roxyrox Reputație: 1013 Postat Septembrie 28, 2022 Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Postat Septembrie 28, 2022 Acum 15 minute, uritescu a spus: Roxy, Roxy, ce-mi faci tu mie.... Până să spui asta eram ferm convins că de câte ori am fost la tine evoluția mea te-a lăsat mută de fericire și plăcere. Io acum ce fac? Acum lăsăm caterinca la o parte, Roxy joacă cinstit pe toate planurile. Și dacă i se pune pata pe tine, te fute de ții minte două săptămâni. Ce sa fac , fac și eu ce pot pe unde pot 🤣🤣și cu cine pot 😅😅 pai clar când e vorba de placere uitam de toate 😅 da 2 săptămânii îți bântui nopțile 🤫🤫bună asta, te pup simpaticule 🥰🥰🥰 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22687 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 28, 2022 Va salut. Confirm si eu ca Roxy nu geme fals , din contra. Daca se simte bine ( evident daca si tu esti o persoana ok si stii cum s-o faci ca sa se simta cu adevărat bine ) , Roxy arata clar lucrul acesta. Asa cum a zis si ea , se vede pe fata ei 😊. Revenind, ieri am avut plăcerea sa ma revad cu Roxy si a fost absolut superb ! 69 de senzatie, oral nepro excelent, normal protejat intens , 2 finalizari incluse, 1 ora, cadoul aferent, fara pic de graba, o incantare maxima. Din punctul meu de vedere 10 fara ezitare si abia astept sa revin ! Te pup Roxy ! 8 1
slutreview Reputație: 127 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2022 Acum 17 ore, roxyrox a spus: Ce sa fac , fac și eu ce pot pe unde pot 🤣🤣și cu cine pot 😅😅 pai clar când e vorba de placere uitam de toate 😅 da 2 săptămânii îți bântui nopțile 🤫🤫bună asta, te pup simpaticule 🥰🥰🥰 Imi pare rau si imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva pe nedrept. Este posibil sa mi se fi părut ca au fost gamete false. O recenzie reprezinta impresia cu care a ramas o persoana in urma vizitei si este foarte subiectiva, mai ales cand e vorba de 30 de minute. Uneori, ce i se pare clientului nu reflecta realitatea neaparat. 2
roxyrox Reputație: 1013 Postat Octombrie 4, 2022 Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Postat Octombrie 4, 2022 La 28.09.2022 la 12:03, il pupparo a spus: Va salut. Confirm si eu ca Roxy nu geme fals , din contra. Daca se simte bine ( evident daca si tu esti o persoana ok si stii cum s-o faci ca sa se simta cu adevărat bine ) , Roxy arata clar lucrul acesta. Asa cum a zis si ea , se vede pe fata ei 😊. Revenind, ieri am avut plăcerea sa ma revad cu Roxy si a fost absolut superb ! 69 de senzatie, oral nepro excelent, normal protejat intens , 2 finalizari incluse, 1 ora, cadoul aferent, fara pic de graba, o incantare maxima. Din punctul meu de vedere 10 fara ezitare si abia astept sa revin ! Te pup Roxy ! Mulțumesc frumos va ador pe toții.. ZI FRUMOASĂ 🥰🥰🥰🥰 2
curios1977 Reputație: 84 Postat Octombrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2022 La 04.10.2022 la 9:40, roxyrox a spus: Mulțumesc frumos va ador pe toții.. ZI FRUMOASĂ 🥰🥰🥰🥰 Hello Lucrezi azi?
gladiato Reputație: 763 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2022 Roxy pe unde umbi...
Tudorbravo Reputație: 15 Postat Noiembrie 13, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2022 Ba e, ba nu e .. O tine-o iubi sa achite la preteni partidele de poker pierdute ... Ne e dor de tine Roxy, esti bine, cu sanatatea? 1
roxyrox Reputație: 1013 Postat Noiembrie 14, 2022 Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 10 ore, Tudorbravo a spus: Ba e, ba nu e .. O tine-o iubi sa achite la preteni partidele de poker pierdute ... Ne e dor de tine Roxy, esti bine, cu sanatatea? Neatza.🥰 Domnu Tudor ,după comentariul tău deduc ca posibil nu ne cunoaștem Nu știu sigur.dar ești un norocos 🤣ca nu am făcut asta pentru nimeni și anume sa îmi încarc contul special pentru a îți răspunde la comentariu ,deși cu bani aceia aveam alte planuri,dar am dat fuguta la bancă ,sper ca ai sughițat ,ca na din cauza ta am stat la coadă 15 minute la bancomat asa ghinion pe mine ca i se blocase la cineva cardul in bancomat și după ce ca era și coadă, colac peste pupăză se mai blochează și cardurile, în fine trec peste asta rezolv dau fuguta încarc cardul. Toată procedura mi-a luat 45 minute, tot din cauza ta ,ca ai lăsat un comentariu nefondat, de ce zic asta? Pentru ca dacă mai cunoaște garantat nu ai spune așa, în primul rand se pare ca nu îmi ști programul,( ba e ba nu e..) Iar cu o tine iubi ,1 dacă e sa am ,crede-mă ca nu as fi atât de proastă 🤔sa lucrez pentru un bărbat, 2 ,nu mi as lua un bărbat care sa joace la poker/ cazino/aparate/ ..... Deci ai dat-o în bara cu acest comentariu. Sunt singura ,nu am peștii, nu am bărbați care sa ii întrețin și nici nu as face asta, Nu ma obliga nimeni când sa vin , cât sa lucrez, și câți bani sa fac pe zi, vin când vreau, lucrez cât vreau, fac bani cât consider ca pot lucra în ziua respectiva. Asa pe lângă asta ar trebui sa ști ca nu lucrez în weekend, și cine ma cunoaște 90% știu ca dacă nu sunt pe wattap nu sunt în locație,spre cunoștințele tale , ca orice femeie mi-a venit menstruația, și e normal sa lipsesc câteva zile. Dar restul zilelor chiar dacă nu scriu pe forum ca sunt , eu totuși sunt în locație Nu scriu zilnic , clienți știu cum sa ma găsească și dacă nu scriu . Sper sa te am făcut înțeles ,și sa îți retragi cuvintele, te pupa roxy, zi faina🥰🥰 5 2 1
ionxxx1 Reputație: 358 Postat Noiembrie 14, 2022 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 22 minute, roxyrox a spus: Neatza.🥰 Domnu Tudor ,după comentariul tău deduc ca posibil nu ne cunoaștem Nu știu sigur.dar ești un norocos 🤣ca nu am făcut asta pentru nimeni și anume sa îmi încarc contul special pentru a îți răspunde la comentariu ,deși cu bani aceia aveam alte planuri,dar am dat fuguta la bancă ,sper ca ai sughițat ,ca na din cauza ta am stat la coadă 15 minute la bancomat asa ghinion pe mine ca i se blocase la cineva cardul in bancomat și după ce ca era și coadă, colac peste pupăză se mai blochează și cardurile, în fine trec peste asta rezolv dau fuguta încarc cardul. Toată procedura mi-a luat 45 minute, tot din cauza ta ,ca ai lăsat un comentariu nefondat, de ce zic asta? Pentru ca dacă mai cunoaște garantat nu ai spune așa, în primul rand se pare ca nu îmi ști programul,( ba e ba nu e..) Iar cu o tine iubi ,1 dacă e sa am ,crede-mă ca nu as fi atât de proastă 🤔sa lucrez pentru un bărbat, 2 ,nu mi as lua un bărbat care sa joace la poker/ cazino/aparate/ ..... Deci ai dat-o în bara cu acest comentariu. Sunt singura ,nu am peștii, nu am bărbați care sa ii întrețin și nici nu as face asta, Nu ma obliga nimeni când sa vin , cât sa lucrez, și câți bani sa fac pe zi, vin când vreau, lucrez cât vreau, fac bani cât consider ca pot lucra în ziua respectiva. Asa pe lângă asta ar trebui sa ști ca nu lucrez în weekend, și cine ma cunoaște 90% știu ca dacă nu sunt pe wattap nu sunt în locație,spre cunoștințele tale , ca orice femeie mi-a venit menstruația, și e normal sa lipsesc câteva zile. Dar restul zilelor chiar dacă nu scriu pe forum ca sunt , eu totuși sunt în locație Nu scriu zilnic , clienți știu cum sa ma găsească și dacă nu scriu . Sper sa te am făcut înțeles ,și sa îți retragi cuvintele, te pupa roxy, zi faina🥰🥰 Bine ai revenit pe forum Roxy 🤗 Tot a fost bun comentariul ala ca te-a ambitionat sa-ti incarci contul 😁 Altfel, cine te cunoste stie ca nu e adevarat ce a scris acolo. 😘😘😘 1
Membru Premium only-me Reputație: 17317 Postat Noiembrie 14, 2022 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2022 25 minutes ago, roxyrox said: Neatza.🥰 Domnu Tudor ,după comentariul tău deduc ca posibil nu ne cunoaștem Nu știu sigur.dar ești un norocos 🤣ca nu am făcut asta pentru nimeni și anume sa îmi încarc contul special pentru a îți răspunde la comentariu ,deși cu bani aceia aveam alte planuri,dar am dat fuguta la bancă ,sper ca ai sughițat ,ca na din cauza ta am stat la coadă 15 minute la bancomat asa ghinion pe mine ca i se blocase la cineva cardul in bancomat și după ce ca era și coadă, colac peste pupăză se mai blochează și cardurile, în fine trec peste asta rezolv dau fuguta încarc cardul. Toată procedura mi-a luat 45 minute, tot din cauza ta ,ca ai lăsat un comentariu nefondat, de ce zic asta? Pentru ca dacă mai cunoaște garantat nu ai spune așa, în primul rand se pare ca nu îmi ști programul,( ba e ba nu e..) Iar cu o tine iubi ,1 dacă e sa am ,crede-mă ca nu as fi atât de proastă 🤔sa lucrez pentru un bărbat, 2 ,nu mi as lua un bărbat care sa joace la poker/ cazino/aparate/ ..... Deci ai dat-o în bara cu acest comentariu. Sunt singura ,nu am peștii, nu am bărbați care sa ii întrețin și nici nu as face asta, Nu ma obliga nimeni când sa vin , cât sa lucrez, și câți bani sa fac pe zi, vin când vreau, lucrez cât vreau, fac bani cât consider ca pot lucra în ziua respectiva. Asa pe lângă asta ar trebui sa ști ca nu lucrez în weekend, și cine ma cunoaște 90% știu ca dacă nu sunt pe wattap nu sunt în locație,spre cunoștințele tale , ca orice femeie mi-a venit menstruația, și e normal sa lipsesc câteva zile. Dar restul zilelor chiar dacă nu scriu pe forum ca sunt , eu totuși sunt în locație Nu scriu zilnic , clienți știu cum sa ma găsească și dacă nu scriu . Sper sa te am făcut înțeles ,și sa îți retragi cuvintele, te pupa roxy, zi faina🥰🥰 😂😂😂vezi ca asta e man-n labuța cu motanu sa-ti ia banii!!😜😜😜🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂😂😂😂😘 1
Membru Premium only-me Reputație: 17317 Postat Noiembrie 14, 2022 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2022 Ps:ee...acu ca tot ai dat o caciula de bani..pune si tu niste poze ca-i pacat !!😜😜😘 1
roxyrox Reputație: 1013 Postat Noiembrie 14, 2022 Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 19 minute, ionxxx1 a spus: Bine ai revenit pe forum Roxy 🤗 Tot a fost bun comentariul ala ca te-a ambitionat sa-ti incarci contul 😁 Altfel, cine te cunoste stie ca nu e adevarat ce a scris acolo. 😘😘😘 🤣🤣🤣🤣da ai dreptate, noroc cu el .mi am încărcat contul. Altfel nu aveam de gând..🥰🥰🥰normal cine ma cunoaște știe,🥰🥰🥰🥰 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2022 Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 40 minute, roxyrox a spus: Neatza.🥰 Domnu Tudor ,după comentariul tău deduc ca posibil nu ne cunoaștem Nu știu sigur.dar ești un norocos 🤣ca nu am făcut asta pentru nimeni și anume sa îmi încarc contul special pentru a îți răspunde la comentariu ,deși cu bani aceia aveam alte planuri,dar am dat fuguta la bancă ,sper ca ai sughițat ,ca na din cauza ta am stat la coadă 15 minute la bancomat asa ghinion pe mine ca i se blocase la cineva cardul in bancomat și după ce ca era și coadă, colac peste pupăză se mai blochează și cardurile, în fine trec peste asta rezolv dau fuguta încarc cardul. Toată procedura mi-a luat 45 minute, tot din cauza ta ,ca ai lăsat un comentariu nefondat, de ce zic asta? Pentru ca dacă mai cunoaște garantat nu ai spune așa, în primul rand se pare ca nu îmi ști programul,( ba e ba nu e..) Iar cu o tine iubi ,1 dacă e sa am ,crede-mă ca nu as fi atât de proastă 🤔sa lucrez pentru un bărbat, 2 ,nu mi as lua un bărbat care sa joace la poker/ cazino/aparate/ ..... Deci ai dat-o în bara cu acest comentariu. Sunt singura ,nu am peștii, nu am bărbați care sa ii întrețin și nici nu as face asta, Nu ma obliga nimeni când sa vin , cât sa lucrez, și câți bani sa fac pe zi, vin când vreau, lucrez cât vreau, fac bani cât consider ca pot lucra în ziua respectiva. Asa pe lângă asta ar trebui sa ști ca nu lucrez în weekend, și cine ma cunoaște 90% știu ca dacă nu sunt pe wattap nu sunt în locație,spre cunoștințele tale , ca orice femeie mi-a venit menstruația, și e normal sa lipsesc câteva zile. Dar restul zilelor chiar dacă nu scriu pe forum ca sunt , eu totuși sunt în locație Nu scriu zilnic , clienți știu cum sa ma găsească și dacă nu scriu . Sper sa te am făcut înțeles ,și sa îți retragi cuvintele, te pupa roxy, zi faina🥰🥰 Roxy mai sunt si clienti care nu au fost la tine si daca nu scrii nu au de unde sa stie ca mai esti pe aici. Uite eu de exemplu ma bucur ca te-a ambitionat colegul si ai postat. Bine te-am (re)gasit! 🤗
roxyrox Reputație: 1013 Postat Noiembrie 14, 2022 Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 19 minute, only-me a spus: 😂😂😂vezi ca asta e man-n labuța cu motanu sa-ti ia banii!!😜😜😜🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂😂😂😂😘 Cred și eu 🤣🤣🤣probabil sa gândit ca asta ar fi o posibilitate sa încarc contul 🤣🤣🤣🤣 1
roxyrox Reputație: 1013 Postat Noiembrie 14, 2022 Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 1 minut, MisterX a spus: Roxy mai sunt si clienti care nu au fost la tine si daca nu scrii nu au de unde sa stie ca mai esti pe aici. Uite eu de exemplu ma bucur ca te-a ambitionat colegul si ai postat. Bine te-am (re)gasit! 🤗 Cu drag ne vedem oricând, ai dreptate, dar nu e frumos sa fiu acuzată pe nedrept. Și când sunt acuzată pe nedrept nu pot tace 🥰🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2022 Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 45 minute, roxyrox a spus: Neatza.🥰 Domnu Tudor ,după comentariul tău deduc ca posibil nu ne cunoaștem Nu știu sigur.dar ești un norocos 🤣ca nu am făcut asta pentru nimeni și anume sa îmi încarc contul special pentru a îți răspunde la comentariu ,deși cu bani aceia aveam alte planuri,dar am dat fuguta la bancă ,sper ca ai sughițat ,ca na din cauza ta am stat la coadă 15 minute la bancomat asa ghinion pe mine ca i se blocase la cineva cardul in bancomat și după ce ca era și coadă, colac peste pupăză se mai blochează și cardurile, în fine trec peste asta rezolv dau fuguta încarc cardul. Toată procedura mi-a luat 45 minute, tot din cauza ta ,ca ai lăsat un comentariu nefondat, de ce zic asta? Pentru ca dacă mai cunoaște garantat nu ai spune așa, în primul rand se pare ca nu îmi ști programul,( ba e ba nu e..) Iar cu o tine iubi ,1 dacă e sa am ,crede-mă ca nu as fi atât de proastă 🤔sa lucrez pentru un bărbat, 2 ,nu mi as lua un bărbat care sa joace la poker/ cazino/aparate/ ..... Deci ai dat-o în bara cu acest comentariu. Sunt singura ,nu am peștii, nu am bărbați care sa ii întrețin și nici nu as face asta, Nu ma obliga nimeni când sa vin , cât sa lucrez, și câți bani sa fac pe zi, vin când vreau, lucrez cât vreau, fac bani cât consider ca pot lucra în ziua respectiva. Asa pe lângă asta ar trebui sa ști ca nu lucrez în weekend, și cine ma cunoaște 90% știu ca dacă nu sunt pe wattap nu sunt în locație,spre cunoștințele tale , ca orice femeie mi-a venit menstruația, și e normal sa lipsesc câteva zile. Dar restul zilelor chiar dacă nu scriu pe forum ca sunt , eu totuși sunt în locație Nu scriu zilnic , clienți știu cum sa ma găsească și dacă nu scriu . Sper sa te am făcut înțeles ,și sa îți retragi cuvintele, te pupa roxy, zi faina🥰🥰 Daca doar pentru a-i raspunde ti-ai incarcat contul ar fi pacat, ai dreptate, cei care te-am vizitat si te cunoastem, stim ce fel de persoana esti. Nu cred ca isi va cere scuze si oricum nu are importanta asta. Iar viata personala a oricui (indiferent in ce ipostaza) nu cred ca e un subiect de comentat aici, e jenant si descalifica pe oricine comenteaza pe aceasta tema. Oricum ma bucur ca esti bine si ca ai scris pe aici.
roxyrox Reputație: 1013 Postat Noiembrie 14, 2022 Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 20 minute, partygoer a spus: Daca doar pentru a-i raspunde ti-ai incarcat contul ar fi pacat, ai dreptate, cei care te-am vizitat si te cunoastem, stim ce fel de persoana esti. Nu cred ca isi va cere scuze si oricum nu are importanta asta. Iar viata personala a oricui (indiferent in ce ipostaza) nu cred ca e un subiect de comentat aici, e jenant si descalifica pe oricine comenteaza pe aceasta tema. Oricum ma bucur ca esti bine si ca ai scris pe aici. E nui bai ,oricum trebuie incarcat 🤣🤣 Dar ma deranjat acuzația, și chiar nu am putut trece peste... mulțumesc kisss
roxyrox Reputație: 1013 Postat Noiembrie 14, 2022 Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 46 minute, only-me a spus: Ps:ee...acu ca tot ai dat o caciula de bani..pune si tu niste poze ca-i pacat !!😜😜😘 Ai și tu dreptate 🥰🥰🥰🥰doar ca nu prea am poze noi.. o sa fac zilele astea 🥰🥰 1 5
Membru Premium rockaferox Reputație: 53 Postat Noiembrie 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 1 minut, roxyrox a spus: Ai și tu dreptate 🥰🥰🥰🥰doar ca nu prea am poze noi.. o sa fac zilele astea 🥰🥰 🍑
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2022 Postat Noiembrie 14, 2022 Nu mai vazusem postari pe acest topic si cam uitasem de el, insa cum Roxy s-a ambitionat sa isi plateasca contul sa ii raspunda inculpatului de mai sus , m-am ambitionat si eu si mi-am facut o programare. Na belea ca e in ultima zi de menstruatie si nu se poate decat oral. Aia e...nu imi place sa dau inapoi si ma multumesc si cu atat. Am fost inspirat 😏 In cateva ore eram la usa blocului, undeva pe langa Primaria Sector 2. RoxyRox e o fata micuta de statura, dragutica, si piesa de rezistenta un fund rotund si bombat. Ma astepta imbracata in scolarita japoneza (gen Sailor Moon). Kinky . Foarte prietenoasa, glumeata, dezinvolta. Mi-a placut. Am stat putin la povesti si inainte si dupa. Am avut parte de un oral combinat cu anilingus, mai mult anilingus decat oral, fooooarte bun. M-a excitat tare de tot. Se pricepe sa se joace cu limbuta. Are si o perna speciala pentru anilingus, stai ca la ginecolog 😊. Eu m-am simtit rasfatat 🥰. Ce sa mai...pentru oral cu anilingus are 10+ din partea mea, restul mai incercam data viitoare 😊. Mi-a placut mult funduletul ei cum se vedea de sub fustita aia si sper sa bage din nou anal in meniu. Spunea ca se gandeste. Si eu ma gandesc 😏 Concluzia: O experienta misto pe care o recomand amatorilor de sex oral si anilingus.
dorky07 Reputație: 1026 Postat Noiembrie 14, 2022 Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 6 ore, roxyrox a spus: Ai și tu dreptate 🥰🥰🥰🥰doar ca nu prea am poze noi.. o sa fac zilele astea 🥰🥰 Cand arata asa…e buna si una veche😂😂😂
Membru Premium only-me Reputație: 17317 Postat Noiembrie 15, 2022 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 15, 2022 15 hours ago, MisterX said: Are si o perna speciala pentru anilingus, stai ca la ginecolog 😊. Sa iti fie de bine stimabile!!👍👍. Tu mergi la ginecolog??😮🤔😜😂😂😂 2
yellow_raven Reputație: 125 Postat Noiembrie 15, 2022 Oras:nu am Oras:nu am Postat Noiembrie 15, 2022 28 minutes ago, only-me said: Sa iti fie de bine stimabile!!👍👍. Tu mergi la ginecolog??😮🤔😜😂😂😂 El ESTE ginecolog 😂 1
roxyrox Reputație: 1013 Postat Noiembrie 15, 2022 Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Postat Noiembrie 15, 2022 Acum 17 ore, MisterX a spus: Nu mai vazusem postari pe acest topic si cam uitasem de el, insa cum Roxy s-a ambitionat sa isi plateasca contul sa ii raspunda inculpatului de mai sus , m-am ambitionat si eu si mi-am facut o programare. Na belea ca e in ultima zi de menstruatie si nu se poate decat oral. Aia e...nu imi place sa dau inapoi si ma multumesc si cu atat. Am fost inspirat 😏 In cateva ore eram la usa blocului, undeva pe langa Primaria Sector 2. RoxyRox e o fata micuta de statura, dragutica, si piesa de rezistenta un fund rotund si bombat. Ma astepta imbracata in scolarita japoneza (gen Sailor Moon). Kinky . Foarte prietenoasa, glumeata, dezinvolta. Mi-a placut. Am stat putin la povesti si inainte si dupa. Am avut parte de un oral combinat cu anilingus, mai mult anilingus decat oral, fooooarte bun. M-a excitat tare de tot. Se pricepe sa se joace cu limbuta. Are si o perna speciala pentru anilingus, stai ca la ginecolog 😊. Eu m-am simtit rasfatat 🥰. Ce sa mai...pentru oral cu anilingus are 10+ din partea mea, restul mai incercam data viitoare 😊. Mi-a placut mult funduletul ei cum se vedea de sub fustita aia si sper sa bage din nou anal in meniu. Spunea ca se gandeste. Si eu ma gandesc 😏 Concluzia: O experienta misto pe care o recomand amatorilor de sex oral si anilingus. Mulțumesc tare mult, ai fost un simpatic ,mi a plăcut sa conversez cu tine ca ai fost deschis, alte persoane trebuie sa le scot cuvintele cu cleștele sa vorbească 🤣🤣🤣 App mi a rămas ceva timp mirosul parfumului tău în camera 😋😋🥰🥰 Da încă ma gândesc la Anal dacă îl reiau .. sunt în gândire momentan kiss 1
roxyrox Reputație: 1013 Postat Noiembrie 15, 2022 Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Telefon: 0764059382 Oras:WBucurești Disponibila Postat Noiembrie 15, 2022 Acum 1 oră, yellow_raven a spus: El ESTE ginecolog 😂 Da are dreptate, am o perna specială pentru sex, în care iti ridica posteriorul.. Și trebuie sa o spun. E primita cadou de la cineva foarte drag mie .. 🥰🥰 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum