Sari la conținut

Ioana 0792420996

Postări Recomandate

• Oras:București
Acum 6 ore, rolexshef a spus:

Nu stiam 100% daca esti tu, am fost la tine, imediat cand ai revenit dupa nastere. O sa ti las recenzie curand🙏❤️ te pup.

Mulțumesc frumos! Te pup și te aștept cu recenzie! 

Însă eu am revenit după 2 ani de la naștere!  

:*

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Acum 7 ore, Ioana_ionela a spus:

Mulțumesc frumos! Te pup și te aștept cu recenzie! 

Însă eu am revenit după 2 ani de la naștere!  

:*

Mda, nu stiam ca a trecut atata timp, vazusem operatia si credeam ca a fost recent. Dar nu conteaza asta.

Ma bucur ca ne am cunoscut, iti las recenzie curand. 😘😘😘

Link spre comentariu

Am revenit la Ioana, si nu am ce sa comentez, ca si noutati. Aceeasi femeie frumoasa, cu un corp de invidiat, acelasi amor intens. Mereu o placere de vizitat. Nu mai are rost sa las o recenzie full, deja aveti 2 de la mine putin mai in spate :D

Te pup Ioana. You're the best!

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, alexdrag a spus:

Am revenit la Ioana, si nu am ce sa comentez, ca si noutati. Aceeasi femeie frumoasa, cu un corp de invidiat, acelasi amor intens. Mereu o placere de vizitat. Nu mai are rost sa las o recenzie full, deja aveti 2 de la mine putin mai in spate :D

Te pup Ioana. You're the best!

Mulțumesc mult! Te pup Alex!  :*

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea.

Azi am comiso a doua oara in compania Ioanei, daca prima interactiune a inceput stangace cu o Ioana in prima faza de cunoastere foarte rezervata dar cu servici prestate ok, a doua interactiune a fost cu adevarat surprinzator de bine.

Am regasito pe Ioana foarte joviala, comunicativa și zambitoare ceea ce ma surprins placut de imi doream sa o mananc din priviri.

Dupa un scurt chat de reamintire m-am cerut la dus pt o reinprospatare(venit indusat de acasa). 

Revenit in camera de actiune intins pe spate Ioana a inceput un oral neprotejat destul de bun, cu presiune cu priviri in ochi din cand in cand,cu lins oo lins dealungul penisului si batut cu el peste limba,peste fata, a evoluat ceva de la prima intalnire.

Dupa sesiunea de oral am trecut la o repriza de limbute,era si pacat sa ratez o asa degustare, epilata proaspat si fara mirosuri nu imi venea sa ma opresc dar imi doream sa si fut.

Acum futaiul, a inceput la marginea patului in misionarul unde am pompat ceva cu spor ca parea ca ii place, gemea usor ma tragea in ea, obosit de pozitie  am continuat in doghy tinando de țațe unde nu a durat prea mult si am capitulat( e senzatie in doghy fundul ala).

In cazul Ioanei note nu dau, mi-a placut atat de mult in cat notele ar fi subiective( deci mari)   Ce pot spune e ca e de revenit pt asa momente. 

Imi cer scuze, poate va-ti fi dorit si alte detali dar deja m-am intins prea mult. 

Te pup Ioana si urmeaza si partea a treia.

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 54 minute, Cristy007 a spus:

Salutare la toata lumea.

Azi am comiso a doua oara in compania Ioanei, daca prima interactiune a inceput stangace cu o Ioana in prima faza de cunoastere foarte rezervata dar cu servici prestate ok, a doua interactiune a fost cu adevarat surprinzator de bine.

Am regasito pe Ioana foarte joviala, comunicativa și zambitoare ceea ce ma surprins placut de imi doream sa o mananc din priviri.

Dupa un scurt chat de reamintire m-am cerut la dus pt o reinprospatare(venit indusat de acasa). 

Revenit in camera de actiune intins pe spate Ioana a inceput un oral neprotejat destul de bun, cu presiune cu priviri in ochi din cand in cand,cu lins oo lins dealungul penisului si batut cu el peste limba,peste fata, a evoluat ceva de la prima intalnire.

Dupa sesiunea de oral am trecut la o repriza de limbute,era si pacat sa ratez o asa degustare, epilata proaspat si fara mirosuri nu imi venea sa ma opresc dar imi doream sa si fut.

Acum futaiul, a inceput la marginea patului in misionarul unde am pompat ceva cu spor ca parea ca ii place, gemea usor ma tragea in ea, obosit de pozitie  am continuat in doghy tinando de țațe unde nu a durat prea mult si am capitulat( e senzatie in doghy fundul ala).

In cazul Ioanei note nu dau, mi-a placut atat de mult in cat notele ar fi subiective( deci mari)   Ce pot spune e ca e de revenit pt asa momente. 

Imi cer scuze, poate va-ti fi dorit si alte detali dar deja m-am intins prea mult. 

Te pup Ioana si urmeaza si partea a treia.

Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie! 

Te mai aștept cu drag. Te pup  :*

Link spre comentariu

Acum 14 ore, Ioana_ionela a spus:

Bună dragilor!  Disponibilă pina la 23.00!  Pupici!   :*

20240124_093238.jpg

Hello!

Ne tratezi doar cu spatele? Arata-ne si noua un zambet, ochisorii, sanisorii....😚

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...