Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Buna seara,

M-am lovit de o situatie mai mult comica.

Faptul ca eu stau un anumit timp pe forum,faptul ca postez unde ma intereseaza un subiect,este pentru ca imi face placere si imi place comunicarea,dezbaterea problemelor pe toate fetele lor.Simplu.

Nu am obiceiul sa intru in polemici.Intotdeauna incerc sa aplanez conflictele si asta pentru ca sunt o pacifista. Nu agreez violenta in nici o forma a ei.Nici verbala,insa cu atat mai putin fizica.

Nu o sa inteleg niciodata domnii care incerca sa isi dovedeasca barbatia online si se bat cu pumnul in piept,dorind intotdeauna sa aiba dreptate.

Sa revin. Mi-am expus punctul de vedere,cu bun-simt ( sper) oriunde se iscau polemici inutile. Sunt intotdeauna o persoana obiectiva si observ imaginea de ansamblu. Nu tin partea nimanui,deoarece nu am nici un interes pentru asta.

Dupa un argument de-al meu in care indemnam la calmarea spiritelor....astazi au venit urmarile. A sunat telefonul si s-au facut programari pe care,binenteles,nu le-a onorat nimeni. Ma suna un domn si imi zice ca prietenul lui i-a dat numarul meu de telefon si m-a recomandat,el fiind din Bucuresti. Si neavand de gand sa vina in Nord. :slap2

Situatia este cat se poate de ...comica.Deoarece acele persoane care s-au simtit in vreun fel lezate.... au reusit sa imi starneasca rasul. Oi fi avand eu doar 25 de ani,insa consider ca sunt o persoana suficient de inteligenta,incat sa imi dau seama cand cineva se joaca cu mine. Celor care se afla in spatele acestor fapte,pot sa ii intreb asta: Asta e tot? Ce ati rezolvat? Va simtiti mai bine?

Mentalitatea de copii care confunda lumea virtuala cu cea reala ma depaseste.Nu ma intereseaza,nu ma impresioneaza, nu ma afecteaza.Punct.

Nu am nimic cu nimeni de pe forum si nici nu voi avea niciodata. Nu tin partea nimanui. Sunt echidistanta si obiectiva. Iar joaca asta de-a: uite programarea,nu e programare este ilara.Rau de tot.

Celor care au facut-o le pot spune doar: Mi-ati inseninat ziua.Nu am ras de mult atat de tare ca astazi. Multumesc! :bow

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Va pupa Ancuta! :clapp

Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Rusinica celor care se ocupa cu chestii din acestea! Lasati-o in pace pe prietena mea Ancuta, altfel veti avea de a face cu mine! Bineinteles nu la modul violent! Si eu sunt pacifist! Te :* Ancuta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...