Sari la conținut

New..Monica, pret 100 eur. tel 0756872548

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

rebranding nu alta :)

Gogule... probleme ma?

Nu este rebranding draga. Nu-mi mai place numele de Monica. Where is the fucking problem????

Rebranding, pe de alta parte , inseamna cu totul altceva.

Informatia e puterea....  :laugh2

Postat

Gogule... probleme ma?

Nu este rebranding draga. Nu-mi mai place numele de Monica. Where is the fucking problem????

Rebranding, pe de alta parte , inseamna cu totul altceva.

Informatia e puterea....  :laugh2

eu ma refeream in sentul bun, chiar nu ziceam de rau

si noi o pupam pe Veronica :)

• Like 1
Postat

Veronico, o sa ai de munca data viitoare: mi-a omorat Picon fanteziile:)))) Nu iti schimbi numele, mai bine, in Emanuelle? Ia baga Picoane o poza:)))

• Like 2
  • Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

VERONICA, 30 de ani, inteligenta si cu simtul umorului, open mind, frumoasa si fara prejudecati ofer experiente unice domnilor generosi care stiu ce vor. Poze reale. 150 L/ 30 min. I speak english. Kisses 200 L

post-57415-0-99441900-1420544772_thumb.jpg

post-57415-0-51807700-1420544773_thumb.jpg

post-57415-0-00628800-1420544774_thumb.jpg

post-57415-0-34304700-1420544774_thumb.jpg

post-57415-0-72892300-1420544774_thumb.jpg

post-57415-0-04815400-1420544775_thumb.jpg

post-57415-0-16136900-1420544796_thumb.jpg

• Like 10
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Biiiiiiiiiig Like!!!!

Postat

Bunaciune Veronica! O fi invatat de la Monica jmekeria cu prezervativul? :D

Normal ca stie orice jmecherie , este un fel de copy-paste, copy de la Monica si paste catre Veronica, poti spune ca Veronica este o Monica imbunatatita :)      ( cu cateva kg in plus, NU 15-20, retineti) , singurele defecte ale Veronicai: nu face spagatul cand suge " bipppp" si nici nu se "bippp" in partea dorsala  :laugh2  :hug1 

Multi pupici :kiss3  :kiss3 de la Veronica   :bow 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Deci n-are să vă vină să credeţi. Veronica există. Sună sexi numele ăsta, dar nu tot atât de sexi precum ea. N-a mai fost vreo recenzie din noiembrie dacă nu mă înşel.

Veronica ’’cea fără ochelari’’ este, da,  chiar vechea noastră cunoştinţă dragă. Prin urmare am revenit cu plăcere. Fără kg în plus cum se spunea, ori hai să zicem 0,5  :pepsi 

Întâlnire programată  fără vreo problemă, telefonic via sms cu o zi înainte. Am cerut 2 ore, am primit două şi ceva. Loc, acelaşi Goga cu Nerva, parcare lejeră. Liftul ...acelaşi ciudat leneş.

Ea este la fel, 29+, ochi nemaipomeniţi, trup complet. Detalierile acţiunii nu sunt necesare, timpul zboară pur şi simplu, oral super, scamatoria sesizată de un confrate novice cea cu prezervativul, prezentă, normal diversificat, gfe, again oral, revigorare ăl mic să se facă din nou mare, din nou normal, ş.a. până la un final. Consumaţie în acest timp, două ape plate (rehidratare) fără lamâie :beer  şi două ţigări. Stress=0, nici măcar BigBrother nu ne putea dezlipi.

Notele:

- Loc - 9.5 – …liftul…

- Aspect - 9.5 – freză cu breton super drăguță; formele aceleaşi excelente.

- GFE - 9.5 – prietenă adevărată.

- Oral  - 9

- Normal - 10

Halat: 400 Ron

Timp - Approx 2h10 

La bună revedere.

• Like 5
Postat

Deci n-are să vă vină să credeţi. Veronica există. Sună sexi numele ăsta, dar nu tot atât de sexi precum ea. N-a mai fost vreo recenzie din noiembrie dacă nu mă înşel.

Veronica ’’cea fără ochelari’’ este, da, chiar vechea noastră cunoştinţă dragă. Prin urmare am revenit cu plăcere. Fără kg în plus cum se spunea, ori hai să zicem 0,5 :pepsi

Întâlnire programată fără vreo problemă, telefonic via sms cu o zi înainte. Am cerut 2 ore, am primit două şi ceva. Loc, acelaşi Goga cu Nerva, parcare lejeră. Liftul ...acelaşi ciudat leneş.

Ea este la fel, 29+, ochi nemaipomeniţi, trup complet. Detalierile acţiunii nu sunt necesare, timpul zboară pur şi simplu, oral super, scamatoria sesizată de un confrate novice cea cu prezervativul, prezentă, normal diversificat, gfe, again oral, revigorare ăl mic să se facă din nou mare, din nou normal, ş.a. până la un final. Consumaţie în acest timp, două ape plate (rehidratare) fără lamâie :beer şi două ţigări. Stress=0, nici măcar BigBrother nu ne putea dezlipi.

Notele:

- Loc - 9.5 – …liftul…

- Aspect - 9.5 – freză cu breton super drăguță; formele aceleaşi excelente.

- GFE - 9.5 – prietenă adevărată.

- Oral - 9

- Normal - 10

Halat: 400 Ron

Timp - Approx 2h10

La bună revedere.

Te sarut dulce si iti multumesc pentru recenzie dragul meu.

Veronica.

Postat

Pai e frumos? Omul ii face recenzie Veronicai si ii mulțumește Monica.

:138x  asa cum bine citit-ai in top-ul paginii 15 incepand cu 5 ianuarie e ...Veronica! :ellao

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

Eee na. Ce vorbești?

Știam asta dar, rebranduirea nu e completa pana nu-și schimba si nickul. Veronica.noverica, mmmm, nu suna bine.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...