alice-ali Reputație: 1859 Postat Iunie 6, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 6, 2021 Acum 4 ore, benzema09 a spus: Ca să comentezi ce recenzii fac alții, trebuie la rândul tău să faci niște recenzii ca la carte. Văd că o iei pe urmele lui 2peu cu regulamentul. Tu nici tura asta nu ai mai apucat sa imi mai faci una :)) defapt mai ai puțin timp (pana diseară la 22-23 ) 💋💋
Rubinio Reputație: 107 Postat Iunie 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2021 Acum 7 ore, benzema09 a spus: Ca să comentezi ce recenzii fac alții, trebuie la rândul tău să faci niște recenzii ca la carte. Văd că o iei pe urmele lui 2peu cu regulamentul. Benzema cel mai ok om de pe acest foorm bravo respect om cu caracter!
benzema09 Reputație: 4087 Postat Iunie 6, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iunie 6, 2021 Acum 10 ore, alice-ali a spus: Tu nici tura asta nu ai mai apucat sa imi mai faci una :)) defapt mai ai puțin timp (pana diseară la 22-23 ) 💋💋 Sunt plecat din zonă, te aștept la vară😄😘 1
alice-ali Reputație: 1859 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2021 🤭🤫 1 2
Pandishpan Reputație: 896 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 7, 2021 Hai odata...au plecat turistele...🤣🤣🤣😘 1
alice-ali Reputație: 1859 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2021 Acum 7 minute, mihaita2020 a spus: Ai revenit?? Acum 10 minute, Pandishpan a spus: Hai odata...au plecat turistele...🤣🤣🤣😘 Joi 😅😚 2 1 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 7, 2021 Fata desteapta Alice. Nu sta vara pe aici ca sa se amestece cu toate turistele. Ea se reintoarce toamna, cand raman decat cele serioase. Felicitari pt strategie si pt constanță !! 2 1
alice-ali Reputație: 1859 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 9, 2021 Am ajuns in oraș 😊😘 ❤ Disponibilă începând cu ora 12:00 ❤ 1 1
attention Reputație: 221 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 9, 2021 Pai si nu ne pui si noua la dispozitie o lista actualizata cu servicii si pret?😘
alice-ali Reputație: 1859 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 10, 2021 ❤Disponibilă ❤ Prețul este 150 finalizarea 250h Servicii: oral (neprotejat in funcție de igienă), normal protejat, 69, diferite poziții Locație: Mamaia 1
alice-ali Reputație: 1859 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 11, 2021 💋😍 Disponibilă! 😍💋
alice-ali Reputație: 1859 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 11, 2021 🥵 2 4
Vizitator tttrrraaa Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2021 Postat Septembrie 11, 2021 Acum 1 oră, alice-ali a spus: 🥵 Superbă fata,sper sa ne vedem azi Te pup
Vizitator tttrrraaa Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2021 Postat Septembrie 11, 2021 La 11.01.2021 la 11:19, alice-ali a spus: Bună! Disponibilă astăzi până la ora 21:00 😘😀 Servus Crezi că pe la 23.30 ai putea să mă programezi și pe mine?Nu am alta portiță.
alice-ali Reputație: 1859 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 12, 2021 🥵💋Disponibilă 💋🥵 3 4
Vizitator tttrrraaa Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Postat Septembrie 12, 2021 Acum 6 ore, alice-ali a spus: 🥵💋Disponibilă 💋🥵 Te găsesc în 15 min?Nu pot suna acum
alice-ali Reputație: 1859 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 14, 2021 🤗 Disponibilă! 🤗 1 6
biggy_82 Reputație: 321 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 Acum 5 ore, alice-ali a spus: 🤗 Disponibilă! 🤗 Interesanta prezentare,cu funduletul la bataie😎!!! 1
alice-ali Reputație: 1859 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 14, 2021 Acum 8 ore, biggy_82 a spus: Interesanta prezentare,cu funduletul la bataie😎!!! Aveți voi ceva cu fundulețul meu .. 🤦🏻♀️🙄
marinar24 Reputație: 27 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 On 4/2/2021 at 10:28 PM, JEAN1976 said: Prea neagra🙄 Delicioasa pasarica.
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3077 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Septembrie 15, 2021 Nu stiu de ce nu am avut nici o vizita la fata asta, pana acum! Nu m-a atras niciodata numele ales de ea si nici dupa brunete nu prea ma dau eu in vant! Eu asociam numele Alice cu o fata stearsa, nicidecum aratoasa, iar asta m-a facut sa trec peste topicul asta atata timp! Din lipsa de oferte pe piata noastra am zis sa incerc necunoscutul si bine am facut! Am stabilit de dimineata o intalnire pentru seara, iar la ora stabilita am convenit (comun acord) sa intarziem fiecare cu cate 10 minute datorita unor probleme cotidiene. Ajung in Mamaia la ora stabilita, sun, imi rasunde cu o voce calda si ma indruma catre locuinta. Nu aveam prea mari asteptari sincer sa fiu, cu toate recenziile ei pozitive. Ma asteptam sa gasesc o fata modesta cu servicii de calitate si atat! Imi deschide alice usa si vad o frumusete din toate punctele de vedere. Am ramas putin blocat! Ne asezam la socializare, dat fiind ca era prima noastra intalnire, schimbam amabilitati si ne lungim un pic la vorba.😁 Dupa un timp, cer un prosop sa vizitez baia si imi face o remarca ca si cum as fi nehotarat, daca vreau sau nu sa raman, sau ceva de genul 😆 Eu m-am intins la vorba putin sa nu para ca-s necioplit, desi as fi sarit pe ea de cum am intrat pe usa!🤣 Intru in dormitor, vine si ea, isi da jos maieutul si chiloteii si isi face loc cu tupeu intre picioarele mele! Are tupeu mult, in sensul bun ma refer.😁 Incepe un oral soft, fara atentie la imprejurimi, se ajuta putin de mana...incepe sa-mi placa asa soft, delicat, umed, cu chipul ala de o frumusete draceasca! Am zis ca atat a fost, atata poate...m-am inselat! Pune fata ambele maini pe pat ca puncte de sprijin, ca si cum se pregateste de flotari, si incepe sa se indese cu gurita in instrument...ohhh, il inghite la propriu, apoi il scoate calm, inceeet, si iar dispare cu totul. Simt placerea cu care o face, e ca a unei fetite care a gustat prima oara dintr-o acadea delicioasa! Finalizez asa si ma bucur de cateva secunde de adrenalina. Stam si ne uitam unul la altul, discutam balarii, iar in timpul asta ma gandeam la cum ar decurge inca o partida. Nu prea are nevoie de multe artificii, simpla ei prezenta imi provoaca erectie si incepem runda a doua! Despre oral nu mai povestesc ca nu a lasat stafeta mai jos. O vreau pe la spate, sa-i vad curbele perfecte. Imaginea imi cam taie rasuflarea dar reusesc sa ma adun. Mamaaa, ce miscari are! Piele fine, culoare aramie, cur perfect si sani naturali. Geografie curata!😁🤣 incercam Lot si se muleaza perfect in timp ce o trag tare spre mine. Frumoasa experienta! Hai ca m-au luat gandurile iar! 😁 Sa dam niste note: Chip 10 ( zambet frumos, chip bine conturat! Imi aminteste de o actrita indianca foarte frumoasa) Corp 9.5 ( inalta, picioare frumoase, o incantare) Oral 9 ( daca exista si atentie la imprejurimi pentru mine era de 10) Normal 10 Gfe 7 ( fara prea multa implicare dupa, lipsa sarut) Locatie 9 Igiena 10 Astea fiind zise o recomand cu toata caldura! 8 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Machedonul12 Reputație: 137 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Postat Septembrie 15, 2021 Super! Ne-ai ajutat sa ne decidem sa o luam in considerare! Bravo Alice pentru prestatie! 1
Vizitator tttrrraaa Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Fraților,am fost și eu la făptura asta o data,in Mamaia la Miraj 1 sau 2,nu mai știu exact,cert este că e mai dulce decât mierea frate,dar în ultimă săptămână mă tot chinui sa ajung la ea,niste probleme se țin scai de mine și nu prea reușesc,ziua...seara as putea dar nu este ea la ora aia Fraților,când intri in dormitor cu ea zici că se desparte marea in doua,curcubeu pe cerul gurii Alice te pup și sper să reușesc să te vizitez în curând,poate pleci...
alice-ali Reputație: 1859 Postat Septembrie 16, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 16, 2021 😈 Disponibilă! 😈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum