Sari la conținut

New..Monica, pret 100 eur. tel 0756872548

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna!!!! Ma numesc Monica, sunt o tipa simpatica, inaltime 172 cm, sani nr.3, blonduta si cu ochii de culoarea cerului intr-o frumoasa zi de vara.

Ne putem vedea la mine de luni pana sambata intre orele 12.00 si 18.00

Cadoul pentru o ora in compania mea este de 300 lei iar varianta de o ora este singura optiune valabila.

O ora in care putem face tot ce ne dorim, aproape tot ce ne dorim ( cu exceptia sexulul anal si a sexului normal neprotejat )

Cadoul este pentru timpul si compania mea!!! In tot acest timp se intampla doar lucrurile consimtite de catre amandoi

Modalitate de contact: - sms sau apel la numarul de telefon: 0728.695.460

Outcall: 450 ron/ora

Link spre comentariu
  • Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City

Azi, în Sfânta Zi de sărbătoare a Botezului Domnului Nostru Isus Hristos, e un moment minunat în care vă puteţi spăla trupul şi sufletul de necurăţenia păcatului curviei.

Dumnezeu ne-a dat un trup minunat şi un suflet nemuritor pentru a ne bucura de ele pe Pământ, dar trebuie să le păstrăm curate şi neîntinate.

Lepădaţi-vă de păcatele minciunii şi curviei, altfel sufletul vă va arde în focul veşnic al iadului, iar trupul vi se va umple de boli şi de moarte.

Inca unul pe care-l f.te grija de sufletele noastre, ca si cum faptul ca ne inunda forumul cu indoctrinarile lui il face mai credincios si mai bun decat noi ceilalti.

Link spre comentariu

Azi, în Sfânta Zi de sărbătoare a Botezului Domnului Nostru Isus Hristos, e un moment minunat în care vă puteţi spăla trupul şi sufletul de necurăţenia păcatului curviei.

Dumnezeu ne-a dat un trup minunat şi un suflet nemuritor pentru a ne bucura de ele pe Pământ, dar trebuie să le păstrăm curate şi neîntinate.

Lepădaţi-vă de păcatele minciunii şi curviei, altfel sufletul vă va arde în focul veşnic al iadului, iar trupul vi se va umple de boli şi de moarte.

Si ca sa fim in spiritul sarbatorii : " Iarta-l Doamne ca nu stie ce face "

Link spre comentariu

Buna!!!! Ma numesc Monica, sunt o tipa simpatica, inaltime 172 cm, sani nr.3, blonduta si cu ochii de culoarea cerului intr-o frumoasa zi de vara.
Ne putem vedea la mine de luni pana sambata intre orele 12.00 si 18.00
Cadoul pentru o ora in compania mea este de 300 lei iar varianta de o ora este singura optiune valabila.
O ora in care putem face tot ce ne dorim, aproape tot ce ne dorim ( cu exceptia sexulul anal si a sexului normal neprotejat )
Cadoul este pentru timpul si compania mea!!! In tot acest timp se intampla doar lucrurile consimtite de catre amandoi
Modalitate de contact: - sms sau apel la numarul de telefon: 0733488630

Outcall: 450 ron/ora

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Crezi ca ai putea să îmi satisfaci și mie niște fetișuri? Îmi e frică să mă duc inca mă stăpâne, este prima dată.Aș dori doar uro, spitting,fart,foot lick, pussy lick,ass lick și facebusting + O atitudine oarecum de stăpâna, mai o palma din când în când, mai un șut..

Link spre comentariu

Crezi ca ai putea să îmi satisfaci și mie niște fetișuri? Îmi e frică să mă duc inca mă stăpâne, este prima dată.Aș dori doar uro, spitting,fart,foot lick, pussy lick,ass lick și facebusting + O atitudine oarecum de stăpâna, mai o palma din când în când, mai un șut..

Imi pare rau dar nu chinui animalute :(

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ne putem vedea la mine de luni pana sambata intre orele 12.00 si 18.00; biroul meu se afla in zona Zepter, langa Blom Bank mai exact.

Modalitate de contact: - sms sau apel la numarul de telefon: 0733488630

Outcall: 450 ron/ ora

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...