raspuns la fel de simplu, poate creea atatea nelamuriri pt unii.

E super mega giga ultra simplu, voteaza varianta care iti place mai mult, varianta 1 sau varianta 2

Un sistem de votare bine întocmit trebuie să conțină și opțiuni neutre sau contrare celor de bază, gen "niciuna dintre variante", "altă opțiune, detaliați", "nu mă interesează subiectul" 

Postat

eu vad doar diferenta de kg intre ele; dar daca e asa de ce te-ai mai apucat sa detaliezi atat, puteai doar sa intrebi daca ne palc femeile mai plinute sau cele mai fit :)

Postat

eu vad doar diferenta de kg intre ele; dar daca e asa de ce te-ai mai apucat sa detaliezi atat, puteai doar sa intrebi daca ne palc femeile mai plinute sau cele mai fit :)

Frate, dacă lui îi plac femeile cu pulă, ce vrei?

• Like 1
  • Minus 5

Vizitator bug
Postat

Bine frate, daca tu vezi diferenta doar de kilograme atunci voteaza care iti plac, alea cu kg multe sau alea cu kg putine, simplu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...