boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 mutla bafta multumesc! 3 Link spre comentariu
biatchcum Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2020 Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Indiferent de ce este in lista aia, dacă e adevărat, tot iei amendă. Atenție: și trusa medicală și extinctorul trebuie să fie în termenul de valabilitate, căci dacă sunt expirate, iei amendă. Omule, asta e legea și nu sunt chestii greu de făcut, sau scumpe! Toți spunem că "vrem o țară ca afară", dar noi, ăștia, oamenii de rând, ne comportăm ca unul de afară? Ăia tot coercitiv au ajuns să fie civilizați.Sigur, polițistul poate fi abuziv - și nu numai la noi sunt cazuri, iar pârghiile legale pentru a contesta cu succes sunt limitate, dar să nu uităm ca în România, de ani de zile, sunt cele mai multe accidente mortale din U.E. Dacă nu puneai mâna pe telefon, erai îndreptățit să fii nemulțumit, dar așa...Am un amic ce acum doi ani, a plătit câteva zeci de euro amendă pentru că a parcat călare pe 2 locuri într-o parcare goală a unui hypermarket, duminica, în Germania. Polițaiul i-a spus că nu are importanță că parcarea e goală, legea e lege.nu te baga nimeni in seama, dar tu mereu prezent la datorie ! =)))) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 nu te baga nimeni in seama, dar tu mereu prezent la datorie ! =))))Te-a întrebat cineva, ceva, troll lipsit de talent? 1 5 Link spre comentariu
flierss Reputație: 244 Postat Ianuarie 7, 2020 Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Hai să te fac să înțelegi, că e greu pentru tine: cel ce a inițiat topicul, a povestit ce i s-a întâmplat, solicitând opinii, ceea-ce au făcut mai mulți useri, printre care și eu. Tu te-ai băgat în vorbă, citând postarea mea care îi era adresată. Deci, cine e trollul?In rest, my case!O seară bună! nu te mai victimiza ca o pizda, ca nu merge ! i rest my case ! 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 nu te mai victimiza ca o pizda, ca nu merge ! i rest my case !Ai mari probleme în a înțelege un text simplu. In rest, my case! 1 5 Link spre comentariu
atlas18 Reputație: 462 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Cand am vrut din fericire am scapat cu avertisment Oricum daca e luat de val si cauta sa termine repede treaba o sa scrie ...Dar stie si el ca daca a bagat asa ceva in pv poti sa te faci pe el pentru ca nu mai are nici o valoare Ideea e sa nu semnezi fapta descrisa in pv ci doar rubrica de mentiuni ..Daca tot nu vrea si nu vrea o dai la modu Cele constatate nu sunt conforme realitatii samd ..Depinde ..oricum e cu dus si intors pe de o parte legea il obliga pe el ca si agent constatator sa scrie ce spune contravenientul pe de alta parte la momentul cu pricina el o da gen Scriu mentiunile in legatura cu fapta constatata pnm tine minte astea 3 Agentul refuza completarea si daca scrie actul devine nulitate absoluta Agentul refuza completarea conform spuselor mele ..iar e nul Cele constatate nu corespund realitatii ..Dar aici s-ar putea sa se interpreteze la tribunal...da 5 Link spre comentariu
adrian 19 Reputație: 112 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2020 După cum vezi, ai fost contrazis chiar de cel ce a deschis topicul, confirmat de către un user ce numai prieten nu-mi este.Concluzia: vorbești aiurea fără să te documentezi, ca să te afli în treabă și să jignești. Un veritabil troll agresiv.Cu asta, am încheiat. P.S. Cere-te afară.esti foarte agresiv pentru un mos care sta si comenteaza aiurea toata ziua la D.G.P.S. Cere-te afară. 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 10, 2020 esti foarte agresiv pentru un mos care sta si comenteaza aiurea toata ziua la D.G.P.S. Cere-te afară.Sunt cum vrea pula mea, mai ales cu cretinii de teapa ta și a ăluia. Jet! 1 3 Link spre comentariu
flierss Reputație: 244 Postat Ianuarie 11, 2020 Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 Sunt cum vrea pula mea, mai ales cu cretinii de teapa ta și a ăluia.Jet! Spermozel,la 1 noaptea stai pe site si vorbesti despre boli psihice? :slap2 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 11, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 https://sd.keepcalms.com/i/tu-nu-esti-prost-esti-foarte-prost.png 1 4 Link spre comentariu
morakygr Reputație: 165 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Ma gandeam in felul urmator, si nu e caterinca, chiar daca suna.. Când el a oprit masina si a venit polițista blonda la el, ce se poate intampla daca el pleca in momentul ala? Sau in oroce situație de genul asta... Incepe urmărirea ca'n GTA? :) adica n am auzit/vazut pe nimeni niciodata, dar eu unu m as simti tentat s o fac daca polițistul de la. Brigada rutiera ar veni cu o astfel de aberatie la mine... Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Ma gandeam in felul urmator, si nu e caterinca, chiar daca suna.. Când el a oprit masina si a venit polițista blonda la el, ce se poate intampla daca el pleca in momentul ala? Sau in oroce situație de genul asta... Incepe urmărirea ca'n GTA? :) adica n am auzit/vazut pe nimeni niciodata, dar eu unu m as simti tentat s o fac daca polițistul de la. Brigada rutiera ar veni cu o astfel de aberatie la mine... am depus astazi la registratura contestatia Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Ce ai scris in contestatie ?Cum faci dovada ca nu ai atins mobilul ?Intreb doar. 1 1 Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Ce ai scris in contestatie ?Cum faci dovada ca nu ai atins mobilul ?Intreb doar. cum fac sa postez o poza cu plangerea? Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 cum fac sa postez o poza cu plangerea? Dai click pe More reply options acolo o sa ai un camp pentru fisier apesi browse attach this file si post Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Se face luna si trandavul asta tot continua din inertie cu isprava lui , de batut in cap , ce nu-si poate asuma o simpla greseala , de a ajuns sa deschida subiecte de discutie cu tematica de tot rahatul , ce practic nu ar trebui deschise aici , dar na , cum ratatii de genul astuia mai mentin linia de discutii zilnice pe aici , trebuie sa-i asculte si lui pasurile cineva . 2 Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 28, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Iunie 28, 2020 Pana la urma hotararea a fost data pe 18 iunie: se admite in parte cererea, se inlociuieste procesul verbal cu avertisment. Cu termen de apel 30 zile. Are cineva idee daca pot merge cu hotararea asta la Anaf pur si simplu sautrebuie sa astept apelul? Au trecut 6 luni deja... Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 30, 2020 Pana la urma hotararea a fost data pe 18 iunie: se admite in parte cererea, se inlociuieste procesul verbal cu avertisment. Cu termen de apel 30 zile. Are cineva idee daca pot merge cu hotararea asta la Anaf pur si simplu sautrebuie sa astept apelul? Au trecut 6 luni deja...Plm tu vrei sfaturi de avocati pe un site de curve? Ai bani de futut dar nu platesti o consultatie 150 lei la un avocat bun? Pe ce lume traiesti? Ne intoxici cu subiectul asta! 1 Link spre comentariu
martel Reputație: -33 Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Pana la urma hotararea a fost data pe 18 iunie: se admite in parte cererea, se inlociuieste procesul verbal cu avertisment. Cu termen de apel 30 zile. Are cineva idee daca pot merge cu hotararea asta la Anaf pur si simplu sautrebuie sa astept apelul? Au trecut 6 luni deja...Trebuie să aștepți să treacă cele 30 de zile de la comunicarea hotărârii judecătorești. Dacă poliția face apel, procesul se judecă mai departe la instanța superioară, adică la Tribunal și primești citație însoțită de apelul declarat.Dacă poliția nu face apel, hotărârea devine definitivă și n-ai nimic de făcut. Nu te duci nicăieri, la niciun ANAF. Oricum n-are treabă ANAF-ul, procesele verbale de amendă întocmite de poliția rutieră se transmit la primăriile de sector spre executare, nu la ANAF. Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 1, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Trebuie să aștepți să treacă cele 30 de zile de la comunicarea hotărârii judecătorești. Dacă poliția face apel, procesul se judecă mai departe la instanța superioară, adică la Tribunal și primești citație însoțită de apelul declarat.Dacă poliția nu face apel, hotărârea devine definitivă și n-ai nimic de făcut. Nu te duci nicăieri, la niciun ANAF. Oricum n-are treabă ANAF-ul, procesele verbale de amendă întocmite de poliția rutieră se transmit la primăriile de sector spre executare, nu la ANAF. DITL am vrut sa zic nu ANAF. Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 1, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Plm tu vrei sfaturi de avocati pe un site de curve? Ai bani de futut dar nu platesti o consultatie 150 lei la un avocat bun? Pe ce lume traiesti? Ne intoxici cu subiectul asta! am sunat la mai multi avocati, nici unul nu a vrut sa ma reprezinte in instanta fara 1000 lei. Pentru 435 lei amenda eu zic ca nu merita atatia bani dati pe avocat. Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 1, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Trebuie să aștepți să treacă cele 30 de zile de la comunicarea hotărârii judecătorești. Dacă poliția face apel, procesul se judecă mai departe la instanța superioară, adică la Tribunal și primești citație însoțită de apelul declarat.Dacă poliția nu face apel, hotărârea devine definitivă și n-ai nimic de făcut. Nu te duci nicăieri, la niciun ANAF. Oricum n-are treabă ANAF-ul, procesele verbale de amendă întocmite de poliția rutieră se transmit la primăriile de sector spre executare, nu la ANAF. Multumesc! Subiect inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum