Sari la conținut

Servicii mai putine, dar tarif majorat cu 250%. Mai are balta prosti?

Postări Recomandate

• Oras:Here. And There.
Postat

Îmi poate explica cineva cum e posibil sau cum se justifică o majorare a tarifului cu 250% în ceva mai mult de un an, în condițiile în care serviciile oferite se reduc invers proporțional?

https://nimfomane.com/forum/topic/78706-carmen-din-berceni-0721359748-un-gfe-excelent-cu-sanii-mari/page-203

Poate tanti Flori a început să se creadă vreo divă de Berceni după ce lingăi libidinoși precum @strong, @shark864, @voiajorul etc i-au lăsat sute de pagini de mesaje exaltate, lingușeli grețoase și ode fanteziste. Ori poate s-a lăsat influențată de curva bătrână @lia, care a început de aproape un an să joace rolul protectorului și managerului.

Nu vă grăbiți să dați cu piatra, chiar nu pricep cum e posibil să ceri 250 de lei pe o oră, cu servicii mai puține, după ce cu puțin timp în urmă prestai pe 100 lei ora.

• Minus 1
Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

Nu stiu de ce te superi tu atat de mult.

Este clar ca si aici, ca in orice alt domeniu, piata regleaza pretul.

Te-ai gandit ca poate la inceput a fost pretul prea mic ? 

Nu spun asta pentru a-i lua partea.

Nu am fost la ea si probabil ca nici nu voi merge, cu toate ca doua persoane care au fost la ea si le cunosc eu personal, m-au sfatuit sa merg, ca are servicii bune, in raport cu pretul cerut.

Acum, fiecare decide ce si cum face cu banii lui, dar din  moment ce are clienti, chiar si la pretul asta mare, cum spui tu, nu este problema nimanui, poate doar a ei.

zic

• Like 5
  • Oras:Apărătorii Patriei
Postat

Nu am fost la ea si probabil ca nici nu voi merge, cu toate ca doua persoane care au fost la ea si le cunosc eu personal, m-au sfatuit sa merg, ca are servicii bune, in raport cu pretul cerut.

Acum, fiecare decide ce si cum face cu banii lui, dar din  moment ce are clienti, chiar si la pretul asta mare, cum spui tu, nu este problema nimanui, poate doar a ei.

zic

Este concurențaðŸ¾ðŸ˜˜

• Like 1
Vizitator olʎ
Postat

Carmen, in toate domeniile exista concurenta, unii rezista, altii nu, despre asta zic eu.

• Like 2
Postat

Carmen, toate domeniile exista concurenta, unii rezista, altii nu, despre asta zic eu.

La multi ani!ðŸ¾ðŸ¾ðŸ˜˜

Vizitator olʎ
Postat

Pret: 250 RON/h

Nu stiu de ce ai dat exemplu asta aici, dar vad ca in 2012, andreea primea 250 lei/ora.

Poate ai vrut sa-l dai exemplu ca a scazut pretul  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator olʎ
Postat

La multi ani!

Multumesc.  Si tie. 

• Like 1
Postat

Nu stiu de ce ai dat exemplu asta aici, dar vad ca in 2012, andreea primea 250 lei/ora.

Poate ai vrut sa-l dai exemplu ca a scazut pretul  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Totul protejat 150 fin si 250 + extra french kiss 50 Ron

Foarte scazut prețul :)

Postat

zic

Iar eu nu știu de unde ai tras tu concluzia că aș fi "supărat". Pur și simplu, îmi exprimam nedumerirea în fața unei situații paradoxale. Evident, fiecare decide ce face cu propriii bani, dar nimeni nu mă poate împiedica să-l ironizez și să-l consider un prost pe cel care dă oricât i se cere, dar primește mai puțin în schimb.

Este concurențaðŸ¾ðŸ˜˜

Ești sigură că nu-s "agenturili străine"? Sau omuleții verzi?

Nici un cuvânt despre relația ta cu @lia, totuși?

• Minus 1
Postat

Totul protejat 150 fin si 250 + extra french kiss 50 Ron

Foarte scazut prețul :)

Te rog să nu te folosești și de topicul ăsta pentru conflictele și reglările tale de conturi. K, puișor?

• Minus 1
Postat

Iar eu nu știu de unde ai tras tu concluzia că aș fi "supărat". Pur și simplu, îmi exprimam nedumerirea în fața unei situații paradoxale. Evident, fiecare decide ce face cu propriii bani, dar nimeni nu mă poate împiedica să-l ironizez și să-l consider un prost pe cel care dă oricât i se cere, dar primește mai puțin în schimb.

Îți răspund..

Lia îmi este prietenă și colega doar avem topic la testate.

Nu am nevoie de promovare ,am servicii bune și căutate de clienți care se respectă.

Piata este mare găsești la 100 fara număr.De doi ani am prețul actual .

Încetați cu răutățile.

• Like 3
Vizitator olʎ
Postat

Bine, am folosit termenul suparat fara sa pun ghilimele.

Mea culpa.

Si eu imi exprim nedumerirea ca motorina acum este 6.14   si acum vreo doi doi ani era 5.50  , si culmea, aceeasi calitate, nu au bagat nimic in plus.

PS.  Si totusi motorina, ca si Carmen, se vinde bine  :laugh2  :laugh2

• Like 3
Postat

Te rog să nu te folosești și de topicul ăsta pentru conflictele și reglările tale de conturi. K, puișor?

Gay e un exemplu asa cum dai si tu.

Aici nu poti critica? Aide plm

Movey la trans unde iti e locul gainusa babana :)

Postat

Ce te deranjează?

Că va da de gol ...ðŸ˜ðŸ˜

Vizitator nibeficuk
Postat

... o majorare a tarifului cu 250%...

Nu-i da idei, că o majorare cu 250% de la 100lei înseamnă 350lei...

• Like 2
Postat

Îți răspund..

Lia îmi este prietenă și colega doar avem topic la testate.

Nu am nevoie de promovare ,am servicii bune și căutate de clienți care se respectă.

Piata este mare găsești la 100 fara număr.De doi ani am prețul actual .

Încetați cu răutățile.

Deci e pură coincidență că ai majorat tarifele după ce @lia ți-a devenit un fel de manager? Uite, eu nu cred nici să mă bați că ea te-a luat dezinteresat sub "aripa" ei.

Și nu mai minți cu nerușinare, nu ai prețul actual de 2 ani. Nu suntem toți proși ca @strong și @voiajorul ...

Bine, am folosit termenul suparat fara sa pun ghilimele.

Mea culpa.

Si eu imi exprim nedumerirea ca motorina acum este 6.14   si acum vreo doi doi ani era 5.50  , si culmea, aceeasi calitate, nu au bagat nimic in plus.

PS.  Si totusi motorina, ca si Carmen, se vinde bine  :laugh2  :laugh2

Ai dreptate, de la 5.50 la 6.14 e o creștere de vreo 11%. Până la 250% e cale lungă. Încep să mă conving că ți-a scăpat esența problemei ...

Gay e un exemplu asa cum dai si tu.

Aici nu poti critica? Aide plm

Movey la trans unde iti e locul gainusa babana :)

Vezi că ne încurci, păstârnacule. Ia-ți medicamentele și nu mai hărțui femeile pe forum.

Ce te deranjează că va da de gol?

Așa, dă-i înainte cu "agenturili". Poate nu se prinde lumea despre ce e vorba în topic dacă aungi nișre fumigene :slap2

• Minus 1
Postat

Deci e pură coincidență că ai majorat tarifele după ce @lia ți-a devenit un fel de manager? Uite, eu nu cred nici să mă bați că ea te-a luat dezinteresat sub "aripa" ei.

Și nu mai minți cu nerușinare, nu ai prețul actual de 2 ani. Nu suntem toți proși ca @strong și @voiajorul ...

Ai dreptate, de la 5.50 la 6.14 e o creștere de vreo 11%. Până la 250% e cale lungă. Încep să mă conving că ți-a scăpat esența problemei ...

Vezi că ne încurci, păstârnacule. Ia-ți medicamentele și nu mai hărțui femeile pe forum.

Așa, dă-i înainte cu "agenturili". Poate nu se prinde lumea despre ce e vorba în topic dacă aungi nișre fumigene :slap2

Conopizda nu te lasa Flori sa traiesti la pacanele?

Vad ca hartuitor esti tu din moment ce te legi de Flori. Vino la taica ca iti dau de o piftie acum de Revelion daca nu iti mai produce fomeia :)

• Like 4
Postat

Se observa ce intenții ai.

Eu nu îți mai răspund din bun simț.

Seară frumoasa tuturor!

Postat

Nu-i da idei, că o majorare cu 250% de la 100lei înseamnă 350lei...

Matematica e ceva mai complicată decât pare la prima vedere. :)

percentagecalculator . net

• Minus 1
Postat

Se observa ce intenții ai.

Eu nu îți mai răspund din bun simț.

Seară frumoasa tuturor!

M-ai dat gata cu bunul tău simț. :laugh2

Că nu ești din cale-afară de inteligentă observasem de mult, de când îți puneai poze cu fața și anunțuri cu numele real. Paranoia ți-o observ doar acum, recunosc.

Pe bune, care-i caștigul Liei din "colaborarea" cu tine?

• Minus 1
  • Oras:*
  • Oras:*
Postat

Poate tanti Flori a început să se creadă vreo divă de Berceni după ce lingăi libidinoși precum @strong, @shark864, @voiajorul etc i-au lăsat sute de pagini de mesaje exaltate, lingușeli grețoase și ode fanteziste. Ori poate s-a lăsat influențată de curva bătrână @lia, care a început de aproape un an să joace rolul protectorului și managerului.

da coae, fix asta e raspunsul.

exista doua opriuni acum:

ori era meseriasa si o sa aibe clienti si la preturile astea, caz in care saracii plangaciosi o sa mai deschida cateva threaduri unde sa semnalizeze ca sunt si prosti si saraci

sau,

moare de foame una-doua luni, si apoi incepe cu reducerile si ofertele, ca altele.

cat despre curva batrana (si grasa si tiganca) Lia, ea a invatat de la proxenetul gras si blond Batranul George, asa ca nu e vina ei, ea e prea prosta sa vina cu original content

• Minus 1

Vizitator nibeficuk
Postat

Matematica e ceva mai complicată decât pare la prima vedere. :)

percentagecalculator . net

Mai e și altceva pe lângă matematică... Majorare cu înseamnă că procentele majorării se aducă la suta de procente a prețului inițial. Majorat la 250% trebuia să scrii în titlu.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...