Sari la conținut

Suspendare sistem punctaj

Postări Recomandate

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Datorita incidentelor care au loc de vineri incoace, rog admin sa suspende posibilitatea acordarii de puncte de reputatie, pozitive sau negative, pana la solutionarea problemelor. Daca nu se poate face acest lucru pentru toti utilizatorii, doresc acest lucru pentru contul meu! M-am saturat sa fiu injurata pentru ceea ce NU fac! Astept o confirmare publica in acest sens, multumesc!

• Like 7
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

io unu nu am injurat,

dar poate si poate ai tu smartphoneul sau computerul infectate cu ceva malware.

Multumesc, stiu ca tu si multi altii nu ati reactionat negativ, apreciez asta. Este strict o problema pe site, nu pot fi virusate 4 telefoabe. 2 tablete, un laptop si un pc. Am schimbat parola si ieri, si azi si tot acelasi lucru se intampla.
  • Like 5
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Multumesc, stiu ca tu si multi altii nu ati reactionat negativ, apreciez asta. Este strict o problema pe site, nu pot fi virusate 4 telefoabe. 2 tablete, un laptop si un pc. Am schimbat parola si ieri, si azi si tot acelasi lucru se intampla.

Și nu ți se întâmplă numai ție, sunt destui care au pățit la fel. Si mie prietenul kasparian mi-a trântit un minus :laugh2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Și nu ți se întâmplă numai ție, sunt destui care au pățit la fel. Si mie prietenul kasparian mi-a trântit un minus :laugh2

Ah... In acest caz, macar ma bucur de un "coechipier" onorabilðŸ˜ðŸ˜ Amandoi minusam pe cine nu vrem😠Plus ca ambii am fost catalogati drept proxenetiðŸ˜ðŸ˜
  • Like 1
Postat

ciudat

dar si mai ciudat este ca doar unii primesc minusuri, alti doar plusuri. chiar de la useri nou inregistrati si premium,

ori pe pagina mea de reputatie la unele postari, arata ca nu am reputatie primita sau +/- desi stiu ca am primit cateva

• Like 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ce tareðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ cica ti-am dat minus chiar in timp ce iti dadeam replicaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Vizitator gvbolovan
Postat

Ce tare cica ti-am dat minus chiar in timp ce iti dadeam replica

Am văzut, mulțumesc :laugh2 Mai încearcă și aici :D
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Am văzut, mulțumesc :laugh2 Mai încearcă și aici :D

Nici plusul nu e de la mine, cand am incercat a aparut eroare... Atatea puncte n-am dat ca deja am depasit cota zilnicaðŸ˜

Eu iti dau ðŸ‘

Vizitator vasileblej
Postat

Nici plusul nu e de la mine, cand am incercat a aparut eroare... Atatea puncte n-am dat ca deja am depasit cota zilnicaðŸ˜

Eu iti dau ðŸ‘

Aceasi problemă că și tine am și eu.

Am observat ca alte conturi pățesc la fel. Sistemul de reputație ii lasă un plus sau minus, asta după ce accesează un topic apoi îl părăsesc.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Aceasi problemă că și tine am și eu.

Am observat ca alte conturi pățesc la fel. Sistemul de reputație ii lasă un plus sau minus.

Si tie tot 👠iti dauðŸ˜ðŸ˜
Vizitator vasileblej
Postat

Si tie tot 👠iti dauðŸ˜ðŸ˜

Problema e ca de vreo 3 zile intru rar. Iar când intru acord toate punctele de reputație pe anumite postări pentru a nu mai avea ce acorda automat.

Deja am fost luat la tura (public și privat).

Se acordă automat când părăsești pagina.

Plus sau minus cum e la rand.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Problema e ca de vreo 3 zile intru rar. Iar când intru acord toate punctele de reputație pe anumite postări pentru a nu mai avea ce acorda automat.

Asta e, macar suntem toti in aceeasi galeataðŸ˜ðŸ˜ dar in acest moment sigur altcineva are frigiderul plin, nu e admisibil sa platesti utilizarea unui site cu securitatea varza, dupa doua zile de reporturi nu s-a rezolvat nimic, din contra, nici macar o postare despre asta din partea admin...
  • Oras:Batcave
  • Oras:Batcave
Postat

Eu recomand sa fie suspendat pana se va gasi o intrebuintare pentru aceste puncte, deocamdata sunt cam inutile(parerea mea).

• Like 5
Vizitator nibeficuk
Postat

... in acest moment sigur altcineva are frigiderul plin...

Nu s-a pupat beleaua asta cu Black Friday; că prindea oferte la frigidere și avea unde să pună carnea...

• Like 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Eu recomand sa fie suspendat pana se va gasi o intrebuintare pentru aceste puncte, deocamdata sunt cam inutile(parerea mea).

👠Asta e de la mine, punctul nuðŸ˜ðŸ˜
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Nu s-a pupat beleaua asta cu Black Friday; că prindea oferte la frigidere și avea unde să pună carnea...

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Nu stiu care e pb dar mie mi se pare ca ar trebui facuta totusi o diferenta intre reputatie (daca mai are vreo relevanta) si un like la poze de exemplu. Mi se par lucruri complet diferite. Una e ca iti dau plus la o postare, deci automat e un plus de reputatie pt ca mi-a placut ce ai scris, si alta e un plus la o poza (mi-a placut poza, nu inseamna neaparat ca tu esti mai de incredere pt ca ai pus o poza mai frumoasa)

• Like 3
Postat

Datorita incidentelor care au loc de vineri incoace, rog admin sa suspende posibilitatea acordarii de puncte de reputatie, pozitive sau negative, pana la solutionarea problemelor. Daca nu se poate face acest lucru pentru toti utilizatorii, doresc acest lucru pentru contul meu! M-am saturat sa fiu injurata pentru ceea ce NU fac! Astept o confirmare publica in acest sens, multumesc!

E simplu. Nu mai da reputație că o dai aiurea. Si mie mi-ai dat reputație negativă. Nu avem nevoie de reputație de la tine. Eu zic că e simplu.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

E clar că dai intenționat reputație negativă. Relax & get a job! Se vede că nu ai treabă. :)

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

E clar că dai intenționat reputație negativă. Relax & get a job! Se vede că nu ai treabă. :)

vasileblej, on 24 Nov 2019 - 23:36, said:

• Like 2
  • Oras:Micul Paris
Postat

Serios??? Nici nu am sesizat unde! E clar, nu ma mai ating de butoanele alea... :D

• Like 3
Postat

Ah... In acest caz, macar ma bucur de un "coechipier" onorabil Amandoi minusam pe cine nu vrem Plus ca ambii am fost catalogati drept proxeneti

Haha! Buna, colega!  :laugh2  Iti dau un plus "verbal", ca altfel nu mai indraznesc :D

Dar daca tot discutam subiectul, are cineva idee cine este generosul user Bugs Bunny, care ne-a umplut pe mai multi de puncte pozitive, in ultimele 2-3 zile?

• Like 3
  • Minus 1

Postat

Am primit minus de la un cont 'negru', deci care teoretic nici nu ar putea sa faca asta.

Ceva e 'varza' rau pe aici.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...