Sari la conținut

Roberta - 0757248919

Postări Recomandate

• Telefon: 0753877823
  • Oras:Slatina
  • Telefon: 0753877823
Postat

Când revii în Slatina?? 😘

Postat

Salut, îmi este greu sa îmi găsesc cuvintele cand este vorba despre roberta, este greu de descris în cuvinte cea ce simti cand ești cu ea, servicii de cel mai înalt nivel posibil, dar asta nu este tot, de la frumusete, senzualitate, modestie, si un om cu un suflet extraordinar.

Postat
Acum 2 ore, venom123 a spus:

Salut, îmi este greu sa îmi găsesc cuvintele cand este vorba despre roberta, este greu de descris în cuvinte cea ce simti cand ești cu ea, servicii de cel mai înalt nivel posibil, dar asta nu este tot, de la frumusete, senzualitate, modestie, si un om cu un suflet extraordinar.

Salut . Te grăbește la finalizare ?

Postat

Salut, cum am spus si in recenzie, este impecabilă, nici vorbă sa te grăbească, mergi fără grija!

Postat

Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase ! O finalizare dureaza in jur de 20-25 de minute. Eu va respect pentru ca si voi ma respectați pe mine ! Va pup și va astept cu drag 😉😗

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, roberta5533 a spus:

Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase ! O finalizare dureaza in jur de 20-25 de minute. Eu va respect pentru ca si voi ma respectați pe mine ! Va pup și va astept cu drag 😉😗

Atunci o să încerc mâine să îți fac o vizită 😊😘

Postat
Acum 8 ore, roberta5533 a spus:

Buna. Lucrezi zilnic de la ora 9 la ora 21. Va dau mai multe detalii la telefon. Va aștept  🤗

Păi o să te sun mai târziu dacă e să îmi spui câteva detalii 🤗😘

Postat

Buna dragii mei. O sa mai fiu in oras azi si maine. Apoi o sa fiu plecata pentru putin timp. Anunt cand o sa ma intorc. Va pup 🤗😗

Postat
Acum 19 ore, roberta5533 a spus:

Buna dragii mei. O sa mai fiu in oras azi si maine. Apoi o sa fiu plecata pentru putin timp. Anunt cand o sa ma intorc. Va pup 🤗😗

Drum bun, te asteptam cu drag😘😘

Postat
La 02.04.2021 la 13:18, roberta5533 a spus:

Buna dragii mei ! De astazi o sa fiu disponibila  ! Va pup si va aștept cu drag  ! 🤗😘

Un nr de telefon actualizat? Sau tot același din anunțul de pe publi? 

Postat

Roberta mulțumesc frumos pentru fiecare moment alături de tine, stiu ca nu ați este usor, si nu îmi vine să cred că eu, un nimeni am ocazia sa te întîlnesc, sa te ating sa vorbesc cu tine, Multumesc frumos din tot sufletul!😘

Postat

Buna dragii mei. Țin sa va anunț ca o sa mai fiu in oras pana vineri la ora 12. Va pup si va astept in continuare cu mult drag.  🤗😘😉

Postat

Buna dragii mei ! Va urez un Paste Fericit ! Multa sănătate și lumina sufleteasca ! Sa ne revedem cu bine. Va pup 🤗😍😘

• Like 1
Postat
Acum 10 ore, roberta5533 a spus:

Buna dragii mei ! Va urez un Paste Fericit ! Multa sănătate și lumina sufleteasca ! Sa ne revedem cu bine. Va pup 🤗😍😘

Buna, îți doresc multă sănătate, fericire si tot ce îți dorești😍😍

Postat

Buna dragii mei ! De maine o sa revin in oras ( mai dupa masa ). Va astept cu drag intr-o locatie noua. Va pup si ne vedem curand . 🤗😍😘😉😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...