dox1 Reputație: 914 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:Bronx Oras:Bronx Postat Septembrie 8, 2020 jackie brown
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat Septembrie 8, 2020 Buna dimineata, Paraschiv. Ti s-a intamplat vreodata sa te trezesti cu pul(p)a sculata? Zic, a ta. Buna seara, curioasă mică! Din ce in ce mai interesat de pul(p)a mea! Doar zic, nu dau cu parul!
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 Buna seara, curioasă mică! Din ce in ce mai interesat de pul(p)a mea! Doar zic, nu dau cu parul!Te-ai trezit, ma, pul(p)a? No, vii la o bere sau ce faci?
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat Septembrie 9, 2020 Te-ai trezit, ma, pul(p)a? No, vii la o bere sau ce faci? Ntz, neah, nup!Du-te tu in varful dealului, in pul(p)a calului!Ma trezesc dimineata nu la ora pranzului si nici nu-mi place berea. A spus dolorescu ca esti nasol, bine nu numai el, dar in el am incredere ca verifica din mai multe surse.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60824 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Septembrie 9, 2020 5
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat Septembrie 9, 2020 vazut toata seria
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 Ntz, neah, nup!Du-te tu in varful dealului, in pul(p)a calului!Ma trezesc dimineata nu la ora pranzului si nici nu-mi place berea. A spus dolorescu ca esti nasol, bine nu numai el, dar in el am incredere ca verifica din mai multe surse.Asa e. Mr Bean e sexsimbol pe langa mine.
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 Ntz, neah, nup!Du-te tu in varful dealului, in pul(p)a calului!Ma trezesc dimineata nu la ora pranzului si nici nu-mi place berea. A spus dolorescu ca esti nasol, bine nu numai el, dar in el am incredere ca verifica din mai multe surse.Apropo...Am slabit, sunt deja la 87(de la 115), deci imi vad pul@pa(oare tu ti-o vezi pe a ta?) Si nici nu mai am acel accent moldovenesc, care mereu m-a inhibat in relatiile cu femeile(2 in ultimii 13 ani).
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60824 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Septembrie 10, 2020 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 10, 2020 Burlaci intarziati pe Paramount Channel Show cu lacrimi =))
mosktmpxcyp Reputație: -1 Postat Septembrie 11, 2020 Postat Septembrie 11, 2020 ce am mai ras la primu dara la al doilea nu a fost cine stie cedoamne ce buna e fi-sa Agentului Smith an schimb, as da la ea ca surdu an clopot si la sfarsit o las sa ma ucida cu zambetu pa buze an timp ce se uita la mine cu ocii aia reci albastrii de psihopata
marrtel Reputație: -43 Postat Septembrie 11, 2020 Postat Septembrie 11, 2020 Sputnik - oarecum inspirat din Alien însă mult mai slab. 1
dox1 Reputație: 914 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Bronx Oras:Bronx Postat Septembrie 11, 2020 Fast & Furious Hobbs & Shaw
eltorogrande Reputație: 661 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Septembrie 12, 2020 Westworld, sezonul 3 1
maikl-777 Reputație: 8 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:indesponibil pentu curve Oras:indesponibil pentu curve Postat Septembrie 13, 2020 mda m-am uitat la unele treilere din postări şi ce mai scriu şi cam e trist şi multă rautate sau cam schimbat lumea sau doar acuma se vede ce e în ei ...oarecum postez ce film am găsit şi îl voi privi că nu îmi place să dau înapoi şi nu am aşa ceva să cedez uşor ca ... The Naked Gun: From the Files of Police Squad! - comedie 1988 U.S.A. 1H 25 min film comedie ca parodie a filmelor poliţiste vestite ca *Columbo* , *James Bond* ş.a. că nu e atîta romantică şi ideal primeşte sau romantism de ...
dan61169dan Reputație: 940 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Postat Septembrie 14, 2020 Riddick :) 1
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat Septembrie 14, 2020 mda m-am uitat la unele treilere din postări şi ce mai scriu şi cam e trist şi multă rautate sau cam schimbat lumea sau doar acuma se vede ce e în ei ...oarecum postez ce film am găsit şi îl voi privi că nu îmi place să dau înapoi şi nu am aşa ceva să cedez uşor ca ... The Naked Gun: From the Files of Police Squad! - comedie 1988 U.S.A. 1H 25 min film comedie ca parodie a filmelor poliţiste vestite ca *Columbo* , *James Bond* ş.a. că nu e atîta romantică şi ideal primeşte sau romantism de ... Dumneavoastra vorbiti si scrieti in limba romana sau ceea ce este mai sus este un exemplu elocvent de traducere google? Sputnik - oarecum inspirat din Alien însă mult mai slab. Zau? ***Revazut filmul asta ieri.
marrtel Reputație: -43 Postat Septembrie 14, 2020 Postat Septembrie 14, 2020 Zau? Parol ! Rusul scoate creatura pe gură, americanul din burtă. Și evident că e mult mai slab. Nu mă iau după IMDB sau Rotten tomatoes.Am zis că e inspirat, nu am zis că seamănă.Altceva, de fapt altcineva e o prezență aparte. Bondarciuk ( nu știu exact cum se scrie, văd că sunt mai multe variante) 1
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat Septembrie 14, 2020 Parol ! Rusul scoate creatura pe gură, americanul din burtă. Și evident că e mult mai slab. Nu mă iau după IMDB sau Rotten tomatoes.Am zis că e inspirat, nu am zis că seamănă.Altceva, de fapt altcineva e o prezență aparte. Bondarciuk ( nu știu exact cum se scrie, văd că sunt mai multe variante) Bine!
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2020 Postat Septembrie 14, 2020 Recomd filmul! De vazut la cinema, daca se poate.
marrtel Reputație: -43 Postat Septembrie 14, 2020 Postat Septembrie 14, 2020 Bine!E bine dacă îmi zici următoarele: 1. De ce în URSS-ul anului 1983 2. Cine e copilul adoptat în finalDacă m-ai interogat cu " Zău ?" ar trebui să știi. Fără ajutor.Hai, glumeațo ! 1
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat Septembrie 15, 2020 E bine dacă îmi zici următoarele: 1. De ce în URSS-ul anului 1983 2. Cine e copilul adoptat în finalDacă m-ai interogat cu " Zău ?" ar trebui să știi. Fără ajutor.Hai, glumeațo ! 1983 sau 1980? Ca filmul e localizat in 1980 cam cand incepe sa se destrame CCCP Ce vrei sa zic aici? Ca nu inteleg ce vrei Daca zici de ceva chestiuni politice nu am habar. Nu sunt analist politic si nu-i iubesc pe rusi, dimpotriva as spune, Chestia cu copilul este interesanta pentru ca ea adopta copilul parasit de Konstantin, Ce nu te-ai prins tu e ca de fapt Tatiana este un copil crescut in orfelinat si cu trame mari cat China, explicatia pentru comportmentul ei deviant( tot ce vezi in fllm referitor la copil sunt amintirile ei, ea este copilul ala). Multumit, seriosule? .
marrtel Reputație: -43 Postat Septembrie 15, 2020 Postat Septembrie 15, 2020 1983 sau 1980? Ca filmul e localizat in 1980 cam cand incepe sa se destrame CCCP Ce vrei sa zic aici? Ca nu inteleg ce vrei Daca zici de ceva chestiuni politice nu am habar. Nu sunt analist politic si nu-i iubesc pe rusi, dimpotriva as spune, Chestia cu copilul este interesanta pentru ca ea adopta copilul parasit de Konstantin, Ce nu te-ai prins tu e ca de fapt Tatiana este un copil crescut in orfelinat si cu trame mari cat China, explicatia pentru comportmentul ei deviant( tot ce vezi in fllm referitor la copil sunt amintirile ei, ea este copilul ala). Multumit, seriosule? . Pfffff, nici nu știu de un' să-ncep ! Acțiunea e plasată în 1983, zice clar la TV, cînd îl arată și pe Fidel Castro în vizită în URSS. Și te-am întrebat de ce în 1983. De ce nu e localizat filmul în prezent sau în alt an. Nu știi, n-am ce să-ți fac. Nota 4. URSS (CCCP cum ziseși) s-a destrămat în anul 1991. N-ai auzit domne de Gorbaciov ? Ai trântit-o cu '80 de m-a luat durerea de cap. :laugh2 În legătură cu copilul adoptat, n-aș crede că e așa cum zici tu. E copilul lui Konstantin, într-adevăr. Șpilul e altul : de la orfelinat nu-i dă spre adopție copilul lui Konstantin pentru că era olog, stătea în căruț, nu putea merge. Știi da ? Numai că la sfârșit, copilul adoptat stă în picioare în fața orfelinatului. I-au dat alt copil. Mai uită-te o dată. Pardon, da'.....cum să spun eu ca să nu sari de posterior....Hai așa: ți-a lipsit atenția ! :wink2 1
marti13 Reputație: 204 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 16, 2020 Zidul - productie Netflix On topic: marrtel, nu fi mârlan cu fata
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat Septembrie 16, 2020 Zidul - productie Netflix On topic: marrtel, nu fi mârlan cu fata Esti dragut ca ai intervenit si nu pot decat sa iti multumesc, dar eu si domnul avem in spate un schimb de replici in care nu a fost asa cum zici. E un pic sarcastic, atat. Pfffff, nici nu știu de un' să-ncep ! Acțiunea e plasată în 1983, zice clar la TV, cînd îl arată și pe Fidel Castro în vizită în URSS. Și te-am întrebat de ce în 1983. De ce nu e localizat filmul în prezent sau în alt an. Nu știi, n-am ce să-ți fac. Nota 4. URSS (CCCP cum ziseși) s-a destrămat în anul 1991. N-ai auzit domne de Gorbaciov ? Ai trântit-o cu '80 de m-a luat durerea de cap. :laugh2 În legătură cu copilul adoptat, n-aș crede că e așa cum zici tu. E copilul lui Konstantin, într-adevăr. Șpilul e altul : de la orfelinat nu-i dă spre adopție copilul lui Konstantin pentru că era olog, stătea în căruț, nu putea merge. Știi da ? Numai că la sfârșit, copilul adoptat stă în picioare în fața orfelinatului. I-au dat alt copil. Mai uită-te o dată. Pardon, da'.....cum să spun eu ca să nu sari de posterior....Hai așa: ți-a lipsit atenția ! :wink2 Ma asteptam sa stii ca destramarea a inceput in 1980 cu mult inainte de faptul in sine. Asa cum ti-am spus nu ma preocupa politica externa, dar ce sa-i faci, am un frate care a studiat asa ceva. Tensiunile est-vest de la începutul anilor `80 au atins niveluri nemaivăzute de la criza rachetelor din Cuba pe durata primului mandat al Președintelui Ronald Reagan 1981–1985).În timp ce Mihail Gorbaciov a început procesul care va duce colapsul politic al Uniunii Sovietice și care va avea ca rezultat demolarea economiei super-centralizate prin programele lui de glasnost (deschidere politică - transparența) și perestroika (reconstrucție economică), economia sovietică suferea atât din cauza inflației ascunse, cât și din cauza aprovizionării precare în toate domeniile. de la wiki citare Dar relaxarea cenzurii și încercarea de a crea o mai mare deschidere politică au avut efectul neașteptat de re-deșteptare a sentimentelor anti-rusești și naționaliste, care fuseseră îndelung ținute sub control în republicile constituente. Pe durata anilor `80 s-au auzit tot mai tare voci cerând o mai mare independență față de guvernarea Moscovei. Aceasta s-a simțit, în mod special, în Republicile Baltice: Estonia, Lituania și Letonia, care au fost anexate la Uniunea Sovietică de Iosif Stalin în 1940. Sentimentele naționaliste au apărut și în alte republici sovietice, precum Ucraina și Azerbaijan. Aceste mișcări naționaliste au fost întărite și mai mult de declinul economiei sovietice și de aceea conducerea Moscovei a devenit un țap ispășitor convenabil pentru problemele economice. Gorbaciov a eliberat, în mod accidental, o forță care a distrus, până în cele din urmă, Uniunea Sovietică. tot wiki Eu zic ca stii toate astea, dar te faci ca ploua! Referitor la Tatiana e asa cum zic, daca nu ma crezi pot sa iti trimit un interviu cu regizorul. O sa revad filmul, dar nu prea curand ca nu mi-a placut deloc reptila aia. Plus ca am multe restante sa vad filme de care ai spus si nu am apucat. Daca ai avut dreptate cu copilul o sa-ti spun, daca te-ai inselat asta e. Hai cu o explicatie . Ce s-a intamplat in 1983 si de ce a dus actiunea fix acolo si de ce crezi ca are legatura ce zici cu filmul? E grav ca nu stiu ce s-a intamplat in 1983?
Postări Recomandate