vitesse17 Reputație: 477 Postat Decembrie 31, 2019 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Decembrie 31, 2019 Eu ma fut maxim de rev . Adica cum, la tine e revelion tot timpul ? :) La mai mare !
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 31, 2019 Martoaga deja si-a destupat sticla de Babanu' , s-a asezat confortabil si isi ispaseste pedeapsa , la balit Hai ... La multi ani !!! ...., la toti , si ne mai amuzam la anu' care vine .
judecatoru Reputație: -2 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:nimfomane.com Oras:nimfomane.com Postat Decembrie 31, 2019 unii o sa-l petreaca pe forum E normal sa mai aruncam o privire si sa mai dam cate o replica
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Decembrie 31, 2019 Postat Decembrie 31, 2019 fiecare cum poate in functie de planurile oficiale, restul pe unde au loc liber.
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2020 Eu voi fi la o petrecere și dacă am noroc voi fute ceva pe acolo, dacă nu am noroc mă întorc la birou si o dreg cu vibratorul roz :)))Ai futut ceva la petrecere? Sau te a salvat vibratorul roz? 😋😀🎉
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Ianuarie 1, 2020 Ai futut ceva la petrecere? Sau te a salvat vibratorul roz? 😋😀🎉Acuma sincer,tu chiar halești vrajeala asta obosită?Femeia scrie tot felul de povesti vânătoresti,doar pentru a-si face reclamă.Tu chiar crezi ca o prostituată care se fute pe bani,se duce la petreceri ca sa agațe barbați si să se fută moca???? 1 2
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2020 Postat Ianuarie 1, 2020 Revelionul a trecut. Intrebarea actuala este: unde vor petrece curvarii Noaptea de Inviere: la Slujba de Inviere, in gradina cu mielul la protap sau pe site ? =)) =)) :)
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 1, 2020 Acuma sincer,tu chiar halești vrajeala asta obosită?Femeia scrie tot felul de povesti vânătoresti,doar pentru a-si face reclamă.Tu chiar crezi ca o prostituată care se fute pe bani,se duce la petreceri ca sa agațe barbați si să se fută moca????Crede,pentru ca Piersicuta Zemoasa este un imbecil rupt de viata reala. 1
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Ianuarie 1, 2020 Crede,pentru ca Piersicuta Zemoasa este un imbecil rupt de viata reala.E doar naiv si trebuie adus pe drumul cel drept :)PS:Nu ai vb cu motanu',sa-ti faca un subforum,unde sa le luminezi calea copiilor astora naivi? :) 2
p_pipilica Reputație: 144 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 1, 2020 E doar naiv si trebuie adus pe drumul cel drept :)PS:Nu ai vb cu motanu',sa-ti faca un subforum,unde sa le luminezi calea copiilor astora naivi? :)Motanul este supărat pe mine,ca nu l-am binecuvântat enoriaș de-al meu. 1
incepator12 Reputație: 75 Postat Ianuarie 1, 2020 Postat Ianuarie 1, 2020 lipsă lenjerie intimă, vreo 2 preze în geantă și poate, poate, găsesc pe careva pe care sa-l fut pe unde apucCrezi că va știi cineva că nu ai tu lenkerie intimă pe dedesubt ?
incepator12 Reputație: 75 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 Eu ma fut maxim de rev .Va sfatuiesc sa o faceti si voi.Bine de tineDacă aș avea și eu cu cine :s
robotisclavi Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 Motanul este supărat pe mine,ca nu l-am binecuvântat enoriaș de-al meu.parinte cand vii cu boboteaza? trebuie sa ma exorcizezi, iara am ganduri dubioase din cauza vocilor din capul meuai zis ca vorbesti cu bobonel sa nu mai ma baneze, nu te-ai tinut de cuvant, daca vrei ati las 500 da euro supt sutana ca poate asa aranjam ceva
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum