mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2020 https://i.imgur.com/iW8j5i5.jpg Disponibilă dragilor ❤️
lupul_batran Reputație: 133 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 https://i.imgur.com/iW8j5i5.jpeg 1
marcujan Reputație: 347 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Noiembrie 6, 2020 Zici că-i culturista!Parca în celelalte poze nu se vedea asa!
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 :slap2 :slap2 :slap2
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2020 Zici că-i culturista!Parca în celelalte poze nu se vedea asa!Diferența e ca in poza asta eram înfiptă
geosan69 Reputație: 101 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 6, 2020 Quote: "Zici că-i culturista!Parca în celelalte poze nu se vedea asa!" "Diferența e ca in poza asta eram înfiptă"Unquote ... când e "înfiptă" așa este superbă...iar când îți strânge madularul in păsărica stramtă...nu-i reziști prea mult...hai să nu fim ipocriți, multe femei ar dori o talie " de viespe" ca a Mihaelei.
babaiul Reputație: 1 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 am fost si eu la draguta asta e stramta tare servicii de calitate si gfe ridicat.stat o ora decartat 250. skinny tinerica draguta.
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2020 Diferența e ca in poza asta eram înfiptă??? daca imi amintesc exact ,asta vara am facut o poza exact la fel in timp ce te iubeam in pozitia doggy .te-ai mai infipt si cu alt fotograf sau e poza originala?
Vizitator johnattan07 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Ești singura in locație ? ðŸ˜
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2020 Ești singura in locație ? Acum da, dar ma mai găsiți de mâine seara! Pupici
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2020 https://i.imgur.com/SgpOtNR.jpgDisponibilă și dornica â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ¥° 1
nacho123 Reputație: 351 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat Noiembrie 8, 2020 https://i.imgur.com/SgpOtNR.jpgDisponibilă și dornica â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ¥°Deci Mihaela o face si pe jos dulceata asta de fata
bogdanel07 Reputație: 42 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2020 https://i.imgur.com/SgpOtNR.jpgDisponibilă și dornica â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ¥°De când incerc sa ma sincronizez cu tine...! Tre sa ne vedem săptămâna asta când ajung in Constanta!!😈😈
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2020 Deci Mihaela o face si pe jos dulceata asta de fataPe jos, in pat, pe canapea, in cada, pe balcon, ori unde Numa sex sa fie ❤
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2020 De când incerc sa ma sincronizez cu tine...! Tre sa ne vedem săptămâna asta când ajung in Constanta!!Mai încearcă ❤
bogdanel07 Reputație: 42 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2020 Mai încearcă â¤Ce sa fac altceva...? Voi încerca cu siguranța..., dar și când te prind!!!😜
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2020 Ce sa fac altceva...? Voi încerca cu siguranța..., dar și când te prind!!!Vai vai ❤ Te pup
sorinu Reputație: 3230 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Noiembrie 8, 2020 Vai vai ❤ Te puphahaha, bai fara suparare dar asta a fost gen ca " rolling eyes " = " vai vai " ca pe whatsapp..saraca cate "amenintari" primeste ca e dovedita de x si y =))
bogdanel07 Reputație: 42 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2020 hahaha, bai fara suparare dar asta a fost gen ca " rolling eyes " = " vai vai " ca pe whatsapp..saraca cate "amenintari" primeste ca e dovedita de x si y =))Sa știi ca așa a sunat...🤣Chiar nu a fost intenția de “amenințareâ€, in schimb as face unele cu ea😜
mihaelasexy Reputație: 204 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2020 😂😂
marcujan Reputație: 347 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Noiembrie 8, 2020 Te cam plictisești, de ziua ta? 🤣😉
bedkim Reputație: 603 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Noiembrie 8, 2020 https://i.imgur.com/SgpOtNR.jpgDisponibilă și dornica ❤https://i.imgur.com/SgpOtNR.jpg
geosan69 Reputație: 101 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 8, 2020 Acum o oră s-au aliniat astrele iarăși: intru, într-o doară, pe nimfo, Mihaiela, ca o căprioară sexy,tocmai postase ultima poză in poziția " mama iedului", și, erecția fiind instantanee... dau un telefon: o " fereastră" de două ore se deschise de la 19:00- 21:00 csf, ncsf... mă supun "chemării " trupului.La 19:00 mă înfățișez la ușa d-rei cu un mic dulce si un plocon de"La mulți ani". Era îmbrăcată intr-un costum foarte sexy ca un body, dar sus parea gen office, nevinovat, iar partea de jos...foarte kinky, cu " ața-n fund", ce mai, erotică...după ce a închis ușa, m-a sărutat suav și m- a debusolat complet, uitând toate partiturile de sex din cap pentru "meniul" din seara asta...Descălțat, primit papucei( da, pentru cârcotași, are și papucei!), fiind deja obișnuit cu locația, mers la baie, pentru împrospătare pe chip si pe mâini.Având două ore,de comun acord, nu ne-am grăbit, am mers la bucătărie, la o țigară, la o ciocolată, la o cola rece și la un " pahar de vorbă ",s-a asezat la mine in poală, cu trupul ei micuț si bine proportionat, am vorbit de una-de alta, ne-am sărutat delicat, este exact ce " prescrie" un doctor: cardio, duminica seară, program ușor, dragoste si sex... si asta am și avut, cu sarbatorita Mihaela" infiptă😇", cum zicea un coleg...normal, că mâinile mele au acoperit trupul mic al Mihaelei cu atingeri înfometate, până la gogoșikă, am dat deoparte body- ul, și, toată gogoșika era in mana mea, fierbinte ...Am purces apoi la baie pentru dușul deja faimos, pentru curățenia trupurilor: m-a săpunit, am făcut si eu baloane de săpun pe trupul ei erotic, am verificat "inventarul", totul frumos plămadit, am insistat un picuț doar la aureole, le-am spumuit mai impertitinent, erau obraznice, fiind in spatele ei, ca un copil " de țâÅ£ă" i-am cuprins sânii grei, mari pentru trupul ei, poate cupa C sau mărimea 3, fermi și tari, de fapt, tot trupușorul de 20 de anișori, recent impliniÅ£i,"pârâie" de bunăciune ce este... După duș, prosop mare,curat, lipa- lipa în camera de "tortură"...mi-a "ordonat" culcat pe spate, cu picioarele depărtate, ca omul vitruvian, m-am executat stiind ce va urma: un fellatio à la carte, a la Mihaela, cu deep cand se poate ( Terente era in concediu)ce face ea este un elixir, dispare tot mădularul, reapare, "chinuit" fără scăpare, cu priviri zburdalnice spre ochii mei, si buzele erotice uneori pe buzele mele, in săruturi suave, nu hulpav-hămesite, ce mai, nu mai puteam, o chem într-un 69, sare bucuroasă, si incep ușurel sa ling, conturând și re-descoperind o pizdulice "cum trebuie", cu prag, cu fereastra etans-strâmtă și cu un omușor/ lindic ascuns timid, un clitoris erectil, care ( cred ca mai dădeam și cum îi place ei, gemea ușurel, nu forțat... fiind foarte excitat de ce "făcea" ea acolo jos , aproape de climax, al meu, o chem sa vină cu toată pizdulicea cea zemoasă peste gura mea , o iau pe toată păsărica in gură, e mititică( ca și Mihaela), care era acum cu fața la perete, eu vedeam printre sânii mari, cum recepta, uneori gemând, cred, că am "atins-o" unde-i place... era zemoasa bine, limba intra ușurel printre labii în miresmele tinereții... cred că am lins-o și pe la funduleț "accidental", nu m-a certat, dar funduleÅ£ul se retrăgea ușurel... apoi, tot ea, prevăzând sfârșitul meu, mi- a luat "festinul" de pe bot, mi-a pus prezervativul și s-a "infipt"( cum a zis chiar ea) în doamna pulă, strâmtă și udă, până la prăsele( bine, nu am vreun iatagan, e doar un pumnal)... s-a mișcat așa câteva mișcări, cu câteva opturi, gata, pumnalul s-a " frânt", i-a scos teaca de plastic și...la duÅŸ...Stat iarăși la un pahar de vorbă și o țigară cu ciocolata cadeaux, vizitat sufrageria, făcut cunoștință cu motănelul si cățelușul, ce mai, parca eram acasă, fiind înfiat de familia Mihaelei.Apoi am purces în dormitor iarăși, lipa-lipa, am inceput să o masez ușor pe spate, i-a plăcut, apoi, pe față, la fel, sanii și sfârcurile erau prezente, semețe pe aureolele rozacee... am facut iarasi un 69 pentru o erecție corespunzatoare, și, când pumnalul fu tare, pus teaca de cauiuk și, dintr- mișcare s-a pus in mama iedului, ca sa i-o dau bine, și... i- am dat-O!csf, ncsf( ce să faci? n-ai ce să faci!)...o fost bine, am "putut" să i-o dau bine-bine, dadea și ea contre, ce mai!, a fost o sărbătoare... scos pumnalul, moale-n teaca de cauciuc, căzut lângă trupul ei, epuizat, apoi, mers la baie pentru duș... lipa-lipa in dormitor... îmbrăcat, mers iarăși in bucătărie la un pahar de vorbă...Notele sunt de prisos: daca vreți o fetiță tânără, pârguita pentru amor, mergeți la Mihaela: exact ce a prescris doctorul: cardio pentru sănătate, într-o locație corespunzătoare... Plocon: 2 ore/ 500 ron plus, de ziua ei, un mic plocon. 3
geosan69 Reputație: 101 Postat Noiembrie 8, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 8, 2020 https://i.imgur.com/SgpOtNR.jpgDisponibilă și dornica â¤ï¸ðŸ’‹ðŸ¥°...de aici mi s-a " tras"...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum