vincent ferrer Reputație: 172 Postat August 14, 2013 Oras:in my own limbo Oras:in my own limbo Postat August 14, 2013 Gogu T & Alexandra, și poate și alții, care au avut înțelepciunea să nu scrie aici... Nu faceți greșeala să credeți că iubirea voastră e mai puternică decât invidia, ura, răutatea și prostia. Nu faceți greșeala să credeți că dacă oamenii vor știi despre povestea voastră vor fi decenți. Pentru că nu vor fi. Din contră. Nu vă bazați pe moralitatea lor. Oamenii de aici au multe și frumoase calități, dar moralitatea nu este printre ele, altfel nu s-ar afla aici. Trăiți-vă iubirile în anonimat, căci cel mai mare serivciu pe care îl puteți face iubirii voastre este să o țineți ascunsă. Un trandafir nu este mai frumos dacă răsare din mocirlă, dar se poate întina atât de ușor... Stați ascunși. Nimeni nu merită să știe ce simțiți unul pentru altul. 1
sophie Reputație: 97 Postat August 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 14, 2013 O iubire pe care trebuie s-o pazesti nu reprezinta nimic.
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 14, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 14, 2013 Forumul este public. Fratele Vincent a zis bine ce a zis. "Toate astea" ar trebui sa ramana intre prieteni si apropiati.
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat August 14, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 14, 2013 de asta era Gogu atat de razvratit si maraia la toti!
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 14, 2013 Oras:b Oras:b Postat August 14, 2013 O iubire pe care trebuie s-o pazesti nu reprezinta nimic.Sophie, iubirile infloresc cel mai frumos la umbra. Lumina e buna, dar uneori arde retina. Si eu cred ca Vincent are dreptate, uneori anonimatul e preferabil. 5
boieru Reputație: -378 Postat August 14, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 14, 2013 ce dragalasi is copilasii astia...se cunosc de ieri si vorbesc de iubiri vesnice...
sophie Reputație: 97 Postat August 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 14, 2013 Ne auzim in 10 ani, copii. Noi ne retragem ca avem putina treaba.Hasta la vista!
guacamole Reputație: 232 Postat August 14, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat August 14, 2013 Pe mine ma intriga astfel de povesti. Nu stiu unde sa le incadrez. De dorit le doresc doar bine, sunt curios cum evolueaza asa ceva in timp, poate avem ocazia sa vedem. Mult succes
boieru Reputație: -378 Postat August 14, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 14, 2013 o sa se termine tot in cateva luni...caci tot ce e frumos trece mult prea repede...desi din partea mea aveti urari de bine...
guacamole Reputație: 232 Postat August 14, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat August 14, 2013 Exact asta cred si eu, dar sa stii ca mai am un dram de speranta in suflet pentru rasa umana . M-as bucura pentru ei sa se fi gasit tocmai aici, putin probabil dar cine stie.
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 14, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 14, 2013 Ne auzim in 10 ani, copii.Noi ne retragem ca avem putina treaba.Hasta la vista!...yawn...
opmi Reputație: 26 Postat August 14, 2013 Postat August 14, 2013 Ne auzim in 10 ani, copii.Noi ne retragem ca avem putina treaba.Hasta la vista!
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat August 14, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LS_18awNr6s Să nu mă laşi viaţa meaOrice ţi s-ar întâmplaDar nici eu n-am să te lasDe-aş mai trage câte-am trasDar eu te iubesc de morDe-acolo din corasonDar eu te iubesc de morDe-acolo din corasonÎn viaţă am reuşitCă prea mult ne-am mai iubitŞi prin apă şi prin focMi-a dat Dumnezeu norocDar eu te iubesc de morDe-acolo din corasonDar eu te iubesc de morDe-acolo din corasonDar eu te iubesc de morDe-acolo din corasonDar eu te iubesc de morDe-acolo din corason
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 14, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 14, 2013 Prietena, dragostea e ca foamea, dupa ce mananci iti trece. Acum depinde cat ai facut si tu foamea dar, in final vei fi satula. ps: comica ultima postare a lu' pisic...love...made in china
nicolae32 Reputație: 192 Postat August 14, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 14, 2013 .....
sophie Reputație: 97 Postat August 15, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2013 Da ... nu se pupa ca Gogu cu Alexandra nu-i nimic. Nu stiti cum e cu noi. Anyhow ... ma indarjeste.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 15, 2013 Postat August 15, 2013 Pai cand esti indragostit iti vine sa strigi in gura mare....
dinozauru Reputație: 835 Postat August 15, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat August 15, 2013 Ne auzim in 10 ani, copii.Noi ne retragem ca avem putina treaba.Hasta la vista! o sa se termine tot in cateva luni...caci tot ce e frumos trece mult prea repede...desi din partea mea aveti urari de bine...Poate si mai putin, caci orice minune tine trei zile. Tatal meu, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca, ca mare curvar a fost si el le viata lui, si de la el mostenesc aceasta mare pasiune pentru femei, avea o mare si adevarata vorba. Dragostea (iubirea) este ca un butoi plin cu cacat si deasupra o pojghita de miere, dupa ce ai lins mierea dai de cacat si nu iti mai trebuie. Asa ca dragostea (iubirea), tine atat cat este de gros stratul de miere!
picon Reputație: 1046 Postat August 15, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 15, 2013 Unii se dau in vant dupa scato, mai fosila nevoiasa .Respectele mele,mon cher! 1
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 15, 2013 Oras:b Oras:b Postat August 15, 2013 felicitari, ati ajuns la butoaie cu cacat si scato in "no time"prosti astia care cred ca se poate discuta pe aici.stiti vorba cu "cine nu are batrani sa-si cumpere"?am eu doi de vanzare... 5
picon Reputație: 1046 Postat August 15, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 15, 2013 Mai futaciosule,poate ai treaba si noi te retinem! 1
dinozauru Reputație: 835 Postat August 15, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat August 15, 2013 Lasa-l coane picon, ca o sa fie si el batran, iar atunci copii lui, cu educatia primita de la el, or sa se pise pe el, nu or sa il mai scoata nici macar la vanzare, asa cum face el cu batranii lui. Noi de bine, de rau, am primit o educatie de la batranii nostri, pe care am incercat la randul nostru sa o dam mai departe copiilor nostri, dar din pacate intrand in anturaj cu indivizi ca el, s-au stricat spre dezamagirea noastra, a celor nascuti mult mai devreme (batrani).
SOFI-STRICATU``` Reputație: 0 Postat August 15, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 15, 2013 Lasa-l coane picon, ca o sa fie si el batran, iar atunci copii lui, cu educatia primita de la el, or sa se pise pe el, nu or sa il mai scoata nici macar la vanzare, asa cum face el cu batranii lui. Noi de bine, de rau, am primit o educatie de la batranii nostri, pe care am incercat la randul nostru sa o dam mai departe copiilor nostri, dar din pacate intrand in anturaj cu indivizi ca el, s-au stricat spre dezamagirea noastra, a celor nascuti mult mai devreme (batrani).respecte nene!
SOFI-STRICATU``` Reputație: 0 Postat August 15, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat August 15, 2013 felicitari, ati ajuns la butoaie cu cacat pula in "no time"prosti astia care cred ca se poate discuta pe aici.stiti vorba cu "cine nu are batrani sa-si cumpere"?am eu doi de vanzare...Futaciosule,eu macar imi asum statutul de stricat member,dar tu nene te strici pe zi ce trece....si mai rau e ca de fapt vrei sa pozezi in cu totul altceva. Vrei sa pozezi in mesagerul pacii p-aicisha,cand de fapt tu i-ai omori pe toti in cacat si din prosti nu-i scoti pe niciunul....jenibil nene,jenibil!!! TE-AI UITAT AZI IN OGLINDA???....DACA DA,SPARGE-O..... Haidi pa!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum