Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Martie 27 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 27 1 oră în urmă, papura voda a spus: Frumoasă femeie! 😘🥰 Mulțumesc frumos 🫶😘 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Martie 27 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 27 3 11 Link spre comentariu
motor Reputație: 1202 Postat Martie 27 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 27 33 minutes ago, Ioana_ionela said: Oooo... Perfecta! 😍 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5073 Postat Martie 27 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Martie 27 Acum 14 minute, motor a spus: Oooo... Perfecta! 😍 Tocmai bună să-i dai motoare motoare 😁 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Martie 28 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 28 Bună dragilor! Disponibilă pina la 23.00 Va pup ! Zi frumoasă tuturor! 😘😘😘 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Martie 29 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 29 Hello! Disponibilă pina mai târziu! Va pup 😘😘😘🫶 3 10 Link spre comentariu
enriqe68 Reputație: 159 Postat Martie 29 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 29 Asta da poza buna, Ioana este o fata foarte finuta si la propriu si la figurat, a mai pus in pic de " carnita" fata de data trecuta dar nimic deranjant, este o prezenta foarte agreabila, daca sunteti si voi finuti cu ea aveti doar de castigat. Si ea si colega cred ca sunt cele mai naturale, frumoase, curate si haioase basarabence de pe la noi... recomand100%. 1 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Martie 29 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 29 Acum 6 minute, enriqe68 a spus: Asta da poza buna, Ioana este o fata foarte finuta si la propriu si la figurat, a mai pus in pic de " carnita" fata de data trecuta dar nimic deranjant, este o prezenta foarte agreabila, daca sunteti si voi finuti cu ea aveti doar de castigat. Si ea si colega cred ca sunt cele mai naturale, frumoase, curate si haioase basarabence de pe la noi... recomand100%. Mulțumesc frumos! Te pup cu drag! 🫶😘 Link spre comentariu
anonimuu Reputație: 554 Postat Martie 29 Oras:Confidential Oras:Confidential Partajează Postat Martie 29 Cred că o mare importanță o are și unghiul și distanța dar.... Wow, foarte reușită poza și foarte, foarte reușit modelul! Bravo! 1 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Martie 29 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 29 Acum 9 minute, anonimuu a spus: Cred că o mare importanță o are și unghiul și distanța dar.... Wow, foarte reușită poza și foarte, foarte reușit modelul! Bravo! Mulțumesc 🫶💋 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Martie 30 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 30 Bună dragilor! Disponibilă pentru programări și întâlniri! 😘🤗 Va pup și va urez weekend plăcut! 1 6 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Aprilie 1 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 1 Neața dragilor! Disponibilă pina mai târziu! Zi de luni minunată sa aveți! Va pup ! 4 8 Link spre comentariu
fchiliman92 Reputație: 44 Postat Aprilie 1 Oras:Nord-est Oras:Nord-est Partajează Postat Aprilie 1 4 minutes ago, Ioana_ionela said: Neața dragilor! Disponibilă pina mai târziu! Zi de luni minunată sa aveți! Va pup ! Foarte frumos 😍 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5073 Postat Aprilie 1 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Aprilie 1 Acum 3 ore, Ioana_ionela a spus: Neața dragilor! Disponibilă pina mai târziu! Zi de luni minunată sa aveți! Va pup ! Am mai văzut peisajul acesta , mi se pare cunoscut , tot așa încadrat intre cele 2 flori , dar nu-mi amintesc , am o dilemă 🙈😁 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
peperinho Reputație: 230 Postat Aprilie 2 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 2 French kiss accepți, că nu am văzut printre serviciile oferite? 😬 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Aprilie 8 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 8 Bună dragilor! Disponibilă pina mai târziu! Va doresc zi frumoasă! Pupici 1 Link spre comentariu
juseppe05 Reputație: 502 Postat Aprilie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10 Am mai fost o data la domnisoara. De data asta mi s-a parut mult mai glumeata, deschisa, pasionala, foarte implicata si dornica sa ma simta adanc in ea. Era singura in locatie de aceasta data si ne-am putut desfasura in voie. Nu mai detaliez actiunea, trecem direct la note: Locatia - 9 Oral NP- 9 Normal 9.5 Aspect domnisoara 9.5 Igiena 10 O finalizare, 150 leusteni aprox 30 min, dar fara sa simt vreo graba 1 2 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Aprilie 11 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 11 Salutare dragilor! Disponibilă pina la 22.00 ! Zi frumoasă tuturor! Va pup! Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Aprilie 11 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 11 La 10.04.2024 la 10:57, juseppe05 a spus: Am mai fost o data la domnisoara. De data asta mi s-a parut mult mai glumeata, deschisa, pasionala, foarte implicata si dornica sa ma simta adanc in ea. Era singura in locatie de aceasta data si ne-am putut desfasura in voie. Nu mai detaliez actiunea, trecem direct la note: Locatia - 9 Oral NP- 9 Normal 9.5 Aspect domnisoara 9.5 Igiena 10 O finalizare, 150 leusteni aprox 30 min, dar fara sa simt vreo graba Mulțumesc frumos! Te pup 😘😘😘 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Aprilie 12 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 12 Bună dragilor! Disponibilă pina mai târziu! Va doresc un sfârșit de săptămână frumos! Pupici 😘😘😘 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Aprilie 13 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 13 Salutare tuturor! Disponibilă pentru programări! Weekend plăcut va doresc! 🫶🥰😘 Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Aprilie 13 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 13 2 8 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1681 Postat Aprilie 13 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Aprilie 13 2 hours ago, Ioana_ionela said: Ce picioare frumoase ai! Și ce pisică frumoasă! ☺️😘😛🍌 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5073 Postat Aprilie 14 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Aprilie 14 Acum 23 ore, Ioana_ionela a spus: Bună . Te-ai zgâriat cumva pe partea dreapta a fesei sau mi se pare ? 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Ioana_ionela Reputație: 447 Postat Aprilie 14 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 14 Acum 5 ore, armando77 a spus: Bună . Te-ai zgâriat cumva pe partea dreapta a fesei sau mi se pare ? Hai salut! Nu e zgâriat ca nam fost cu curul în boscheți! 🤣🤣🤣 E doar o linie de la " stat pe scaun" 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum