ninjalau Reputație: -39 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 25, 2019 Păi, nu e făcut de români, ci de un consorțiu germano-italian (Max Bőgel și Astaldi, parcă).ba esti crazy ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 25, 2019 ba esti crazy ?Informează-te, apoi comentează! 1 5
ninjalau Reputație: -39 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 26, 2019 Informează-te, apoi comentează!si io care credeam ca e facut de dr centura mediana
ninjalau Reputație: -39 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 27, 2019 sau pus beculetzele de craciun sar putea sa castigam euro 20-20
adiadrian11 Reputație: 3977 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2019 Sigur castigm euro cu luninile din Bucuresti :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Decembrie 2, 2019 Sigur castigm euro cu luninile din Bucuresti :laugh2 :laugh2 :laugh2 Te cred Da cati euro dam ca sa platim curentul necesar functionarii nu mai conteaza :laugh2
ninjalau Reputație: -39 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Postat Decembrie 2, 2019 nu se face nici ruta gara da nord - otopeni aeroport lol ce pamant e firea
0_tolerance Reputație: 4 Postat Decembrie 2, 2019 Postat Decembrie 2, 2019 Ninjalău, taci dracului mă retardatule din păpuşoi!! Ai călătorit vreodată cu avionul de undeva din lume, spre capitala României? Există cursă de tren din apropierea aeroportului Henri Coandă spre Gara de Nord din Bucureşti de mai mult de 10 ani ! De unde să ştii tu aşa ceva, microcefalule? Dispari, vis urât, că îmi dau din nou drumul la sifonul cu peiorative şi mă bannează iar parpanghelul manelist, ăla ce agreează mai degrabă imbecili ca tine, ptr că vă asemănați, kk-m-aş pe salteaua sub care îşi ține banii şi-i străjuieşte ca un Cerber, Starostele ce vă ține în brațe la fel cum îşi ținea Baba Dochia cele 10 cojoace...! :))))
paul19891989 Reputație: 22 Postat Decembrie 2, 2019 Postat Decembrie 2, 2019 Nu avem șanse de calificare! Cu părere de rau
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 2, 2019 Ninjalău, taci dracului mă retardatule din păpuşoi!! Ai călătorit vreodată cu avionul de undeva din lume, spre capitala României? Există cursă de tren din apropierea aeroportului Henri Coandă spre Gara de Nord din Bucureşti de mai mult de 10 ani ! De unde să ştii tu aşa ceva, microcefalule? Dispari, vis urât, că îmi dau din nou drumul la sifonul cu peiorative şi mă bannează iar parpanghelul manelist, ăla ce agreează mai degrabă imbecili ca tine, ptr că vă asemănați, kk-m-aş pe salteaua sub care îşi ține banii şi-i străjuieşte ca un Cerber, Starostele ce vă ține în brațe la fel cum îşi ținea Baba Dochia cele 10 cojoace...! :))))Este o stație/gară de tren, dar nu chiar aproape. I-am văut pe cei ce apelau la acest tren trăgând vreo câteva sute de metri la bagaje. 1 4
ninjalau Reputație: -39 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Postat Decembrie 2, 2019 Ninjalău, taci dracului mă retardatule din păpuşoi!! Ai călătorit vreodată cu avionul de undeva din lume, spre capitala României? Există cursă de tren din apropierea aeroportului Henri Coandă spre Gara de Nord din Bucureşti de mai mult de 10 ani ! De unde să ştii tu aşa ceva, microcefalule? Dispari, vis urât, că îmi dau din nou drumul la sifonul cu peiorative şi mă bannează iar parpanghelul manelist, ăla ce agreează mai degrabă imbecili ca tine, ptr că vă asemănați, kk-m-aş pe salteaua sub care îşi ține banii şi-i străjuieşte ca un Cerber, Starostele ce vă ține în brațe la fel cum îşi ținea Baba Dochia cele 10 cojoace...! :))))pleaca ma de aici de imbecilexista traseu in APROPRIEREA aeroportului dar de acolo ?!!? atat de handicapat esti ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Autor Postat Decembrie 2, 2019 Nu avem șanse de calificare! Cu părere de rau Am avut vreodata si nu ne am dat seama? :laugh2 Si nu ma refer neaparat la ce se va juca anul viitor 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum