mihaelasexy Reputație: 204 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 27, 2020 Disponibilă dragilor🤗â¤ï¸ðŸ’‹
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2020 https://i.imgur.com/XFlBel7.jpg In seara asta voi mai atașa câteva poze! Disponibilă 💋â¤ï¸
king_nothing Reputație: 10 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:World wide Oras:World wide Postat Octombrie 28, 2020 https://i.imgur.com/XFlBel7.jpg In seara asta voi mai atașa câteva poze! Disponibilă 💋â¤ï¸Te-ai botoxat?:(
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2020 Nu dragilor eram data cu un luci de buze cu efect de mărire @ bicefal_ ești un cârcotaș !
ghettopimp Reputație: 37 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2020 telefonul ala tot inchis este... unde te putem contacta?
ghettopimp Reputație: 37 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2020 Nu dragilor eram data cu un luci de buze cu efect de mărire @ bicefal_ ești un cârcotaș !Cum te putem contacta daca telefonul tau este inchis ?
geosan69 Reputație: 101 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat Octombrie 28, 2020 Eu am contactat-o pe whatsapp, şi ieri și azi, fără probleme.
geosan69 Reputație: 101 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat Octombrie 28, 2020 0745945331 pe whatsapp, e activă pe timpul zilei.Am vizitat-o azi. Doar cand e liberă va răspunde
limboaca73 Reputație: 1 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 28, 2020 Mai dau o tura cât de curând la ea ca a fost zuuuuuuper bine. Mi-a plăcut și îmi place de ea. Vorba unui futacios de aici CRED CA O INFIEZ. Sa aveți ciocane tari, urare preluata. 😉😉😉
83334475 Reputație: 109 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2020 Vezi ca s ar putea sa ai nr. de telefon vechi....
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Octombrie 28, 2020 Mai dau o tura cât de curând la ea ca a fost zuuuuuuper bine. Mi-a plăcut și îmi place de ea. Vorba unui futacios de aici CRED CA O INFIEZ. Sa aveți ciocane tari, urare preluata. ha ha ha , eu am infiat-o deja .
ghettopimp Reputație: 37 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2020 Vezi ca s ar putea sa ai nr. de telefon vechi....Ms frumos. o sa incerc pe whatsapp
83334475 Reputație: 109 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 28, 2020 Succes.....Si eu incerc de cva timp sa ajung la michaela , dar din pacate nu ne sincronizam.....
geosan69 Reputație: 101 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat Octombrie 28, 2020 ... ( s-au aliniat astrele după multe tentative): Mihaela19 este o fată frumoasă și, dacă îți "iei" și caracterul cu tine, îți luminează ziua( și nu numai!).......Programarea, făcută de ieri, respectată de ambele părți , fără probleme...Locatia: cu tot ce trebuie: lenjerie curată, ordine în aparatament, aerisit( singurică in casă), la baie prosoape mari, curate și uscate, baia curată, cu geluri de duş, ce trebuie)...Fata? ... o frumusețe mică, (exact ca și esențele fine, in sticluțe mici), frumoasă foc, care, indiferent cum ar fi îmbrăcată, te învioreaza și iti provoacă erecție dură, chiar de la deschiderea uşii...( csf?, ncsf!...e pe gustul meu)... Deci, acțiunea:După ce am facut cunoștință, am intrat in dormitor( apartament de două camere, decomandat, singurică in locație), am stat la o coca- cola rece și o ciocolată pentru acomodare ; camera bine aerisită, geamul era deschis( nu ştiu de ce unii postau opusul, că ar fi fost neaerisit)... după ce ne-am indulcit, ea cu ciocolata şi cola, şi studiindu-mă, eu sorbind-o din priviri( zăream, în lumina Soarelui, prin tricoul semi- transparent, sfârcurile zglobii și tinerești) ...şi am trecut la fapte, nu înainte de a-i înmâna banii, cum vorbiserăm, 200 + 50 pentru cim/ o oră... m- a invitat la duş( credeam că doar eu, dar, surpriză superbă, a venit şi ea)m-a supus"supliciului", am intrat amândoi in cadă, pentru un duş, m-a spumuit, am spumuit-o, ca la spa, ne-am atins reciproc , ce mai- un "chin"... ejacularea era aproape gata...dar, "stop joc", ne-am clatit, uscat... și am trecut in camera de " tortură"a trupurilor...s-a aşezat , in toată splendoarea goliciunii ei pe pat, cu fața in jos... are mereu o privire sexy, te "cheamă" ( deh, și frumoasă și tânără)... nu poți să îi " reziști " mult... te supui caznelor......a inceput cu saruturi mici, pe cel mare deja, pe cap , apoi absorbindu-l...din ochi, m- a aşezat pe spate, a cintinuat cu torturarea celui mare, iar pe corp, a urcat pe corp până la buric, sfârcuri muşcate, saruturi devoratoare corp şi timid pe buze...(deh Covidul era dupa " colț", deci, nu salivei, nu?)... apoi coborât la cel mare pentru a continua ce incepuse- un fellatio "á la carte", cu dezmierdat, îndelung și adanc, pe lung şi pe lat, dispărea micuțul, tot, în gurița ei, apoi și pe la bijuterii...ce mai, e ce trebuie... aproape că m-a " terminat"... am cerut un 69, s-a întors cu o privire şăgalnică, am descoperit o păsarică frumi, roză intre petale, ademenitoare intrarea în paradisul feminin, deschizând cele patru petale, suav, până sus la clitorisul mititel și zglobiu, am dezmierdat-o cum am vrut, cu limbuțe pe lung şi în răspăr, era proaspăt rasă, un festin delicios şi aromat... ea a continuat jocul de-a ascunselea cu mititelul, când afară, când înghițit tot, încă câteva minute, până aproape de ejaculare( da, " rautatea" mică îl tortura, in stilul ei, suav, dar fără scăpare...pe cel mic...care crescu mare...şi find "mare"( ei nici chiar cât al lu'Terente), a pus frumos preze pe cel "mic", a venit deasupra, m-am supus...s-a auto-servit, luîndu-l pe cel mic, cuminte, dar fără de scăpare, până la cotor în păsărica udă... sânii, tari ca piatra, săltau, obraznici, in ritm de bacantă, în cadența dată de şoldurile unduitoare, a dat de două-trei din solduri, era aproape să termin.... csf? ncsf!...intuindu-mi "finalul" s-a săltat din pulă, lasând-o singură in aer, amețită( pula, desigur),îmbrăcată în prezervativul fin, prin care simți bine-bine păsărica stramtă, pulsativă( dacă vrea, te " termina" doar așa)...cum ziceam,s-a pus căpriță și, din priviri, m- a chemat în dânsa, bucuros m- am conformat,şi,scurt, i-am penetrat "scoica" aromată, umezită natural(cred că am făcut ceva bine, de era umedă, nu?)şi doritoare(era inca fierbinte acolo)...a dat cateva contre si... Gataaaa!......Da, o frumusețe de fata, focoasă și aprigă ( daca faci click cu ea, și ai şi caracterul cu tine... iese bine- bine cu fata)......după un duş de împrospătare, am revenit in cameră, eu la un suc și ea la un suc și o țigară( m-a întrebat dacă nu mă deranjează, nu, nu mă deranja... la fereastra deschisă)...cel mare, fiind mic iarăși, pusese deja pe modul somn... aşa am decis să nu mai continui( mai era puțin timp, iar eu nu mai aveam alt timp extra), am mai vorbit puțin, cunoscând o fată nu doar frumoasă, dar și o persoană cu care poți vorbi multe ( eu o plac aşa cum este, un chip/trup frumos, cu o minte luminoasă), care te "termină" și pleci de la ea cu un zâmbet larg pe față...și te gândești, deja, la revenire... Mulțumesc, Mihaela19.Te sărut la aia mică! 4
geosan69 Reputație: 101 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat Octombrie 28, 2020 Disclaimer: experiența și nivelul satisfacției pot "varia" în funcție de așteptările și atitudinea fiecăruia.Cum zicea un înțelept?:- Frumusețea este în -ochii privitorului... (satisfacția urmeaza mai apoi!)
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 29, 2020 Disclaimer: experiența și nivelul satisfacției pot "varia" în funcție de așteptările și atitudinea fiecăruia.Cum zicea un înțelept?:- Frumusețea este în -ochii privitorului... (satisfacția urmeaza mai apoi!)Te pup dragul meu a fost o plăcere sa te cunosc și sa discut cu tine ești un domn din toate punctele de vedere ❤
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 29, 2020 Disponibilă dragilor
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Octombrie 30, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 30, 2020 Disponibila❤️
Vizitator stefancelmar Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2020 Postat Noiembrie 1, 2020 Buna , o lista cu preturi ?
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 1, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 1, 2020 Buna , o lista cu preturi ?puturosule https://nimfomane.com/forum/topic/144534-mihaela-19-ani-0745945331/?p=6432933 1
Vizitator stefancelmar Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2020 Postat Noiembrie 1, 2020 puturosule https://nimfomane.com/forum/topic/144534-mihaela-19-ani-0745945331/?p=6432933 Mersi , m-ai salvat !
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 2, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 2, 2020 Buna băieți, disponibilă! De găsit atât pe nr cât și pe wapp (răspund mai repede și usor pe wapp) ❤
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 4, 2020 Disponibilă, colega cu Alina Milf 💋😘
bedkim Reputație: 603 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Noiembrie 4, 2020 https://i.imgur.com/XFlBel7.jpg In seara asta voi mai atașa câteva poze! Disponibilă ❤https://i.imgur.com/XFlBel7.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum