maturelover81 Reputație: 17 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60325 Postat August 3, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat August 3, 2020 7 Link spre comentariu
maturelover81 Reputație: 17 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Link spre comentariu
maturelover81 Reputație: 17 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5, 2020 Caut un film asemanator[Video] [Video] 1 Link spre comentariu
marrtel Reputație: -43 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Nu chiar de tot, doar umpik. Reviu dupa prima jumatate a lui august. Te-ai apucat de comedie? Ti-a placut?Nu e chiar comedie. L-am văzut mai mult pentru Oliver Reed, un actor expresiv și cu mare potențial, nevalorificat, din păcate, în principal din cauza amiciției profunde cu Black Label. De-asta a și murit la finalul filmărilor Gladiatorului (Russell Crowe).Vezi că ai niște restanțe. Vrei să te las pe toamnă ?Până atunci, știi cine e la # 482 ? 1 1 Link spre comentariu
anaparaschiv Reputație: 231 Postat August 13, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Partajează Postat August 13, 2020 Vezi că ai niște restanțe. Vrei să te las pe toamnă ? Ori asa ori inghetam anul, nu stau prea bine cu timpul doar pentru mine. Până atunci, știi cine e la # 482 ? Pai cum sa nu-l stiu daca joaca in filme vazute de cate cinci ori? Link spre comentariu
marrtel Reputație: -43 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Ori asa ori inghetam anul, nu stau prea bine cu timpul doar pentru mine. Pai cum sa nu-l stiu daca joaca in filme vazute de cate cinci ori? O adevărată tarantiniană ! N-aș fi crezut, are filme destul de dure. Bravo domne !Și să nu uiți de Thailanda :) 1 Link spre comentariu
pulcher Reputație: 2650 Postat August 13, 2020 Oras:Palas Oras:Palas Partajează Postat August 13, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=3IMcwJ7kgpw 2 3 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2020 [Video] 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60325 Postat August 13, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat August 13, 2020 9 Link spre comentariu
Vizitator clexaish17 Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Sunt calare pe sectiunea Full Bluray si REMUXuri de pe rarbg ahahaha Acuma bag asta la downloadat pentru maine, ca o sa apara candva anu asta sequelu dupa 30 de ani, - Bill and Ted Face the Music, oy oy Keanu arata la fel :)) Mai rasfoiesc lista sa vad ce e bun Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2020 [Video] 1 Link spre comentariu
stefan717 Reputație: 690 Postat August 14, 2020 Oras:Lisabona Oras:Lisabona Partajează Postat August 14, 2020 Numai la prostii te uiti xoxo, iti place de keanu? 8 4 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60325 Postat August 14, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat August 14, 2020 6 Link spre comentariu
anaparaschiv Reputație: 231 Postat August 15, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Partajează Postat August 15, 2020 O adevărată tarantiniană ! N-aș fi crezut, are filme destul de dure. Bravo domne !Și să nu uiți de Thailanda :) Termenul corect e tarantofila. Glumesc! Nu știu care e termenul corect, dar pot să-ți spun că este pe placul meu tot ce a atins omul asta ca regizor sau ca scenarist. Link spre comentariu
marrtel Reputație: -43 Postat August 15, 2020 Partajează Postat August 15, 2020 Termenul corect e tarantofila. Glumesc! Nu știu care e termenul corect, dar pot să-ți spun că este pe placul meu tot ce a atins omul asta ca regizor sau ca scenarist.Un personaj aparte, contestat și adulat, considerat geniu, de unii, de alții exponent al violenței gratuite și trivialității. Poate știi, n-a terminat liceul, a renunțat la studii la 15 ani iar la 57 de ani a devenit tătic. Cu siguranță este un talent, însă cu destule ciudățenii.Și am revăzut Reservoir Dogs. Din cauza ta :) 1 Link spre comentariu
anaparaschiv Reputație: 231 Postat August 17, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Partajează Postat August 17, 2020 Și am revăzut Reservoir Dogs. Din cauza ta :) Foarte frumos, sper ca nu regreti, de revedere zic. Eu am vazut si Rezervoair Cats, teatru, mai cinefilule, pe scena la Cinema PRO! Link spre comentariu
marrtel Reputație: -43 Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Foarte frumos, sper ca nu regreti, de revedere zic. Eu am vazut si Rezervoair Cats, teatru, mai cinefilule, pe scena la Cinema PRO! E un film bun, merită revăzut. Te anunț când ajung la a 5-a uitătură :) Știu de Cinema PRO :DDar de Reservoir Cats habar n-am avut, trebuia să mă anunți ;)Am dat și eu pe goagăl, ce să fac.Doar de Laura Cosoi am auzit. Scuzați.Să-mi zici dacă mai e în repertoriu pe undeva :) Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Foarte frumos, sper ca nu regreti, de revedere zic. Eu am vazut si Rezervoair Cats, teatru, mai cinefilule, pe scena la Cinema PRO!Eu am vazut Reservoair Transsexualai, tot pe scena, dar in Patpong. Link spre comentariu
Vizitator clexaish17 Reputație: 0 Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Numai la prostii te uiti xoxo, iti place de keanu?Scuze nu vorbesc cu incultiDaca spui ca bill and ted e o prostie, esti un incult, de pop cultura :)) Link spre comentariu
anaparaschiv Reputație: 231 Postat August 17, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Partajează Postat August 17, 2020 E un film bun, merită revăzut. Te anunț când ajung la a 5-a uitătură :) Știu de Cinema PRO :DDar de Reservoir Cats habar n-am avut, trebuia să mă anunți ;)Am dat și eu pe goagăl, ce să fac.Doar de Laura Cosoi am auzit. Scuzați.Să-mi zici dacă mai e în repertoriu pe undeva :) Piesa nu se mai joaca. Daca aud ceva iti spun. Ada Gales e o actrita cunoscuta, zic eu, din generatia tanara. Link spre comentariu
marrtel Reputație: -43 Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Piesa nu se mai joaca. Daca aud ceva iti spun. Ada Gales e o actrita cunoscuta, zic eu, din generatia tanara. OK ***Cam dificil de înțeles. Părea a fi monoparentală. Se pare că nu.Mai vedem. Link spre comentariu
anaparaschiv Reputație: 231 Postat August 18, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Partajează Postat August 18, 2020 OK ***Cam dificil de înțeles. Părea a fi monoparentală. Se pare că nu.Mai vedem. Pe asta l-ai vazut? Ce zici de el? Link spre comentariu
Postări Recomandate