monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2015 Heyyy Rocker... pupici!!!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2015 Multumiri fotografului 5 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2015 Pe nisipul de la mare:)))Mai are Moni/Vero nevoie de recenzii? Nu cred... Am regasit-o, cu aceeasi emotie, si pasiune, dupa o pauza de mai bine de 4 luni. M-a intampinat ca pe un iubit, si ne-am iubit, pret de o ora. Fara graba, fara incrancenari... Doar bucuria regasirii, bucuria redescoperii... Nu degeaba am votat-o pe Moni la oscarurile Pisicutului: mie mie se pare ca presteaza un sex normal fara pereche, fara saaibe lacune nici la celelalte capitole. Moni este o femeie cu staif, care stie sa spuna multe aceluia care stie si merita sa o asculte. 4
rocker27 Reputație: -522 Postat Iunie 16, 2015 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Iunie 16, 2015 Cat as vrea sa te contrazic doar asa ca nu te-am mai vazut de mult pe forum , dar nu pot ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui Pe nisipul de la mare:)))Mai are Moni/Vero nevoie de recenzii? Nu cred... Am regasit-o, cu aceeasi emotie, si pasiune, dupa o pauza de mai bine de 4 luni. M-a intampinat ca pe un iubit, si ne-am iubit, pret de o ora. Fara graba, fara incrancenari... Doar bucuria regasirii, bucuria redescoperii... Nu degeaba am votat-o pe Moni la oscarurile Pisicutului: mie mie se pare ca presteaza un sex normal fara pereche, fara saaibe lacune nici la celelalte capitole. Moni este o femeie cu staif, care stie sa spuna multe aceluia care stie si merita sa o asculte. 3 10
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2015 Prietene, iti multumesc! Si eu ma bucur ca te "revad":)
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Si eu ma bucur ca v-ati "revazut" 2 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iunie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2015 Surprize, surprize! Aceasta "intalnire" a fost posibila, numai datorita ... Veronikai! Sau... Monicai? )
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2015 Buna. Marti si miercuri nu voi fi in Bucuresti. Va pupic si ne auzim joi!Cu mult drag a voastra Veronica
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 1 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Mi-e dor de tine!Locatie cand iti iei?
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 25, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Iunie 25, 2015 Buna. Incepand de maine ma gasiti la noua locatie care se afla pe la Zepter.Maine voi posta poze noi, ofertele (le-am diversificat) si cadoul aferent ( nu l-am marit, exact cum am promis atunci cand am fost promovata la TOP) Va doresc o zi cat mai placuta!Pupici!!!! Mi-e dor de tine!Locatie cand iti iei?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 @ Missis Veronica, poza de la mare ne arata o Veronica ce nu mai este foxy lady cu codita ca acum citeva luni.... Pacat , erai si mai incitanta cu par roscat si codita jucausa ( oare ? ). Acum esti blondel si tot la fel de atragatoare, ca atitudine, stil si aspect. Tine-o tot asa, sper sa ajung curind in iatacul tau, miammmm ! Succes si numai biiiine de tooot !
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Astazi nu sunt la birou pentru ca nu am apa calda ! Pupici!!!!!
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Pai merci de informatie. Trebuie neaparat sa schimb ochelarii!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 Pai merci de informatie. Trebuie neaparat sa schimb ochelarii! Mai bine schimbi capu'
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2015 Postat Iulie 1, 2015 @ Missis Veronique, Poate pentru mine iti pui special o peruca roscata cu codita jucausa, cred ca ar fi ultra ! Te rooog, ma pregatesc sa sparg pusculita pentru una ora de zbenguiala erotico - extatico - unica !. Da-mi o speranta, ca sexi la voce esti pina la extrem, mai rar asa ceva ! Succes si numai bine, o luna exceptionala ! Tot scumpica si simpatica ramii....ihi, ihi, ihi ! ( trei chicoteli strengaresti )
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2015 ... mare ți-e grădina, Doamne!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 "Cele trei componente ale sufletului sunt:1. Intelectul2. Voința3. Pofta "
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Partea cu pofta este cea mai interesanta
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 2, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 2, 2015 "Cele trei componente ale sufletului sunt:1. Intelectul2. Voința3. Pofta "Uhhhh!Din viteza la No.3 am citit PONTA si m-am cam speriat!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2015 Voi incepe cu un citat:" Informarea nu se reduce numai la a aduce la cunostinta noutatile; ea este, de asemenea, si se pare ca in primul rand, un proces de structurare a grupurilor umane"- H. P. Cathala. Serviciile mele sunt : timp de calitate petrecut impreuna.Cadoul:-La locatia mea:100 ron/ora, masaj de relaxare150 ron/ora, masaj de relaxare cu finalizare prin tehnicile masajului150 ron/30 min, frichi, frichi o fin200 ron/o ora, frichi, frichi doua finAm si varianta de sauna, varianta care este valabila si inclusa in cadou incepand cu a doua ora, varianta de 200 in combinatie cu oricare alta varianta. -La locatia ta:400 ron/ ora , prima ora prima vizita200 ron/ora, a doua ora din prima vizita dau oricare ora dupa a doua vizita. -Dinner date: cadoul il lasam la libera intelegere. Modalitate de contact: 1. Telefonul din titlu, fac programari si prin sms2. Id-ul de yahoo messenger : im.monik3. Skype: popov.advisor Locatia mea se afla pe b-dul Unirii, pe langa Bloom Bank CADOUL PE CARE IL OFERI ESTE PENTRU TIMPUL SI COMPANIA MEA, IN TOT ACEST TIMP PETRECUT IMPREUNA SE INTAMPLA DOAR LUCRURILE CONSIMTITE DE CATRE AMANDOI!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2015 Dupa cum v-am obisnuit am atasat cateva selfie-uriPupici!!!!
gogu80 Reputație: 922 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2015 Dupa cum v-am obisnuit am atasat cateva selfie-uriPupici!!!!unde ...unde..???
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 Nu a functionat cu raspuns doar textul la postat, nu si pozele atasate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum