Sari la conținut

L-am găsit pe ...

ome_tv

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

picon

https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/10/15/e1348a31dfdec4886ca873a8582caafe-full.jpg

:138x  :bravo

• Like 8
Vizitator ga971774
Reputație: 0
Postat

Ai greșit moșu băiatul meu. Picon e mult mai urât :)))

• Like 3
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

P1c0N la trădați in dragoste🙈... Pare umpic deprimat in poza asta 😕

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Aveți și voi o marota , Picon , ce face , ce nu face , cum arata etc.

Vedeți cum sta treaba , picon rămâne pe aici , mulți dispar...

• Like 5
  • Minus 5
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

picon este si va ramane ideologul de inchiriat al pestilor si santajistilor

Eu în niciun caz, poate mata' !

În altă ordine de idei, cretin topic, cretin cel ce l-a deschis, cretin cei care îi cântă în strună (sau îi suflă-n pulă)!

• Minus 5
  • Oras:Aicisea
Postat

Eu în niciun caz, poate mata' !

În altă ordine de idei, cretin topic, cretin cel ce l-a deschis, cretin cei care îi cântă în strună (sau îi suflă-n pulă)!

Foloseste cratima, rotofeiule, traiti-ar staueta!
  • Like 3
Postat

Foloseste cratima, rotofeiule, traiti-ar staueta!

Am scris corect, retardatule, trăiți-ar neuronul! Și nu sunt rotofei, poate mata' !

• Minus 5
Postat

Am scris corect, retardatule, trăiți-ar neuronul! Și nu sunt rotofei, poate mata' !

E cam multa nervozitate in postarile tale, tataie.
  • Like 2
Postat

E cam multa nervozitate in postarile tale, tataie.

Unde vezi tu nervozitate, pulete? Eu văd altceva în schimb: ești lipit de forum ca marca de scrisoare. Nici nu apuc să postez și eu ceva o dată la câteva ore, că imediat apari și mă miroși la cur. Ești jalnic, coaie!

Oricum, vine o nouă banare, iar plătești un nou cont, iar vei fi banat și tot așa ...

Prostia costă, pentru că prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul. 

• Minus 5
Postat

Unde vezi tu nervozitate, pulete? Eu văd altceva în schimb: ești lipit de forum ca marca de scrisoare. Nici nu apuc să postez și eu ceva o dată la câteva ore, că imediat apari și mă miroși la cur. Ești jalnic, coaie!

Oricum, vine o nouă banare, iar plătești un nou cont, iar vei fi banat și tot așa ...

Prostia costă, pentru că prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul. 

Tot nervos si recalcitrant esti, tataie ! E clar, tot n-ai reusit sa futi si tu ceva. Incearca la betty, tipa nu are standarde, primeste pe oricine.

• Like 4
Postat

Tot nervos si recalcitrant esti, tataie ! E clar, tot n-ai reusit sa futi si tu ceva. Incearca la betty, tipa nu are standarde, primeste pe oricine.

Bine, bă, du-te dreaq la culcare!

• Minus 5
Postat

:)))

Member Joined Total Member Posts Posts Today % of today's posts   m.jpg emilcioran 09 October 2019 90 34 2.41%
  • Minus 5
  • Membru Premium
Postat

Picon nu se ascunde după clone.

Și nici nu ataca neprovocat.

Iar într-o anumită ocazie a făcut un gest de mare ajutor pentru cineva aflat în necaz. Dar asta este alta poveste.

• Like 3
  • Minus 5
Vizitator nibeficuk
Reputație: 0
Postat

Iar într-o anumită ocazie a făcut un gest de mare ajutor pentru cineva aflat în necaz. Dar asta este alta poveste.

Când ai în cap doar "a postat picon ceva, hai să-l iau în pulă", chestiile astea nu au nicio importanță. Sigur o să se trezească un bezmetic să-ți spună că limba ta e lipită de curu' lui Picon... E o zi obișnuită pe nimfomane.com, să curgă minusurile și înjurăturile!

• Like 1
Postat

Când ai în cap doar "a postat picon ceva, hai să-l iau în pulă", chestiile astea nu au nicio importanță. Sigur o să se trezească un bezmetic să-ți spună că limba ta e lipită de curu' lui Picon... E o zi obișnuită pe nimfomane.com, să curgă minusurile și înjurăturile!

Oare ce-or mai face @vasilepoamăroșie, @javrel, @skopelos. @rinan și alții care au fost banați în diferite perioade și de mai multe ori? Credeți că supărați fiind, au părăsit forumul? Dar @brett? 

Nu toate conturile clonă sund ale pizdaderei. Marea parte a clonelor lui sunt "mute", cu extrem de puține postări sau deloc, folosindu-le doar pentru a-și da puncte, a minusa "dujmanii" și a vota la concursurile de pe secțiunea dedicată acestora. 

• Like 1
  • Minus 4
  • Membru Premium
Postat

In felul lor , clonele și clonele clonelor aduceau culoare și pitoresc pe aici. Și îi făceau trafic pisiculuiUnii le iau prea in serios sau depășesc o limita.

Să le fie de bine !

• Like 5
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...