koko1 Reputație: -341 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 La mulți ani Monica . 1 8 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Buna!!!! Ma numesc Monica, sunt o tipa simpatica, inaltime 172 cm, sani nr.3, blonduta si cu ochii de culoarea cerului intr-o frumoasa zi de vara.Ne putem vedea la mine de luni pana sambata intre orele 12.00 si 18.00 Cadoul pentru o ora in compania mea este de 300 lei iar varianta de o ora este singura optiune valabila.O ora in care putem face tot ce ne dorim, aproape tot ce ne dorim ( cu exceptia sexulul anal si a sexului normal neprotejat )Cadoul este pentru timpul si compania mea!!! In tot acest timp se intampla doar lucrurile consimtite de catre amandoi Modalitate de contact: - sms sau apel la numarul de telefon: 0728.695.460 Outcall: 450 ron/ora Link spre comentariu
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Azi, în Sfânta Zi de sărbătoare a Botezului Domnului Nostru Isus Hristos, e un moment minunat în care vă puteţi spăla trupul şi sufletul de necurăţenia păcatului curviei.Dumnezeu ne-a dat un trup minunat şi un suflet nemuritor pentru a ne bucura de ele pe Pământ, dar trebuie să le păstrăm curate şi neîntinate.Lepădaţi-vă de păcatele minciunii şi curviei, altfel sufletul vă va arde în focul veşnic al iadului, iar trupul vi se va umple de boli şi de moarte. Inca unul pe care-l f.te grija de sufletele noastre, ca si cum faptul ca ne inunda forumul cu indoctrinarile lui il face mai credincios si mai bun decat noi ceilalti. Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Azi, în Sfânta Zi de sărbătoare a Botezului Domnului Nostru Isus Hristos, e un moment minunat în care vă puteţi spăla trupul şi sufletul de necurăţenia păcatului curviei.Dumnezeu ne-a dat un trup minunat şi un suflet nemuritor pentru a ne bucura de ele pe Pământ, dar trebuie să le păstrăm curate şi neîntinate.Lepădaţi-vă de păcatele minciunii şi curviei, altfel sufletul vă va arde în focul veşnic al iadului, iar trupul vi se va umple de boli şi de moarte.Si ca sa fim in spiritul sarbatorii : " Iarta-l Doamne ca nu stie ce face " Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 2 1 Link spre comentariu
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 :blushing2 Speram sa-mi spui asta intr-o buna zi ... Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Ca sa parafrazez melodia: All I wanna do is make love to you for free. 2 5 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Buna!!!! Ma numesc Monica, sunt o tipa simpatica, inaltime 172 cm, sani nr.3, blonduta si cu ochii de culoarea cerului intr-o frumoasa zi de vara.Ne putem vedea la mine de luni pana sambata intre orele 12.00 si 18.00Cadoul pentru o ora in compania mea este de 300 lei iar varianta de o ora este singura optiune valabila.O ora in care putem face tot ce ne dorim, aproape tot ce ne dorim ( cu exceptia sexulul anal si a sexului normal neprotejat )Cadoul este pentru timpul si compania mea!!! In tot acest timp se intampla doar lucrurile consimtite de catre amandoiModalitate de contact: - sms sau apel la numarul de telefon: 0733488630Outcall: 450 ron/ora 2 1 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 La multi ani, domnisoara! Link spre comentariu
toffife Reputație: 1 Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Crezi ca ai putea să îmi satisfaci și mie niște fetișuri? Îmi e frică să mă duc inca mă stăpâne, este prima dată.Aș dori doar uro, spitting,fart,foot lick, pussy lick,ass lick și facebusting + O atitudine oarecum de stăpâna, mai o palma din când în când, mai un șut.. Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 La multi ani, domnisoara!La multi ani domnule!!! Mai traiesti? Pisi mic sexi si rau ) 1 1 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Crezi ca ai putea să îmi satisfaci și mie niște fetișuri? Îmi e frică să mă duc inca mă stăpâne, este prima dată.Aș dori doar uro, spitting,fart,foot lick, pussy lick,ass lick și facebusting + O atitudine oarecum de stăpâna, mai o palma din când în când, mai un șut..Imi pare rau dar nu chinui animalute 2 1 Link spre comentariu
omulpisica Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Buna seara Monica Esti disponibila cumva maine sau poimaine ? Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Buna seara Monica Esti disponibila cumva maine sau poimaine ? Buna!Nu crezi ca ai putea sa imi trimiti un sms in care sa ma intrebi lucrul acesta?Numarul este : 0733488630PS: Maine sau poimaine? Link spre comentariu
omulpisica Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Buna!Nu crezi ca ai putea sa imi trimiti un sms in care sa ma intrebi lucrul acesta?Numarul este : 0733488630PS: Maine sau poimaine?Multumesc ptr raspuns Monica. Revin cu un sms ptr ca am fost plecat in ultimele 2 zile. Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Buna!!!! Ma numesc Monica, sunt o tipa simpatica, inaltime 172 cm, sani nr.3, blonduta si cu ochii de culoarea cerului intr-o frumoasa zi de vara.Ne putem vedea la mine de luni pana sambata intre orele 12.00 si 18.00; biroul meu se afla in zona Zepter, langa Blom Bank mai exact.Cadoul pentru o ora in compania mea este de 300 lei iar varianta de o ora este singura optiune valabila.O ora in care putem face tot ce ne dorim, aproape tot ce ne dorim ( cu exceptia sexulul anal si a sexului normal neprotejat )Cadoul este pentru timpul si compania mea!!! In tot acest timp se intampla doar lucrurile consimtite de catre amandoiModalitate de contact: - sms sau apel la numarul de telefon: 0733488630Outcall: 450 ron/ ora Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 10 1 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2016 Zapacila, mai muncesti, sau esti doar o fata morgana? Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2016 Muncesc... muncesc cu drag si spor fara fericire viata e "pustiu" asa ca... impart fericire si-n stanga si-n dreapta.Pup eu baiat cuminte 1 1 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 23, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Februarie 23, 2016 pare buna cumatra... pacat ca putea fi mama, la primul ei futai Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2016 pare buna cumatra... pacat ca putea fi mama, la primul ei futaiInteligent! Link spre comentariu
man@work Reputație: -2106 Postat Februarie 24, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Februarie 24, 2016 de dragobete https://media.giphy.com/media/ZwUhZeLSZYozS/giphy.gif Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2016 Erotica floricica ta Multumesc! Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2016 Reprezentarea fizica a orgasmului Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 24, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Februarie 24, 2016 Inteligent!nu e loc cu mine de nimic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum