Sari la conținut

Mihaela 19 ani!!! 0745945331

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Nebunatic mai ești...

oricat ti-ai raci gura degeaba ....fiecare pasarica pe limba ei piere 

Crissu draga tu de cate ori ti-ai schimbat preturile luna asta ? Dar anul asta ?

Postat

Eu nu înțeleg de ce atâta chat? Am citit topicul, am văzut și recenziile, e cel mult mediocritate supraevaluată.

Mai are nevoie de 2-3 recenzii ce să le confirme pe primele și se va muta la De Evitat, de ce atâta bătaie de cap?

Este simplu. Pentru ca este noua in domeniu si pentru ca are calitati fizice din plin. Are potential sa devina o fata de top, daca are inteligenta sa asculte.

• Like 3
  • Oras:Constanta
Postat

Cei ce au fost multumiti sunt bineveniti si doritii sa revina cei ce nu imi pare rau pentru voi! Este normal sa nu pot multumi pe toata lumea. Cu toate astea critica voastra o gasesc constructiva! Va pup!

Postat

Cei ce au fost multumiti sunt bineveniti si doritii sa revina cei ce nu imi pare rau pentru voi! Este normal sa nu pot multumi pe toata lumea. Cu toate astea critica voastra o gasesc constructiva! Va pup!

:thinking poate era de ajuns sa scrii doar asta :  Este normal sa nu pot multumi pe toata lumea. Cu toate astea critica voastra o gasesc constructiva! Va pup!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

oricat ti-ai raci gura degeaba ....fiecare pasarica pe limba ei piere 

Crissu draga tu de cate ori ti-ai schimbat preturile luna asta ? Dar anul asta ?

De ce mă provoci sa fac offtopic aici...ști deja ca nu le-am schimbat de 2 ani...am început cu preturi mici (sunt 6 ani de atunci și multe de spus).

Toate fetele au primit replici nu foarte grozave când au schimbat prețurile.

Sunt convinsă însă ca o sa va surprindă plăcut pe viitor cu ajutorul vostru al tuturor!

• Like 3
Postat

Este simplu. Pentru ca este noua in domeniu si pentru ca are calitati fizice din plin. Are potential sa devina o fata de top, daca are inteligenta sa asculte.

Dacă are EL inteligența să asculte!

• Like 1
  • Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat

Mihaela, nu ai inteligenta necesara sa ne asculti!!! Baieti, propun sa o trecem la de evitat, sau sa o boicotam. Este cea mai buna solutie pentru gasculite fraiere ca ea!!! Mihaela, pleaca din orasul nostru si nu te mai intoarce!

Postat

Mihaela, nu ai inteligenta necesara sa ne asculti!!! Baieti, propun sa o trecem la de evitat, sau sa o boicotam. Este cea mai buna solutie pentru gasculite fraiere ca ea!!! Mihaela, pleaca din orasul nostru si nu te mai intoarce!

Bre nea Siri. Acum nu e cazul sa ii frecam curul cu sapun si pasarica cu magiun. Si nici nu cred ca esti in masura sa arunci tu primul cu piatra. Economia de piata functioneaza, deci, nu ne ramane decat sa asteptam

• Like 1
Postat

De ce mă provoci sa fac offtopic aici...ști deja ca nu le-am schimbat de 2 ani...am început cu preturi mici (sunt 6 ani de atunci și multe de spus).

Toate fetele au primit replici nu foarte grozave când au schimbat prețurile.

Sunt convinsă însă ca o sa va surprindă plăcut pe viitor cu ajutorul vostru al tuturor!

Multumesc pentru interventie, era de asteptat sa se comporte asa pentru ca ei nu au de unde sa stie cum e sa fi excorta. Cat de greu poate fi sa trebuiasca sa te intalnesti in fiecare zi cu oamenii noi ale caror dorinte si pretentii sa nu le cunosti. Eu increc de fiecare data sa fiu o companie placuta si satisfacatoare dar nu imi iese mereu. 

Nu am, nu am avut si nici nu voi avea vreodata PESTE, in schimb daca va plac animalele am un pui de pisica, mai nou!

Voi reveni cu un link de pe publi cand se va activa anuntul. Pana acum I-am primit doar pe clientii de pe ninfomane, insa vad ca nu sunt apreciata asa ca voi primii si de acolo!

• Like 1
Postat

cine va venii la mine va intelege ce e cu acet pret pentru FK! Nu voi dezvalui secretul aici !! :bow

Să nu zici că prețul pentru FK este de fapt pentru anal (secretul)? 😜

• Oras:cta
Postat

Topingul asta a devenit un adevarat fiasco , by the way ! MiKaela ne incanti si pe noi cu cateva poze ? Sa stim si  noi spre ce prapastie ne ducem ? 

Postat

Ideea este ca tu vrei pe bani noștri sa fim fericiți doar ca ii dam. Nu merge asa. Sunt niște chestiuni simple și de bun simt :dus înainte de întrat în camera lăsat telefonul și un pic mai putina vorbărie inutile. Ai și câteva lucruri ok pentru meseria asta dar nu compensează greșelile /minusurile la prețul asta.

• Like 2
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Buna dragul meu, te astept in compania mea unde vreau sa petrecem clipe unice si pline de fantezie. Detin locatie foarte bine dotata si intotdeauna sunt in buna dispozitiie si dornica de satisfactie si extaz! Sunt deschisa la aproape orice, si astept sa ne vedem. Va pup.

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191125/1323/63f3b22f1b6c9f9bc3989a4e8c996c95.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191125/1324/8ea7c158bb004f6209c617236ba1081d.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191125/1324/e70c80f3974d67bd37294def936b61d2.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191125/1324/e6437e1971b06c73e0ec17c27c172b5c.jpg

• Like 8
Postat

Da....eu unul zic PAS...nimic deosebit ....mai pun 50 de firfirei si merg la Paula sau Claudia de la top si am tot ce îmi dorește pipota.

Postat

Cam dezolanta privelistea cu caprita asta, ma asteptam la altceva dar se pare ca e spre low cost..... nici nu te mai imbie sa pleci la cate barfuri are pe toping pe aici ....

• Like 1
Postat

Cam dezolanta privelistea cu caprita asta, ma asteptam la altceva dar se pare ca e spre low cost..... nici nu te mai imbie sa pleci la cate barfuri are pe toping pe aici ....

Dragul meu eu cred ca cel mai bine e sa te convingi singur de calitatea serviciilor mele!!

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Dragul meu eu cred ca cel mai bine e sa te convingi singur de calitatea serviciilor mele!!

Daca e gratis iti spun ca s-ar putea sa vina. :)

Stii fetele alea de prin Auchan, de fac reclama la te miri ce, care stau la cate o ghereta si te imbie sa-ti dea cate o bucatica de ciocolata, salam, cascaval ... etc. eu trec pe langa ele fara sa le bag in seama si stiu ca este gratis, daca ar mai cere si bani le-as invita afara din magazin ca blocheaza drumul  :laugh2

Pai mihaela testarea este gratis. Cand am vrut sa-mi cumpar masina second hand am testat vreo 5 pana sa ma conving care e pentru mine. Ia sa fi spus proprietarul ca testarea ma costa, plecam instant.  :laugh2

• Like 2
Postat

Pare ca nu s-a convins nimeni

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...