domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 foarte rara si costa foarte mult un exemplar ! le iei gratis de la adapostu de animale.
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Am vazut una "pe viu" la o expozitie, acum cativa ani... Imi plac pisicile, am avut si eu, are mana, are fiu-meu, dar astea saracele arata ca un liliac batran sunt unele si mai "uratzele"cea tip varcolac
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 nu lasa par :)) nu parul e problema, cu alergiile si pisicile, ci matreatza. pisicile paroase lasa par si matreatza
evaforyou Reputație: 22138 Postat Noiembrie 9, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Noiembrie 9, 2019 nu parul e problema, cu alergiile si pisicile, ci matreatza. pisicile paroase lasa par si matreatzaLa fel si unii oameni😠1
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Sa revenim la subiectul topicului :)Nu prea e un subiect; cine a deschis topicul are un talent: scrie mult, dar nu se înțelege nimic din ce a scris. A fi pe lângă subiect e cea mai bună soluție în acest caz!Și eu împart apartamentul în care locuiesc cu doi motani, dar pisica postată e nașpa rău! Nu cred că pisicuts arată așa când e supărat!
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Nu prea e un subiect; cine a deschis topicul are un talent: scrie mult, dar nu se înțelege nimic din ce a scris. A fi pe lângă subiect e cea mai bună soluție în acest caz!Și eu împart apartamentul în care locuiesc cu doi motani, dar pisica postată e nașpa rău! Nu cred că pisicuts arată așa când e supărat! Esti confuz, aici nu este vorba de pisici. A aparut insa o persoana de gen feminin dar masculinizata care nu are somn si isi da cu parerea, mai e si de top :slap2 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 nah poza cu matza sexxy https://i.ibb.co/kKw3gwY/ret.jpg 1
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Esti confuz, aici nu este vorba de pisici. A aparut insa o persoana de gen feminin dar masculinizata care nu are somn si isi da cu parerea, mai e si de top :slap2Ce a scris depresivutau este inteligibil pentru mine, pisica postată de marmotto este mult mai interesantă, iar cu limbajul adecvat îți rezolvi singur orice dispută pe care o ai cu un alt utilizator al forumului. Alte probleme mai aveți?
futaciosuhan Reputație: 41 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2019 Stai calm, ai fost banat pe celalalt cont nu pentru ce ai intrebat, ci pentru ca aveai doua conturi concomitent, deschise la cateva zile distanta... Ceea ce incalca regulamentul. Acesta fiind primul, ai fost banat pe al doilea. N-a avut moderatorul nimic personal cu tine NU am avut două conturi deschise la câteva zile distanta, contul care a fost închis e cam de un an, cel pe care sunt acum se vede că e recent, DA au fost două conturi concomitent, de ce nu m-ia fost închis contul cel nou și m-ia fost închis contul pe care am întrebat, este coincidență că seara am întrebat și a doua zi a fost închis? Aici e despre pisici sau despre cont închis???
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Aici e despre pisici sau despre cont închis???Acum e despre pisici; pentru cont închis e recomandat să deschizi un subiect nou și să nu te exprimi ca depresivutau. Să mângâiem duios pisicuțele!
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 10, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 10, 2019 sa-mi bag pula-n pisicuts, sa-i dau la muie, sa ma cac pe trupu lui de obezsa-i bag un stiulete in cur ca satiu ca ii plac stiuletari, ma cac pe tatele lui de barbat sai fac cadou de ziua lui un sutien cupa d ca si asa ii plac tatele mari si le poate atinge singur cand sio ia la laba sa ne pisam pe trupul, sa se pise curvele pe el de zdreanta ce e cu forumu lui de cacat ca si el e un cacat, sa manance slobozu din pizda curvelor ca si asa ii place sa manance slobozu futemas in gura li pisa neam pa rasa lui de animal prost cu sute de clone ca sa tina in viata forumu ca se duce pa pula face misto da curve dar si el e o curva masculina sal fut in gura de jegos ordinar un basit b0gd2ne sa-ti dau la mue jegosuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jegosuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesa ma pis pe natia ta ca esti un sifonar la militie ca dai cu ciocu sa faci un ban cinstit informant lmiliathisg bagamias pulan rasa ta vrei sa iti dau adresa sa o dam parten parte fututi grijanmia ta de gras cu tate ????fututi rahatii matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cat te mai suporti bna jegosule ca neam saturat de harfele tale de dama masculina boule cu tate deten slobozu curvelor ca nu te mai suporta nimeni in curand o sa fi arestat jegosulece cont ai avut inainte ? vezi ca sunt sifonari pe forum ca picon care dau reporturi abuzive ca sa fie banati unii useri incomozi lui 2
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 10, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 10, 2019 ce cont ai avut inainte ? vezi ca sunt sifonari pe forum ca picon care dau reporturi abuzive ca sa fie banati unii useri incomozi luiConsultă in psihiatru! Deși. e cam târziu. 1 6
depresivutau Reputație: 1 Postat Noiembrie 10, 2019 Autor Postat Noiembrie 10, 2019 spune ce ai pe sufletsi ce cont ai avut banat permanentnu mai stiu dar eram foarte suparat pe tine imi cer scuze ca te-am injurat dupe ce te-am injurat mi-a picat netu baieti cu ochi albastrii vegheaza asupra mia imi pare rau ca ia-m jignit si pa iei nu vreau sa ai supar ca m-a ajutat gabori cand am ajuns la greu..acu am luato pa narco simi place moolt nam ce sa fac ca stiu ca oricum nu venisera sa ma ia cu iei si sa ma bage la peneteu dar viata ie scurta si trebuie traita nu vreau sa fac circ ca nare rost io doar eram foarte suparat din cauza uneori ganduri dar mia trecut sper ca ma poti ierta no sa mai fac asa ceva nici odata si tuturor fratilor mei adica celor cei trei musketari imi pare rau ca va-m creat probleme in special lu L stie el sau lu A..stiu ca no sa va mai vad dar acum vreau sa duc o veata linistita in pace folosind cei placea si lu zigmund ca ma simt bn rau depresia sa dispersat in proportie de 90 la sute si sunt capabil sa cuceresc muntele venus daca vreau..ca ma duce mintea si sunt ambitios daca vreti sa ma luati sub aripa vuastra si sa ma faceti barbat bine stiti unde sa ma gasiti..nu ie nevoie sa va dau io numeru..curvele si narco e veata mea..va pup pisicuts imi pare rau de cea ce am zis sper sa ma ierti no voi mai face lasama sa am mesagerie sa vb cu o femee ca vreau sa dau la buci sa ma programez. mersik pup
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 12, 2019 Consultă in psihiatru! Deși. e cam târziu. in psihiatru ? mai esti si analfabet 2
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 12, 2019 in psihiatru ? mai esti si analfabetMai degrabă ești tu prost, fiindcă nu-ți dai seama că sunt litere alăturate pe tastatură. Prostule, care ești tu prost!P.S. Ia Oncur! 1 6
pidsadera_ Reputație: 6799 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Noiembrie 12, 2019 3
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Postat Noiembrie 12, 2019 Alexandra.Mia esti in depresie ? de cand si-a batut joc de tine Robert si te-a parasit ? pentru alta mai buna decat tine ??? 7 1
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 13, 2019 Mai degrabă ești tu prost, fiindcă nu-ți dai seama că sunt litere alăturate pe tastatură. Prostule, care ești tu prost!P.S. Ia Oncur! Pentru limba română apăsați tasta 1!Prostule! esti un idiot 3
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 13, 2019 sunt un idiot 1 6
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2019 Postat Noiembrie 13, 2019 https://www.ohmagif.com/wp-content/uploads/2013/09/monkey-eating-soup-like-a-human.gif
frumushelu23 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2019 Postat Noiembrie 13, 2019 sunt un idiot din cauza ta a fost banat depresivu nu ti-e rusine, putin asa, batranelule?
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 14, 2019 din cauza ta a fost banat depresivu nu ti-e rusine, putin asa, batranelule? Nu. Altă întrebare? 1 6
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 14, 2019 sunt un idiot editezi postarile altora ? esti nebun bunicule 2
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 14, 2019 editezi postarile altora ? esti nebun buniculeEventual, editez postări ale unor retardați ca tine.Marș la coteț, potaie! 1 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum