Sari la conținut

New..Monica, pret 100 eur. tel 0756872548

Postări Recomandate

Reputație: -341
  • Oras:bucuresti
Postat

Acum trebuie sa fac poze... daca ma mancat in fund :))

Astept poze noi Monica , nu ca nu m-am edificat din ce am vazut pana acum , dar daca tot ai zis!

Putin mai imi trebuie sa ajung si eu in vizita la tine .

Te pup.

• Oras:Bucuresti
Postat

Voi incepe cu un citat:" Informarea nu se reduce numai la a aduce la cunostinta noutatile; ea este, de asemenea, si se pare ca in primul rand, un proces de structurare a grupurilor umane"- H. P. Cathala.

Serviciile mele sunt : timp de calitate petrecut impreuna.

Cadoul:

-La locatia mea:

100 ron/ora, masaj de relaxare

150 ron/ora, masaj de relaxare cu finalizare prin tehnicile masajului

150 ron/30 min, frichi, frichi o fin

200 ron/o ora, frichi, frichi doua fin

Am si varianta de sauna, varianta care este valabila si inclusa in cadou incepand cu a doua ora, varianta de 200 in combinatie cu oricare alta varianta.

-La locatia ta:

400 ron/ ora , prima ora prima vizita

200 ron/ora, a doua ora din prima vizita dau oricare ora dupa a doua vizita.

-Dinner date: cadoul il lasam la libera intelegere.

Modalitate de contact:

1. Telefonul din titlu, fac programari si prin sms

2. Id-ul de yahoo messenger : im.monik

3. Skype: popov.advisor

Locatia mea se afla pe b-dul Unirii, pe langa Bloom Bank

CADOUL PE CARE IL OFERI ESTE PENTRU TIMPUL SI COMPANIA MEA, IN TOT ACEST TIMP PETRECUT IMPREUNA SE INTAMPLA DOAR LUCRURILE CONSIMTITE DE CATRE AMANDOI!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Asta este pentru cine stie ce fac eu la ora aceasta :) Vine impreuna cu urarea: Domnule, va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut! " :P

post-88053-0-68875700-1436420625_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Sarut mainile stimata domnisoara. 

Numele meu este Alexandru, iar momentan sunt plecat din Bucuresti, dar ma voi intoarce in cursul acestei saptamani. As dori sa-mi fac o programare la dumneavoastra, pe miercuri sau joi dupa amiaza daca se poate.

Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat.

Va doresc o zi frumoasa

Postat

Numele meu este Alexandru, iar momentan sunt plecat din Bucuresti, dar ma voi intoarce in cursul acestei saptamani. As dori sa-mi fac o programare la dumneavoastra, pe miercuri sau joi dupa amiaza daca se poate.

Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat.

Va doresc o zi frumoasa

Buna. Astept un sms de la tine ca sa putem comunica. Pupici!!!

Postat

Numele meu este Alexandru si v-am contactat in cursul zilei de ieri, in vederea unei programari, care va fi maine.

Asadar daca sunteti de acord, ne putem auzi maine la un telefon maine dupa orele 12?!

P S 

Nu as indrazni  sa va deranjez mai de dimineata, pentru ca din cate mi-ati spus la telefon nu sunteti " PREA MATINALA" :no2

OK!

Va doresc o zi frumoasa, va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra

Cu multa stima si respect

ALEXANDRU

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ai vreo nunta ceva pe 25 ?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu nu!!!

Mormantare

Aha....... aveam un avort la una de la Ploiesti...........

• Like 1
Postat

Buna seara, am vizitat-o pe Monica in aceasta seara si am zis sa adaug si eu o vorba despre ea.

Programare facuta cu o zi inainte prin sms + confirmare . Ajung in locatia cu pricina, apartament urias pe 2 etaje. Fata... mult peste ce arata in poze :X. Dus dupa care revin in camera si optez pentru un oral protejat executat extraordinar de bine (ca o milf desi nu e milf, e mai curand middle age). Urmeaza normalul care a fost de zile mari, implicare maxima, contractii, schimbari de ritm interesante, dupa care finalizez in cauciuc si facem o mica pauza.Trebuie sa precizez faptul ca foarte rar mi se scoala fara aproape sa ma atinga femeia, eee acum s-a intamplat, nu stiu care a fost faza. Pur si simplu Monica emana un vibe ultra erotic, care m-a excitat pe tot parcursul orei petrecute impreuna. In pauza dintre numere am avut o discutie foarte interesanta, chiar m-a impresionat mult, e la un nivel intelectual inalt. Energii...vibe :). No.2 un oral executat la fel de bine dupa care un normal ceva mai nebun, genul ala de partida pe care o faci cu iubita cand nu ai vazut-o de mult(teoretic). Experienta mult peste medie! De revenit clar da, nu m-am mai simtit asa bine de mult. Cu precizarea ca are o colega ultra hot, pe care trebuie s-o vizitez musai, bruneta cu forme :X yami! Note:

Igiena: 10;

Fizic: 9,(9); // 10 il i-a colega

GFE: 11; (a urcat pe primul loc in lista mea la capitolul asta)

Oral: 10;

Normal: 10;

Calitate/pret:10;

Spor la motaneala!

• Like 8
  • Minus 1
Postat

Astazi este o zi frumoasa, usor calduroasa si vantul care adie... ma excita in draci:)

Am dormit bine azi-noapte, nu stiu daca motivul a fost ploaia sau cele doua pastile de sedativ pc:))

Va pupacesc dulce, dulce, dulce si va doresc cel putin o zi frumoasa ca a mea !!!!

Cu mult drag, a voastra Veronica!

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...