Sari la conținut

E reala fata ?

Postări Recomandate

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

0736950247

Descriere Matrimoniale
tanara si nebunatica imi programez timpul pentru ati oferii relaxare ,mici fantezii si momente incitante , masaj erotic si relaxant, placeri nevinovate. , sani medii , fund rotund.
young and crazy I program my time for you to offer relaxation, small fantasies and exciting moments (in the steagu area) erotic and relaxing massage, with innocent pleasures., medium breast and round ass.

Buna
Te rog sa citesti regulamentul (vezi semnatura mea) si sa treci si numarul de telefon in post atunci cand ceri informatii despre o fata.
PS Google spune ca pozele sunt fake.
Zi frumoasa!
Bitchy
Vizitator wot
Reputație: 0
Postat

E reală, desigur. Pe unde o fi ea de loc. Că doar nu te aștepți să futi în Focșani un fotomodel cu 100 de lei.

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Postat

O fi venit din Dubai la Focsani? Nu mai merge treaba acolo oare? Ziceau astia de la PSD că au început să se întoarcă românii în țară dar n-am crezut până azi...

• Like 2
Postat

🤣🤣🤣🤣🤣

O fi venit din Dubai la Focsani? Nu mai merge treaba acolo oare? Ziceau astia de la PSD că au început să se întoarcă românii în țară dar n-am crezut până azi...

Postat

E reala sau nu? Am sunat-o și tarifele sunt 100 de lei finalizarea cu 200 de lei ora. Dacă e cum ziceți voi dece are tarifele normale?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...