Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Acum 6 ore, rolexshef a spus: Nu stiam 100% daca esti tu, am fost la tine, imediat cand ai revenit dupa nastere. O sa ti las recenzie curand🙏❤️ te pup. Mulțumesc frumos! Te pup și te aștept cu recenzie! Însă eu am revenit după 2 ani de la naștere! Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Bună dragilor! Disponibilă pina mai târziu! Va pup! 7 Link spre comentariu
Membru Premium rolexshef Reputație: 852 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Acum 7 ore, Ioana_ionela a spus: Mulțumesc frumos! Te pup și te aștept cu recenzie! Însă eu am revenit după 2 ani de la naștere! Mda, nu stiam ca a trecut atata timp, vazusem operatia si credeam ca a fost recent. Dar nu conteaza asta. Ma bucur ca ne am cunoscut, iti las recenzie curand. 😘😘😘 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 Acum 59 minute, rolexshef a spus: Mda, nu stiam ca a trecut atata timp, vazusem operatia si credeam ca a fost recent. Dar nu conteaza asta. Ma bucur ca ne am cunoscut, iti las recenzie curand. 😘😘😘 Te pup! Link spre comentariu
leonard68 Reputație: 90 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Neața. La ce oră începi programul? 1 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 1 oră în urmă, leonard68 a spus: Neața. La ce oră începi programul? Bună! Astăzi de la 12.00! Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Bună tuturor! Disponibilă pentru programări până mai târziu! Început de săptămâna frumos! Va pup 5 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Bună! Disponibilă pina mai târziu! Va pup! Link spre comentariu
vvvbdsm Reputație: 5 Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Ioana este o fata de nota 10, ii place ce face si face cu placere, atitudinea super prietenoasa iar dupa oral pleci tremurandu-ti genunchii :)) 1 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 2 ore, vvvbdsm a spus: Ioana este o fata de nota 10, ii place ce face si face cu placere, atitudinea super prietenoasa iar dupa oral pleci tremurandu-ti genunchii :)) Mulțumesc frumos! Te pup și te mai aștept cu drag! Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Noiembrie 18, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 Bună! Disponibilă în seara asta pina mai târziu! Va pup ! Link spre comentariu
alexdrag Reputație: 128 Postat Noiembrie 19, 2023 Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Am revenit la Ioana, si nu am ce sa comentez, ca si noutati. Aceeasi femeie frumoasa, cu un corp de invidiat, acelasi amor intens. Mereu o placere de vizitat. Nu mai are rost sa las o recenzie full, deja aveti 2 de la mine putin mai in spate Te pup Ioana. You're the best! 1 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 5 ore, alexdrag a spus: Am revenit la Ioana, si nu am ce sa comentez, ca si noutati. Aceeasi femeie frumoasa, cu un corp de invidiat, acelasi amor intens. Mereu o placere de vizitat. Nu mai are rost sa las o recenzie full, deja aveti 2 de la mine putin mai in spate Te pup Ioana. You're the best! Mulțumesc mult! Te pup Alex! Link spre comentariu
miron1991 Reputație: 67 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2023 @Ioana_ionela cand revii ? Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Ianuarie 24 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 24 Bună dragii mei! Am revenit în forță! Disponibilă pina mai târziu! Va pup și va aștept cu drag! zi frumoasă tuturor! 1 7 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Ianuarie 25 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 25 Hello!!! Disponibilă pentru programări! Țin sa va anunț ca noua mea locație e Nerva Traian 5 ! Va pup! Zi minunată sa aveți! Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Ianuarie 25 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 25 5 Link spre comentariu
marian iancu 0507 Reputație: 614 Postat Ianuarie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 4 ore, Ioana_ionela a spus: Bine ai revenit ,frumoasa domnișoară!!! 1 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Ianuarie 25 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 22 minute, marian iancu 0507 a spus: Bine ai revenit ,frumoasa domnișoară!!! Bine vam regăsit! Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Ianuarie 26 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 26 Bună! Disponibilă pina mai târziu! Va pup cu drag ! 7 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Ianuarie 27 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 27 Bună dragii mei! Disponibilă pentru programări pina mai târziu! Va pup și va aștept! Weekend plăcut tuturor! Link spre comentariu
Cristy007 Reputație: 32 Postat Ianuarie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27 Salutare la toata lumea. Azi am comiso a doua oara in compania Ioanei, daca prima interactiune a inceput stangace cu o Ioana in prima faza de cunoastere foarte rezervata dar cu servici prestate ok, a doua interactiune a fost cu adevarat surprinzator de bine. Am regasito pe Ioana foarte joviala, comunicativa și zambitoare ceea ce ma surprins placut de imi doream sa o mananc din priviri. Dupa un scurt chat de reamintire m-am cerut la dus pt o reinprospatare(venit indusat de acasa). Revenit in camera de actiune intins pe spate Ioana a inceput un oral neprotejat destul de bun, cu presiune cu priviri in ochi din cand in cand,cu lins oo lins dealungul penisului si batut cu el peste limba,peste fata, a evoluat ceva de la prima intalnire. Dupa sesiunea de oral am trecut la o repriza de limbute,era si pacat sa ratez o asa degustare, epilata proaspat si fara mirosuri nu imi venea sa ma opresc dar imi doream sa si fut. Acum futaiul, a inceput la marginea patului in misionarul unde am pompat ceva cu spor ca parea ca ii place, gemea usor ma tragea in ea, obosit de pozitie am continuat in doghy tinando de țațe unde nu a durat prea mult si am capitulat( e senzatie in doghy fundul ala). In cazul Ioanei note nu dau, mi-a placut atat de mult in cat notele ar fi subiective( deci mari) Ce pot spune e ca e de revenit pt asa momente. Imi cer scuze, poate va-ti fi dorit si alte detali dar deja m-am intins prea mult. Te pup Ioana si urmeaza si partea a treia. 4 1 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Ianuarie 27 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 54 minute, Cristy007 a spus: Salutare la toata lumea. Azi am comiso a doua oara in compania Ioanei, daca prima interactiune a inceput stangace cu o Ioana in prima faza de cunoastere foarte rezervata dar cu servici prestate ok, a doua interactiune a fost cu adevarat surprinzator de bine. Am regasito pe Ioana foarte joviala, comunicativa și zambitoare ceea ce ma surprins placut de imi doream sa o mananc din priviri. Dupa un scurt chat de reamintire m-am cerut la dus pt o reinprospatare(venit indusat de acasa). Revenit in camera de actiune intins pe spate Ioana a inceput un oral neprotejat destul de bun, cu presiune cu priviri in ochi din cand in cand,cu lins oo lins dealungul penisului si batut cu el peste limba,peste fata, a evoluat ceva de la prima intalnire. Dupa sesiunea de oral am trecut la o repriza de limbute,era si pacat sa ratez o asa degustare, epilata proaspat si fara mirosuri nu imi venea sa ma opresc dar imi doream sa si fut. Acum futaiul, a inceput la marginea patului in misionarul unde am pompat ceva cu spor ca parea ca ii place, gemea usor ma tragea in ea, obosit de pozitie am continuat in doghy tinando de țațe unde nu a durat prea mult si am capitulat( e senzatie in doghy fundul ala). In cazul Ioanei note nu dau, mi-a placut atat de mult in cat notele ar fi subiective( deci mari) Ce pot spune e ca e de revenit pt asa momente. Imi cer scuze, poate va-ti fi dorit si alte detali dar deja m-am intins prea mult. Te pup Ioana si urmeaza si partea a treia. Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie! Te mai aștept cu drag. Te pup Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Ianuarie 28 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 28 Bună dragilor! Disponibilă pina la 23.00! Pupici! 10 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 596 Postat Ianuarie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 14 ore, Ioana_ionela a spus: Bună dragilor! Disponibilă pina la 23.00! Pupici! Hello! Ne tratezi doar cu spatele? Arata-ne si noua un zambet, ochisorii, sanisorii....😚 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum