Sari la conținut

Simy 0721176784

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Măi futaci!Nici-o recenzie la fata asta,no fute nimeni?Eu am fututo acum trei ani în urmă și nu ma impresionat,dar de trei ani în coace chiar nimic,nici-o impresie?

Link spre comentariu

Am fost eu ieri,pentru cine nu cunoaste... sta vizavi de Geamia de pe Soveja intr-un apartament micut normal destul de curat, dar fara masina de spalat.Fara suparare dar eu am fost de 4 ori in acea locatie la interval de 2-3 ani si e tot paturica aia gri gaurita de scrumul de tigara.Despre ea: o vulpita roscata, draguta si micuta,sexul oral deep soft si FK sunt atu-urile ei,e foarte prietenoasa daca ii faci un compliment.Despre actiune:Ne-am facut loc unul altuia in patul lego a inceput cu un oral soft adanc,am pus prezervativul(marime mica care m-a jenat putin) si am trecut la actiune: LOT,Misionar,Doggy cateva limbi la sfarcuri si fk si cam aia a fost.M-am dusat si am plecat.Un + pt ca nu mi-a oferit toaleta cu servetele umede(Un dus in 2021 costa in jur de 1 leu).

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0738576135
  • Oras:Constanta
Acum 13 ore, alo74 a spus:

Măi futaci!Nici-o recenzie la fata asta,no fute nimeni?Eu am fututo acum trei ani în urmă și nu ma impresionat,dar de trei ani în coace chiar nimic,nici-o impresie?

3 ani 😂😂😂 De unde 

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 6 ore, alinj95 a spus:

Am fost eu ieri,pentru cine nu cunoaste... sta vizavi de Geamia de pe Soveja intr-un apartament micut normal destul de curat, dar fara masina de spalat.Fara suparare dar eu am fost de 4 ori in acea locatie la interval de 2-3 ani si e tot paturica aia gri gaurita de scrumul de tigara.Despre ea: o vulpita roscata, draguta si micuta,sexul oral deep soft si FK sunt atu-urile ei,e foarte prietenoasa daca ii faci un compliment.Despre actiune:Ne-am facut loc unul altuia in patul lego a inceput cu un oral soft adanc,am pus prezervativul(marime mica care m-a jenat putin) si am trecut la actiune: LOT,Misionar,Doggy cateva limbi la sfarcuri si fk si cam aia a fost.M-am dusat si am plecat.Un + pt ca nu mi-a oferit toaleta cu servetele umede(Un dus in 2021 costa in jur de 1 leu).

Mașina de spălat este exact la întrare dacă erai puțin atent ❤️ pupici ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ te mai aștept oricând ❤️

• Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator zohann
Reputație: 0
La 16.05.2021 la 10:15, alinj95 a spus:

Am fost eu ieri,pentru cine nu cunoaste... sta vizavi de Geamia de pe Soveja intr-un apartament micut normal destul de curat, dar fara masina de spalat.

La ce te ajuta masina de spalat cand te duci la futut? Sau voiai sa ti speli si hainele cat ai dat un numar🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 15 ore, makoman23 a spus:

Salutare!

Am fost in seara asta si pot spune ca fata este superba din toate punctele de vedere. Nota 10 cu felicitari!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Link spre comentariu

Bunaa disponibila ❤️❤️

Cateva detalii si despre serviciile mele

-oral,adanc,umed,soft,ne/protejat

-finalizare doar corporala

-accept 69 diferite pozitii

Normal

-fk 

-dus asistat 

Cadou 100 de lei fin(30 de minute) 

200 de lei o ora 

-masaj de relaxare 

0799571141 🥰

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Am trecut și eu pe la Simona când am fost in vacanta prin cta. Am avut de ales din ce era pe forum și ea mi-a dat un vibe bun când am sunat. 

N-am să descriu in detaliu pentru că este similar cu ce s-a zis deja. Aspect de 8-10 depinde de preferințe, frumușică și la față și foarte prietenoasă. A respectat programarea, eu am stat un pic peste o ora și nu mi-a zis nimic legat de asta. Mi-a plăcut și ar fi de revenit, personalitate ca a ei și așa aspect foarte rar am întâlnit. 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, useruser13 a spus:

Am trecut și eu pe la Simona când am fost in vacanta prin cta. Am avut de ales din ce era pe forum și ea mi-a dat un vibe bun când am sunat. 

N-am să descriu in detaliu pentru că este similar cu ce s-a zis deja. Aspect de 8-10 depinde de preferințe, frumușică și la față și foarte prietenoasă. A respectat programarea, eu am stat un pic peste o ora și nu mi-a zis nimic legat de asta. Mi-a plăcut și ar fi de revenit, personalitate ca a ei și așa aspect foarte rar am întâlnit. 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Link spre comentariu

Bunaa disponibila ❤️❤️

Cateva detalii si despre serviciile mele

-oral,adanc,umed,soft,ne/protejat

-finalizare doar corporala

-accept 69 diferite pozitii

Normal

-fk 

-dus asistat 

Cadou 100 de lei fin(30 de minute) 

200 de lei o ora 

-masaj de relaxare 

0799571141 🥰

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...