Sari la conținut

!!!

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  • Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ðŸ˜ðŸ˜ˆ

• Minus 2
  • Oras:hai să ne însingurăm împreună!
Postat

deci, ce credeti?

superb, vis!

tu inregistrata in toata splendorea 

iti dai seama ce-ar fi live-ul pe forum?

ai scrie o pagina de istorieeeeeeeeeeeee!

Postat

vis, da' totusi, asa se zice - excorta, vidio?

(sau am auzit eu gresit?!) :)

Postat

Is curios ce-o sa scrie Madi, domina alimentarei, pe topicul trestiei ganditoare din Dragasani.

M-au plictisit primele secunde din discutia intre 2 prostituate.

Nu-mi dau seama de ce o cauti neintrebat sa fii futut in cur de una din alimentara, sunt sigura ca sunt multi directori pe aici sa te ajute. ;)

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

!!! Bun asa... Discutii private inregistrate si facute publice!!! Ce-ai vrut sa demonstrezi cu asta?

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

M-au plictisit primele secunde din discutia intre 2 prostituate.

Nu-mi dau seama de ce o cauti neintrebat sa fii futut in cur de una din alimentara, sunt sigura ca sunt multi directori pe aici sa te ajute. ;)

Din partea mea poți sa ma numești asa cum...ma cheamă, nu e necesar sa zici ca sunt prostituata.Probabil ca îți face placere sa zici asa dacă tu te-ai simțit o prostituata când ai făcut plăcerile altora dar...te asigur ca eu îmi fac doar plăcerile mele de 5 ani.
  • Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

!!! Bun asa... Discutii private inregistrate si facute publice!!! Ce-ai vrut sa demonstrezi cu asta?

Ce este privat în discuția respectiva îmi spui și mie?

• Like 1
  • Minus 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ce este privat în discuția respectiva îmi spui și mie?

Ati vorbit in public undeva? La radio, tv etc? In fine, n-are rost sa mai insist, nu mi se pare ok sa postezi asa ceva... Sau poate domnisoara in cauza recunoaste ca ai avut acordul ei pentru a posta. Spor in continuare la postat!
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ati vorbit in public undeva? La radio, tv etc? In fine, n-are rost sa mai insist, nu mi se pare ok sa postezi asa ceva... Sau poate domnisoara in cauza recunoaste ca ai avut acordul ei pentru a posta. Spor in continuare la postat!

Asa ceva ce?

Nu ești deloc explicită, eu nu vad spus nimic în video despre viata privata...si în acest caz nu știu ce acord este necesar.Puteam vorbi despre pantofi, cosmetica sau restaurante și se numea tot privat?

Exces de zel, Eva, asa se numește ce faci tu acum cu aceasta încercare a ta de a devia spre niște idei inutile...nu vad niște drepturi încălcate, nu vad un om pus în pericol, o imagine stricata sau o fiinta ce are nevoie de protecția ta.

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ia în considerare ideea ca fetei i-a fost făcut un interviu pentru un studiu de al meu despre sexualitate și interacțiuni intime.Asa poate te împac... :))

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator nibeficuk
Reputație: 0
Postat

Vis, ia o foaie, un pix și notează: discuția este între tine și persoana respectivă, adică privată, indiferent de subiect. Tu ai postat această discuție pe un forum public. Dacă ai postat discuția aici fără acordul presoanei respective, atunci tu i-ai cam încălcat niște libertăți... asta așa, că tot fluturi tu libertatea ta în postările tale... O zi bună și mult succes!

• Like 1
  • Oras:fgfhfjhjhgjhg
  • Oras:fgfhfjhjhgjhg
Postat

eva4u e foarte ciufuta..cred ca ia trecut pragu numai puli batrane..are nevoie de una tanara sa o revergoreze..

Postat

Din partea mea poți sa ma numești asa cum...ma cheamă, nu e necesar sa zici ca sunt prostituata.Probabil ca îți face placere sa zici asa dacă tu te-ai simțit o prostituata când ai făcut plăcerile altora dar...te asigur ca eu îmi fac doar plăcerile mele de 5 ani.

Daca nu se baga Filofteia, nu as fi scris ceva.

Doar o prostituata vorbeste numai despre clienti (nu am ascultat pana la capat, dar nici nu era cazul), apoi pune public discutia.

Dai dovada de lipsa la discrectie.

Proasta strategie de marketing daca asta incercai.

De acord.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ia în considerare ideea ca fetei i-a fost făcut un interviu pentru un studiu de al meu despre sexualitate și interacțiuni intime.Asa poate te împac... :))

Și unde o să publici ... studiul ăsta?

• Minus 3
Postat

O caut de placere si pentru ca-mi plac alea fara niciun cotor de mar prin buzunar.

Postat

O caut de placere si pentru ca-mi plac alea fara niciun cotor de mar prin buzunar.

Cate femei stii care au cotoare de mere prin buzunare? :)

Postat

Doar o fraiera, cu care conversez p-aici.

Credeam ca nu cobori atat de mult.

Stai in US, ai 100 lei pentru un cadou de Craciun, femeile te scot in oras cu 2-300 lei, sustii ca ai 72 ani pentru ca devii senil probabil si uiti ce aberai...

Greu este sa gasesti una "desteapta" in conditiile date. 

Proaste sunt la oricare colt de strada, nu renunta, sunt sigura ca exista una mai proasta ca tine. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...