Sari la conținut

Taraturi adunate in Iasi

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salut colegi dupa cum ati vazut in titlu sunt indracit, ce-s cu taraturile astea adunate in Iasi?! Am fost ultimele dati la vo' 2 mai bine stateam acasa. In seara asta sun la una o intreb de locatie, pret etc si cand ii cer detalii despre blocul cu pricina (era vorba sa vad daca pe acolo am loc de parcare) incepe sa ma ia la misto, ok inchid si zic poate am nimerit una proasta. Sun la a doua, o intreb daca e disponibila si di prima imi zice " Ce faci?!! m-ai sunat adineauri cu privat si acu suni cu numarul vizibil ?" Si incepe sa ma injure, o opresc si ii spun ca nu eu am sunat cu privat, isi cere ea scuze cu juma' de gura dar de draci i-am inchis telefonul in nas. N-am mai fost la nici una ca eram plin de nervi.. toate taraturile moarte se foame au ajuns sa se prostitueze aici in Iasi. Putinele care sunt bune ori s-au dus in vacanta ori e coada ca la Parascheva la ele.... Uite ca am ajuns ziua cu bani in buzunar sa n-am ce fute.

L.E. acu mi-am dat seama ca e la intrebari, scriu de pe telefon.. daca se poate mutati la discutii generale.

• Oras:Iasi
Postat

.... Uite ca am ajuns ziua cu bani in buzunar sa n-am ce fute.

Mare adevar ai spus!

• Like 1
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vi se pregătește ceva :) Ceva buuuuuuuun! Cineva bun, adica! Moneyfucker, stiu ca nu iti subt deloc simpatică, dar daca nici tipa ce urmează sa ajunga in Iasi nu o sa te satisfacă... pnm, dau o m**e gratis cui vrei tu (ți-aș zice ca tie, dar, repet -stiu ca nu ar fi o încântare pentru tine ).

Detalii Maine dimineața dupa ce ne ocupam de cazare. Stay tuned :)

• Like 2
Vizitator valtoggle
Postat

Vi se pregătește ceva :) Ceva buuuuuuuun! Cineva bun, adica! Moneyfucker, stiu ca nu iti subt deloc simpatică, dar daca nici tipa ce urmează sa ajunga in Iasi nu o sa te satisfacă... pnm, dau o m**e gratis cui vrei tu (ți-aș zice ca tie, dar, repet -stiu ca nu ar fi o încântare pentru tine ).

Daca ne spui si cati anisori are ( de la nastere, nu de activitate), si cate kg uimirea membrilor ar scadea considerabil. Lui i-o dai primul?

Vizitator
Postat

Larisa vreau sa clarific, la nivel conversational tu ca multe altele (dar nu toate) imi esti simpatica, in pat mai putin :) 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca ne spui si cati anisori are ( de la nastere, nu de activitate), si cate kg uimirea membrilor ar scadea considerabil. Lui i-o dai primul?

Mda...am citit asta dimineața devreme si am crezut ca inca nu și-a făcut efectul cafeaua si de aia nu prind ironia. Am recitit acum. Fuck, nu s-a schimbat nimic.

Asa ca imi solicit maxim capacitățile de exprimare ca sa fiu înțeleasă doar de cei vizați. Doamna ce va ajunge in Iasi sâmbătă este "altceva". Stiu ca nu toți o vor putea vizita, pentru ca sub nici o forma nu face parte din categoria " inca o testata". Vine in Iasi cumva in urma unor mici compromisuri făcute de fiecare dintre noi față de cealaltă, nicidecum la initiativa proprie ptr ca ii este mai mult decat suficienta activitatea in cele doua orașe in care activează deja.

Aaaaa, acum ca m-am descărcat , iti răspund si tie. Nu fac eu nimănui prezentarea, crede-ma ca imi aleg colege al căror nivel intelectual depășește cu mult limita de a lega 3 cuvinte corect. Si, ptr ca sunt o drăguță, iti spun un secret ,dar sa nu mai spui la nimeni : și dacă as vrea eu "sa ți-o dau", n-ar ieși bine. Nu sunteți pe aceeași lungime de unda. Disteaza-te mâine cu bănuții ce i-ai fi dat ei si bea un pahar in cinstea grijii ce am aratat-o ptr binele tau :)

• Like 1
Vizitator valtoggle
Postat

Si, ptr ca sunt o drăguță, iti spun un secret ,dar sa nu mai spui la nimeni .

Sarumana, l-am incuiat jos in boxa.

Si mi-a parut bine ca stii pe ce lungime de unda sunt.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai, ca nu a fost asa greu. Nu trb neaparat master in psihologie si psihanaliză ca sa "te ghicesc". :)

• Membru Premium
Postat

Sarumana, l-am incuiat jos in boxa.

Si mi-a parut bine ca stii pe ce lungime de unda sunt.

Colegule,te rog să te obții.Colega care va sosi sâmbăta este cu totul deosebită.Se adresează unei anumite categorii de clienți.Deaja azi noapte era îngrozită de ce o așteaptă în Iași,citind chiar răspunsul tău.Te rog încă o dată,toate cu măsură și cu bun simț,ai vârsta pe care o ai și ar trebui să înțelegi când e loc și când nu.

Mulțumesc anticipat pentru înțelegere!

• Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Vizitator valtoggle
Postat

Colegule,te rog să te obții.Colega care va sosi sâmbăta este cu totul deosebită.Se adresează unei anumite categorii de clienți.Deaja azi noapte era îngrozită de ce o așteaptă în Iași,citind chiar răspunsul tău.Te rog încă o dată,toate cu măsură și cu bun simț,ai vârsta pe care o ai și ar trebui să înțelegi când e loc și când nu.

A fost o gluma, mai mult la adresa lui Larisa , mi s-a parut ca nu se supara.

V-am salutat, dar te rog sa nu ma confunzi cu colegii care se injurau pe topicul blondei sau al lui Ellen.

Nu voi apela la serviciile doamnei, nici ale Larisei.

Vizitator valtoggle
Postat

Poate doamna s-a speriat de titlul topicului si anuntul nu trebuia sa apara aici.

Stima.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Io si gura mea mare! Nu mai bine tăceam si doar anunțam cand vin eu?

@valtoggle , da, comentariul tau poate fi perceput ca denigrator atat la adresa mea , cat si a colege respective. Poate nu asta a fost intenția ta, dar asa se vede. Eu sunt obișnuită, nu ar fi prima data cand sunt acuzata aiurea . Sincer, chiar imi convine. Ptr ca unele chestii trebuiesc citite printre rânduri si prefer UN singur vizitator care înțelege asa ce trebuie dext 10 nepăsători si neinformați.

In plus, vin de ceva vreme in Iasi, am reușit s ma acomodez si cu stilul vostru ( nu este un secret faptul ca dupa prima vizita la voi am zis ca nu imi mai trebuie Iasi in veci ). Ieri am avut o discuție luuuuuunga cu colega mea , in urma căreia, asa cum am spus, am făcut mici compromisuri amândouă ptr a veni împreună. Comentariul tau a cântărit extrem de mult, in condițiile in care ea ezita in a veni in Iasi.

Stiu ca nu rămâneți voi nef**ti daca nu vine ea, dar va asigur ca ar fi o experienta nu doar inedita , ci năucitoare pentru mulți o vizita la ea. Nu o spun eu, o spun zecile de recenzii care au dus-o in Topul a doua mari orașe știute ca fiind destul de pretențioase.

Postat

Chiar sunt curios cine e domnisoara. Sper sa fie slaba si cu cracii lungi. :bow

Scuza-l pe valtoggle,  a fost scapat in cap cand era mic.

Vizitator valtoggle
Postat

Chiar sunt curios cine e domnisoara. Sper sa fie slaba si cu cracii lungi. :bow

Scuza-l pe valtoggle,  a fost scapat in cap cand era mic.

Iaca Larisssa , daca eu am fost denigrator a aparut clientul mult asteptat. Nu va luati dupa aparente , ca ar fi copilul cel mare al lui Vali Vijelie fugit cu portofelul si cardurile lui taica-su. Este solist la opera sub acoperire.  :icecream

Cand intri pe topicul tau, se poate sa imi vina o problema de aritmetica care ma incurca.

Aici am interdictie de la BigPa.

Vizitator valtoggle
Postat

luuuuuunga cu colega mea 

nu ma incadrez

Vizitator valtoggle
Postat

Cea mai mare taratura din Iasi am descoperit ca e valtoggle.

Repeta pentru un spectacol nou in care joaca rolul unui copil oligofren.

Sper sa nu induca pe nimeni in eroare. Este si putin emotiv cand este mult public.

Vizitator valtoggle
Postat

Sper sa nu induca pe nimeni in eroare. Este si putin emotiv cand este mult public.

Dintotdeauna isi intra foarte bine in rol.

Vizitator valtoggle
Postat

Este genul care traieste momentul.

Vizitator valtoggle
Postat

Selectia pentru rol a fost dura, au fost multi concurenti iar rolul foarte greu, dar el are un talent innascut.

Vizitator valtoggle
Postat

Cea mai mare taratura din Iasi am descoperit ca e valtoggle.

Se pare ca daca esti colorat cu albastru, poti sa ma faci taratura, ca tot pe mine ma baneaza daca iti raspund. Frumoase reguli, frumoase politici. Asa ca dai inainte fara oprelisti.

• Like 1
  • Oras:Belorussiya
  • Oras:Belorussiya
Postat

Salut,

Nu se cheama taraturi, se numesc mai precis strambe ! Unele din ele au si operatii gresite si au pretentii, nu mai vorbesc de faptul ca orice stramba cere 150/250 sau chiar 150/300 si habar n-au sa faca un masaj sau ofera servicii de 50 lei.

Din pacate unii din voi le promovati cu 10 pe linie, va stiti voi care scrieti povesti ne-adevarate de noapte pe aici ...

• Like 3
Postat

FIzic-nu exista fata de 10 in Iasi

Oral-de 10 e doar Andreea de la top

Anal-de 10 cu  minus-tot Andreea

Normal de 10- nu exista in Iasi

GDE-10- nu exista in Iasi

• Oras:glodenii gandului
  • Oras:glodenii gandului
Postat

Io si gura mea mare! Nu mai bine tăceam si doar anunțam cand vin eu?

@valtoggle , da, comentariul tau poate fi perceput ca denigrator atat la adresa mea , cat si a colege respective. Poate nu asta a fost intenția ta, dar asa se vede. Eu sunt obișnuită, nu ar fi prima data cand sunt acuzata aiurea . Sincer, chiar imi convine. Ptr ca unele chestii trebuiesc citite printre rânduri si prefer UN singur vizitator care înțelege asa ce trebuie dext 10 nepăsători si neinformați.

In plus, vin de ceva vreme in Iasi, am reușit s ma acomodez si cu stilul vostru ( nu este un secret faptul ca dupa prima vizita la voi am zis ca nu imi mai trebuie Iasi in veci ). Ieri am avut o discuție luuuuuunga cu colega mea , in urma căreia, asa cum am spus, am făcut mici compromisuri amândouă ptr a veni împreună. Comentariul tau a cântărit extrem de mult, in condițiile in care ea ezita in a veni in Iasi.

Stiu ca nu rămâneți voi nef**ti daca nu vine ea, dar va asigur ca ar fi o experienta nu doar inedita , ci năucitoare pentru mulți o vizita la ea. Nu o spun eu, o spun zecile de recenzii care au dus-o in Topul a doua mari orașe știute ca fiind destul de pretențioase.

vii cu Amelia?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...