qazck.rack Reputație: 92 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 Salutari cordiale. Aseara am vizitat-o pentru prima oara pe Monica.Programarea a fost simpla, prin telefon. Eram in apropiere, era libera, iar in 15 minute eram in fata blocului din zona Bloom Bank. Am primit indicatiile si am urcat. Am fost intampinat de Monica.......o prezenta senzuala, din toate punctele de vedere. Nici nu am intrat bine pe usa ca a inceput sa ma pupe. E drept, la inceput mai timid, dar pe parcursul intalnirii lucrurile au capatat o turnura mai pasionala. M-a condus intr-o camera de sus, unde am putut sa o admir mai pe indelete. Era imbracata cu o rochie portocalie, cu fermoar la spate (apare si in poze), ciorapi negri cu banda, ochelari, o cravata neagra si, cum era sa aflu ulterior, fara lenjerie intima. Am continuat sa ne pupam, sa ne luam in brate, iar ea a inceput incet, incet sa ma dezbrace. Odata dezbracat, am luat drumul dusului, cu apa calda curgand de mai inainte. Am primit papuci si prosop curat, iar in baie am gasit vreo 3 tipuri de gel de dus. Dupa dus am revenit in camera. Monica ma astepta exact cum am lasat-o, imbracata. M-am bucurat ca am avut posibilitatea de o a saruta si dezbraca incet. A inceput un schimb de replici fierbinti dupa care am ajuns in pat. Din punct de vedere fizic, Monica este o doamna care se intretine. Sanii sunt putin lasati, burtica nesesizabila, iar fundul foarte bine tonifiat . Am continuat sa ne sarutam, pe gura si pe corp, pana la un moment dat cand ea a preluat controlul. M-a intins pe spate si a inceput sa ma sarute pe gat, piept, mergand in jos, pana la pula. Am avut parte de un oral neprotejat fantastic, cu deep throat, lins, atentie la zonele dimprejur.....ce mai, bun de tot. Senzatia a fost amplificata de imaginea din oglinda de pe dulap: o tipa in ciorapi cu banda si tocuri, cu curu impins in spate, cu gura in pula mea......de vis! Pe nesimtite, demn de Houdini sau Val Valentino (as vrea sa vad si trucul asta la emisiunea lui) mi-a pus prezervativul (cred) in timpul oralului. Ideea e ca la un moment dat a dat sa se urce pe mine, iar eu nu eram convins daca am sau nu prezervativ.....M-am convins, iar actiunea a debutat cu ea deasupra mea. Aici am avut parte de ceva nou pentru mine. In loc sa ma calareasca, sau sa se frece, sau orice alte miscari conventionale, statea aproape nemiscata.......mai putin muschii vaginali. II contracta, ii strangea, dracu stie ce le facea, dar era placut de tot. Ma futea efectiv numai din pizda.....au urmat si cateva reprize scurte de calarit mai energic, dupa care s-a intors cu spatele la mine, in reverse cowgirl (sa nu uitam imaginea din oglinda de vis-a-vis). Dupa inca un timp (greu de estimat, fara ceas si cu gandul in cu totul alta parte) am trecut la caprita. Din nou, imaginea din oglinda.......iar dupa un timp destul de scurt de pompat, am terminat, glorios, in gemetele ei si gafaielile mele, in prezervativ. Ne-am intins in pat, mi-am tras sufletul si am inceput sa povestim. Subiectele de discutie au fost diverse, Monica e o femeie curioasa, dar are la randul ei ce oferi. timpul a trecut pe nesimtite, pesemne placut pentru amandoi. Cand ne-am uitat la ceas.....trecuse deja ora. Am mers la dus, revenit, imbracat. Cadoul nu a fost cerut la niciun moment. L-am lasat din proprie initiativa, la sfarsitul intalnirii, 200 RON. Note: Locatie: 10 (e curat, cu papuci de dus, gel, apa calda) impartita cu alte cateva colege pe care nu le-am cunoscut.Aspect: 8 (mai sus, doar fotomodelele)Oral: 10 (nu stiu daca face CIM, nu am intrebat, dus de val, am finalizat in alt fel ).Normal: 10 (din motivele descrise mai sus. M-a informat in prealabil ca in afara de anal, se poate orice). GFE: 10 (nu a privit deloc ceasul pe timpul intalnirii, nici nu cred ca era vreunul prin apropiere; comunicativa; zambareata, cand a trebuit, senzuala)pret: 200 RON, o ora si ceva, un numar! De recomandat si de revenit la o doamna cu care m-am simtit nemaipomenit. 6
kingool Reputație: 447 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:between nowhere and goodbye Oras:between nowhere and goodbye Postat Octombrie 1, 2015 Salut, Astazi am vizitat-o si eu pe Monica. M-am programat in jurul pranzului pentru seara, sa aflu ulterior ca dupa mine s-au tras obloanele. La ora stabilita am ajuns in zona "bancii albastre" de pe bulevardul Unirii. I-am dat sms ca am ajuns si am fost invitat sa urc. M-a asteptat in usa, la vedere, o doamna de nota 10, imbracata in acea rochie portocalie, mentionata si mai sus. Am fost invitat in vastul apartament, am mers la etaj intr-o camera luminata numai bine pentru sex. Mi-a oferit un prosop curat si m-am dus la baie pentru un dus.Dupa dus, revenit in camera, am gasit-o pe Monica imbracata insa nu a rezistat mult asa. Am descoperit un partener de conversatie foarte bun care, dupa cum am spus, a renuntat la rochie, nu si la pantofii cu toc inalt. Am stat in picioare ceva timp si am povestit diverse, asta in timp ce ne mangaiam si aveam parte de fk. I-am admirat fundul si aspectul ingrijit al pielii. La un moment dat ne-am intins in pat, cu vedere la oglinda, si am continuat fk, dupa care a inceput o repriza de oral pe care eu l-am cerut protejat... Nu stiu cand mi-a pus prezervativul, chiar nu stiu, Houdini style ce sa mai... Mi-a facut deep throat, a fost un oral corect din toate punctele de vedere, cu lins de bijuterii, cu multa saliva. Intins pe spate, Monica s-a gandit ca ar fi timpul sa ne si futem asa ca s-a urcat pe mine si a inceput o repriza buna de calarit. A facut ce-a facut si in cateva minute mi-am dat drumul. Am mai stat cateva minute la discutii si in cele din urma am taiat-o spre casa. M-am simtit ca si cum m-as fi intalnit cu o fosta colega de liceu... Data viitoare o sa incerc sa experimentez mai multe lucruri cu Monica. 10 pentru oral, 10 pentru gfeLocatia este de 10 7
kingool Reputație: 447 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:between nowhere and goodbye Oras:between nowhere and goodbye Postat Octombrie 2, 2015 Am fost cam pe graba si nu am zis nimic de cadou... a fost 200 ron pentru o ora si o finalizare
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Va multumesc pentru vizite domnii mei!!! A fost o placere sa va cunosc!Va doresc un sfarsit de saptamana excelent!Pupici!!!
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 2, 2015 Va multumesc pentru vizite domnii mei!!! A fost o placere sa va cunosc!Va doresc un sfarsit de saptamana excelent!Pupici!!!Ce emotii mi-ai dat, in plm. Cand am citit primele fraze am crezut ca ne spui ca te retragi. 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 Ce emotii mi-ai dat, in plm. Cand am citit primele fraze am crezut ca ne spui ca te retragi. Nu ne mai speria asa femeie! Vrei sa dam in atac da cord? 1 3
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 Buna!!!Astazi ma gasiti la birou intre ora 12.30 si 18.00Va doresc o saptamana excelenta!Pupici! 2 1
elfutador225 Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Postat Octombrie 5, 2015 monica se poate sa pui nr de telefon ? multumesc
Membru Premium castellano Reputație: 10455 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:... Oras:... Membru Premium Postat Octombrie 5, 2015 monica se poate sa pui nr de telefon ? multumesc Si eu am deschis repede topicul crezand ca o sa citesc o recenzie despre Monica... Dar nu, era o neatentie (sa fiu elegant in exprimare).VEZI IN TITLU!!! 17
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 5, 2015 Buna!!!Astazi ma gasiti la birou intre ora 12.30 si 18.00Va doresc o saptamana excelenta!Pupici!Cam scurt programul, nu prea ai chef de... munca, ca sa zic asa.
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 Cam scurt programul, nu prea ai chef de... munca, ca sa zic asa. Sau poate ai tu un chef mai lung! ))
sweet glory Reputație: -366 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 La Multi Ani Monica !! Daca nu ma insel astazi a fost ziua ta. Toate cele bune si multa multa sanatate. A.
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2015 Dacă e așa ... LA MULȚI ANI FRUMOASĂ DOMNIȚĂ!
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 5, 2015 La multi ani.. daca e asa
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2015 Va multumesc pentru urarile in avans , mai e un pic pana pe 23 , scorpion veritabil 2 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2015 O scorioana de exceptie!
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Crosetezi si la un ciorap?
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Acu am vazut ce-am scris! O scorpioana era ideea!
koko1 Reputație: -341 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 La mulți ani draga mea ! 1 8
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Am revenit!!! Mai dulce, mai senzuala, mai dornica, mai pofticioasa... ca niciodata!!!Pupici!!! si mai batrana cu 2 ani!
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 si mai batrana cu 2 ani!Yep... e directia pe care o luam toti... tot inainte. Diferenta dintre noi e ca eu sunt mai inteleapta cu doi ani, iar tu acelasi 5 1
alex.muntean Reputație: 75 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Octombrie 8, 2015 As dori sa stiu daca programarea se poate face si prin SMS . Nu de alta dar am programul in asa fel incat mi-e mai greu cu telefoanele . Duminica - luni lucrezi ?
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 si mai batrana cu 2 ani!Tu acelasi prost ramai 1
meizu Reputație: 2 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucals Oras:Bucals Postat Octombrie 8, 2015 BunaMai este valabila 'oferta' cu colega ta la 300 de lei? Daca da in ce zile?
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 BunaMai este valabila 'oferta' cu colega ta la 300 de lei? Daca da in ce zile?Imi pare rau dar nu mai este valabila "oferta"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum