Sari la conținut

Buna..Andrada va asteapt

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

100 cu 200 inclus anal este pretul corect

In rest totul e praf in ochi

• Oras:Bucuresti
Postat

si cu igiena cum s-a afisat🤔🤔🤔

Nimic de reprosat,am venit ...m am asezat la o tigare iar pe perioada asta s a scuzat ca merge sa faca un dus. Deci corect din punctul meu de vedere!!
Postat

100 cu 200 inclus anal este pretul corect

In rest totul e praf in ochi

corect din ce punct de vedere? preturile sunt doar expresia cererii si ofertei, reflexele astea comuniste cu pretul impus nu fac bine nimanii, oare cate fete nu am plecat din tara exasperate de mentalitatii din astea inapoiate? Prin urmate oferta a scazut deci pretul a crescut... Altul se supara ca nu ii raspunde, nu are nici o obligatie sa raspunda... 

Postat

O sa fac postarea asta pentru anumite persoane . Vreau sa va intreb pe voi . Ati reuși să răspundeți la sute de telefoane pe zi . Sau sa răspundeți la 496 de mesaje pe whatsapp. Cum v-ati descurca cu viata personala . Sa iesiti sa mâncați sa va mai si plimbati. Sau ați sta toata ziua in casa numai pe futut . Astăzi am spus că imi incep programul dupa ora 7 deoarece am vrut sa imi petrec si eu o dupămasă sa ma răsfăț si sa ma relaxez .

ia-ti o secretara :)

• Like 1
Postat

corect din ce punct de vedere? preturile sunt doar expresia cererii si ofertei, reflexele astea comuniste cu pretul impus nu fac bine nimanii, oare cate fete nu am plecat din tara exasperate de mentalitatii din astea inapoiate? Prin urmate oferta a scazut deci pretul a crescut... Altul se supara ca nu ii raspunde, nu are nici o obligatie sa raspunda...

Tu citesti cu atentie toate recenziile?

Esti realist sau esti aparatorul curvelor? Mai bine te-ai duce si ai face o recenzie.

• Like 1
Postat

Hai se facem si recenzie.

Stabilit cu domnisoara,definitivat detalii,respectat ora de intalnire.

Locatie ok

Mai sta cu cineva asta pt cine doreste un show in 3 este disponibila.

Oral NP- 9

Normal P- 9( se implica,incearca sa iti faca pe plac.

AP- 10 (punctul forte)

Per total o intalnire placuta

Cadoul 200 o finalizare

Nu m am simtit deranjat si nici nu am avut vreo problema de comentat!

Restul e can - can!

Postat

am fost

carne moale si flescaita

ii atarna si tatele si curu

probleme cu igiena...pe langa ca are ea un miros urat, cand am puso capra a venit un danf de pizda nespalata...

dupa 2 minute de dat in pizda pe prezervativ se facuse un fel de branza topita de la ea din pizda

• Like 1
  • Minus 1
Postat

am fost

carne moale si flescaita

ii atarna si tatele si curu

probleme cu igiena...pe langa ca are ea un miros urat, cand am puso capra a venit un danf de pizda nespalata...

dupa 2 minute de dat in pizda pe prezervativ se facuse un fel de branza topita de la ea din pizda

Nasol rau ce spui!

O recenzie completa conform regulament nu ar strica

Postat

Hai sa va explic cum sta treaba mi sa iritat super tare pizda si mi-am băgat ovule pt flora vaginala dar daca uni din voi nu ati auzit de asa ceva nu e vina mea .. Si ma refer la cel care a zis ca sunt flescaita . Dc nu ai plecat .

Postat

Mai fetito tu pe ce lume esti???

Daca ai pizda iritata tu te futi in continuare sau pui STOP?

Daca ai curul fisurat, tu te futi in cur sau pui STOP?

E clar ca esti ca o gonflabila cand te futi pe banda rulanta, avand probleme de sanatate!

Cum sa te futem cand nu esti ok cu igiena si iti iese din pizda smack?

Ti-a facut maica-ta vreo educatie sexuala si de igiena vreodata?

• Like 3
Postat

Nu mai stau sa ma enervez cu tine laury . Sti doar sa comentezi . Nu ti convine niciodată nimic . Stai si comentezi asa inutil .

Postat

De acord cu colegii. Invata din acest lucru. Este important pentru noi sa nu avem surprize. Daca unul din noi avea nu stiu ce problema, l-ai fi dat afara.

• Like 1
Postat

Concluzia, o pizda super iritata, zemoasa de la ovulele pentru flora vaginala, la numai 150 lei numarul, priceless! And nevertheless, un cur cu fisuri anale, zemos de la gelul de relaxarela numai 200 lei numarul...best fuck money can buy.

PS vezi sa nu ti se irite si cavitatea bucala

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

urmeaza😂🤣😂🤣😂

Postat

urmeaza😂🤣😂🤣😂.....

ma si miram la o recenzie anterioara cum de in timp ce clientul statea la tigara , se scuza respectos si merge sa faca dus🤣🤣🤣🤣🤣🤣.... aici clar s-a upgradat centura cu locatia.... sper totusi ca igiena precara ... foarte precaraðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ sa nu genereze altceva

• Like 1
Vizitator razielduke
Reputație: 0
Postat

Candva stiu ca si Claudia (cunoacuta pe aici) isi facea testament cu ovule dar facea doar oral in perioada aia. Sex parca nu ai voie cand iti bagi ovule dar mnah, teapa :)

Postat

Nu mai stau sa ma enervez cu tine laury . Sti doar sa comentezi . Nu ti convine niciodată nimic . Stai si comentezi asa inutil .

Comentez ignoranta si prostia...atat!
Postat

Candva stiu ca si Claudia (cunoacuta pe aici) isi facea testament cu ovule dar facea doar oral in perioada aia. Sex parca nu ai voie cand iti bagi ovule dar mnah, teapa :)

Exact, are probleme sa faca numai oral.

Ea nu intelege ca aceste critici sunt bune ptr sanatatea ei!

• Like 1

Postat

Mai fetito tu pe ce lume esti???

Daca ai pizda iritata tu te futi in continuare sau pui STOP?

Daca ai curul fisurat, tu te futi in cur sau pui STOP?

E clar ca esti ca o gonflabila cand te futi pe banda rulanta, avand probleme de sanatate!

Cum sa te futem cand nu esti ok cu igiena si iti iese din pizda smack?

Ti-a facut maica-ta vreo educatie sexuala si de igiena vreodata?

Salutare man ! Citesc si ma minunez de prostia unora...cum dracului sa-i dai lui trompeta asta 200 lei\fin !!!!! :pope  :pope  :pope

Ea este maxim de 100 lei cu anal inclus....M A X I M 

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...