viery Reputație: 2 Postat Martie 11, 2014 Telefon: 0743181819 Oras:Cluj Telefon: 0743181819 Oras:Cluj Postat Martie 11, 2014 Te rog sa mi lasi un nr de telefon ptr a te contacta.Multumesc.
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 11, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Martie 11, 2014 Ancuta, scuza-mi offtopicul dar, nu ma pot abtine. viery, ai invatat sa citesti? Daca raspunsul tau e afirmativ, te rog, citeste ce a scris Anca in postarea de mai sus. 1
peso69 Reputație: 165 Postat Martie 11, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Martie 11, 2014 Ancuta,cei care nu te-am intilnit inca, nu ne-am rusina in fata unor tinute mai sumare fie ele chiar si foto.
mark2000 Reputație: 3125 Postat Martie 12, 2014 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Martie 12, 2014 Ma ofer eu Ancuto pentru o sesiune foto... asta daca imi dai onoarea sa fac niste foto profi...Discutam din 22 in colo nu ?
Sexything Reputație: 11039 Postat Martie 20, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Martie 20, 2014 Seara buna, Avand in vedere mica incurcatura cu numarul de telefon (cand sunt in Baia Mare sunt sunata din Cluj si viceversa),maine voi posta aici un numar de telefon care va fi valabil doar pentru Cluj si il voi ruga pe Pisicuts sa il adauge in titlu,pentru a fi mai usoara comunicarea intre noi.De asemenea,doresc sa va informez ca locatia va fi aceeasi cu care v-am obisnuit,respectiv pe Observatorului.Eu una sunt foarte multumita de respectiva garsoniera si sper ca si voi v-ati/va veti simti/t foarte bine acolo.Pana maine va doresc o seara minunata si linistita! Ancuta 3
Sexything Reputație: 11039 Postat Martie 21, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Martie 21, 2014 Buna, Am revenit cu noul numar de telefon: 0740-468.937O zi frumoasa va doresc! P.S.Pisicuts,il adaugi daca te rog in titlu? Multumesc anticipat. Anca 1
hardc0re Reputație: 0 Postat Martie 22, 2014 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Martie 22, 2014 buna as dori sa stiu daca esti disponibila pentru o sesiune foto azi sau maine
mark2000 Reputație: 3125 Postat Martie 22, 2014 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Martie 22, 2014 Ancuto avand in vedere ca am fost primul care m-am oferit sa iti fac niste foto de portofoliu, a-mi voie sa ma autodeclar impresarul tau ....si sa ii taxez pe cei de dupa cu drepturile de autor...:)))))Ce zici ?Ne auzim zilele astea ....
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Martie 22, 2014 Postat Martie 22, 2014 Ancuto avand in vedere ca am fost primul care m-am oferit sa iti fac niste foto de portofoliu, a-mi voie sa ma autodeclar impresarul tau ....si sa ii taxez pe cei de dupa cu drepturile de autor...: )))))Ce zici ? Ne auzim zilele astea .... Marcu' (sper ca nu ala cu arcu'), chiar asa, impresarul Ancutei?De la fotograf (chiar si cu poze de portofoliu profesioniste) pana la impresar e cale luuunga frate. By the way, Ancuto, chiar ca ar trebui gasita (de catre tine, evident) o solutie pentru un portofoliu foto adecvat calitatilor tale. Cele postate, chiar de tine insati, in ultimele doua dati, parerea mea umila, cred ca sunt pentru "cosul de gunoi". Au culori violente, sunt pixelizate, sunt urate. Nu-mi plac, si sunt convins ca nici tie. Nu te reprezinta.
vasla Reputație: 86 Postat Martie 22, 2014 Oras:Turda Oras:Turda Postat Martie 22, 2014 Daca porecla ''Mark'' are vreo legatura cu Canon, omu' vrea sa se laude ca are un fullframe ! Cum bine se stie, Google te ajuta dar nu te face mai destept si ca un corolar, posesia unei scule profesionale nu te face fotograf ! Nu prea inteleg de ce nu-i face propuneri de-astea in particular. Maestre, si-acu' scuza-mi curiozitatea, dar daca vrei sa te lauzi cu portofolii, mai bine ni le-ai arata, critica e utila sa stii...
mark2000 Reputație: 3125 Postat Martie 22, 2014 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Martie 22, 2014 fara jigniri
cristi borcea Reputație: 553 Postat Martie 22, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Martie 22, 2014 fara jigniri
mark2000 Reputație: 3125 Postat Martie 22, 2014 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Martie 22, 2014 fara jigniri
camarro Reputație: 2978 Postat Martie 23, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 23, 2014 Colegul * mark 2000* observ ca nu prea ai respect fata de colegii tai de pe forum(indiferent de culoare) asta sa inteles, daca cineva nu este deacord cu ce spui tu este impotriva ta.Dar daca o respecti pe Ancuta asa cum lasi de inteles de ce ii poluezi topicul? Se pare ca nici pe ea nu o respecti. Scrie si injura la DG pe cine vrei si cei care sunt competenti sa ia decizii in legatura cu acest forum o vor face.Si mie mi-e dor de Ancuta si tocmai de aceea am o programare nu costa asa mult si nu vei mai fi nevoit sa o rogi sa comenteze aici si le vei avrea in exclusivitate. Toate cele bune si cuzati off topicul. 3
mark2000 Reputație: 3125 Postat Martie 23, 2014 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Martie 23, 2014 Da Camarro daca si colegii tai, sau ma rog ai nostri, erau la fel de cerebrali in discutie nu s-ar fi intins atata polemica asta. Ideea e simpla : nu te bagi unde nu-ti fierbe oala. Asa ca nu imi sta in fire sa jignesc dar scuza-ma nu pot permite si nu voi permite unor "figuranti" sa ma jigneasca... nu au niciun drept. Daca ai citi un pic toata povestea ai observa de departe ca nu am jignit niciodata primul. Dar auzi acolo ca faci parte din "greii" forumului nu-ti da dreptul sa faci pula mare, corect. Asa ca daca ai fi echidistant poate aceste reprosuri ar trebui orientate si spre "colegii" <Borcica> sau <vasla> Cat espre Ancuta ai dreptate nu merita discutiile aici pe topicul ei , dar fi linistit ca ea e satula de "femeiuste" de genul "colegilor"...sunt convins de asta.Iar jocurile e cuvinte intre mine si Ancuta ar trebui sa ramana doar intre noi fara sa isi bage nimeni "parerea" Toate cele bune <Camarro>Colegul * mark 2000* observ ca nu prea ai respect fata de colegii tai de pe forum(indiferent de culoare) asta sa inteles, daca cineva nu este deacord cu ce spui tu este impotriva ta.Dar daca o respecti pe Ancuta asa cum lasi de inteles de ce ii poluezi topicul? Se pare ca nici pe ea nu o respecti. Scrie si injura la DG pe cine vrei si cei care sunt competenti sa ia decizii in legatura cu acest forum o vor face.Si mie mi-e dor de Ancuta si tocmai de aceea am o programare nu costa asa mult si nu vei mai fi nevoit sa o rogi sa comenteze aici si le vei avrea in exclusivitate. Toate cele bune si cuzati off topicul.
camarro Reputație: 2978 Postat Martie 23, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 23, 2014 Nu doresc polemici cu absolut nimeni pe forum si eu aici inchei discutia,dar pana sa ajunga*greii* acestui forum au investit bani asa ca (parere personala)haide sa respectam oamenii al caror recenzii le-am folosit ca un ghid sa nu luam tepe sau sa facem investitii proaste .toate cele bune
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 23, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 23, 2014 Locatie - pe Observatorului, curata, prosoape, geluri de dus, apa de gura, pat mare - nota 9,5Modalitatea de contact - PM si telefonul din titlul topiculuiDescrierea intalnirii - Am stabilit intalnirea si detaliile prin PM si telefon si m-am prezentat la locul faptei. Ancuta m-a primit imbracata intr-o tinuta sexy, ne-am imbratisat, ne-am sarutat si am fost invitat in camera. I-am oferit cadourile cu ocazia revederii si cu ocazia lunii martisorului ce va veni, o cutie de bomboane si o sticla cu vin, pe care am baut-o impreuna (Ancuta un pahar si eu ce a mai ramas), asezonata cu tigarile de rigoare. Apoi am trecut in pat, eliberati de haine, unde ne-am imbratisat si sarutat indelung, Ancuta a inceput un oral soft si placut, dar am preluat eu initiativa si dupa ce am sarutat-o peste tot (sfarcurile ei sunt tare excitabile), am trecut eu la proba orala (pe care o aveam restanta de asta vara) si in combinatie cu niste degetele bine plasate, zic ca am obtinut nota de trecere… ma bazez pe sunetele Ancutei si pe miscarile ei (Ancuta are o piersicuta delicioasa si tare gustoasa si zemoasa)! A urmat un normal protejat in misionar, cu contre si cu Ancuta incolacindu-se cu picioarele in jurul meu si am terminat in prez. Am mai stat asa imbratisati si ne-am mai sarutat o vreme, apoi Ancuta m-a curatat in zona intima si am trecut ambii pe la baie. Cand am revenit in camera, am stat ceva timp imbratisati in pat, apoi am baut cate un 3 in 1 si am mai fumat niste tigari, in cele din urma ajungand din nou in pat imbratisati si am trecut la sarutari pasionale (Ancuta are niste buze tare senzuale si o limba tare jucausa), am sarutat-o din nou peste tot si am revenit din nou la misionar, protejat, a fost minunat, restul petrecandu-se ca prima data. Dupa trecerea pe la baie, am revenit in pat, unde am stat imbratisati, ne-am sarutat si am stat de vorba, pana a venit timpul sa ne despartim. Ne-am strans in brate, ne-am sarutat si am plecat fericit (ca am reintalnit-o pe Ancuta dupa mult timp) si trist in acelasi timp (ca nu stiu cand o voi mai putea revedea). În concluzie, m-am simțit minunat cu Ancuta, ca și cu o prietenă si iubita. Multumesc Ancuta pentru tot, te sărut dulce!Servicii si note:Aspect - Ancuta este frumoasă, vopsita roscat, ochi superbi, inaltă, foarte sexy, picioare lungi, fund super, gropite in obrajori, buze senzuale, sani cu sfarcuri foarte excitabile, pasarica aranjata, curata, delicioasa - nota 10+Sex oral neprotejat - soft, placut, a fost doar un picut de data asta - 9Sex normal protejat - pasional - 10+Igiena - 10+GFE - 10+FK – 10+Atitudine - 10+Pret - 200 lei/timp - 1 ora si 10 minuteRaport pret/calitate - excelentO recomand pe Ancuta tuturor celor care stiu sa aprecieze o femeie inteligentă, care pune pasiune în ceea ce face.O seara placuta tuturor! 11
vasla Reputație: 86 Postat Martie 23, 2014 Oras:Turda Oras:Turda Postat Martie 23, 2014 Marcule, esti oleaca retard, scuza-mi sinceritatea. Nu pricep de ce te ataci daca am mentionat, in treacat, ca nu esti fotograf ci, cel mult pozar ! Fiind pasionat (si) de foto, sunt curios asa ca, repet, daca esti, arata-ne ceva din ''portofoliu'' ! Altminteri, hai sictir !Despre porecle si felul in care ni le alegem, trebuie sa fii prostanac ca sa-ti pui intrebari. Privitor la nick-ul tau, pur si simplu am facut o analogie cu un celebru (si bun) aparat foto. Daca am gresit, era mai simplu sa mentionezi, fara a-ti arata muschii inexistenti si fara a jigni inutil persoane pe care nu le cunosti. Despre al meu nick, imagineaza-ti ca, in primul rand, vasla nu e un obiect de unica folosinta asa cum, foarte intelighent ai zis matale. In al doilea rand, imagineaza-ti ca am o palma cat o vasla, de aici mi se trage porecla. No, acu' iti dai seama ce ravagii ar face vasla asta peste moaca unui cocalar ?!
cala_torul Reputație: 193 Postat Martie 23, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Martie 23, 2014 mai ce va mai manca pe unii sub degete!!!in loc sa mergeti la futut, stati toata ziua pe forum si scrieti pagini de prostii
oviii Reputație: -494 Postat Martie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 23, 2014 Locatie - pe Observatorului, curata, prosoape, geluri de dus, apa de gura, pat mare - nota 9,5Modalitatea de contact - PM si telefonul din titlul topiculuiDescrierea intalnirii - Am stabilit intalnirea si detaliile prin PM si telefon si m-am prezentat la locul faptei. Ancuta m-a primit imbracata intr-o tinuta sexy, ne-am imbratisat, ne-am sarutat si am fost invitat in camera. I-am oferit cadourile cu ocazia revederii si cu ocazia lunii martisorului ce va veni, o cutie de bomboane si o sticla cu vin, pe care am baut-o impreuna (Ancuta un pahar si eu ce a mai ramas), asezonata cu tigarile de rigoare. Apoi am trecut in pat, eliberati de haine, unde ne-am imbratisat si sarutat indelung, Ancuta a inceput un oral soft si placut, dar am preluat eu initiativa si dupa ce am sarutat-o peste tot (sfarcurile ei sunt tare excitabile), am trecut eu la proba orala (pe care o aveam restanta de asta vara) si in combinatie cu niste degetele bine plasate, zic ca am obtinut nota de trecere… ma bazez pe sunetele Ancutei si pe miscarile ei (Ancuta are o piersicuta delicioasa si tare gustoasa si zemoasa)! A urmat un normal protejat in misionar, cu contre si cu Ancuta incolacindu-se cu picioarele in jurul meu si am terminat in prez. Am mai stat asa imbratisati si ne-am mai sarutat o vreme, apoi Ancuta m-a curatat in zona intima si am trecut ambii pe la baie. Cand am revenit in camera, am stat ceva timp imbratisati in pat, apoi am baut cate un 3 in 1 si am mai fumat niste tigari, in cele din urma ajungand din nou in pat imbratisati si am trecut la sarutari pasionale (Ancuta are niste buze tare senzuale si o limba tare jucausa), am sarutat-o din nou peste tot si am revenit din nou la misionar, protejat, a fost minunat, restul petrecandu-se ca prima data. Dupa trecerea pe la baie, am revenit in pat, unde am stat imbratisati, ne-am sarutat si am stat de vorba, pana a venit timpul sa ne despartim. Ne-am strans in brate, ne-am sarutat si am plecat fericit (ca am reintalnit-o pe Ancuta dupa mult timp) si trist in acelasi timp (ca nu stiu cand o voi mai putea revedea). În concluzie, m-am simțit minunat cu Ancuta, ca și cu o prietenă si iubita. Multumesc Ancuta pentru tot, te sărut dulce!Servicii si note:Aspect - Ancuta este frumoasă, vopsita roscat, ochi superbi, inaltă, foarte sexy, picioare lungi, fund super, gropite in obrajori, buze senzuale, sani cu sfarcuri foarte excitabile, pasarica aranjata, curata, delicioasa - nota 10+Sex oral neprotejat - soft, placut, a fost doar un picut de data asta - 9Sex normal protejat - pasional - 10+Igiena - 10+GFE - 10+FK – 10+Atitudine - 10+Pret - 200 lei/timp - 1 ora si 10 minuteRaport pret/calitate - excelentO recomand pe Ancuta tuturor celor care stiu sa aprecieze o femeie inteligentă, care pune pasiune în ceea ce face.O seara placuta tuturor!Iata o recenzie falsa...aproape perfecta . Leonidas...ia spune tu...cum intri in Cluj dinspre Bucuresti...pe unde se afla stada aia Observatorului ?...cate camine studentesti erau in zona ?...care este cel mai apropiat spital de langa locatia Ancutei ( ...vezi sa nu ajungi pe acolo ) . Mult kakat mai mananci !!!
Sexything Reputație: 11039 Postat Martie 23, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Martie 23, 2014 Leo a fost in vizita cand am poposit data trecuta la Cluj. 1
oviii Reputație: -494 Postat Martie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 23, 2014 Stai sa vezi cum Leo al tau...de 'oi avea ocazia sa dau cu "nasul" de el...ar poposii mai aproape de vizitele tale la Cluj...adica la Spitalul de recuperare...foarte aproape de tine...asa...ca sa-l poti vizita in liniste .
Sexything Reputație: 11039 Postat Martie 23, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Martie 23, 2014 Daca ar fi fost recenzie falsa I-as fi dat report fara sa clipesc, indiferent ca era Leo sau Pisicuts. 1
oviii Reputație: -494 Postat Martie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 23, 2014 Ancuto...hai nu ne lua de fraieri...afinitatea ta ( si reciproca ) fata de marele Leonidas...este deja demonstrata . Vrei si exemple ???...reportul tau la pisicu'...este ca o frectie la picior de lemn .
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 24, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 24, 2014 Locatie - pe Observatorului, curata, prosoape, geluri de dus, apa de gura, pat mare - nota 9,5Modalitatea de contact - PM si telefonul din titlul topiculuiDescrierea intalnirii - Am stabilit intalnirea si detaliile prin PM si telefon si m-am prezentat la locul faptei. Ancuta m-a primit imbracata intr-o tinuta sexy, ne-am imbratisat, ne-am sarutat si am fost invitat in camera. I-am oferit cadourile cu ocazia revederii si cu ocazia lunii martisorului ce va veni, o cutie de bomboane si o sticla cu vin, pe care am baut-o impreuna (Ancuta un pahar si eu ce a mai ramas), asezonata cu tigarile de rigoare. Apoi am trecut in pat, eliberati de haine, unde ne-am imbratisat si sarutat indelung, Ancuta a inceput un oral soft si placut, dar am preluat eu initiativa si dupa ce am sarutat-o peste tot (sfarcurile ei sunt tare excitabile), am trecut eu la proba orala (pe care o aveam restanta de asta vara) si in combinatie cu niste degetele bine plasate, zic ca am obtinut nota de trecere… ma bazez pe sunetele Ancutei si pe miscarile ei (Ancuta are o piersicuta delicioasa si tare gustoasa si zemoasa)! A urmat un normal protejat in misionar, cu contre si cu Ancuta incolacindu-se cu picioarele in jurul meu si am terminat in prez. Am mai stat asa imbratisati si ne-am mai sarutat o vreme, apoi Ancuta m-a curatat in zona intima si am trecut ambii pe la baie. Cand am revenit in camera, am stat ceva timp imbratisati in pat, apoi am baut cate un 3 in 1 si am mai fumat niste tigari, in cele din urma ajungand din nou in pat imbratisati si am trecut la sarutari pasionale (Ancuta are niste buze tare senzuale si o limba tare jucausa), am sarutat-o din nou peste tot si am revenit din nou la misionar, protejat, a fost minunat, restul petrecandu-se ca prima data. Dupa trecerea pe la baie, am revenit in pat, unde am stat imbratisati, ne-am sarutat si am stat de vorba, pana a venit timpul sa ne despartim. Ne-am strans in brate, ne-am sarutat si am plecat fericit (ca am reintalnit-o pe Ancuta dupa mult timp) si trist in acelasi timp (ca nu stiu cand o voi mai putea revedea). În concluzie, m-am simțit minunat cu Ancuta, ca și cu o prietenă si iubita. Multumesc Ancuta pentru tot, te sărut dulce!Servicii si note:Aspect - Ancuta este frumoasă, vopsita roscat, ochi superbi, inaltă, foarte sexy, picioare lungi, fund super, gropite in obrajori, buze senzuale, sani cu sfarcuri foarte excitabile, pasarica aranjata, curata, delicioasa - nota 10+Sex oral neprotejat - soft, placut, a fost doar un picut de data asta - 9Sex normal protejat - pasional - 10+Igiena - 10+GFE - 10+FK – 10+Atitudine - 10+Pret - 200 lei/timp - 1 ora si 10 minuteRaport pret/calitate - excelentO recomand pe Ancuta tuturor celor care stiu sa aprecieze o femeie inteligentă, care pune pasiune în ceea ce face.O seara placuta tuturor! domnule leonidas cand si fost dumneata in cj?cum spunea si oviiii in care cartier al orasului se afla str observatorului?? dece vii cu receenzii false colegu?? poate se prinde pisicu si iti da ban!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum