monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 Acum trebuie sa fac poze... daca ma mancat in fund ) 1 1
koko1 Reputație: -341 Postat Iulie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 7, 2015 Acum trebuie sa fac poze... daca ma mancat in fund )Astept poze noi Monica , nu ca nu m-am edificat din ce am vazut pana acum , dar daca tot ai zis!Putin mai imi trebuie sa ajung si eu in vizita la tine . Te pup.
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 Ok. Acum partea cu scarpinatul!!! Pupici!!!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 8 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 8 2
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 5 2
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 8 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 9 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 11 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2015 Voi incepe cu un citat:" Informarea nu se reduce numai la a aduce la cunostinta noutatile; ea este, de asemenea, si se pare ca in primul rand, un proces de structurare a grupurilor umane"- H. P. Cathala.Serviciile mele sunt : timp de calitate petrecut impreuna.Cadoul:-La locatia mea:100 ron/ora, masaj de relaxare150 ron/ora, masaj de relaxare cu finalizare prin tehnicile masajului150 ron/30 min, frichi, frichi o fin200 ron/o ora, frichi, frichi doua finAm si varianta de sauna, varianta care este valabila si inclusa in cadou incepand cu a doua ora, varianta de 200 in combinatie cu oricare alta varianta.-La locatia ta:400 ron/ ora , prima ora prima vizita200 ron/ora, a doua ora din prima vizita dau oricare ora dupa a doua vizita.-Dinner date: cadoul il lasam la libera intelegere.Modalitate de contact: 1. Telefonul din titlu, fac programari si prin sms2. Id-ul de yahoo messenger : im.monik3. Skype: popov.advisorLocatia mea se afla pe b-dul Unirii, pe langa Bloom BankCADOUL PE CARE IL OFERI ESTE PENTRU TIMPUL SI COMPANIA MEA, IN TOT ACEST TIMP PETRECUT IMPREUNA SE INTAMPLA DOAR LUCRURILE CONSIMTITE DE CATRE AMANDOI! 2 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2015 Asta este pentru cine stie ce fac eu la ora aceasta Vine impreuna cu urarea: Domnule, va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut! " 7 1
koko1 Reputație: -341 Postat Iulie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 9, 2015 Extraordinar .Te pup Monica.
phill collins Reputație: 33 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2015 Sarut mainile stimata domnisoara. Numele meu este Alexandru, iar momentan sunt plecat din Bucuresti, dar ma voi intoarce in cursul acestei saptamani. As dori sa-mi fac o programare la dumneavoastra, pe miercuri sau joi dupa amiaza daca se poate.Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat.Va doresc o zi frumoasa
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2015 Sarut mainile stimata domnisoara. Numele meu este Alexandru, iar momentan sunt plecat din Bucuresti, dar ma voi intoarce in cursul acestei saptamani. As dori sa-mi fac o programare la dumneavoastra, pe miercuri sau joi dupa amiaza daca se poate.Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat.Va doresc o zi frumoasaBuna. Astept un sms de la tine ca sa putem comunica. Pupici!!!
phill collins Reputație: 33 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Sarut mainile stimata domnisoara.Numele meu este Alexandru si v-am contactat in cursul zilei de ieri, in vederea unei programari, care va fi maine.Asadar daca sunteti de acord, ne putem auzi maine la un telefon maine dupa orele 12?! P S Nu as indrazni sa va deranjez mai de dimineata, pentru ca din cate mi-ati spus la telefon nu sunteti " PREA MATINALA" OK!Va doresc o zi frumoasa, va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastraCu multa stima si respect ALEXANDRU
phill collins Reputație: 33 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Nu nu!!!Mormantare 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2015 Postat Iulie 15, 2015 Nu nu!!!MormantareAha....... aveam un avort la una de la Ploiesti........... 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Am revenit in Bucuresti! Pupici!!!!
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Te asteapta Phill de la ora 12... ( 3
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 )
wolverine33 Reputație: 160 Postat Iulie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 22, 2015 Buna seara, am vizitat-o pe Monica in aceasta seara si am zis sa adaug si eu o vorba despre ea.Programare facuta cu o zi inainte prin sms + confirmare . Ajung in locatia cu pricina, apartament urias pe 2 etaje. Fata... mult peste ce arata in poze . Dus dupa care revin in camera si optez pentru un oral protejat executat extraordinar de bine (ca o milf desi nu e milf, e mai curand middle age). Urmeaza normalul care a fost de zile mari, implicare maxima, contractii, schimbari de ritm interesante, dupa care finalizez in cauciuc si facem o mica pauza.Trebuie sa precizez faptul ca foarte rar mi se scoala fara aproape sa ma atinga femeia, eee acum s-a intamplat, nu stiu care a fost faza. Pur si simplu Monica emana un vibe ultra erotic, care m-a excitat pe tot parcursul orei petrecute impreuna. In pauza dintre numere am avut o discutie foarte interesanta, chiar m-a impresionat mult, e la un nivel intelectual inalt. Energii...vibe . No.2 un oral executat la fel de bine dupa care un normal ceva mai nebun, genul ala de partida pe care o faci cu iubita cand nu ai vazut-o de mult(teoretic). Experienta mult peste medie! De revenit clar da, nu m-am mai simtit asa bine de mult. Cu precizarea ca are o colega ultra hot, pe care trebuie s-o vizitez musai, bruneta cu forme yami! Note:Locatie: 10;Igiena: 10;Fizic: 9,(9); // 10 il i-a colegaGFE: 11; (a urcat pe primul loc in lista mea la capitolul asta)Oral: 10;Normal: 10;Calitate/pret:10;Spor la motaneala! 8 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 Multumesc dragul meu!!! Astazi si maine nu sunt in Bucuresti. Ne auzim miercuri.Pupici!!!!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat August 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2015 Astazi este o zi frumoasa, usor calduroasa si vantul care adie... ma excita in draci:) Am dormit bine azi-noapte, nu stiu daca motivul a fost ploaia sau cele doua pastile de sedativ pc:))Va pupacesc dulce, dulce, dulce si va doresc cel putin o zi frumoasa ca a mea !!!!Cu mult drag, a voastra Veronica! 1 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat August 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2015 Apropo... am ochelari noi in dotare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum