Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 ne mandrim cu....copos,becali,mitica, nasul sandu,etc Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Decembrie 10, 2013 sper sa nu ii soupar pe dinamovisti cu aprecierea mea dar sandu chiar a avut coaie pe vremea dictaturii,l-a cam durut in pula de securitate si de nicusor.care ii era boss la sportul studentesc.el facea legea in vestiar si pe teren.ca fotbalist nu aveti ce ii reprosa,poate doar faptul ca a jucat prea putin la nationala, nu avea loc de dudu georgescu ,dinamovistul,care dadea cite cinci goluri cind juca dinamo cu morenii era virful de necontestat al nationalei.despre ceilalti 3 ,ma abtin sa comentez, sint produsul societatii romanesti de dupa 90. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Lui Sandu ca si fotbalist nu am ce sa-i reprosez.Impreuna cu Coras forma un atac redutabil la Sportul. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Decembrie 10, 2013 apropo,mai exista sportul studentesc? Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Decembrie 10, 2013 "Steaua, în loc să investească banii din UCL în jucători, i-a investit în arbitri" ( Valeriu Răchită a comentat) M-am saturat de nea Vivi cu comentariile lui de 2 lei si de fata lui de betivan, a fost un jucator mediocru (cand il vedeam titular in aparare inchideam televizorul) si ca antrenor 0 barat, vad ca de vorbit e bun, dar mai greu cu meseria. E un frustrat care repeta ca papagalul aceleasi fraze, sa nu uitam ca in viziunea lui, Piturca e zeul antrenorilor. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 a inceput liga 2 dar dupa 2 neprezentari a fost exclusa........deci la anul va incepe in liga 3. a distrus aceasta echipa Siman.pacat Link spre comentariu
rayvan889 Reputație: 592 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Vad ca anumiti usseri de pe acest thread urasc Steaua ... pai hai sa sustinem fotbalul ... ce echipa in afara de Steaua a facut performanta in europa in ultimii 10 ani ? (performanta la nivelul forbalului romanesc unde o primavara europeana / o semifinala UEFA / calificare in grupele CL este considerata performanta ...) ... NICIUNA !!! Dinamo se pregateste pentru CL de vreo 10 ani ... si cu pregatirea au rams. Toti s-au facut de rusine ... CFR intradevar a avut perioade OK unde a scos puncte in CL ... Rapid a ajuns pana in sferturi la Cupa Uefa de unde i-a scos Steaua ... dar in rest ... Toti ne-au facut de ras !!! Si inca urat de tot. Asa ca vine un mesaj de la un aradean ... aradean care bineinteles tine cu UTA dar echipa aceasta este intr-o stare JALNICA ! Ca iubitor de fotbal ... Steaua este singura echipa care merita apreciere din tara asta ... o sa aud ca a facut Steaua egal cu Otelul cu ajutorul arbitriilor sau multe alte bazaconii ... In europa tot cu arbitrii au castigat ? In primavara cand i-au eliminat pe Ajax sau cand au batut Chelsea 1 - 0 la Bucuresti ... au tras arbitrii cu Steaua de aceea au castigat ? Haideti sa fim sustinatorii forbalului romanesc si sa apreciem cand echipele chiar fac performanta in afara tarii! 1 Link spre comentariu
mk23 Reputație: 579 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Ce ai spus tu e exact mentalitatea tipica de spectator de fotbal care tine cu aia care bat. De ce trebuie sa tin eu cu echipa spurkata care a furat atatea campionate si sunt reprezentati in conducerea lor de niste jeguri de oameni precum mihaela stoica ? Doar pentru ca au nimerit cateva rezultate in Europa ? De „rezultatele” europene inregistrate in sezonul asta vad ca nu ai zis nimic. Sau astea nu se mai pun (reprezentarea de marca pe care a facut-o in UCL unde steaua nu a mai castigat un meci acasa de 17 ani). Degeaba te califici in grupele UCL daca esti ciuca batailor acolo. Ca o paranteza mai multe performante europene au reusit cei de la Urziceni decat steaua, ei chiar au jucat in UCL, nu doar s-au prezentat. Nu o sa ii inteleg niciodata pe cei care tin cu o anumita echipa doar pentru rezultatele de moment si se schimba dupa cum bate vantul... si am si eu multi prieteni „mari stelisti” care prin 2006-2009 cand steaua era zero se dadusera cu Dinamo ca pe vremea aia aveam echipa.Cu Dinamo din mentalitate, nu pentru rezultate !!!Oricum daca nu ai urmarit niciodata fenomenul cu interes si nu stii ce inseamna sa-ti sustii echipa pe stadion, sa infrunti ploaie, frig, uneori infrangeri dureroase... sa strigi pana ragusesti si sa nu mai ai voce a doua zi... nu ai cum sa intelegi ce am scris. PS: Ii respect pe fanii rapidului care isi sustin echipa necontenit desi au ajuns in liga a doua. 2 Link spre comentariu
rayvan889 Reputație: 592 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Prietene ... nu vreau sa te superi / sa ne intepam ... fotbalul nu este sportul meu favorit dar viata m-a adus pe mai multe stadioane din tara (la UTA am fost de foarte multe ori dar am ajuns si la Poli si la CFR la meciuri din UCL) ... In acelasi timp am puterea sa recunosc ca nu sunt suporter fanatic ... eu nu sunt "trup si suflet pentru culori" cum probabil ca esti tu ... Eu iubesc fotbalul ca sport si de aceea imi plac echipele care joaca fotbal si au rezultate in europa ! Tu tii cu Dinamo, bravo tie ... dar pe plan european in ultimii zece ani Dinamo este ZERO (chiar minus ... au fost jalnici). Anul acesta Steaua a facut 3 egaluri in CL (ai dreptate, este cam putin) ... dar Dinamo ce a facut ? Aaa ... au fost atata de penibili de nici macar nu au ajuns in europa ca sa faca egaluri ? Au terminat pe 6 ? Au terminat la 23 de puncte de Steaua ? Da ... dar ma astept sa primesc raspunsul tau, pe saracii dinamovisti i-au furat arbitrii si de aceea au terminat la 23 de puncte de Steaua ))). S-au facut de ras ... aia au facut. Ai dreptate, am uitat de Urziceni ... au avut un parcus bun in CL dar a fost doar un an ... a fost o participare episodica ... nu o sa mai ajunga vreodata Urziceni in CL ... Sincer, nu am stiut ca esti dinamovist si m-am distrat cand am vazut ca ai adus vorba de ei (aici se vede ura fata de Steaua) pentru ca chiar voua v-au "suflat" titlul cand au mers in CL. Eu nu sunt stelist fanatic deci nu are rost sa incerci sa ataci Steaua (poti sa o faci dar nu ma afecteaza cu nimic) ... in acelasi timp nu poti sa negi evidenta si sa nu vezi superioritatea Stelei in fata echipei Dinamo SAU in fata oricarei alte echipa din Romania in ultimii 10 ani (eu vorbesc despre rezultate obtinute pe plan european) ... O seara placuta iti doresc si sper sa ajunga si Dinamo in europa (indiferent daca in EL sau CL) si sa-mi scrii aici mandru de rezultatele lor ! Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Oameni buni,Trebuie sa fim constienti ca fotbalul romanesc, la ora aceasta, este PRAF !La nivel de nationala si de cluburi, este aceiasi situatie.Putem spune, ca in anii 2000, fotbalul condus de "Nasu'" Sandu si de Mitica s-a vazut cum se duce la vale.Daca vrei sa vezi fotbal de calitate, trebuie sa te uiti la meciurile din campionatele Spaniei, Germaniei, Angliei, Italiei..La noi, avem acum pe val Steaua, Petrolul, Astra, Jiul.......si ceilalti.Din pacate, campionat slab, fotbal pe masura.Ne bucuram de cate o victorie dar cand ajungi sa joci cu "aia marii", se vede cum suntem.Pana nu scapam de MAFIA din fotbal, pana nu se reorganizeaza centrele de jucatori, pepinierele din tara, slabe sperante de revenire.Si pana atunci....doar o sa visam. P.S. MK zice de Rapid. Da.Dar de ce sa nu pomenim si de fostele glorii: U Craiova, UTA, Poli Timisoara, Sportul Studentesc, etcIar eu, chiar daca sunt fan Petrolul, nu pot sa nu recunosc palmaresul Stelei - au in vitrina Cupa Campionilor Europeni ! 1 Link spre comentariu
mk23 Reputație: 579 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Prietene ... nu vreau sa te superi / sa ne intepam ... fotbalul nu este sportul meu favorit dar viata m-a adus pe mai multe stadioane din tara (la UTA am fost de foarte multe ori dar am ajuns si la Poli si la CFR la meciuri din UCL) ... In acelasi timp am puterea sa recunosc ca nu sunt suporter fanatic ... eu nu sunt "trup si suflet pentru culori" cum probabil ca esti tu ... Eu iubesc fotbalul ca sport si de aceea imi plac echipele care joaca fotbal si au rezultate in europa ! Tu tii cu Dinamo, bravo tie ... dar pe plan european in ultimii zece ani Dinamo este ZERO (chiar minus ... au fost jalnici). Anul acesta Steaua a facut 3 egaluri in CL (ai dreptate, este cam putin) ... dar Dinamo ce a facut ? Aaa ... au fost atata de penibili de nici macar nu au ajuns in europa ca sa faca egaluri ? Au terminat pe 6 ? Au terminat la 23 de puncte de Steaua ? Da ... dar ma astept sa primesc raspunsul tau, pe saracii dinamovisti i-au furat arbitrii si de aceea au terminat la 23 de puncte de Steaua ))). S-a facut de ras ... aia a facut. Ai dreptate, am uitat de Urziceni ... au avut un parcus bun in CL dar a fost doar un an ... a fost o participare episodica ... nu o sa mai ajunga vreodata Urziceni in CL ... Sincer, nu am stiut ca esti dinamovist si m-am distrat cand am vazut ca ai adus vorba de ei (aici se vede ura fata de Steaua) pentru ca chiar voua v-au "suflat" titlul cand au mers in CL. Eu nu sunt stelist fanatic deci nu are rost sa incerci sa ataci Steaua (poti sa o faci dar nu ma afecteaza cu nimic) ... in acelasi timp nu poti sa negi evidenta si sa vezi superioritatea Stelei in fata echipei Dinamo SAU in fata oricarei alte echipa din Romania in ultimii 10 ani (eu vorbesc despre rezultate obtinute pe plan european) ... O seara placuta iti doresc si sper sa ajunga si Dinamo in europa (indiferent daca in EL sau CL) si sa-mi scrii aici mandru de rezultatele lor ! Nu am ce sa-ti raspund la ce ai scris. Da, Dinamo a terminat pe 6, da nu avem echipa in momentul de fata si nu mai suntem ce am fost altadata. Dar totusi Dinamo are cea mai mare medie de spectatori din Romania la meciuri in momentul de fata. Dinamo e sustinuta ! Si asta inseamna mult. Si poate sa ajunga zdeaua sa castige si ucl, niciodata nu o sa tin cu ei. Eu daca sunt dinamovist, voi fi toata viata... nimic nu mi-ar putea schimba preferintele fotbalistice... PS: asterica, ce ai frate cu Jiul ca e a doua oara cand ii mentionezi unde e Jiul pe val ca nici in liga I nu mai joaca 2 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Nu am ce sa-ti raspund la ce ai scris. Da, Dinamo a terminat pe 6, da nu avem echipa in momentul de fata si nu mai suntem ce am fost altadata. Dar totusi Dinamo are cea mai mare medie de spectatori din Romania la meciuri in momentul de fata. Dinamo e sustinuta ! Si asta inseamna mult. Si poate sa ajunga zdeaua sa castige si ucl, niciodata nu o sa tin cu ei. Eu daca sunt dinamovist, voi fi toata viata... nimic nu mi-ar putea schimba preferintele fotbalistice... PS: asterica, ce ai frate cu Jiul ca e a doua oara cand ii mentionezi unde e Jiul pe val ca nici in liga I nu mai joacaPandurii, scuze( Valea Jiului ) 2 Link spre comentariu
rayvan889 Reputație: 592 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2013 @MK23 - Foarte bine, pot sa respect un fan adevarat indiferent de echipa cu care tine ! Sper ca declaratiile date de negoita sa nu fie doar praf in ochi si intradevar sa construiasca o echipa buna acolo. Mie sincer imi este FOARTE dor de un campionat adevarat ... un campionat in care sa fie echipe cu baza adevarata de suporteri ... sa vad in primele 10 echipe ale campionatului pe UTA, Poli, U Craiova, Petrolul, Steaua, Rapid, Dinamo, U Cluj etc ... echipe care au baza de suporteri ... echipe adevarate ... nu echipe care s-au facut peste noapte si sunt echipe din ceva sate de pe langa Bucuresti ... Cica la anul se schimba si presedintele LPF ... poate vedem si schimbari in bine pe viitor ... 1 Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Niciodata fotbalul romanesc nu o sa mai fie la fel de atractiv fara unele echipe care au o istorie si mai ales au suporteri in adevaratul sens al cuvantului...ex: poli, craiova ,rapid ,uta, ( vorbesc de cele din liga a 2 a )....atunci simnt cel mai bine spiritul fotbalului cand se intalnesc galeriile adevarate..atunci toate sunt frumoase,,,bataile pe strazii ,bataile cu jandarmi,,bataile cu adversarii si tot asa ...atmosfera in timpul meciului..etc.etc...Acum de exemplu cu este Astra o echipa care nu aveau suporteri in PLOIESTI bine inteles din cauza petrolului si si a gasit s ei un teren la Giurgiu au facut un stadion si acum e echipa care trage la campionat Exemplu cel mai bun este UNIREA URZICENI ...dupa ce au castigat campionatul s au stins usor dar sigur ...astea sunt echipe adevarate?? va intreb??.. FORTA STEAUA FOR EVER Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Nu am ce sa-ti raspund la ce ai scris. Da, Dinamo a terminat pe 6, da nu avem echipa in momentul de fata si nu mai suntem ce am fost altadata. Dar totusi Dinamo are cea mai mare medie de spectatori din Romania la meciuri in momentul de fata. Dinamo e sustinuta ! Si asta inseamna mult. Si poate sa ajunga zdeaua sa castige si ucl, niciodata nu o sa tin cu ei. Eu daca sunt dinamovist, voi fi toata viata... nimic nu mi-ar putea schimba preferintele fotbalistice... PS: asterica, ce ai frate cu Jiul ca e a doua oara cand ii mentionezi unde e Jiul pe val ca nici in liga I nu mai joaca @MK23 - Foarte bine, pot sa respect un fan adevarat indiferent de echipa cu care tine ! Sper ca declaratiile date de negoita sa nu fie doar praf in ochi si intradevar sa construiasca o echipa buna acolo. Mie sincer imi este FOARTE dor de un campionat adevarat ... un campionat in care sa fie echipe cu baza adevarata de suporteri ... sa vad in primele 10 echipe ale campionatului pe UTA, Poli, U Craiova, Petrolul, Steaua, Rapid, Dinamo, U Cluj etc ... echipe care au baza de suporteri ... echipe adevarate ... nu echipe care s-au facut peste noapte si sunt echipe din ceva sate de pe langa Bucuresti ... Cica la anul se schimba si presedintele LPF ... poate vedem si schimbari in bine pe viitor ... Chiar credeti ca un tip ca Negoita care a facut niste bani peste noapte ar putea sa fie acel investitor care sa readuca pe Dinamo in prim plan? Credeti ca acei pusti talentati o sa continue sa joace la Dinamo pe 1000-2000 de euro pe luna? ( ca doar vrajeala aia cu salarii destul de mari la Dinamo e doar o simpla declaratie de presa... ) Va aduc in atentie un paradox. Cea mai mare suma platita de Tottenham anul acesta a fost cea platita pe Chiriches. Cum va explicati ca atunci Chiriches nu este liderul de salariu la cei noi veniti la Tottenham? Asta poate este singurul motiv pentru care se mai vand jucatori romani la ora asta. Link spre comentariu
mk23 Reputație: 579 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Nici eu nu prea am mare incredere in Negoita... numai ca fara el poate eram in situatia Rapidului acum... Eu inca sper ca Dinamo va fi cumparata de cineva cu adevarat interesat de soarta acestui club si de suporteri, nu de cineva interesat doar de o modalitate de a spala banii, dar cred ca mai am de asteptat mult si bine... Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 17, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Nici eu nu prea am mare incredere in Negoita... numai ca fara el poate eram in situatia Rapidului acum... Eu inca sper ca Dinamo va fi cumparata de cineva cu adevarat interesat de soarta acestui club si de suporteri, nu de cineva interesat doar de o modalitate de a spala banii, dar cred ca mai am de asteptat mult si bine... Din pacate la zvonurile care circula se pare ca la Dinamo este o perpetua rotatie de cadre. Iar anuntul facut de Elisabeta Lipa imi da senzatia unui deja-vu in sensul in care se repeta povestea Craiovei. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Cu ce echipa tineti? Campionii.....campionii......campionii din G-H-E-N-C-E-A!!!! am avut norocul (?) sa am un tata care m-a carat cu el pe stadioane de la 4-5ani. Cum as putea sa tin cu alta echipa cand toata copilaria mea nu am auzit/vazut decat STEAUA?!?! Am fost educata in spiritul rosu-albastru iar tata afirma ca sangele lui are culoarea rosu-albastru... asadar FORTZA STEAUA!!! 2 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Veşti bune pentru jucătorii rapidişti! Conducerea le va deconta abonamentele RATBhttp://www.timesnewroman.ro/images/stories/rapidist_troleu.jpgVeste excelentă primită de jucătorii Rapidului în prag de sărbători. Patronii echipei i-au anunţat că în luna decembrie li se vor deconta banii daţi pe abonamentele RATB. „N-am vrea ca pe masa lor de Crăciun să fie doar pufuleţi şi grisine, măcar atât să facem pentru ei”, spune Nicolae Cristescu, unul dintre acţionarii Rapidului. „Eu am avut abonament pe toate liniile încă din luna iulie, ceea ce înseamnă că voi primi înapoi banii pe 6 abonamente, adică 300 de lei”, exultă nababul Daniel Pancu. Vestea că Pancu se va umple de bani a ajuns şi la urechile celorlalţi jucători rapidişti, care fac tot felul de aluzii prin care încearcă să-i dea de înţeles lui Pancu să-i invite la masa pe care o va organiza el de Crăciun. „Nu toţi ne-am permis abonamente lunare pe toate liniile, aşa că mulţi dintre noi nu vom lua mai nimic din decontarea asta”, se plânge un rapidist care a preferat să rămână anonim. „Chiar dacă Pancu nu ne invită pe la el, tot nu scapă de noi: o să mergem să-l colindăm, deci până la urmă tot vom ajunge la masa lui De Crăciun.” Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2014 1 Link spre comentariu
rsr Reputație: 284 Postat Martie 25, 2014 Oras:unde vrea muschiu' meu! Oras:unde vrea muschiu' meu! Partajează Postat Martie 25, 2014 cu Steaua pana la moarte!Si cu FC Brasov! Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Campioana unei mari iubiri: Poli Constanta.Si cu Chindia Bacau, dar mai rar. Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat Martie 25, 2014 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat Martie 25, 2014 http://www.badbufi.freeservers.com/images/ultimul_meci_cu_dinamo.jpghttp://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/05/27/article-1187748-051CA325000005DC-404_634x384.jpg http://cdn.blogosfere.it/calciomalato/images/tifosi%20inter.jpg http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02195/liverpool-fans_2195166b.jpg Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 25, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Martie 25, 2014 De cele mai multe ori, tin cu echipa care castiga dar, cateodata, mai si gresesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum