Sari la conținut

Sexything la Cluj 0740468937

Postări Recomandate

• Telefon: 0743181819
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0743181819
  • Oras:Cluj
Postat

Te rog sa mi lasi un nr de telefon ptr a te contacta.

Multumesc.

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Ancuta, scuza-mi offtopicul dar, nu ma pot abtine. :D

viery, ai invatat sa citesti? Daca raspunsul tau e afirmativ, te rog, citeste ce a scris Anca in postarea de mai sus. :hihat

• Like 1
  • Oras:cluj napoca
Postat

Ancuta,cei care nu te-am intilnit inca, nu ne-am rusina in fata unor tinute mai sumare fie ele chiar si foto. :kiss3  :blushing2

• Oras:depestetot
Postat

Ma ofer eu Ancuto pentru o sesiune foto... asta daca imi dai onoarea sa fac niste foto profi...:)

Discutam din 22 in colo nu ?

• Oras:In a Bubble
Postat

Seara buna,

Avand in vedere mica incurcatura cu numarul de telefon (cand sunt in Baia Mare sunt sunata din Cluj si viceversa),maine voi posta aici un numar de telefon care va fi valabil doar pentru Cluj si il voi ruga pe Pisicuts sa il adauge in titlu,pentru a fi mai usoara comunicarea intre noi.

De asemenea,doresc sa va informez ca locatia va fi aceeasi cu care v-am obisnuit,respectiv pe Observatorului.Eu una sunt foarte multumita de respectiva garsoniera si sper ca si voi v-ati/va veti simti/t foarte bine acolo.

Pana maine va doresc o seara minunata si linistita!

Ancuta

• Like 3
Postat

Buna,

Am revenit cu noul numar de telefon: 0740-468.937

O zi frumoasa va doresc!

P.S.Pisicuts,il adaugi daca te rog in titlu? Multumesc anticipat.

Anca

• Like 1
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

buna as dori sa stiu daca esti  disponibila pentru o sesiune foto azi sau maine

Postat

Ancuto avand in vedere ca am fost primul care m-am oferit sa iti fac niste foto de portofoliu, a-mi voie sa ma autodeclar impresarul tau ....si sa ii taxez pe cei de dupa cu drepturile de autor...::))))))

Ce zici ?:P

Ne auzim zilele astea ....:)

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Ancuto avand in vedere ca am fost primul care m-am oferit sa iti fac niste foto de portofoliu, a-mi voie sa ma autodeclar impresarul tau ....si sa ii taxez pe cei de dupa cu drepturile de autor...: :))))))

Ce zici ? :P

Ne auzim zilele astea .... :)

Marcu' (sper ca nu ala cu arcu'), chiar asa, impresarul Ancutei?

De la fotograf (chiar si cu poze de portofoliu profesioniste) pana la impresar e cale luuunga frate.

By the way, Ancuto, chiar ca ar trebui gasita (de catre tine, evident) o solutie pentru un portofoliu foto adecvat calitatilor tale. Cele postate, chiar de tine insati, in ultimele doua dati, parerea mea umila, cred ca sunt pentru "cosul de gunoi". Au culori violente, sunt pixelizate, sunt urate. Nu-mi plac, si sunt convins ca nici tie. Nu te reprezinta.

• Oras:Turda
Postat

Daca porecla ''Mark'' are vreo legatura cu Canon, omu' vrea sa se laude ca are un fullframe !  :) Cum bine se stie, Google te ajuta dar nu te face mai destept si ca un corolar, posesia unei scule profesionale nu te face fotograf ! Nu prea inteleg de ce nu-i face propuneri de-astea in particular. Maestre, si-acu' scuza-mi curiozitatea, dar daca vrei sa te lauzi cu portofolii, mai bine ni le-ai arata, critica e utila sa stii... :)

• Oras:RO
Postat

Colegul * mark 2000* observ ca nu prea ai respect fata de colegii tai de pe forum(indiferent  de culoare) asta sa inteles, daca cineva nu este deacord cu ce spui tu este impotriva ta.Dar daca o respecti pe Ancuta asa cum lasi de inteles de ce ii poluezi topicul? Se pare ca nici pe ea nu o respecti. Scrie si injura la DG pe cine vrei si cei care sunt competenti sa ia decizii in legatura cu acest forum o vor face.Si mie mi-e dor de Ancuta si tocmai de aceea am o programare nu costa asa mult si nu vei mai fi nevoit sa o rogi sa comenteze aici si le vei avrea in exclusivitate. Toate cele bune si cuzati off topicul.

• Like 3
Postat

Da Camarro daca si colegii tai, sau ma rog ai nostri, erau la fel de cerebrali in discutie nu s-ar fi intins atata polemica asta. Ideea e simpla : nu te bagi unde nu-ti fierbe oala. Asa ca nu imi sta in fire sa jignesc dar scuza-ma

nu pot permite si nu voi permite unor "figuranti" sa ma jigneasca... nu au niciun drept. Daca ai citi un pic toata povestea ai observa de departe ca nu am jignit niciodata primul. Dar auzi acolo ca faci parte din "greii" forumului nu-ti da dreptul sa faci pula mare, corect. Asa ca daca ai fi echidistant poate aceste reprosuri ar trebui orientate si spre "colegii" <Borcica> sau <vasla>  

Cat espre Ancuta ai dreptate nu merita discutiile aici pe topicul ei , dar fi linistit ca ea e satula de "femeiuste" de genul "colegilor"...sunt convins de asta.

Iar jocurile e cuvinte intre mine si Ancuta ar trebui sa ramana doar intre noi fara sa isi bage nimeni "parerea"

Toate cele bune <Camarro>

Colegul * mark 2000* observ ca nu prea ai respect fata de colegii tai de pe forum(indiferent  de culoare) asta sa inteles, daca cineva nu este deacord cu ce spui tu este impotriva ta.Dar daca o respecti pe Ancuta asa cum lasi de inteles de ce ii poluezi topicul? Se pare ca nici pe ea nu o respecti. Scrie si injura la DG pe cine vrei si cei care sunt competenti sa ia decizii in legatura cu acest forum o vor face.Si mie mi-e dor de Ancuta si tocmai de aceea am o programare nu costa asa mult si nu vei mai fi nevoit sa o rogi sa comenteze aici si le vei avrea in exclusivitate. Toate cele bune si cuzati off topicul.

Postat

Nu doresc polemici cu absolut nimeni pe forum si eu aici inchei discutia,dar pana sa ajunga*greii* acestui forum au investit bani asa ca (parere personala)haide sa respectam oamenii al caror recenzii le-am folosit ca un ghid sa nu luam tepe sau sa facem investitii proaste .toate cele bune

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Locatie - pe Observatorului, curata, prosoape, geluri de dus, apa de gura, pat mare  - nota 9,5
Modalitatea de contact - PM si telefonul din titlul topicului
Descrierea intalnirii - Am stabilit intalnirea si detaliile prin PM si telefon si m-am prezentat la locul faptei. Ancuta m-a primit imbracata intr-o tinuta sexy, ne-am imbratisat, ne-am sarutat si am fost invitat in camera. I-am oferit cadourile cu ocazia revederii si cu ocazia lunii martisorului ce va veni, o cutie de bomboane si o sticla cu vin, pe care am baut-o impreuna (Ancuta un pahar si eu ce a mai ramas), asezonata cu tigarile de rigoare. Apoi am trecut in pat, eliberati de haine, unde ne-am imbratisat si sarutat indelung, Ancuta a inceput un oral soft si placut, dar am preluat eu initiativa si dupa ce am sarutat-o peste tot (sfarcurile ei sunt tare excitabile), am trecut eu la proba orala (pe care o aveam restanta de asta vara) si in combinatie cu niste degetele bine plasate, zic ca am obtinut nota de trecere… ma bazez pe sunetele Ancutei si pe miscarile ei (Ancuta are o piersicuta delicioasa si tare gustoasa si zemoasa)! A urmat un normal protejat in misionar, cu contre si cu Ancuta incolacindu-se cu picioarele in jurul meu si am terminat in prez. Am mai stat asa imbratisati si ne-am mai sarutat o vreme, apoi Ancuta m-a curatat in zona intima si am trecut ambii pe la baie. Cand am revenit in camera, am stat ceva timp imbratisati in pat, apoi am baut cate un 3 in 1 si am mai fumat niste tigari, in cele din urma ajungand din nou in pat imbratisati si am trecut la sarutari pasionale (Ancuta are niste buze tare senzuale si o limba tare jucausa), am sarutat-o din nou peste tot si am revenit din nou la misionar, protejat, a fost minunat, restul petrecandu-se ca prima data. Dupa trecerea pe la baie, am revenit in pat, unde am stat imbratisati, ne-am sarutat si am stat de vorba, pana a venit timpul sa ne despartim. Ne-am strans in brate, ne-am sarutat si am plecat fericit (ca am reintalnit-o pe Ancuta dupa mult timp) si trist in acelasi timp (ca nu stiu cand o voi mai putea revedea).

În concluzie, m-am simțit  minunat cu Ancuta, ca și cu o prietenă si iubita. Multumesc Ancuta pentru tot, te sărut dulce!
Servicii si note:
Aspect - Ancuta este frumoasă, vopsita roscat, ochi superbi, inaltă, foarte sexy, picioare lungi, fund super, gropite in obrajori, buze senzuale, sani cu sfarcuri foarte excitabile, pasarica aranjata, curata, delicioasa - nota 10+
Sex oral neprotejat - soft, placut, a fost doar un picut de data asta - 9
Sex normal protejat - pasional - 10+
Igiena - 10+
GFE - 10+
FK – 10+
Atitudine - 10+
Pret - 200 lei/timp - 1 ora si 10 minute
Raport pret/calitate - excelent
O recomand pe Ancuta tuturor celor care stiu sa aprecieze o femeie inteligentă, care pune pasiune în ceea ce face.

O seara placuta tuturor!

• Like 11
Postat

Marcule, esti oleaca retard, scuza-mi sinceritatea. Nu pricep de ce te ataci daca am mentionat, in treacat, ca nu esti fotograf ci, cel mult pozar ! Fiind pasionat (si) de foto, sunt curios asa ca, repet, daca esti, arata-ne ceva din ''portofoliu'' ! Altminteri, hai sictir !

Despre porecle si felul in care ni le alegem, trebuie sa fii prostanac ca sa-ti pui intrebari. Privitor la nick-ul tau, pur si simplu am facut o analogie cu un celebru (si bun) aparat foto. Daca am gresit, era mai simplu sa mentionezi, fara a-ti arata muschii inexistenti si fara a jigni inutil persoane pe care nu le cunosti. Despre al meu nick, imagineaza-ti ca, in primul rand, vasla nu e un obiect de unica folosinta asa cum, foarte intelighent ai zis matale. In al doilea rand, imagineaza-ti ca am o palma cat o vasla, de aici mi se trage porecla. No, acu' iti dai seama ce ravagii ar face vasla asta peste moaca unui cocalar ?! :)

Postat

mai ce va mai manca pe unii sub degete!!!

in loc sa mergeti la futut, stati toata ziua pe forum si scrieti pagini de prostii

Postat

Locatie - pe Observatorului, curata, prosoape, geluri de dus, apa de gura, pat mare  - nota 9,5

Descrierea intalnirii - Am stabilit intalnirea si detaliile prin PM si telefon si m-am prezentat la locul faptei. Ancuta m-a primit imbracata intr-o tinuta sexy, ne-am imbratisat, ne-am sarutat si am fost invitat in camera. I-am oferit cadourile cu ocazia revederii si cu ocazia lunii martisorului ce va veni, o cutie de bomboane si o sticla cu vin, pe care am baut-o impreuna (Ancuta un pahar si eu ce a mai ramas), asezonata cu tigarile de rigoare. Apoi am trecut in pat, eliberati de haine, unde ne-am imbratisat si sarutat indelung, Ancuta a inceput un oral soft si placut, dar am preluat eu initiativa si dupa ce am sarutat-o peste tot (sfarcurile ei sunt tare excitabile), am trecut eu la proba orala (pe care o aveam restanta de asta vara) si in combinatie cu niste degetele bine plasate, zic ca am obtinut nota de trecere… ma bazez pe sunetele Ancutei si pe miscarile ei (Ancuta are o piersicuta delicioasa si tare gustoasa si zemoasa)! A urmat un normal protejat in misionar, cu contre si cu Ancuta incolacindu-se cu picioarele in jurul meu si am terminat in prez. Am mai stat asa imbratisati si ne-am mai sarutat o vreme, apoi Ancuta m-a curatat in zona intima si am trecut ambii pe la baie. Cand am revenit in camera, am stat ceva timp imbratisati in pat, apoi am baut cate un 3 in 1 si am mai fumat niste tigari, in cele din urma ajungand din nou in pat imbratisati si am trecut la sarutari pasionale (Ancuta are niste buze tare senzuale si o limba tare jucausa), am sarutat-o din nou peste tot si am revenit din nou la misionar, protejat, a fost minunat, restul petrecandu-se ca prima data. Dupa trecerea pe la baie, am revenit in pat, unde am stat imbratisati, ne-am sarutat si am stat de vorba, pana a venit timpul sa ne despartim. Ne-am strans in brate, ne-am sarutat si am plecat fericit (ca am reintalnit-o pe Ancuta dupa mult timp) si trist in acelasi timp (ca nu stiu cand o voi mai putea revedea).

În concluzie, m-am simțit  minunat cu Ancuta, ca și cu o prietenă si iubita. Multumesc Ancuta pentru tot, te sărut dulce!

Servicii si note:

Aspect - Ancuta este frumoasă, vopsita roscat, ochi superbi, inaltă, foarte sexy, picioare lungi, fund super, gropite in obrajori, buze senzuale, sani cu sfarcuri foarte excitabile, pasarica aranjata, curata, delicioasa - nota 10+

Igiena - 10+

GFE - 10+

FK – 10+

Atitudine - 10+

O recomand pe Ancuta tuturor celor care stiu sa aprecieze o femeie inteligentă, care pune pasiune în ceea ce face.

O seara placuta tuturor!

Iata o recenzie falsa...aproape perfecta . Leonidas...ia spune tu...cum intri in Cluj dinspre Bucuresti...pe unde se afla stada aia Observatorului ?...cate camine studentesti erau in zona ?...care este cel mai apropiat spital de langa locatia Ancutei ( ...vezi sa nu ajungi pe acolo ) . Mult kakat mai mananci !!!

Postat

Stai sa vezi cum Leo al tau...de 'oi avea ocazia sa dau cu "nasul" de el...ar poposii mai aproape de vizitele tale la Cluj...adica la Spitalul de recuperare...foarte aproape de tine...asa...ca sa-l poti vizita in liniste .

Postat

Daca ar fi fost recenzie falsa I-as fi dat report fara sa clipesc, indiferent ca era Leo sau Pisicuts.

• Like 1

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Locatie - pe Observatorului, curata, prosoape, geluri de dus, apa de gura, pat mare - nota 9,5

În concluzie, m-am simțit minunat cu Ancuta, ca și cu o prietenă si iubita. Multumesc Ancuta pentru tot, te sărut dulce!

Servicii si note:

Igiena - 10+

GFE - 10+

FK – 10+

Atitudine - 10+

O seara placuta tuturor!

domnule leonidas cand si fost dumneata in cj?

cum spunea si oviiii in care cartier al orasului se afla str observatorului?? dece vii cu receenzii false colegu?? poate se prinde pisicu si iti da ban!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...