Sari la conținut

Simy 0721176784

Postări Recomandate

• pisicuts a schimbat titlul în Simy 0735726479
  • Telefon: 0738576135
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 0738576135
  • Oras:Constanta

Buna drăgălașilor am revenit ❤️

Servicii

Oral neprotejat/protejat 😍

Sex 😍

Cim 😍

Gfe😍

Masaj de relaxare 🥰

Fk😍

Diferite pozitii😍😍

Cadouri❤️

150 de lei fin (30 de minute )

200 de lei o ora ❤️

Locație Suceava Nr 3  vizavi de geamie ❤️❤️❤️ 

0 7 3 5 7 2 6 4 9 7 

• Mersi 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, noxcape a spus:

Telefon închis și aseară și azi...

Daca recitești "cu atenție" anunțul de aseară vei observa că fata a greșit fara sa vrea numărul de telefon pe care l-a lăsat acolo. Adică a pus ultimile doua cifre 97 in loc de 79 cum e corect. Am sunat și eu aseară la numărul cu terminație 97 și era un telefon închis. Astăzi fata a repostat numărul corect și am vorbit cu ea. Succes și fii mai atent pe viitor!

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
  • Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
32 minutes ago, gigi brecu said:

Da,a spus ca in perioada sarbatorilor reduce de la 30min la 15min numarul.

Dar asta doar pentru cei ce solicita reduceri!

Bine, bineeeeeeeee!!!! 

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
Acum 21 ore, gigi brecu a spus:

Da,a spus ca in perioada sarbatorilor reduce de la 30min la 15min numarul.

Dar asta doar pentru cei ce solicita reduceri!

de ieri a introdus un nou serviciu , la ora , doar pentru clientii 45+.

am fost primul beneficiar al programului special , care a inclus printre altele socializare ,tigari , suc/cafea/ apa . teasing , striptease , bregovici , masturbare ,voyeurism , imbratisari , french kiss , oral /n , masaj al penisului cu labiile ,pe fond muzical balkanic,sau dupa preferinta la sugestia clientului , role play , costumatii , dirtytalking , sex in pozitiile dorite de client , finalizare orala , pret all inclusiv  250 ron /60m .

foarte multumit de rezultat , experienta de nisha, am acceptat cu placere rolul de cobai si instructor si i-am recomandat sa aprofundeze gama de servicii cu mici detalii in functie de preferintele clientului , la cerere . 

merita creditul pentru felul in care se straduieste sa satisfaca onorat clientela, are rabdare si o ajuta mult aspectul fizic , dragalasa, miniona si dulcica .

unchiasii si mosii interesati ,pot apela cu incredere la noua oferta valabila , accesind programul obi 250.

• Like 4
  • Mersi 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, vitceibo a spus:

de ieri a introdus un nou serviciu , la ora , doar pentru clientii 45+.

am fost primul beneficiar al programului special , care a inclus printre altele socializare ,tigari , suc/cafea/ apa . teasing , striptease , bregovici , masturbare ,voyeurism , imbratisari , french kiss , oral /n , masaj al penisului cu labiile ,pe fond muzical balkanic,sau dupa preferinta la sugestia clientului , role play , costumatii , dirtytalking , sex in pozitiile dorite de client , finalizare orala , pret all inclusiv  250 ron /60m .

foarte multumit de rezultat , experienta de nisha, am acceptat cu placere rolul de cobai si instructor si i-am recomandat sa aprofundeze gama de servicii cu mici detalii in functie de preferintele clientului , la cerere . 

merita creditul pentru felul in care se straduieste sa satisfaca onorat clientela, are rabdare si o ajuta mult aspectul fizic , dragalasa, miniona si dulcica .

unchiasii si mosii interesati ,pot apela cu incredere la noua oferta valabila , accesind programul obi 250.

....și eu așteptam afară că nu mai terminai ... Erau orele 18. Grait-am bine? Să trăiești maestre, uite că am ratat ocazia sa te reîntâlnesc....

• Haha 1
  • Trist 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 3 ore, born2win a spus:

....și eu așteptam afară că nu mai terminai ... Erau orele 18. Grait-am bine? Să trăiești maestre, uite că am ratat ocazia sa te reîntâlnesc....

da ,pe la 18 cred ca am incheiat , pacat , ,i i pare rau ca n-ai mai stat , o prindeai foarte bine incalzita si in forma maxima ...

poate ne auzim dupa sarbatori daca ai placerea.vorbim pe pm .

• Minus 1
Link spre comentariu

Acum 4 minute, vitceibo a spus:

da ,pe la 18 cred ca am incheiat , pacat , ,i i pare rau ca n-ai mai stat , o prindeai foarte bine incalzita si in forma maxima ...

poate ne auzim dupa sarbatori daca ai placerea.vorbim pe pm .

Pai am stat și am prins-o așa încălzită, cum ai spus ... Eu doar o reîntâlnire cu tine am ratat, pe fata nu am ratat-o.

Out of topic: am incercat să îți scriu maestre de mai multa vreme, îmi apare că nu poți primi mesaje, probabil mai trebuie sa faci curățenie... Un An Nou fericit îți doresc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...